s
πλουτωνας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 80
    Όνομα:
    Τίνα

Re: πλουτωνας

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    θελεις γερο στομαχι και να εχεις αντερα για να συμβιωσεις με πλουτωνιο αντρα...
    Εγω προσωπικα το βιωσα ...
    Δουλεψα πανω στις αλλες καλες οψεις που ειχαμε και σιγα σιγα τον τραβουσα απο τα σκοταδια της εξουσιομανιας ,της κτητικοτητας και του ελεγχου που ηθελε να ασκουσε πανω μου...
    Ο δυνατος ηλιος μου [εγω]και η ελευθερη σεληνη μου [ψυχη] παλευαν για χρονια για να ερθει σε ενα καλο επιπεδο η σχεση ..
    Το πρωτο και κυριοτερο ισως ακουγεται κοινοτυπο επρεπε να του μαθω να με σεβεται .
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ηταν η αρχη των ολων και αρχισα να ριχνω σιγα σιγα και με πολυ δουλεια τους τοιχους του πλουτωνα

Τον κοιταγα στα ματια θυμαμαι και ουρλιαζα οτι εγω δεν θα γινω εσυ ..
    αλλα εγω και εσυ μαζι χωρις να με πνιγεις θα τα καταφερουμε ...
    Με βοηθησε και ο Αρης μου στον τοξοτη ειναι λενε ο αρης του ηρωα ...
    και φυσικα ενα πολυ καλο τριγωνο αναμεσα μας ακριβειας με τις αφροδιτες μας
    υπηρχε αγαπη και προσπαθεια και απο τους δυο ..
    Μετα απο 30 χρονια μπορω να πω οτι εξελιχθηκαμε και μαθαμε πολλα σαν ανθρωποι αλλα με πολυ δουλεια .

Το ψιλοκουσουρι του εχει μεινει να με ελεγχει αλλα του ριχνω ενα χαμογελο ζεστασιας και εμπιστοσυνης και το σταματαει αμεσως και με τυλιγει στη αγκαλια
    του χωρις ομως τον πλουτωνιο μανδια του...

με εκτιμηση
    Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα θα ηθελα να πω ενα μπραβο στην Δεσποινα,
    ειναι ενα πολυ καλο "αστρολογικο"πχ(ας μου επιτραπει αυτη η εκφραση,δεσποινα)
    του πως ενας ανθρωπος καταφερε μεσα απο τις δυσκολες οψεις να φερει τις ισορροπιες και να συντηρησει και να διατηρησει την οικογενεια του κατ επεκταση την ιδια του την ζωη.
    Κατα την γνωμη αυτο ειναι και ενα απο τα μεγαλεια της Αστρολογιας, να μπορει μεσα απο τις δυσκολιες να σε εξελισσει.
    Και παλι συγνωμηfftopic:

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Βρε κοριτσακι μου πως θα παψει να λειτουργει αφου ειναι στην συναστρια αυτη η οψη;δεν μπορει ετσι απλα να εξαφανιστει.Καποιες περιοδους αναλογα με τις διελευσεις ενεργοποιουνται οι γενεθλιοι πλανητες και τους αισθανομαστε πιο εντονα και μεσα στην σχεση μας.Οταν για πχ ενεργοποιειται ο γενεθλιος πλουτωνας θα ειναι και πιο ενεργος μεσα στην συναστρια αφου πιανει καποιον πλανητη του αλλου μελους.

αν σε μια ερωτική συναστρία πλούτωνας με πλούτωνα είναι σε σύνοδο ?αυτό πως λειτουργεί ?
    και ο πλούτωνας το ενός σε 6/γωνο με σελήνη δία και ποσειδώνα ?

ευχαριστώ πολύ πάντως
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Αγαπητη ROH

