- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 76
-
30-11-2009, 10:24 PM #21
Re: Πανδημίες, γρίππες, ιώσεις και τον κακό μας τον καιρό...
Απλώς να αναφέρω κάποια πράματα συνοπτικά, χωρίς να μπερδευόμαστε με αριθμούς. Τα στοιχεία υπάρχουν σε οποιοδήποτε ελληνικό ή ξένο οικονομικό site, απλώς διαφέρουν στο επίπεδο που προβάλλονται. Όποιος ψάχνει όμως βρίσκει, αναλύει και καταλαβαίνει :bigsmile:
Καμία ανάκαμψη δεν υπάρχει στις ΗΠΑ. Οι περσινές εκθέσεις αναφέρανε ότι θα κλείσουν γύρω στις 150 βορειοαμερικάνικες τράπεζες και πάνω κάτω τόσες κλείσαν. Οι τωρινές λένε ότι 550 περίπου τράπεζές τους είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Με το καλό και να κλείσουν.
Η αύξηση των κερδών που έχει ο γενικός δείκτης της οικονομίας τους δεν αντιστοιχεί σε αύξηση παραγωγής προϊόντων αλλά σε αύξηση από υπηρεσίες, κυρίως από τράπεζες. Τι σημαίνει αυτό απλά; Ότι ο κόσμος ακόμα δεν έχει λεφτά, δεν αγοράζει και αφού ο κόσμος δεν αγοράζει, τα εργοστάσια δεν παράγουν, συνεχίζουν να απολύουν κλπ, κλπ.
Οι τράπεζες τώρα (και όχι όλες) δείχνουν κάποια κέρδη που σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα περσινά πριν από την κρίση. Επειδή όμως δεν υπάρχει πραγματική οικονομική ανάπτυξη από πού προέρχονται τα κέρδη των τραπεζών; Προέρχονται από ανταλλαγές οικονομικών προϊόντων αντίστοιχων με αυτά που αποτελέσαν την αφορμή για την εκδήλωση της τωρινής κρίσης. Δηλαδή αγοράζουν ξανά κέρδη που ΘΑ υπάρξουν και τα μεταπωλούν. Αέρας κοπανιστός δηλαδή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ε.Ε. αλλά σε μικρότερο βαθμό, καθώς οι εδώ οικονομίες ήταν πιο δυνατές, με εξαίρεση φυσικά την Ελλάδα.
Επί της ουσίας ούτε στις ΗΠΑ ούτε στην Ε.Ε. ούτε πουθενά δεν υπάρχει πραγματική βελτίωση της οικονομίας, αυτά λέγονται στο πόπολο για να παραμυθιαστεί για άλλη μια φορά και να πιστέψει ότι το γεγονός της εξαθλίωσής του που οδηγεί σε επιπλέον κέρδη και μέσα από την κρίση για τις τράπεζες και τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι για το καλό του.
Όσα λεφτά και να βγάλει μια φαρμακοβιομηχανία δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη γενικότερη χασούρα της οικονομίας μιας χώρας. Τα κέρδη της όμως μπορεί να τα πλασάρουν οι διαχειριστές του συστήματος για να δείξουν ότι υπάρχει ανάκαμψη.
Ο Πλούτωνας μπορεί να μην μυρίζει φάρμακο, αλλά αναφέρω και τον Ποσειδώνα, ο οποίος ...βρομάει φαρμακίλα από χιλιόμετρα και ο επεκτατικός Δίας τα μοιράζει σαν να είναι χαρτοπόλεμος δεξια κι αριστερά ανά την υφήλιο. Και επειδή το παιχνίδι είναι στημένο, και επειδή τέτοια παιχνίδια δεν στήνονται χωρίς τη συμμετοχή μελών της ανώτατης εξουσίας (και λέω μελών και όχι "των μελών" επειδή υπάρχουν και οι ηλίθιοι που αν και στην ανώτατη εξουσία δεν έχουν παρει χαμπάρι) και επειδή ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ταρακουνάει και τις δομές της ανώτατης εξουσίας αλλά και τις μεγάλες πολυεθνικές (λόγω και του κεφαλαίου που κατέχουν και της οργανωτικής δομής τους), εκτίμησα ότι ένα από τα ενδεχόμενα που μπορεί να συμβουν μπορεί και να είναι η αποκάλυψη της παγαποντιάς τους στον πολύ κόσμο.
Ένα από τα ενδεχόμενα, γιατί υπάρχουν και άλλα χειρότερα. Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξος πήρα το καλύτερο :toung: Κάποιος άλλος μπορεί να επιλέξει ένα από τα άλλα. Όπως και να έχει, η ιστορία θα γράψει αυτό που θέλει εκείνη και με τον τρόπο που θέλει, παραγνωρίζοντας και τις δικές μας εκτιμήσεις, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους κλίμακα.
