s
Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Η ακμή του 4ου στην Παρθένο μας δείχνει ότι το περιβάλλον που μεγάλωσε η φίλη σου ακόμα κι αν προέρχεται από εύπορη οικογένεια , λειτουργούσε κάτω από το πρίσμα της κριτικής. Επίσης η Παρθένος είναι και προσφορά , άρα προσφορά προς την οικογένεια.

Κυβερνήτης του 4ου( ο ένας γονέας) ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς δείχνοντας μία ασάφεια και αοριστία και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα , κυβερνήτη του Ερμή και του 10 ου οίκου (ο άλλος γονέας). Νομίζω ότι η ένταση ανάμεσα στους γονείς είναι φανερή , υπάρχει και η όψη των 45 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και στη Σελήνη. Λίγο πριν τη γέννησή της προέκυψαν γεγονότα στα οποία η μητέρα της είχε δυσκολία να ανταπεξέλθει ;

Ο Κρόνος 4 μοίρες πρίν την ακμή του 4ου οίκου στην ουσία τον τοποθετεί στον 4ο και σε αντίθεση με τον Ήλιο δημιουργεί μπλοκάρισμα, ανασφάλεια, φόβο αποτυχίας, αίσθημα ανεπάρκειας. Σε αντίθεση με τον Ερμή στο 10ο είναι μία επανάληψη της διαμάχης των γονέων.

Η σύνοδος Ήλιου-¶ρη είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δείχνει ένα πατέρα που είναι εκεί, αλλά απουσιάζει ουσιαστικά από τη σχέση με το παιδί ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνει το παιδί.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας μιλά επίσης για μία μητέρα που έπρεπε να τα έχει καλά με την κοινωνία και να είναι όπως πρέπει για τους άλλους , μας δείχνει όμως και μία μή έκφραση των συναισθημάτων της.

Ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα τέτοιο περιβάλλον με πρέπει , διαφωνίες και κανόνες, με την ευαισθησία του Καρκίνου και με λάβαρο την οικογένεια χρειάζεται ένα τετράγωνο του ¶ρη με τον Ουρανό(στον 5ο) για να επαναστατήσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 5ο για να διατηρήσει την απόφασή της σταθερή όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα και για πράγματα που αγαπά.

Να μην παραβλέψουμε ότι ο 5ος- 11ος (δίνω-παίρνω αγάπη) εχουν εμπεριεχόμενα ζώδια του Σκορπιού και Ταύρου αντίστοιχα , προσδίδοντας κάποια καθυστέρηση ή δυσκολία στους αντίστοιχους τομείς.
    Βίκη μου, ο Κρόνος 4 μοίρες πριν την ακμή δεν τοποθετείται κατά την γνώμη μου στον 4ο οίκο, βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή και λέω κατά την γνώμη μου γιατί πολλά ακούγονται για τον νόμο των 5 μοιρών. Ωστόσο για να βρίσκεται ένας πλανήτης έστω με λίγες μοίρες ανοχή πριν την ακμή, βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο κι όχι τυχαία.

Σε γενικές γραμμές γραμμές η ακμή 4ου στο ζώδιο της Παρθένου δεν δείχνει εύπορη οικογένεια, αλλά ταπεινή κι εργατική.

Η σύνοδος Ήλιου ¶ρη δεν δείχνει απών πατέρα αλλά προκλητικό, παρορμητικό και νευρικό πατέρα ή πατέρα που ασχολείται με ¶ρειο επάγγελμα ( και τα δυο τα χω στο χάρτη μου και την ακμή 4ου στην Παρθένου και Ήλιο /Αρη τετράγωνο :toung

Πατέρα που απουσιάζει από την ζωή του παιδιού θα βρούμε σε όψη με Ποσειδώνα. Και αυτό το χω σε τρίγωνο, πράγματι για πολλά χρόνια ο πατέρας μου απουσιάζε αρκετά από την ζωή μου λόγω διαζυγίου με τη μανούλα.

Επίσης, ο πατέρας μου προέρχεται από φτωχή κι εργατική οικογένεια αντίθετα από την μητέρα μου που προέρχεται από εύπορη οικογένεια.