ο πλουτωνας ειναι γενικοτερα μια υποθεση πολυπλοκη σημαδευει στο αχρονο και στο απειρο ειναι πιο δυνατος απο ολους τους πλανητες απλα γιατι κινειται σε αλλα χωροχρονικα επιπεδα και οι αλλαγες που προκαλει συνηθως γινονται αντιληπτες μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και συνηθως εφοσον η μεταβατικη περιοδος εχει ληξει και εχεις ηδη μπει σε αλλη, νεα κατασταση.το πολυ χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι μοιρεες οι αλλαγες που προκαλει και στηριζονται σε αδυτες ψυχολογικες ριζες. Οσο πιο πολυ δουλευει κανεις με τον εαυτο του τοσο πιο π[ολλα καταλαβαινει
    .Οσον αφορα την ενεργοποιηση τωρα πολυ σωστα πιστευεισ πως εχει να κανει με τισ οψεις που κανει στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργει το ολο συστημα μαζι με τις διελευσεις .Μπορει μια γωνια να ενεργοποιηθει απο μια πλανητικη διελευση μπορει να ειναι ηδη ενεργποιημενη. Να θυμασαι πως ανθρωπο περνουν
    και φευγουν χωρισ να βιωσουν τον πλουτωνα τους νομιζω πως σου δινετε η ευκαιρια ν το κανεις δουλεψε οσο πιο πολυ μπορεις μονο κερδος θα εχεις.οσον αφορα τις οψεισ δεν υπαρχουν ευνοικες και μη υπαρχουν μονο οψεις που μιλουν για προδιαθεσεις εσυ θ τις καθορισεις.Οσο περνά βεβαια απο τ χερι σου.αλλα πιστευω οτι τ ποσοστο ελευθερης βουλησης και μοιρας ειναι απολυτα κατανεμημενα με τροπο τοσο ηθικο και σωστο που ενα μυαλο π χανετε σε διπολικες πλανες δυσκολα η και καθολου κατανοει..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Καλησπερα παρακαλω να μ εξηγησει καποιος αναλυτικα οσο μπορει το παρακατω συνδεσμο πλουτωνα στο σκορπιο στον 5 οικο σε τετραγωνο μ ηλιο στο λεοντα στο τριτο οικο(βοηθητικα συμπληρωνω ο ηλιος κανει τριγωνο μ τον αρη στον κριο στο 11,ο οποιος αρης κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στο 7 στον αιγοκερο,που κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα παλι)σχηματιζεται δλδ ενα τετραπλευρο....μπορει κανεισ να μ φωτισει επι τ θεματος.πιστευω οτι ο πλουτωνας παιζει πρωταρχικο ρολο στο συστημα και το χρωματιζει εντονα...αλλα θελω λιγο βοηθεια

Ευχαριστω

Quote Originally Posted by Plutwnian View Post
    Αγαπητη ROH

ο πλουτωνας ειναι γενικοτερα μια υποθεση πολυπλοκη σημαδευει στο αχρονο και στο απειρο ειναι πιο δυνατος απο ολους τους πλανητες απλα γιατι κινειται σε αλλα χωροχρονικα επιπεδα και οι αλλαγες που προκαλει συνηθως γινονται αντιληπτες μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και συνηθως εφοσον η μεταβατικη περιοδος εχει ληξει και εχεις ηδη μπει σε αλλη, νεα κατασταση.το πολυ χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι μοιρεες οι αλλαγες που προκαλει και στηριζονται σε αδυτες ψυχολογικες ριζες. Οσο πιο πολυ δουλευει κανεις με τον εαυτο του τοσο πιο π[ολλα καταλαβαινει
    .Οσον αφορα την ενεργοποιηση τωρα πολυ σωστα πιστευεισ πως εχει να κανει με τισ οψεις που κανει στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργει το ολο συστημα μαζι με τις διελευσεις .Μπορει μια γωνια να ενεργοποιηθει απο μια πλανητικη διελευση μπορει να ειναι ηδη ενεργποιημενη. Να θυμασαι πως ανθρωπο περνουν
    και φευγουν χωρισ να βιωσουν τον πλουτωνα τους νομιζω πως σου δινετε η ευκαιρια ν το κανεις δουλεψε οσο πιο πολυ μπορεις μονο κερδος θα εχεις.οσον αφορα τις οψεισ δεν υπαρχουν ευνοικες και μη υπαρχουν μονο οψεις που μιλουν για προδιαθεσεις εσυ θ τις καθορισεις.Οσο περνά βεβαια απο τ χερι σου.αλλα πιστευω οτι τ ποσοστο ελευθερης βουλησης και μοιρας ειναι απολυτα κατανεμημενα με τροπο τοσο ηθικο και σωστο που ενα μυαλο π χανετε σε διπολικες πλανες δυσκολα η και καθολου κατανοει..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian
    Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!Συμφώνω απόλυτα μάζι σου σε οτι αφορά το κέρδος!

