s
Κυβερνητης του 7ου-Οψεις? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Re: Κυβερνητης του 7ου-Οψεις?

γεια σας!!!!!!!!! εχω τον 7 οικο μου στο ζυγο..κυβερνητης του οποιου ειναι η αφροδιτη..η αφροδιτη στο χαρτη μου κανει αντιθεση με τον κρονο τον ουρανο τον ποσειδωνα τριγωνο με τον πλουτωνα τετραγωνο με τον ωροσκοπο και αντιθεση με το μεσουρανημα..οι οψεις αυτες πως επηρεαζουν τον 7 οικο μου?????αν καποιος μπορει να μου απαντησει σχετικα...ευχαριστω πολυ.... :unsure:

Quote Originally Posted by rozoulitsa View Post
    γεια σας!!!!!!!!! εχω τον 7 οικο μου στο ζυγο..κυβερνητης του οποιου ειναι η αφροδιτη..η αφροδιτη στο χαρτη μου κανει αντιθεση με τον κρονο τον ουρανο τον ποσειδωνα τριγωνο με τον πλουτωνα τετραγωνο με τον ωροσκοπο και αντιθεση με το μεσουρανημα..οι οψεις αυτες πως επηρεαζουν τον 7 οικο μου?????αν καποιος μπορει να μου απαντησει σχετικα...ευχαριστω πολυ.... :unsure:
    Αν πας στην εφαρμογή "Δωρεάν Ωροσκόπιο" και επιλέξεις το " οι χάρτες σας", βάλεις τα στοιχεία σου και επιλέξεις "Δωρεάν γενέθλια ανάλυση", θα βρεις αυτό που θες :bigsmile:
    http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα κι απο εμένα και Χρόνια Πολλά σε όλους !

Ο δικός μου κυβερνήτης του 7ου είναι ο κρόνος ένας βαρύς και σοβαρός πλανήτης δυστυχώς μέσα σε αυτό τον οίκο είναι όμως σε συνόδους με ερμή(3ο) και δία(4ο) κάπως οξύμορο δεν είναι με τον δία ?
    επίσης ένα εξάγωνο με τον άρη(1ο)

τι λέτε ?
    α και να μην ξεχάσω ο 7ος είναι άδειος ...
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Γεια σας
    Εχω στον 7 σεληνη και ουρανο στο σκορπιο..

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by sotirakis View Post
    Γεια σας
    Εχω στον 7 σεληνη και ουρανο στο σκορπιο..
    Καλησπέρα! Ισως αν γινόσουν πιο αναλυτική να μπορούσε κάποιο έμπειρο μέλος να σε βοηθήσει.!:bigsmile: Δηλ.σελήνη σε ποιό ζώδιο στον 7ο οίκο,υπάρχει αλλος πλανήτης στον έβδομο οίκο , ο ουρανός στο σκορπιο σε ποιο οίκο βρίσκεται?:unsure:
    Πάντως εκείνο που ξέρω χωρίς να είμαι ειδική είναι ότι η σελήνη στον 7ο οίκο δηλώνει ανάγκη συναισθηματικής σταθερότητας στο άτομο ,και ανάγκη για δημιουργία οικογένειας σχετικά νωρίς.....(Ας με διορθώσει κάποιος....) μην αποπροσανατολίζω τον κόσμο.....
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Και ουρανος και σεληνη στο σκορπιο στον 7 και τα δυο..:embarrest

Όνομα:
    Άννα

:bigsmile: Μην θεωρήσεις πως ότι θα γράψω δεν επιδέχεται αμφισβήτησης γιατί είμαι αρχάρια και όλα αυτά είναι σε σχέση με αυτά που διαβάζω.....
    Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για εμπεριεχόμενο ζώδιο,διπλό γάμο και τέτοια πράγματα,καθώς λένε τα εμπειρα μέλη κοιτάμε όψεις και 9ο οίκο κάτι για μένα πρακτικά αδύνατο...
    Πάντως υπάρχουν δυο στοιχεία στον 7ο οίκο.....Επίσης θα ήθελα να σου πω για την Σελήνη καθώς στο Σκορπιό θεωρείται συναισθηματικά συγκρατημένη, έντονα παθιασμένη,δεν εκδηλώνεται εύκολα, μπορεί το άτομο να "βράζει" και να μην το εξωτερικεύει, με λίγα λόγια κάποιες στιγμές να πονά πολύ....
    Οσο για τον Ουρανό πλανήτης των ανατροπών είναι δεν ξέρω για το Σκορπιό κάτι συγκεκριμένο εκτιμώ πάντως πως στον 7ο οίκο θα υπάρχουν αρκετοί αιφνιδιασμοί συναισθηματικής φύσης.....
    (Διορθωστε με)
    Δεν ξέρω αν σε βοήθησα προσπάθησα πάντως.....:unsure:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by sotirakis View Post
    Και ουρανος και σεληνη στο σκορπιο στον 7 και τα δυο..:embarrest
    Eκτός απο τα παραπάνω που σου έγραψα θα μπορούσες να διαβάσεις και το Αρθρο "ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ":bigsmile:

Ευχαριστω πολυ..

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Καλησπέρα & καλή χρονιά σε όλους!
    Έριχνα & γω μια ματιά στα θέματα του 7ου οίκου, η ακμή του οποίου στην περίπτωσή μου είναι στον Καρκίνο & από τα βασικά σημεία & πλανήτες περιέχει μονάχα vertex & βόρειο δεσμό αλλά στο Λέοντα. Ο κυβερνήτης, η Σελήνη δηλαδή, δεν κάνει καμμιά κύρια όψη με πλανήτη. Κάνει όμως ένα quincunx με το Δία κι ένα με τον Κρόνο καθώς & ένα εξάγωνο με τον Ωροσκόπο ,ένα τριγωνο με το Μεσουράνημα, ένα quincunx με το βόρειο δεσμό & ένα τρίγωνο με τη lilith. Τά'χω βρει πολύ σκούρα με την ερμηνεία. Έχει κανείς καμμιά ιδέα?

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)