Τίνα μου,

συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου εδώ εκτός από το θέμα της λειτουργίας του Κρόνου στον 4ο. Όταν δυο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο, συνλειτουργούν, συνενώνονται οι ιδιότητες τους και δεν μπορούμε να τις διαχωρίσουμε ή να τις εξετάσουμε ως ανεξάρτητες. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν έχουμε σύνοδο πλανήτη με ακμή, αυτά τα δύο στοιχεία συνλειτουργούν, εκφράζονται ενιαία, επομένως ο πλανήτης στην ουσία εκδηλώνεται σ' εκείνο τον οίκο. Αν έχει μια μικρή απόσταση ο πλανήτης από την ακμή τότε μπορεί να συνενώσει υποθέσεις των δύο οίκων όμως η έκφραση του πλανήτη είναι μέσα από τον οίκο με την ακμή του οποίου κάνει σύνοδο.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Τίνα μου,

συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου εδώ εκτός από το θέμα της λειτουργίας του Κρόνου στον 4ο. Όταν δυο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο, συνλειτουργούν, συνενώνονται οι ιδιότητες τους και δεν μπορούμε να τις διαχωρίσουμε ή να τις εξετάσουμε ως ανεξάρτητες. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν έχουμε σύνοδο πλανήτη με ακμή, αυτά τα δύο στοιχεία συνλειτουργούν, εκφράζονται ενιαία, επομένως ο πλανήτης στην ουσία εκδηλώνεται σ' εκείνο τον οίκο. Αν έχει μια μικρή απόσταση ο πλανήτης από την ακμή τότε μπορεί να συνενώσει υποθέσεις των δύο οίκων όμως η έκφραση του πλανήτη είναι μέσα από τον οίκο με την ακμή του οποίου κάνει σύνοδο.
    Καλημέρα Κοραλλία μου1

Εννοείται πως συνλειτουργούν, δεν είπα κάτι άλλο. Από την στιγμή που κάνει σύνοδο ο Κρόνος με την ακμή του 4ου χρωματίζει τον 4ο με τις ιδιότητες τους, ωστόσο δεν τον τοποθετώ στον 4ο εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με μια μοίρα ανοχή. Το σωστότερο, πάλι κατά την γνώμη μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να εξετάζεται ο πλανήτης και στους δυο οίκους. Όπως δεν μπορώ να παραβλέψω την συνένωση του πλανήτη από την ακμή ομοίως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι βρίσκεται στον 3ο οίκο κι αυτό γιατί τίποτα δεν θεωρώ τυχαίο. Ακόμη κι η μια μοίρα πριν την ακμή κάτι θέλει να δείξει.
    Σύνοδο για παράδειγμα έχουμε και στις 8 μοίρες, πάλι θα έπρεπε να τοποθετήσουμε τον πλανήτη στον επόμενο οίκο?

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Βίκη μου, ο Κρόνος 4 μοίρες πριν την ακμή δεν τοποθετείται κατά την γνώμη μου στον 4ο οίκο, βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή και λέω κατά την γνώμη μου γιατί πολλά ακούγονται για τον νόμο των 5 μοιρών. Ωστόσο για να βρίσκεται ένας πλανήτης έστω με λίγες μοίρες ανοχή πριν την ακμή, βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο κι όχι τυχαία.

Πιστεύω ότι δουλεύει και στον 3ο, αλλά επίσης και στον 4ο οίκο αφού πρόκειται για γωνιακό.

Σε γενικές γραμμές γραμμές η ακμή 4ου στο ζώδιο της Παρθένου δεν δείχνει εύπορη οικογένεια, αλλά ταπεινή κι εργατική.
    Συμφωνώ με το εργατική, αλλά το ένα δεν αποκλείει και το άλλο, γιατί έχω δει χάρτη φίλης μου με ακμή στον 4ο στην Παρθένο που η οικογένεια δούλευε σε χωράφια και με την σωστή διαχείρηση τω οικονομικών τους έκαναν περιουσία μεγάλη. Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ανέφερα ότι σίγουρα πρόκειται γα εύπορη οικογένεια αλλά έγραψα " το περιβάλλον που μεγάλωσε η φίλη σου ακόμα κι αν προέρχεται από εύπορη οικογένεια".

Η σύνοδος Ήλιου ¶ρη δεν δείχνει απών πατέρα αλλά προκλητικό, παρορμητικό και νευρικό πατέρα ή πατέρα που ασχολείται με ¶ρειο επάγγελμα ( και τα δυο τα χω στο χάρτη μου και την ακμή 4ου στην Παρθένου και Ήλιο /Αρη τετράγωνο :toung
    Τίνα μου, τυχαίνει να έχω και γω στο χάρτη μου σύνοδο ¶ρη, Ήλιου και ο πατέρας μου ήταν ένα ήσυχο αρνί, δεν πείραζε κανένα, δεν μας μάλωνε ποτέ, έφευγε από το σπίτι το πρωί και γύριζε το βράδυ από τη δουλειά, ένας οικογενειάρχης. Εγώ προσωπικά τον βίωνα σαν να έλειπε από το σπίτι.