Την αγάπη σας :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-11-2009, 10:29 PM #22
Με τόσο μεγάλο μισΘό έχουμε πολλά μπουκάλια ειδικό τζέλ:embarrest
Τι να κάνουμε; Να μην το χρησιμοποιούμε;:toung:Σόλων: Συμβούλευε μη τα ήδιστα, αλλά τα βέλτιστα!
-
30-11-2009, 10:34 PM #23
Αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια είναι θείο δώρο για μας τις Παρθενίτσες
-
30-11-2009, 11:05 PM #24
Εμένα θα μου πεις; Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα έγινε σε τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη μου. Μια είμαι καλά, μια χάλια, χωρίς να μπορώ να εντοπίσω ακριβώς τι μου συμβαίνει. Κοντεύω να πάθω δηλητηρίαση από τα αναβράζοντα, τα EFEXOR, και οτι άλλο έχει χρειαστεί να πάρω. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο. Με αυτά τα δεδομένα όμως, φοβάμαι μήπως ο Ποσειδώνας μου την έχει φυλαγμένη στη γωνία...
Πάντως, άκουσα οτι η συγκεκριμένη γρίπη "βαπτίστηκε" ΠΑΝΔΗΜΙΑ γιατί είναι το μόνο παραθυράκι να βγει ένα φάρμακο σε κυκλοφορία χωρίς να έχουν προηγηθεί δοκιμές.
-
01-12-2009, 01:23 AM #25
Μια και είναι αύριο η μέρα του AIDS να αφήσουμε τη γρίπη και να πιάσουμε τις συνομωσιολογίες ?:nuts:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-12-2009, 06:24 AM #26
Έχει πλάκα όταν βλέπεις απο μακριά πόσος πανικός επικρατεί στην Ελλάδα σχετικά με τη γρίπη και το εμβόλιο!
Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία που έχει από τα πιο πολλά κρούσματα εδώ και καιρό στην Ευρώπη, ο κόσμος το αντιμετωπίζει αρκετά πιο χαλαρά, δεν επικρατεί ο ίδιος πανικός, όταν φταρνίζεσαι δεν σε κοιτάνε απαραίτητα σαν λεπρό..:nuts: και σε περίπτωση ασθένειας συμβουλεύουν απο τα νοσοκομεία τον κόσμο να μένει σπίτι για κάποιες μέρες, και μόνο αν είναι ανάγκη να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να μην μεταδίδεται και πιο εύκολα η γρίπη καθώς και επειδή είναι ακίνδυνη στις περισσότερες περιπτώσεις..
Αυτά απο τη δική μου εμπειρία..:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
01-12-2009, 08:59 AM #27
Αγαπητό κρασάκι, δεν συμφωνώ ότι στην Ελλάδα έχουμε πάθει πανικό. Ίσα ίσα που κανείς δεν πιστεύει τα περι πανδημίας. Απλώς είμαστε εκδηλωτικοί τύποι και κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Πάντως το καλύτερο φάρμακο είναι το κρασάκι, λίγο γουρουνοπούλα ψητή και καλή παρέα για να αποκτήσουμε πολλά αντισώματα!
Υ.Σ. Αυτός ο γενέθλιος ανάδρομος ποσειδόνας και η σελήνη στους ιχθείς με έχει καταστρέψει! χικ
-
01-12-2009, 10:57 AM #28
Οικογενειακως ολοι καλαααα!!!!Ελπιζουμε κ να παραμεινουμε ετσι...
Κατι συγγενεις..κατι φιλοι...την αρπαξαν τη γριπουλα τους,αλλα ουδεις με χοιρινη γριπη ως τωρα...
Κανουμε τα δεοντα κ απαραιτητα...κ ειδωμεν!!!
Πανικος, κανεις..εννοειται!
Αν ειναι να ρθει θε να ρθει αλλιως ...θα προσπερασει...Use it before lose it ''May West''
-
01-12-2009, 11:22 AM #29
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας για την νέα Γρίπη (H1N1) :: ΕΝΤΕΠΑ :: Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων Δημοσίων Νοσοκομείων Ν.Π.Δ.Δ.
Τονίζεται ότι τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι των σχολείων που παρουσιάζουν γριπώδη συνδρομή, όπως περιγράφεται παραπάνω, πρέπει να παραμένουν στο σπίτι για όσες μέρες διαρκεί ο πυρετός και επιπλέον ακόμα ένα 24ωρο μετά την υποχώρησή του, χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών . Η προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού/ βεβαίωσης για την επιστροφή του παιδιού στο σχολείο , δεν απαιτείται.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
01-12-2009, 11:46 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.