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Δεν κανει τιποτα ευχαριστηση μου...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ....οι επιθυμιες σ να γινονται σιωπηλες εντολες..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Καλησπερα παρακαλω να μ εξηγησει καποιος αναλυτικα οσο μπορει το παρακατω συνδεσμο πλουτωνα στο σκορπιο στον 5 οικο σε τετραγωνο μ ηλιο στο λεοντα στο τριτο οικο(βοηθητικα συμπληρωνω ο ηλιος κανει τριγωνο μ τον αρη στον κριο στο 11,ο οποιος αρης κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στο 7 στον αιγοκερο,που κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα παλι)σχηματιζεται δλδ ενα τετραπλευρο....μπορει κανεισ να μ φωτισει επι τ θεματος.πιστευω οτι ο πλουτωνας παιζει πρωταρχικο ρολο στο συστημα και το χρωματιζει εντονα...αλλα θελω λιγο βοηθεια

Ευχαριστω
    Αγαπητέ Πλουτώνιαν, πολύ ενδιαφέρον ωροσκόποιο. Είναι αντρικό ή γυναικείο; Πιστεύω ότι αυτό έχει σημασία γιατί το κεντρικό σημείο νομίζω ότι είναι ό Ήλιος και έχει σχέση με το πώς θα βιώσει το άτομο το πατρικό και γενικά αντρικό πρότυπο (αφού συμμετέχει και ο ¶ρης), Αυτό θα εκφραστεί πολύ έντονα στις σχέσεις του ατόμου αφού οι όψεις αυτές γίνονται στο 3ο, 5ο, 7ο και 11ο.

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Κορραλια μ ειναι αντρικο το ωροσκοπιο ειναι ενα κομματι του γενεθλιου μου ...
    ως σκορπινα τ πιανεισ σιγουρα τ νοημα!!!!εχω διαβασει σχετικα με το πατρικο προτυπο ξερω ποια ειναι τα αποτελεσματα στην καθημερινατητα
    και τα βιωνω.....πλεον διχως πονο....θελω σε παρακαλω να κανεις μια διειδυση απο πιο μεταφυσικης αποψεως παραμεριζοντας λιγο τα επιγεια χωρισ να τα αποριπτουμε βεβαια πιστευω οτι ετσι θα φανει η αξια του τετραπλευρου η ντακου λεει οτι τα τετραπλευρα προσδιδιδουν τασεις αποκρυφιστικες και μυστικιστκες και βιωματικα σε διαβεβαιω ισχυει...σκορπινα εσυ πλουτωνιος εγω θα την βρουμε την ακρη... απλα πες τι σου λεει τ ενστικτο σου...και οι γνωσεις σου

Ευχαριστω πολυ πολυ προκαταβολικα....

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Κορραλια μ ειναι αντρικο το ωροσκοπιο ειναι ενα κομματι του γενεθλιου μου ...
    ως σκορπινα τ πιανεισ σιγουρα τ νοημα!!!!εχω διαβασει σχετικα με το πατρικο προτυπο ξερω ποια ειναι τα αποτελεσματα στην καθημερινατητα
    και τα βιωνω.....πλεον διχως πονο....θελω σε παρακαλω να κανεις μια διειδυση απο πιο μεταφυσικης αποψεως παραμεριζοντας λιγο τα επιγεια χωρισ να τα αποριπτουμε βεβαια πιστευω οτι ετσι θα φανει η αξια του τετραπλευρου η ντακου λεει οτι τα τετραπλευρα προσδιδιδουν τασεις αποκρυφιστικες και μυστικιστκες και βιωματικα σε διαβεβαιω ισχυει...σκορπινα εσυ πλουτωνιος εγω θα την βρουμε την ακρη... απλα πες τι σου λεει τ ενστικτο σου...και οι γνωσεις σου

Ευχαριστω πολυ πολυ προκαταβολικα....