.[/QUOTE]

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Πιστεύω ότι δουλεύει και στον 3ο, αλλά επίσης και στον 4ο οίκο αφού πρόκειται για γωνιακό.

Συμφωνώ με το εργατική, αλλά το ένα δεν αποκλείει και το άλλο, γιατί έχω δει χάρτη φίλης μου με ακμή στον 4ο στην Παρθένο που η οικογένεια δούλευε σε χωράφια και με την σωστή διαχείρηση τω οικονομικών τους έκαναν περιουσία μεγάλη. Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ανέφερα ότι σίγουρα πρόκειται γα εύπορη οικογένεια αλλά έγραψα " το περιβάλλον που μεγάλωσε η φίλη σου ακόμα κι αν προέρχεται από εύπορη οικογένεια".

Τίνα μου, τυχαίνει να έχω και γω στο χάρτη μου σύνοδο ¶ρη, Ήλιου και ο πατέρας μου ήταν ένα ήσυχο αρνί, δεν πείραζε κανένα, δεν μας μάλωνε ποτέ, έφευγε από το σπίτι το πρωί και γύριζε το βράδυ από τη δουλειά, ένας οικογενειάρχης. Εγώ προσωπικά τον βίωνα σαν να έλειπε από το σπίτι.

.
    [/QUOTE]

Βίκη μου, συμφωνούμε και στους δυο οίκους λειτουργεί ο Κρόνος.

Επίσης φυσικά και μια εργατική οικογένεια μπορεί να κάνει περιουσία, κι οι δικοί μου έκαναν όμως η καταγωγή παραμένει ταπεινή, αυτό δεν αλλάζει κι είναι κάτι το οποίο δείχνει η ακμή στο ζώδιο της Παρθένου.
    Είναι ξεκάθαρο το ποστ σου δεν χρειάζεται διευκρινήσεις ως επιπλέον πληροφορία το έδωσα.

Για την σύνοδο όμως του Ήλιου/¶ρη είναι λίγο περίεργο ο πατέρας να είναι αρνί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση να σου πω, ότι είσαι από τις τυχερές γιατί η ενέργεια της συνόδου βγήκε με την υπερβολική δραστηριότητα του πατέρα στον εργασιακό του χώρο κι έτσι γλυτώσες την ¶ρεια φύση της. Όμως για την απουσία του πατέρα, επιμένω πως φαίνεται από Ποσειδώνα κι όχι από ¶ρη.΄Για ποιο λόγο βίωνες τόσο έντονα την απουσία του πατέρα δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν έχω δει τον χάρτη σου, πάντως δεν είναι από τον ¶ρη κι είναι λογικό αν σκεφτείς τι συμβολίζει ο ¶ρης και τι ο Ποσειδώνας. Και για να γίνω περισσότερο κατατοπιστική απουσία πατέρα μπορούμε να διακρινούμε κι από όψεις με Κρόνο (στέρηση), Ουρανό (γιατί έτσι του την κάρφωσε κι έφυγε) και φυσικά από Πλούτωνα για διάφορους λόγους.

Για την σύνοδο όμως του Ήλιου/¶ρη είναι λίγο περίεργο ο πατέρας να είναι αρνί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση να σου πω, ότι είσαι από τις τυχερές γιατί η ενέργεια της συνόδου βγήκε με την υπερβολική δραστηριότητα του πατέρα στον εργασιακό του χώρο κι έτσι γλυτώσες την ¶ρεια φύση της. [/QUOTE]

Ο πατέρας μου ήταν Ιχθείς, αρνί με όλη τη σημασία της λέξης.

Όμως για την απουσία του πατέρα, επιμένω πως φαίνεται από Ποσειδώνα κι όχι από ¶ρη.΄
    Δεν έχω όψεις ¶ρη, Ήλιου με Ποσειδώνα.

