- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 42
Thread: Η είσοδος του Κρόνου στον Ζυγό
-
02-12-2009, 05:08 PM #21
Re: Κρόνος στον Ζυγό
Αν ήταν ουράνιος και κλείδωνε τον Χότζα στην ντουλάπα, ο Χότζας θα φώναζε τους δορυφόρους του Κρόνου και θα τον μπαγλαρώναν. Και θα είχε κάνει μια τρύπα στο νερό, καθώς δεν θα είχε καταλάβει ότι το μάθημα ήταν να μπορέσει να απολαμβάνει αυτά που έχει.
Το μάθημα για να διεκδικήσεις αυτά που δεν έχεις έρχεται μετά, όταν θα είσαι και σε θέση να διαχειριστείς αυτά που ενδεχομένως θα κερδίσεις διεκδικώντας. Και για να μπορέσεις να διαχειριστείς επωφελώς τα ενδεχόμενα κέρδη, πρέπει πρώτα πρώτα να μπορείς και να άρχεσαι του εαυτού σου και των επιθυμιών του.
Με αντίστοιχους αγωνιστικούς χαιρετισμούς :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-12-2009, 05:46 PM #22
Χε χε... Κρόνια λογική... Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι... Καλή φαίνεται για όσους θέλουν να ενταχθούν στο σύστημα αλλά ο κόσμος δεν άλλαξε από αυτήν. Ούτε κι εμείς βέβαια...
Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
02-12-2009, 07:24 PM #23
Αν θελει καποιος να εχει ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,καλο ειναι να εχει και Ουρανια λογικη,και Κρονια, κ.τ.λ.
Να ξερει ποτε να κλειδωσει τον Χοτζα και τα Χοτζακια στην ντουλαπα,και ποτε ηρθε ο καιρος να διδαχθει απο καποιον σοφοτερο.
Εστω και με επιπονες διαδικασιες..
Μεταφερω αυτολεξει κατι που γραφει η Liz Greene για τον Κρονο.
"Human beings do not earn free will except through self-discovery,and they do not attempt self-discovery until things become so painful that they have no other choice."
Kαλο θα ηταν αν μπορουσαμε να περναμε τα καλυτερα στοιχεια απο ολους τους πλανητες μας και να πεταγαμε στον Καιαδα τα..χμμ λιγοτερο καλα.
Αλλα, μπορει καποιος να παει στο Χαρβαρντ,χωρις να εχει τελειωσει το
δημοτικο?
Τουτεστιν,ολα χρειαζονται με το μετρο που δινει η σοφια.
Μην ανησυχειτε,αυτο το καταφερνουν ελαχιστοι στο κοσμο!:bigsmile: :bigsmile:
-
31-12-2009, 12:28 AM #24
Πολύ ωραίο άρθρο ειδικά για μας τους τοξότες. Κρατάω μόνο τα καλά . Καλή χρονιά σε όλους.
-
01-01-2010, 03:25 AM #25
-
04-05-2010, 12:43 PM #26
Αγαπητά μέλη,
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Τι συμβαίνει όταν ο Κρόνος ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου-όπου είναι και
ο 2ος οίκος μου- είναι σε σύνοδο με το γενέθλιό μου Πλούτωνα(στην 28η μοίρα της Παρθένου);
Απλά αναφέρω ότι ο Ήλιος μου είναι στον Καρκίνο με 1ο οίκο στο Λέοντα.
Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει...:unsure:
Ευχαριστώ!!!
-
04-05-2010, 01:49 PM #27
Πολύ γενικά, Κρόνος πάνω στον Πλούτωνα σου.. περιορισμός κ μεταμόρφωση. Ίσως να νοιώσεις μια σχετική κατάπτωση κ έναν περιορισμό στην ελευθερία κινήσεων, ίσως κάποιες απώλειες, περισσότερο στα θέματα του 2ου, μπορεί να εκδηλώσεις με έντονο τρόπο κάποιες υποσυνείδητες παρορμήσεις, γενικά ενδέχεται να περάσεις από κάποιου είδους "δοκιμασίες" που θα σε οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα..
:bigsmile:
-
05-05-2010, 09:50 PM #28
Αγαπητή Χρύσα,
ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
-
25-05-2010, 04:20 AM #29
Ο διελαύνων Κρόνος στον Ζυγό σε αντίθεση με τον γενέθλιο ήλιο και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό , μπορεί να σημαίνει χωρισμό;
-
06-07-2010, 04:29 PM #30
Γεια σας!!! Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό και γνώρισα απ΄την καλή τον Κρόνο λίγα χρόνια πριν που ήταν στο ζώδιό μου...Τότε χώρισα...Βέβαια είδα πιο πάνω ότι ο Κρόνος ήταν στον Ζυγό όταν γνώρισα τον άντρα μου οπότε...ελπίζω πραγματικά να είναι μια καλή περίοδος γιατί...έλεος παιδιά τέτοια ταλαιπωρία τα προηγούμενα χρόνια...δεν λέγεται...Μακάρι να είναι αλήθεια ότι θα είμαστε ευνοημένοι τώρα που είναι πάλι στο Ζυγό..Μακάρι!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.