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian
    Αγαπητέ Πλουτώνιαν, δεν ξέρω το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου γι' αυτό θα σου γράψω κάποιες σκέψεις μου μεμονωμένα γι' αυτό το τετράπλευρο. Κατ' αρχήν, δεν πιστεύω πως ένα τετράπλευρο από μόνο του δείχνει αποκρυφιστικές και μυστικιστικές τάσεις. Αν ήταν π.χ. με Κρόνο, Δία, Ήλιο και ¶ρη σίγουρα δεν θα έδειχνε το ίδιο πράγμα. Αν υπάρχουν σε σένα οι τάσεις αυτές είναι λόγω του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα. Κι έπειτα, για να αξιοποιήσεις θετικά τις τάσεις αυτές πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις και να ελέγξεις όσο γίνεται τις όψεις αυτές σε ψυχολογικό επίπεδο αλλιώς μπορούν να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους στις μεταφυσικές σου αναζητήσεις. Πιστεύω ότι οι κλειστές όψεις, όπως τα τετράπλευρα, ο σταυρός κ.λπ. είναι κάτι σαν κλειστά "ενεργειακά κυκλώματα" για να το πω έτσι, όπου ο ένας πλανήτης επηρεάζει τον άλλο με ένα τρόπο ανακύκλωσης. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής της ενέργειας γι' αυτό το άτομο αναγκάζεται να το δουλέψει όπως είναι, όλο μαζί. Αν μάλιστα δεν συμμετέχουν σ' αυτό άλλοι πλανήτες, δείχνουν μια πλευρά του ατόμου που λειτουργεί αυτόνομα και ξεχωριστά από την υπόλοιπη ύπαρξή του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι 3 από τους 4 πλανήτες είναι στα ζώδια που κυβερνούν πράγμα που κάνει την όλη κατάσταση πιο δυνατή αλλά και πιο εύκολη να την χειριστείς, αφού τουλάχιστο οι πλανήτες λειτουργούν σωστά. Το τετρ. Ήλιου Πλούτωνα γίνεται σε σταθερά ζώδια κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εστιαστείς και να εμβαθύνεις σ' αυτό για να βοηθηθείς ενώ το τετράγωνο ¶ρη Ποσειδώνα στα παρορμητκά πρέπει να το διοχετεύσεις σε κάποιου είδους δράση. Για τον όλο πλανητικό σχηματισμό οι σκέψεις μου είναι οι εξής: το τεράγωνο Ήλιου Πλούτωνα δίνει μια πολύ βασανιστική και δύσκολη σχέση με τον πατέρα. Ο πατέρας, για δικούς του ψυχολογικούς λόγους, αισθάνεται υποσυνείδητα τον γιο του ως απειλή για την ύπαρξή του κι έτσι ενεργεί απέναντί του ανταγωνιστικά (μερικές φορές ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο), χειριστικά, αυταρχικά και απορριπτικά, σε σημείο ψυχολογικής, μερικές φορές ακόμα και σωματικής, βίας. Φοβάται τον άντρα που βλέπει μέσα στον μικρό του γιο μήπως τον επισκιάσει, τον ξεπεράσει κι αυτό θα τον κάνει να νιώσει αδύναμος και εκμηδενισμένος. Έτσι βιάζεται να του κόψει την δύναμη. Το μικρό αγόρι, χωρίς άμυνες ακόμα και με την φυσιολογική εξάρτηση από τον πατέρα, νιώθει αποδυναμωμένο, αδύναμο και κυριολεχτικά να συνθλίβεται κάτω από το βάρος αυτής της τρομακτικής επίδειξης δύναμης του πατέρα. Νιώθει μεγάλη απόρριψη και ότι δεν αξίζει ως άτομο κι έτσι αρχίζει πια να υπονομεύει το ίδιο τον εαυτό του με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Νιώθει ηττημένο πριν του δωθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί. Λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον πατέρα, νιώθει ταυτόχρονα και ενοχές για τον υποσυνείδητο, και δικαιολογημένο, θυμό που αισθάνεται απέναντί του. Ο θυμός που δεν εκφράζεται, στρέφεται προς τον εαυτό και οδηγεί με την σειρά του σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις είναι και ένα είδος εκδίκησης, αφού καταστρέφοντας τον εαυτό μας με κάποιο τρόπο (π.χ. να μην είμαστε καλοί μαθητές, να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα κ.