- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 77
Thread: Βρείτε το επάγγελμα...
-
13-02-2010, 02:41 PM #21
Re: Βρείτε το επάγγελμα...
Στελλίτσα τι ακριβώς εννοείς όταν λες κυρίαρχη όψη?
Αν εννοείς πιο δυνατή η πιο σημαντική θα έλεγα ότι είναι το τρίγωνο του ¶ρη με τον Ουρανό λόγω τίτλων αλλά και γιατί είναι σε ιδιομοιρία.
Δέσποινα δεν είναι υπουργός και για να μην ψάχνετε αλλού δεν είναι διάσημο πρόσωπο.
-
13-02-2010, 02:46 PM #22
και χει σχεση με σιδερα 'ηη εξοπλισμο θελει τεχνικη,μεθοδο και εργατοωρες
απο πολλους
Αυτος τους εδινε οδηγιες με τροπο επιβλητικο
απευθηνοταν σε κοσμο πολυ
Τινακι πες μου να σταματησω αν βαδιζω σε λαθος δρομο..:nuts::toung::bigsmile:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς ΜΟΥ νομιζα απο εχθες οτι ηταν διασημη πρωσοπηκοτηταΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
13-02-2010, 02:54 PM #23
Καλά το πηγαίνεις μόνο μην μου πεις μηχανικός αυτοκινήτων. Απευθυνόταν σε πολύ κόσμο, έδινε διαταγές και εντολές αλλά μπορούσε να δουλέψει και μόνος του αν το ήθελε, είχε αυτή την επιλογή.
-
13-02-2010, 04:02 PM #24
Πράγματι έχει καλλιτεχνικές ιδιότητες, μουσική, ζωγραφική, είναι πολυτάλαντος άνθρωπος με πολλά χομπυ και ενδιαφέροντα και ενώ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει μουσικός, εντέλει τον κέρδισε.............??????
Και για ψυχολογος τα ηταν καλο με Β.Δ.στο 12 και Ουραν. εικαι που ειναι....και 8 Σκορπ. με κηβ.Πλ.4....προφανος εχει φανταστικα ΧΕΡΙΑ με τοσο παρθενο ( ηδικα σεληνη ) και Χειρων ταυρος 2 και σαν ταλεντο. Εαν δεν ειναι στην ζωη πιτανον να.....απο καρδιακη π. ξαφνικα (Ουρανους)..και με Ας. φωτια και Αρη 5. Θα εκανε και για αθλητης, και μπορει να ειναι και αδυναμος...λογου Αρη 5.
Ουτως η αλλως εχει μια φανταστικη Σεληνη στο παρθενο 6...αιιιιιι.Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).
-
13-02-2010, 04:28 PM #25
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο βέβαια όπως είπα με τα καλλίτεχνικά ασχολείται ερασιτεχνικά και όχι επαγγελματικά. Είναι εν ζωή αλλά πάσχει από την καρδιά του από 38 ετών, ζει μια πολύ φυσιολογική ζωή γιατί έγκαιρα του έγινε η διαγνωση με αποτέλεσμα να προσέχει. Έχει πράγματι ωραία χέρια και του αρέσουν όλες οι λεπτοδουλειές, μπορεί ατελείωτες ώρες να συναρμολογεί άρματα, αεροπλάνα κτλ., ........... και πάλι όμως για χόμπυ. Επίσης είναι πολύ καλός στην ψυχολογία. Στον αθλητισμό πάντως από όσο γνωρίζω δεν είχε έφεση.
Ανέπτυξε λίγο παραπάνω τους δεσμούς της Σελήνης και θα βρείς το επάγγελμα καθώς επίσης τον άξονα των οικονομικών και άλλο ένα άξονα ...........τον οποίο θα τον βρείτε εσείς.
Μπράβο Astro Liv.
-
13-02-2010, 04:34 PM #26
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
13-02-2010, 05:14 PM #27
κ.Τίνα εγώ απορώ πως ένας κριός σαν και σας κρατάει τόσο πολύ και δεν το ξεφουρνίζει μετά από λίγες απαντήσεις! καλά είναι έτσι << μαζεύουμε >> πολλές γνώμες και αξιολογούμε τις δικές μας γνώσεις. Από τα λίγα που ξέρω και από αυτά που έγραψαν μέχρι τώρα τα μέλη μας, μου φαίνεται πολιτικός, χωρίς να έχω την ευχέρεια να το αναλύσω.
-
13-02-2010, 05:36 PM #28
Μήπως είναι παιδοψυχολόγος; Εχει τον κυβερνήτη ζωδίου και ωροσκόπου τον 5ο που σχετιζεται με παιδια. Εχει ερμη (παιδια) στο σκορπιο (διεισδυση στα σκοτεινα μονοπατια της ψυχης, επιλυση ψυχολογικων προβληματων ). Εχει χειρωνα στην ακμη του 2ου οικου( θεραπεια παιδικων τραυματων ως πηγη εισοδηματος) και εντονο τον αξονα 6ου -12ου με την πολυαστρια στον 6ο και ΒΔ στο 12ο. ( Ο 12ος σχετιζεται με ψυχολογικα προβληματα).
-
13-02-2010, 05:57 PM #29
Έχεις απόλυτο δίκιο σαν Κριάρι θα έπρεπε να το έχω ξεφουρνήσει, όμως είμαι πολύ Κρόνιο Κριάρι και έχω υπομονή. Συν τοις άλλοις θέλω να μιλήσουν και άλλα μέλη και φυσικά να ψάξετε, να ανάλυσετε και να διαπιστώσετε από μόνοι σας πως όταν θέλετε μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά μέσα από ένα χάρτη.
Όλοι μα όλοι έχετε βρει από κάτι. Στην λεπτομέρεια έχετε κολλήσει οι περισσότεροι, αν διαβάσετε προσεκτικά τα ποστ μου, σας έχω ήδη δώσει τις κατευθύνσεις για να βρείτε ακριβώς το επάγγελμα το οποίο φωνάζει δυνατά, άλλωστε αυτός είναι ο κύριος λόγος που έβαλα αυτό τον χάρτη γιατί φαίνεται ξεκάθαρα.
ScP μην μπερδεύεις την Δέσποινα σε παρακαλώ.
Δεν είναι παιδοψυχολόγος. Όμως έχει πολλά παιδιά και αν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα είχε παραπάνω από όσα έχει.
-
13-02-2010, 06:18 PM #30
Καλησπέρα σε όλους. Κατ' αρχήν ο άνθρωπος αυτός έχει σίγουρα εξαρτημένη εργασία (κρόνος στο 10ο- πλουτων στο 4ο), σίγουρα είναι στο δημόσιο. Η προσωπική μου άποψη: επειδή έχει τονισμένο 6ο, ουρανό στην ακμή του 1ου, και ο άρης είναι στο 5ο (πολύ καλή σίσθηση μεταξύ ενστίκτου και δημιουργίας) πιστευω πως είναι αρχιτέκτων ή πολιτικός μηχανικός. :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.