s
Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Re: Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;

Quote Originally Posted by water View Post
    Ευχαριστώ, Μητσάκο!
    Μια και σε βρήκα να ρωτήσω και άλλα... :embarrest
    Ρώτα :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Κοριτσακι μου καλημερα πηγαινε στο θεμα επανασυνδεση σε συνθετο στην πρωτη σελιδα κ δες καποιες πληροφοριες γιατι δυστυχως δεν μπορω να σου το παραθεσω (που θα παει θα το μαθω κ αυτο)

έρση καλημέρα !
    και γω αυτό με την πολλαπλή παράθεση δεν το μπόρεσα !
    αν ξαναδείς το μηνυμά μου ότι είναι υπογραμισμένο το γράφω εγώ .. προσπαθώντας να εφαρμόσω στο ωροσκοπιό μου όσα γράφη το μέλος Μητσάκος ..
    βασικά ζήτησα επιβεβαίωση ότι έφάρμοσα στον γεννεθλιό μου σωστά !
    ακόμα δεν ρωτησα για τον σύνθετο! ένα ένα
    όσον αφορά τους οίκους διευκρινίζω ότι ήθελα να ρωτήσω αν τα φώτα (στο γεννέθλιο) το σε ποιούς οίκους είναι αν παίζει κάποιο ρόλο ! αν κ δεν προκύπτει από τα λεγόμενα το μέλους.

φιλικά
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Μητσάκο,

Συνεχίζω.. (αφού μου έδωσες το οκ). Ούσα χωρισμένη λοιπόν που έγινε κοντά στην έκλειψη της 9/2, στο προσωπικό μου ωροσκόπιο σε λίγο καιρό ο Δίας κάνει σύνοδο με την αφροδίτη μου (σε 3 μοίρες από τώρα) και σε λίγο καθώς και η composite αφροδίτη μας στον κριο (15 μοίρες) θα επανέλθει.
    Κάτι καλό διαφαίνεται στο στερέωμα... ή θα λειμοκτωνήσω και άλλο απο την στεναχώρια το ψάρι??

Ευχαριστώ...

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    έρση καλημέρα !
    και γω αυτό με την πολλαπλή παράθεση δεν το μπόρεσα !
    αν ξαναδείς το μηνυμά μου ότι είναι υπογραμισμένο το γράφω εγώ .. προσπαθώντας να εφαρμόσω στο ωροσκοπιό μου όσα γράφη το μέλος Μητσάκος ..
    βασικά ζήτησα επιβεβαίωση ότι έφάρμοσα στον γεννεθλιό μου σωστά !
    ακόμα δεν ρωτησα για τον σύνθετο! ένα ένα
    όσον αφορά τους οίκους διευκρινίζω ότι ήθελα να ρωτήσω αν τα φώτα (στο γεννέθλιο) το σε ποιούς οίκους είναι αν παίζει κάποιο ρόλο ! αν κ δεν προκύπτει από τα λεγόμενα το μέλους.

φιλικά

Εκει που σε παρεπεμψα να διαβασεις το θεμα, επανασυνδεση σε συνθετο,εκτος συνθετου δινει επιπλεον στοιχεια, με ποιους αλλους τροπους μπορουμε να ανιχνευσουμε δηλ. μια επανασυνδεση.

Μητσάκο,

Συνεχίζω.. (αφού μου έδωσες το οκ). Ούσα χωρισμένη λοιπόν που έγινε κοντά στην έκλειψη της 9/2, στο προσωπικό μου ωροσκόπιο σε λίγο καιρό ο Δίας κάνει σύνοδο με την αφροδίτη μου (σε 3 μοίρες από τώρα) και σε λίγο καθώς και η composite αφροδίτη μας στον κριο (15 μοίρες) θα επανέλθει.
    Κάτι καλό διαφαίνεται στο στερέωμα... ή θα λειμοκτωνήσω και άλλο απο την στεναχώρια το ψάρι??

Ευχαριστώ...
    Το myhoroscope.gr, προτρέπει τα μέλη του να μην αναλώνονται σε δημόσια ανάλυση του προσωπικού τους χάρτη, ιδίως όταν αυτή δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και σκοπό, παρά μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.
    Παρ' όλα αυτά όμως, αν κάποιο μέλος επιθυμεί να σου πει κάτι είναι ελεύθερο να το κάνει. Θα είναι όμως "έγκλημα" , καθώς θα αντίκειται σε κάθε σοβαρή αστρολογική πρακτική (και όχι μόνο) να σου δώσει ο οποιοσδήποτε μια απάντηση βασιζόμενος σε μια μεμονωμένη όψη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Οκ, συμφωνώ και το θέτεις σωστα, αλλά όλοι λίγο πολύ εδώ που δεν είμαστε τόσο γνώστες του αντικειμένου σε βάθος, ρωτάμε και μαθαίνουμε πρώτα από όλα όταν μας αφορά κάποιο δικό μας θέμα.
    Όταν κάποιοι έχω δει να παραθέτουν το χάρτη τους, δεν αφορά προσωπικό θέμα??

Όνομα:
    Τίνα

Μητσάκο,

Ευχαριστώ...