λπ.) πιστεύουμε ότι θα πληγώσουμε μαζί και αυτόν που μας πλήγωσε. Και το αγόρι βυθίζεται σ' ένα κυκεώνα βασανιστικών συναισθημάτων ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα τι ήθελε; Ήθελε μόνο να χαίρεται την ζωή και την ύπαρξή του, να βιώνει την χαρά της έκφρασης και της προσωπικής δημιουργίας. Κι αντί να βγει στο φως και να φωνάξει δέστε με, υπάρχω! ο Πλούτωνας τον ρίχνει στα σκοτάδια. Από την άλλη το τρίγωνο του Ήλιου με τον ¶ρη από τον Κριό θα μπορούσε να λειτουργήσει υποστηριχτικά αφού αυξάνει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και την ανταγωνιστικότητα του ατόμου ώστε να αντεπεξέλθει καλύτερα στον ανταγωνισμό του πατέρα και να σταθεί πιο εύκολα στα πόδια του (σ' αυτό βοηθά κι ο δυνατός Ήλιος). Όμως εδώ έρχεται ο Ποσειδώνας να υπονομεύσει υπόγεια τα κίνητρα και το αποτέλεσμα της δράσης του ¶ρη. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ανιδιοτελούς και χωρίς όρους αγάπης, μιας αγάπης που είναι δύσκολο να χειριστούμε και να εκφράσουμε στις ανθρώπινες σχέσεις όπως τις ζούμε. Ο Ποσειδώνας κάνει τον ¶ρη να μην μπορεί να "κτυπήσει" με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έτσι να τον θυματοποιεί. Ο ¶ρης βρίσκεται σε μια κατάσταση ασάφειας και αβεβαιότητας ως προς τα κίνητρα και το αποτέλεσμα της δράσης του, έτσι είναι ανασφαλής και συχνά αναποφάσιστος. Είναι ο ¶ρης που λυπάται μήπως πληγώσει τους άλλους. Από την άλλη ο ¶ρης αντιδρά (τετράγωνο) γιατί δεν θέλει να απαρνηθεί την φύση του (να εξυπηρετεί το εγώ) κι έτσι ο Ποσειδώνας, επειδή διαταράσσεται η συμπαντική ροή της απόλυτης αγάπης και συμπόνοιας, οδηγεί τον ¶ρη σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και σε ακραίες εμπειρίες, ερωτικές, σεξουαλικές και άλλες (ο Ποσειδώνας είναι στο 7ο σπίτι). Και το τετράπλευρο κλείνει με το εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα, όπου ο Πλούτωνας μπορεί να εμβαθύνει και να γνωρίσει, στο μέτρο του δυνατού, την άπειρη πνευματική διάσταση και έτσι το άτομο να έχει την ευχέρεια να θέσει την αυτογνωσία και την τεράστια εξαγνισμένη ενέργειά του στην υπηρεσία των άλλων. Ο Πλούτωνας όμως είναι απασχολημένος με τις δικές του ψυχολογικές μάχες, στο τετράγωνό του με τον Ήλιο... και η ανακύκλωση συνεχίζεται.
    Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ αν συνειδητοποιήσεις σε βάθος την σχέση σου με τον πατέρα σου και τις συνέπειες που είχε πάνω σου. Επίσης θα ήταν καλό να δουλέψεις με τον θυμό που έχεις μέσα σου και αν καταφέρεις να τον συγχωρέσεις ειλικρινά θα μπορέσεις να ξαναβρείς όλη την δύναμη και την πίστη στον εαυτό σου που σου στέρησε. Επίσης, όλη αυτή η θεραπευτική διαδικασία και η αυτογνωσία που αποκτάς θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τον θεραπευτή μέσα σου. Τόσο ο Πλούτωνας όσο και το τετράγωνο ¶ρη Ποσειδώνα δείχνουν μεγάλες θεραπευτικές ικανότητες είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε εσωτερικό πνευματικό επίπεδο (εναλλακτική ιατρική, ενεργειακές θεραπείες, πρανοθεραπεία, θεραπεία με κρυστάλλους κ.ά). Κι αυτή μπορεί να είναι η υπηρεσία και η αγάπη που μπορείς να προσφέρεις στους άλλους, καθώς και η δράση που μπορεί να δώσει δημιουργική και πνευματική διέξοδο στο τετράπλευρο αυτό. Να προσέχεις πολύ τις σχέσεις σου που έχουν να κάνουν με το 3ο, 5ο, 7ο και 11ο. Οι σχέσεις αυτές είναι το πεδίο των εμπειριών που σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις και να γνωρίσεις αυτές τις πλευρές του εαυτού σου και ταυτόχρονα είναι το μέτρο με το οποίο θα κρίνεις κάθε φορά πόσο καλά δούλεψες με τον εαυτό σου.
    Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι επάγγελμα κάνεις, Πλουτώνιαν.
    Σου έγραψα τις σκέψεις μου όσο πιο περιληπτικά μπορούσα και εύχομαι να σου φανούν χρήσιμες.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητέ Πλουτώνιαν, ..........
    Σου έγραψα τις σκέψεις μου όσο πιο περιληπτικά μπορούσα και εύχομαι να σου φανούν χρήσιμες.
    Με όλο το θάρρος, και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ουσία, αλλά :nuts::nuts::nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)