- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
16-10-2009, 04:39 PM #21
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
κατ αρχην ευχαριστω για την απαντηση.
η αληθεια ειναι οτι με το συγκεκριμενο προσωπο υπαρχει μια ευκολια στη εκφραση και ισως να παιζει τον ρολο του ο ερμης της σ αυτο, για τον ουρανο δεν ειμαι τοσο σιγουρος, εχουν γραφτει πολλα για αυτον τον πλανητη κ δεν μου φαινεται και τοσο θετικος σε μια συναστρια.
και μια ακομη απορια που μου δημιουργηθηκε διαβαζοντας για τους δεσμους ειναι, οταν ο ωροσκοπος του ενος ειναι σε συνοδο με τον νοτιο δεσμο του αλλου, τοτε αντιστοιχα η ακμη του 7ου οικου του ειναι σε συνοδο με τον βορειο δεσμο του; αν ισχυει ποια ειναι τα θετικα σε μια τετοια οψη και ποια τα αρνητικα;
ευχαριστω ξανα.
-
12-03-2010, 07:10 PM #22
Καλησπέρα κ πάλι σε όλους!
Νομίζω εχω να προσθέσω μια σημαντική απορία ....προς διερευνηση! :-)
πως γινεται σε συναστρια, το ένα ατομο να εχει σεληνη στους διδιμους και η σελήνη του να μην κάνει όψη στη συναστρία με το άλλον ατομο του οποιου ο ήλιος είναι στους διδυμους??????
-
12-03-2010, 07:56 PM #23
-
12-03-2010, 07:59 PM #24
Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ Kiarra!
-
15-03-2010, 03:29 PM #25
σε μια συναστρια η οψη συνοδου ηλιου -λιλιθ ειναι καλη και τι σημαινει??η λιλιθ ειναι στον ταυρο και ο ηλιος στους διδυμους στον 11 οικο..
-
15-03-2010, 07:47 PM #26
Πέρα από αυτά που σου είπε η Kiarra (δλδ πχ. η Σελήνη να είναι στις πρώτες μοίρες των Διδύμων και ο Ήλιος στις τελευταίες) το ότι είναι στο ίδιο ζώδιο η σε «φιλικά» ζώδια σημαίνει πως ούτως ή άλλως σαν χαρακτήρες, σαν προσωπικότητες, μοιράζεστε μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Οπότε σαν δεύτερο βήμα από τη σύνοδο, το ομοειδές του στοιχείου (εδώ Αέρας) είναι εξ ίσου θετικό γιατί καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον ως εξ ιδίων.
Πρόσεξε όμως, το ότι σαν χαρακτήρας μοιάζεις με κάποιον άνθρωπο μπορεί να είναι και αρνητικό. Για παράδειγμα δύο Κριαρίσιες Σελήνες θα σκοτώνονται συχνότερα, δύο Ταυρίσιες μπορεί να πλήξουν (αν υπάρχει αυτή η λέξη στη φαρέτρα ενός τυπικού Ταύρου..), δύο Δίδυμες τρεχαγυρευόπουλος, δύο Καρκίνες ουαί κι αλίμονο να τις πιάσουν μαζί οι νταουνιές, τα Λιοντάρια εγώνες λαμπρότητας κλπ. Εκεί η σύνοδος βοηθάει στο ότι συντηρεί μεγαλύτερη έλξη, βοηθάει στο να μένεις μαζί, και βοηθάει να αναδεικνύονται οι παραπάνω ομοιότητες σε βάθος χρόνου. Όποιος το θεωρεί θετικό προχωράειΓια μένα ο καλύτερος συνδυασμός Σεληνών είναι σε πολικά ζώδια όταν δεν σχηματίζεται αντίθεση μεταξύ τους, και «παίζουν» θετικά με Ήλιους, πλανήτες, και μεσοδιαστήματα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-03-2010, 01:07 AM #27
χαχαχχ.....η λέξη "τρεχαγυρευόπουλος σελήνη" Δείμων, μου θυμισε τον εαυτό μου με σελήνη στο Διδυμο :-)
Δείμων σε ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή για 2 ατομα που ο αντρας έχει πχ. ηλιο στον Διδυμο και η κοπέλα σελήνη στο Δίδυμο (και αντιστοιχα καθε αντιστοιχη περιπτωση άλλων ζωδίων), οταν στο χαρτη συναστριας τους ο ηλιος του αγοριου δεν εμφανιζει κάποια οψη με τη σεληνη της κοπέλας....αυτο θεωρειται οτι ουτως η άλλως υπάρχει μια έλξη, κατι σαν συνοδος μεταξύ ηλιου-σελήνης, αλλα μακρινη και ξεθυμασμένη ας πούμε?
Πολικά είναι τα ζωδια που βρίσκονται απέναντι, όπως Υδροχόος- Λέων για παράδειγμα?
-
16-03-2010, 03:12 AM #28
Παιρνω το θαρρος να απαντησω εγω στη θεση του Δειμων,γιατι εχω κι εγω την ιδια ακριβως απορια..!
Τα ζωδια που βρισκονται απεναντι ειναι αυτα που κανουν αντιθεση μεταξυ τους,(οταν βρισκονται βεβαια στις καταλληλες μοιρες)...