Για ποιο λόγο βίωνες τόσο έντονα την απουσία του πατέρα δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν έχω δει τον χάρτη σου, πάντως δεν είναι από τον ¶ρη κι είναι λογικό αν σκεφτείς τι συμβολίζει ο ¶ρης και τι ο Ποσειδώνας. Και για να γίνω περισσότερο κατατοπιστική απουσία πατέρα μπορούμε να διακρινούμε κι από όψεις με Κρόνο (στέρηση), Ουρανό (γιατί έτσι του την κάρφωσε κι έφυγε) και φυσικά από Πλούτωνα για διάφορους λόγους.
    Όταν λέω ότι ένιωθα την απουσία του μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερα πράγματα. Ήξερα ότι η φύση της δουλειάς του ήταν τέτοια που απουσίαζε, δεν μου φαινόταν και περίεργο . Μάλλον παίζει ρόλο και η σύνοδος του Ήλιου μου με το Δία σε κυριαρχία, γιατί σαν παιδί τα έβλεπα πολύ αισιόδοξα και καλοπροαίρετα όλα αυτά, κάτι που συνεχίζω να κάνω μέχρι και σήμερα.

Ο Κρόνος στο χάρτη μου δεν κάνει όψη με Ήλιο, ο Πλούτωνας στο ζώδιο της Παρθένου κάνει ένα τετραγωνάκι με τον Ήλιο. Μάλλον από αυτή την όψη θα βίωσα την απουσία του λόγω εργασίας (Παρθένος).
    Με αφορμή τον απογαλακτισμό ... ερμηνεύσαμε και κάτι από τον προσωπικό μου χάρτη.
    Τα καλά του διαδικτύου. :bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά θα ήθελα να καταθέσω ότι ο Ήλιος μου κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό που εγώ βίωσα, ήταν η απουσία (για λόγους δουλειάς) αλλά και η αρρώστια (ο πατέρας μου αρρώστησε από καρδιά όταν ήμουν 11 χρονών). Αργότερα στα 18 ήρθε και η απώλεια. Όμως αυτό δεν πρέπει να ερμηνεύεται ανεξάρτητα από οίκους. Ο Ποσειδώνας μου είναι στον 8ο και κυβ.12ου. Επίσης αυτός ο Ήλιος δέχεται μία 150άρα (2.30 μοιρών ανοχής) από τον Πλούτωνα στον 6ο αλλά κυβ. πάλι 8ου .
    Αυτά τα λέω γιατί δεν θα πρέπει όποιος διαβάζει να ερμηνεύει τις όψεις στον χάρτη του τόσο αβασάνιστα. Θέλει να συνηγορούν πολλές όψεις και θέσεις για να έχουμε ως αποτέλεσμα τόσο ατυχή γεγονότα.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

θα ήθελα να ρωτήσω όταν οι γονείς σου δεν σε αφήνουν να απογαλακτιστείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    Όταν είναι συνεχώς με ένα ΜΗ!!!!!!!!!!!!! και γενικώς υπερπροστατευτικοί!!!!!που φυσικά αυτό έχει τα αντιθετα εντελώς αποτελέσματα! τι ενδείξεις υπάρχουν στο ωροσκόπιο του παιδιού;;;:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Γεια σας..
    Με ενδιαφερον παρακολουθησα οσα ειπωθηκαν και εχω να σας πω οτι και γω με ωροσκοπο καρκινο αγαπω πολυ την οικογενεια μου,ειδικα τη μητερα μου,οπου αυτη αστειευομενη παντα μου ελεγε να απογαλακτιστω.Εχω ομως εναν μεγαλο καημο τωρα που μου το θυμησατε παλι.Αφοτου παντρευτηκα εχω ενα υπεροχο μικρο αγορακι,κι επειδη καθολου καλα δεν τα παω πια με το μπαμπα του,μ εχει φαει η στεναχωρια.Γιατι οτι και να κανω ο μικρος εχει κρονο στον 4ο.Καθε μερα το σκεφτομαι.Γεννηθηκε στις 16-02-09,στις 12,50.Εχω διαβασει τα χειροτερα στο ωροσκοπιο του και γενικα ειναι οτι πιο σημαντικο για μενα.Φοβαμαι πολυ μη μου χρεωσει καταστασεις που δεν φταιω εγω.Μην τυχον και δε μ αγαπαει και τετοια.Μεγαλος πονος να μην εισαι αποκλειστικα εσυ υπευθυνος των πραξεων σου.Εχει βεβαια σεληνη στο σκορπιο οπως εγω,αλλα και παλι,θα θελα να φαινεται απο καπου οτι θα εχουμε μια ωραια σχεση μητερας-γιου.Εχουν δει πολλα τα ματια μου.Να ειστε καλα..

Όνομα:
    Μαρία

Και προς θεου,μια ανησυχια μου θελω να μοιραστω με καποιον που γνωριζει αστρολογια,δεν θελω προβλεψη,μην παρεξηγηθω.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)