- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 32
-
30-10-2011, 12:37 AM #21
Ωραία, ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σας.
-
30-10-2011, 01:32 AM #22
Στην δικη μου περιπτωση ο Αρης βρισκεται στις 12.09 των Ιχθυων και στον 10 οικο ο 11ος ξεκινα στις 14.31 των ιχθυων, κανει συνοδο ο Αρης με τον 11ο δηλ? Ο Αρης τοτε που ανηκει στον 10 η στον 11ο οικο η και στους δυο?Και αν κανει συνοδο με τον 11ο τοτε επηρεαζεται αντανακλαστικα και ο 5ος?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
30-10-2011, 02:27 AM #23
Λέμε ότι κάνει σύνοδο με τον άξονα 11ου-5ου και λειτουργεί στον 11ο. Όμως καλό είναι να κάνεις κι εσύ τις παρατηρήσεις σου διότι αν δεν είναι σωστή η ώρα γέννησής σου ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
30-10-2011, 03:11 PM #24
Έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί και στον 5ο οίκο. Έχει την καλοσύνη να μας το διευκρινίσει κάποιος για να μην αφομοιώνουμε λάθος γνώσεις?
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
30-10-2011, 04:29 PM #25
Παιδιά όταν πρόκειται για ακμές θα πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για την ώρα γεννήσεως μας, επομένως σ' αυτή την περίπτωση η astrotrella θα πρέπει να μας πει που λειτουργεί ο Άρης. Οσο για τον 5 οίκο, θεωρητικά ο Άρης κάνει αντίθεση με την ακμή του 5ου της και κατά την προσωπική μου άποψη ο 5ος δέχεται άρειες επιρροές ακόμη κι αν δεν σχημάτιζε αντίθεση. Είμαι της άποψης δηλαδή πως οι πλανήτες λειτουργούν αξονικά.
-
31-10-2011, 01:50 AM #26
Καλησπέρα,
Διάβαζα τα σχόλια για τους πλανήτες σε ακμές οίκων κι επειδή με έχει προβληματίσει στο χάρτη μου η παρουσία του Πλούτωνα σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή του 7ου θα ήθελα τα φώτα σας. Βάσει αυτών που διάβασα, επηρεάζει και τον ωροσκόπο μου; Δηλαδή τα εξωτερικά μου χαρακτηριστικά έχουν κάτι από Σκορπιό;
Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει κάποιο άρθρο με αναλυτική επεξήγηση για την παρουσία κάθε πλανήτη στην ακμή των γωνιακών οίκων (ή υπάρχει και δεν το έχω προσέξει.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
-
31-10-2011, 02:27 AM #27
Καλησπέρα "eternal-voyager"
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ακριβείας όπως λες με την ακμή 7ου κάνει ταυτόχρονα αντίθεση με τον ωροσκόπο και λειτουργεί πάνω σε όλο τον άξονα.
Ολο αυτό σου χαρίζει και ένα Πλουτώνειο στοιχείο.
Ευχαριστώ
-
31-10-2011, 01:14 PM #28
καλημέρα και από μένα...
ο γενέθλιος ουρανός μου βρίσκεται στο τέλος του 8ου οίκου στον σκορπιό 16ο, ανάδρομος και η ακμή του 9ου είναι στις 17,5ο του σκορπιού... σε ποιό οίκο ανήκει ο ουρανός; (έχω ωροσκόπο υδροχόο και αποτελεί τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου μου).
-
31-10-2011, 05:27 PM #29
Γειά σου vaso78,
o Oυρανός κυβερνήτης του ωροσκόπου σου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσες κάνει σύνοδο με ακμή 9ου, αντίθεση με ακμή 3ου και σύμφωνα με αυτά που ξέρω λειτουργεί στον 9ο. Τώρα όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω μπορεί να συνδέει και θέματα των δύο οίκων (8ου και 9ου). Σε αυτό ίσως συμβάλλει και το γεγονός ότι είναι αργός πλανήτης και ανάδρομος. Ομως η έκφραση του πλανήτη είναι μέσα από τον οίκο με την ακμή του οποίου κάνει σύνοδο δηλαδή του 9ου. Τέλος λόγο της λειτουργίας του πάνω στον άξονα 3ου/9ου, συνδέει και θέματα 3ου. Αρα ο Ουρανός συνδέει θέματα 9ου, 3ου και 8ου.
Ευχαριστώ
-
01-11-2011, 04:56 PM #30
Οσων αφορα τον Αρη μου πιστευω οτι λειτουργει πιο πολυ στον 11ο αν και ειμαι αρκετα φιλοδοξη και θα μπορουσα να πω οτι λειτουργει και στον 10ο.Το βασιζω ομως αυτο που ειπα για τον 11ο γιατι ριχνω πολυ μεγαλο βαρος στον τομεα της φιλιας κανω ευκολα φιλους αλλα εχω και ξαφνικες ρηξεις και χωρισμος μαζι τους..Και φυσικα πρεπει να λειτουργει αντανακλαστικα στον 5ο και εκει οφειλετε το εκρηκτικο ταπεραμεντο, το αγχος και η διαρκη επαγρυπνηση στα ερωτικα μου..Ειπατε ομως οτι οταν ενας πλανητης ειναι στον απεναντι οικο τοτε λειτουργει αντανακλαστικα ακομα και αν δεν κανει συνοδο με την ακμη δηλ η Αφροδιτη μου που ειναι καταμεσης του 11ου και σε αλλο ζωδιο απ την ακμη λειτουργει και στον 5ο και ο κρονος στον 9ο στον 3ο οικο?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.