-ποια ειναι τελικα ομως τα πολικα ζωδια?μηπως αυτα που δημιουργουν χιαστι οψεις?π.χταυρος-ζυγος,διδυμος-σκορπιος κ.τ.λ??
Περιμενω απαντηση υπομονετικα! :embarrest:toung:
-
16-03-2010, 06:09 AM #29
Re: Απορία για όψεις γενικά.
Πολικά ζώδια είναι τα απεναντινά, που θεωρούνται και συμπλήρωμα το ένα του άλλου (γι αυτό είπα ότι προτιμώ τις πολικές θέσεις Σελήνης, επειδή έτσι το συναίσθημα συμπληρώνεται).
Δεν είναι τυχαίο ότι η φωτιά και ο αέρας θεωρούνται φιλικά ή συμβατά στοιχεία, όπως και η γη με το νερό. Όλα τα πολικά ζώδια έχουν αυτή τη συμβατότητα μεταξύ τους, και το κάθε ζώδιο σχηματίζει τρίγωνα με τα δύο ομοειδή του ως προς το στοιχείο και εξάγωνα με τα δύο υπόλοιπα φιλικά. Δηλαδή τις αρμονικές όψεις. Προσοχή, δεν μιλάω τώρα για πλανήτες, αλλά για ολόκληρες «φέτες» του ζωδιακού κύκλου - τις ζωδιακές περιοχές.
Εάν τώρα στη συνέχεια πάρουμε την χιαστί όψη, η οποία είναι πέντε ζώδια ή «φέτες» διαφορά, θα δούμε ότι πέφτει σε μη-φιλικό στοιχείο. Για παράδειγμα Δίδυμος (αέρας) με Σκορπιό (νερό) ή Αιγόκερω (γη). Από αυτή την άποψη οι χιαστί θεωρούνται όψεις αρνητικές, πράγμα που δεν ασπάζομαι απόλυτα. Θα τις έλεγα περισσότερο υποχθόνιες γιατί πρώτον δεν τις αντιλαμβάνεσαι αμέσως και δεύτερον μπορεί να «σκάσουν» θετικά αν τις αναγνωρίσεις και τις δουλέψεις.
Ερχόμενοι τώρα στους πλανήτες, επειδή στις όψεις υπάρχουν ανοχές όταν κάποιος πλανήτης βρίσκεται κοντά σε ακμή (την αρχή ή το τέλος ενός ζωδίου) και κάνει όψη με άλλον πλανήτη επίσης κοντά σε ακμή, υπάρχει η περίπτωση σε θετικά τρίγωνα ή εξάγωνα αυτοί να βρίσκονται σε μη-φιλικά ζώδια, ενώ σε αρνητικά τετράγωνα ή αντιθέσεις να βρίσκονται σε φιλικά. Π.χ. Αντίθεση Σελήνης στην 3° του Κριού (φωτιά) και ¶ρη στην 28° της Παρθένου (γη). Αυτή η αντίθεση είναι δυσκολώτερη από εάν οι πλανήτες βρίσκονταν σε Κριό και Ζυγό (φωτιά/αέρας) ή Ιχθύ και Παρθένο (νερό/γη), γιατί τα ζώδια δεν συμπληρώνονται μεταξύ τους ώστε κατά κάποιο τρόπο να εξισορροπούν τη διαφορετικότητά τους.
Ομοίως, ένα τρίγωνο που θα σχηματιζόταν από την 3° Κριού (φωτιά) και την 29° Καρκίνου (νερό) δεν θα είναι τόσο θετικό όσο ένα μεταξύ 3° Κριού και 7° Λέοντα. Έχουμε την ίδια ανοχή τεσσάρων μοιρών, αλλά στην δεύτερη περίπτωση το τρίγωνο σχηματίζεται μεταξύ ζωδίων του ίδιου στοιχείου και είναι πιο ρέον. Το ίδιο συμβαίνει και με τις συνόδους και τα χιαστί κλπ.
Αν υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον να μεταφερθούμε σε κάποια συζήτηση περί όψεων.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-03-2010, 01:09 PM #30
Φτιαξαμε με μια φιλή τη συναστρια της με τον αγαπημενο της αλλα δεν ξεραμε την ακριβη ώρα γέννησης του και καταχωρήσαμε την 12η.
Με μία πρωτη ματία είναι σχεδόν όλοι τους σχεδόν οι πλανήτες στα ίδια ζώδια.
Είναι και οι 2 Αιγοκεροι, η κοπελα με ωροσκοπο Αιγοκερω κι εκεινος με Ιχθυ, με αφροδιτες στον 12 οικο στον Τοξότη και αρηδες στον Τοξότη στον 11ο οικο και ποσειδώνας επίσης!
Πλούτωνα και ουρανό στον Ζυγό στον 9ο οικο
Ερμή, Δία και Ήλιο στον 1ο οίκο στον Αιγόκερω !
Μόνο οι σελήνες του αλλάζουν. Η κοπέλα έχει στον Υδροχόο 2ο οίκο
κι εκείνος στους Ιχθύς στον 3ο οίκο.
Με μια πρώτη ματιά τι μπορεί να πει κανείς για αυτους τους ανθρώπους?
Απόλυτη ταύτιση?
Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα σε χάρτες!:weird:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.