- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 23 of 23
-
24-09-2009, 11:16 AM #21
Re: Απορία για την συμβατότητα ζωδίων.
κανεις που να μπορει λιγο να βοηθησει???:embarrest
-
24-09-2009, 12:18 PM #22
Αν και δίνεις διαφορετική ώρα γέννησης στο ένα ποστ και διαφορετική στο άλλο (06:20 και 07:00) με αποτέλεσμα η οικοθεσία του αγοριού σου να αλλάζει, κοιτώντας τους βαρείς κι ασήκωτους καθώς και τους πιο γρήγορους και σε διελεύσεις και σε προοδευτικά, και αφού ξέρω τι έχει συμβεί ( ) μπορώ να σου πω ότι φαίνεται και αστρολογικά ότι η σχέση σας θα αντιμετώπιζε ζήτημα και λόγω απόστασης αλλά και για άλλους λόγους, οι οποίοι όμως είναι διαφορετικοί για τον καθένα. Όπως και να έχει και οι δύο, θεωρητικά πάντα, βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης και αλλαγών, κάποιες από τις οποίες είναι από αυτές που λέμε "επώδυνες".
Το αν θα διατηρηθεί όμως η σχέση, και αν συνυπολογίσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης στις εξελίξεις, εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες που έχουν ξεκινήσει ήδη. Από τη συναστρία σας πάντως διαφαίνονται και τα προβλήματα λόγω της απόστασης και η απομάκρυνση, αλλά και μια ισχυρή διάθεση να είστε μαζί.
Για περισσότερα, σε κάποιον ειδικό :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-09-2009, 10:17 PM #23
Aγαπητε Μητσακο σε ευχαριστω.ναι οι ωρα γεννησης του διαφερει γιατι δεν ηξερε την σωστη ωρα μεχρι κ πριν ενα μηνα.απλα θελω να διευκρινησω κατι,τα ρωτησα ολα αυτα γιατι στην προσπαθεια μου να καταλαβω τις συναστριες τι καλυτερο απο το κοιταξω την δικια μου.οποτε ειδικο δεν νομιζω να χρειαστω απλα θα ακολουθησω τον ενστικτο μου κ θα περιμενω να περασουν τα δυσκολα:toung:σε ευχαριστω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.