Νομιζω πως εχουμε υπερεκτιμησει τον Δια,ενας Διας δεν δειχνει επανασυνδεση,εκτος αν ειναι αναδρομος κ πεφτει σε οικο που αφορα τα αισθηματικα(5ος,7ος) η αν εχει αμεση σχεση με τα ερωτικα μεσα στον γενεθλιο χαρτη, ειναι δηλ. κυβερνητης 7ου οικου για παραδειγμα, σε γενικες γραμμες θα συμβαλλει στο να εχεις επανασυνδεση,μονο ομως αν το δειχνουν οι υπολοιπες θεσεις των πλανητων κ οι οψεις τους κ στα διαφορα συστηματα προβλεψης παντα, δηλ για να φανει μια επανασυνδεση νομιζω πως χρειαζεται κ ηλιακη επιστροφη, το προοδευτικο ωροσκοπιο κ οι διελευσεις. Τωρα για την Αφροδιτη, μια αναδρομη Αφροδιτη ειναι δεικτης επαναφορας σχεσης αλλα και αυτη σε συνδυασμο με αλλα, ειναι αυτο που λεμε οτι ολα λειτουργουν συνδυαστικα.
    Απο μονη της θα μπορουσε να φερει συζητησεις με το ατομο που σε ενδιαφερει αλλα οχι απαραιτητα κ την ιδια την σχεση.

Ευαχαριστώ πολύ Ερση,

Η αλήθεια είναι πως όταν ο ήλιος θα επανέλθει στη γενέθλια θέση του, συγχρόνως ο Διας θα κάνει σύνοδο με την γενέθλια αφροδίτη μου, (1 μοιρα πάνω κάτω) και η γενέθλια αφροδίτη μου θα κάνει εξάγωνο με composite αφροδίτη στον Κριό (σε επαναφορά 2 μοίρες πρίν βασικά). Ο ουρανός θα είναι πάνω στον ήλιο μου σε αντίθεση με διελευση κρόνου (που θα κάνει σλυνοδο με γενέθλιο βόρειο Δεσμό). Επίσης Ο ηλιος την ημέρα εκείνη θα κάνει εξάγωνο και με ωροσκόπο μου.

και ο κυβερνήτης του 5ου θα κανει σύνοδο με την διέλευση αφροδίτης.

Τώρα σε μπερδεψα???? :nuts:

Όνομα:
    Τίνα

Ευαχαριστώ πολύ Ερση,

Η αλήθεια είναι πως όταν ο ήλιος θα επανέλθει στη γενέθλια θέση του, συγχρόνως ο Διας θα κάνει σύνοδο με την γενέθλια αφροδίτη μου, (1 μοιρα πάνω κάτω) και η γενέθλια αφροδίτη μου θα κάνει εξάγωνο με composite αφροδίτη στον Κριό (σε επαναφορά 2 μοίρες πρίν βασικά). Ο ουρανός θα είναι πάνω στον ήλιο μου σε αντίθεση με διελευση κρόνου (που θα κάνει σλυνοδο με γενέθλιο βόρειο Δεσμό). Επίσης Ο ηλιος την ημέρα εκείνη θα κάνει εξάγωνο και με ωροσκόπο μου.

και ο κυβερνήτης του 5ου θα κανει σύνοδο με την διέλευση αφροδίτης.

Τώρα σε μπερδεψα???? :nuts:
    Kαλησπερα, λοιπον ας τα παρουμε απο το τελος,οταν λες εκεινη την ημερα ,υποθετω οτι εννοεις την ημερα των γενεθλιων σου, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συγκεκριμενοποιεις την επανασυνδεση ,βεβαια πιθανον να ξερεις κατι παραπανω,αστρολογικα ομως οτι ο Ηλιος επιστρεφει στην γενεθλια θεση του δεν ειναι ενδειξη επανασυνδεσης,δηλωνει ομως το ξεκινημα της νεας ηλιακης χρονιας κ τα γεγονοτα της ημερας λιγο εως πολυ θα καθορισουν την νεα χρονια.
    Ο Διας με την Αφροδιτη οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ πιθανον να δειξει μια υπεραισιοδοξια κ ευνοια τυχης στα θεματα τα ερωτικα,η Αφροδιτη σε καλη οψη με την Αφροδιτη του συνθετου δεν θα ελεγα οτι φερνει επανασυνδεση τοσο οσο το γεγονος οτι αν συναντηθειτε οτι θα υπαρχει μια ανεση μεταξυ σας κ σε σχεση με την παρεα σας,
    Ο Ουρανος φερνει εκπληξεις ευχαριστες η δυσαρεστες,ο Κρονος με τον Β. δεσμο θα μπορουσε να δειξει κατι καρμικο, ενω ο Ηλιος σε εξαγωνο με τον Ωροσκοπο σου χαριζει λαμψη, δημοφιλια κ ευνοια απο επαφες με ατομα σημαντικα.
    Ο κυβερνητης του 5ου τωρα σε συνοδο με την Αφροδιτη για εμενα πιο πολυ δειχνει πως μπορει να κανεις νεα γνωριμια παρα να επανασυνδεθεις με τον πρωην σου.
    Με λιγα λογια για επανασυνδεση ψαχνεις λαθος πραγματα, εισαι σε λαθος δρομο, ολα αυτα που αναφεραμε ειναι μια χαρα οψεις ομως για το ζητουμενο σου, θα σε παραπεμψω στο θεμα "επανασυνδεση σε συνθετο κ εκει θα βρεις τι πρεπει να ψαξεις.

water συγκλίνω με την άποψη της Ερση ,σαν κάτι νέο να έρχεται στη ζωή σου δείχνουν οι όψεις που αναφέρεις

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)