s
Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 40

Re: Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ;

Ίσως υπάρχει μια αταξία στα θέματα του 2ου οικου σου (οικονομικά, ακίνητα, υλικά αγαθά και αίσθηση ασφάλειας που αποκομίζεις από αυτά) η οποία προκαλεί αναβολές και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Το τρίγωνο με τη Σελήνη όμως μπορεί να δείχνει πως είσαι άτομο ικανό να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο

Πολύ γενικά ... :embarrest

Γλυκία μου KIarra σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! ομως μήπως επειδή ο κρόνος είναι κυβερνήτης του 5ου μου οίκου και το τετράγωνο με τον ουρανό σημαίνει κάτι όσον αφορά τους τυχόν απογόνους μου;

οχ!έγινε λάθος!Μπήκα απο το laptop της ξαδέρφης μου, η οποία είναι και αυτή fun σας! Χρόνια πολλά σε όλους σας!

γεια σας μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με την αποκτηση παιδιων?διαβασα οτι το βλεπουμε απο τον 5 και 8 οικο οπως και απο την σελινη.στον 5 οικο εχω παρθενο,στον 8 οικο ειναι ο τοξοτης και η σελινη μου ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο.οπως και ο ποσειδωνας στον αιγοκερω στον 8 οικο.μπορει κανεις να με βοηθησει στο τι σημαινουν αυτα???

Και εγω ακμη 5ου στην Παρθενο και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του Ζυγου με την σεληνη μεσα..Ερμης κυβερνητης αναδρομος στον Ταυρο στον 12ο οικο και Αφροδιτη στον 11ο στον Κριο..Σεληνη στον Ζυγο τετραγωνο με τον Ποσειδωνα και τριγωνο με το MC.. 8ος οικος επισης σε αγονο ζωδιο Αιγοκερως με Ουρανο και Ποσειδωνα μεσα και ο Κυβερνητης κρονος επισης αναδρομος στο ιδιο ζωδιο αλλα στον 9ο οικο με καμια σημαντικη οψη..Ουρανος τριγωνο με ηλιο, με Ερμη,τετραγωνο με Αφροδιτη, εξαγωνο με Αρη,αντιθεση με Δια..Τις ιδιες οψεις και ο Ποσειδωνας εκτος απο το τετραγωνο με την Αφροδιτη που εδω ειναι με την Σεληνη..Αυτα δειχνουν προβληματα?

Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και εμένα;Εχω στην ακμή του 5ου οίκου ιχθύς και κανένα άλλο πλανήτη.Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 2ο οίκο και ο Δίας στον 12ο.Στον 8ο έχω διδύμους χωρίς πάλι πλανήτη μέσα. Ο Ερμής μου βρίσκεται στον 10ο οίκο στην Παρθένο επίσης η σελήνη μου στον Ταύρο στον 6ο οίκο.Το θέμα είναι οτι μου αρέσουν τα παιδιά αλλά φοβάμαι να κάνω υπάρχει η πιθανότητα να μην κάνω ποτέ;:unsure:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Ντίνα

Καλησπέρα,

Πραγματικά πολύ μπέρδεμα γενικά το θέμα των προβλέψεων, πόσο μάλλον το θέμα του "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;" Πρέπει να ομολογήσω ότι από μικρή ήθελα οικογένεια και παιδια και με την ακμή του 5ου στον Καρκίνο (και την ακμή του 8ου στο Σκορπιό) ίσως και να είχα γίνει μητέρα σε μικρή ηλικία...Αργότερα ανακάλυψα ότι η Σελήνη μου είναι στον Αιγόκερω στο Μεσουράνημα, οπότε κατάλαβα γιατί δεν έγινα νωρίς μανούλα... :toung:
    Μετά κατάπιάστηκα με διελεύσεις και solar Arc - είχα τόση χαρά όταν ο Δίας ήταν στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τη Σελήνη μου :nuts: αλλά τελικά "άνθρακες ο θησαυρός"... Δεν παραπονιέμαι, μου έδωσε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση και αλλάγές, πολλές αλλαγές (εκεί έβαλε και το χεράκι του ο διελαύνων Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Σελήνη, Δία και Μεσουράνημα :respect
    Τώρα το έχω παρατήσει εντελώς, αν και μερικές φορές με πιάνει η επιθυμία να το ερευνήσω λίγο παραπάνω - και λέω αν είναι να έρθει θε να 'ρθει!!! :bigsmile:

Φιλικά,
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    JACK

Από που συμπερένετε ότι ο 5ος οίκος δείχνει την απόκτηση παιδιών? Αυτός ο οίκος σχετίζεται με περισσότερα πράγματα από ότι αυτό και το ζώδιο στην ακμή γενικά προσδιορίζει την σχέση μας και τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα κάθε οίκου. Ανέφερες όλους τους οίκους για την απόκτηση παιδιών?? Κατά την γνώμη μου πρέπει να προσέξεις κυρίως τις προόδους και διελεύσεις των πλανητων ειδικά Ηλιο, Σελήνη και Ωροσκόπο.....:bigsmile:

γεια χαρα σε ολους!!!! μου αρεσε πολυ το συγκεκριμενο θεμα και θα ηθελα κ γω να εκφρασω καποιες αποριες μου εχω γεννηθει στη θεσσαλονικη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 ο 5ος οικος μου ειναι κενος,αν δεν κανω λαθος,(ειμαι λιγο αρχαρια και τωρα μαθαινω), νομιζω οτι δε βρισκεται καποιος πλανητης στο συγκεκριμενο οικο. ο 5ος οικος μου βρισκεται στον καρκινο και ο 8ος στο σκορπιο(δε γνωριζω αν εκει υπαρχει καποιος πλανητης). κυβερνητης δλδ του 5ου οικου μου ειναι η σεληνη που βρισκεται στην παρθενο η σεληνη μου βρισκεται σε τριγωνο με τον κρονο και τον ποσειδωνα σε εξαγωνο με τον πλουτωνα και σε τετραγωνο με τον ηλιο και το δια μου .ο ηλιος μου βρισκεται σε συνοδο με το δια συγχρονως κυβερνητης του σκορπιου, που βρισκεται στον 8 οικο μου, ειναι ο πλουτωνας που βρισκεται σε τριγωνο με την αφροδιτη μου .θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει να κατανοησω αυτες τις οψεις και να με διαφωτισει σχετικα με το αν θα αποκτησω παιδια μελλοντικα συγνωμη αν σας κουρασα ευχαριστω προκαταβολικα οποιον θελησει να με βοηθησει

συγνωμη εκανα λαθος ο 5ος οικος μου δεν ειναι κενος εχω τη σεληνη μου εκει ο 8ος ειναι κενος και παλι συγνωμη

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)