- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 89
Thread: Πλουτώνιοι χαρακτήρες
-
10-08-2008, 05:58 PM #21
Re: Ποια είναι η γνώμη σας ;
Aγαπητη Φωτεινη ,
Ο ορισμος Πλουτωνιου , Ποσειδωνιου Κρονιου κτλ οριζεται απο την συνολικη και ολικη κυριαρχια καπου πλανητη στο γενελθιο χαρτη σου. Συνηθως λεγεται οτι ο κυβερνητης του ωροσκοπου οριζεται σαν γενικος κυβερνητης αλλα προσωπικα δεν συμφωνω.
Ο πλανητης αυτος θα κανει δυνατες γωνιες με τα φωτα και τους προσωπικους πλανητες σου. Συνηθως βρισκεται σε εξεχουσα θεση μεσα σε καποιον οικο και σε καποιο ζωδιο. Η θεση αυτη ειτε οικου ειτε ζωδιου θα ειναι θεση εξαρσης ή κυριαρχιας. Ακομα θα κυβερνα καποιον συμαντικο πλανητη με επισης εξεχουσα θεση.
Ελπιζω να σε βοηθησα με τα ολιγα που γνωριζω.
Με εκτιμηση , Cancerian
-
10-08-2008, 06:33 PM #22
Σ ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά εντάξει,δεν είπα να αναλύσουμε την εγκληματολογία γενικότερα,όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι(big smile)Εκεί που ήθελα να σταθώ και μάλλον δεν έγινα σαφής,είναι ότι αδίκως κατηγορούνται οι καημένοι οι σκορπιοί και οι πλουτώνιοι ως σχεδόν αποκλειστικοί υποψήφιοι εγκληματίες.Γι αυτό παρέα με το σκεπτικό του πλουτώνιου που ανέλυσες καλύτερα,προσπάθησα να παραθέσω και το σκεπτικό ενός ποσειδώνιου υποψήφιου εγκληματία.¶σε που (στα ερωτικά εγκληματα πάντα)εκεί που ο καημένος ο πλουτώνιος το κάνει για να αποδεσμευθεί(θάνατος-καινούρια γέννηση),ο ποσειδώνιος το κάνει για να μείνει για πάντα μαζί με το πρόσωπο(η αιωνιότητα της θέωσης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να χει στο μυαλό του ο ποσειδώνιος).Ποιος είναι πιο επικίνδυνος;Αυτός που αγωνιωδώς προσπαθεί να δώσει ένα τέλος έχοντας πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας ή αυτός που φτάνει στο έγκλημα προσπαθώντας να κάνει την αρχή σε κάτι που υπάρχει μόνο στη φαντασία του;
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
10-08-2008, 06:47 PM #23
-
10-08-2008, 07:05 PM #24
Δεν αντιλέγω ότι είναι φρικτό σε όλες τις περιπτώσεις.Ο θάνατος δεν παύει να είναι στην καθημερινή ζωή απώλεια ενός προσώπου,επομένως με ό,τι τρόπο και να περιέλθει,με οποιοδήποτε σκεπτικό και μορφή γίνει ένα φονικό,είναι τραγικό.Απλά αναρωτιέμαι τι ωθεί μερικούς ανθρώπους να σκοτώσουν έναν άλλον συνάνθρωπο και πιστεύω πως πολλοί απ αυτούς έχουν μια σύγχυση στο κεφάλι τους,ποσειδώνιας φύσης,επομένως αν δεν υπήρχε αυτή η σύγχυση το έγκλημα θα είχε αποφευχθει.Δεν έχεις δει ποτέ X-files;:toung:Δεν έχεις διαβάσει αγκάθα κρίστι;
Και μια και αναφέραμε τους ποσειδώνιους,μια ταινία που μιλάει για έναν καθαρά ποσειδώνιο χαρακτήρα είναι η ισπανική "μίλα της",που προσωπικά μου άρεσε πολύ
Και για όποιον δεν κατάλαβε είμαι ΟΝ τόπικ:toung: ακριβώς επειδή προσπαθώ να υπερασπίσω τους σκορπιούς,τις σελήνες στον σκορπιό και όλα τα συναφή(και με την ευκαιρία να αποκαλύψω τους ιχθείς ,τις σελήνες στους ιχθείς και τα επίσης συναφή)
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
10-08-2008, 07:25 PM #25
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-08-2008, 09:05 PM #26
Πραγματικα η σεληνη στον αιγοκερω ειναι πολυ δυσκολη,στον σκορπιο ειναι σαφως καλυτερη,το θεμα ειναι για ποσο και φυσικα εξαρταται απο το συνολο του χαρτη..Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω οτι ειναι μια καταπιεστικη σεληνη που δεν αφηνει το ατομο να ζησει αυτο που θελει,αυτο που ονειρευεται...ειδικα αν εχει και ηλιο στο αιγοκερω...δυσκολευουν πολυ τα "θεματα"και το κερασακι....αφροδιτη στο σκορπιο....:nuts::nuts:Υπερπαραγω γη!!!!!Αλλα η δικη μου σεληνη στον ταυρο το παλευει η δολια....οσο για τους ποσειδωνιους.....δυστυχως θα συμφωνησω...
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
10-08-2008, 09:56 PM #27
Και για να "βοηθησω" λιγο...Σεληνη στο Σκορπιο...Μ αγαπας?..
Ναι αγαπη μου...
Απαντας εσυ...και σκεφτεται...λες να λεει αληθεια,:blink: η μηπως το ειπε γιατι, κατι αλλο εχει στο μυαλο της,:nuts: και αφου μ αγαπαει γιατι πριν δυο χρονια που τσακωθηκαμε μου ειπε οτι δεν την καταλαβαινω...και τοτε που ειδε την ξαδερφη της γιατι την φιλησε πρωτα και μετα με συστησε,:evil:και τωρα που το ειπε γιατι κοιτουσε πανω αριστερα....αλλα δεν τρεχει μια...σημασια εχει οτι εγω την θελω,λιωνω...μα γιατι δεν με θελει?Ε!!θα βγω να πιω να ξεχαστω,να γυρισω 5 τα ξημερωματα,να με ψαχνει για να δει την γλυκα..και γιατι εδω που τα λεμε εχω να δω και τα φιλαρακια μου πολυ καιρο εξαιτιας της:nuts::nuts:......Σεληνη στον Αιγοκερω...Δεν σε ρωταει ΠΟΤΕ!!!Εννοειτε οτι σ αγαπαει και δεν χρειαζονται επαναληψεις και ολα αυτα τα σαχλα που δηλωνουν αδυναμιες(αλλα πεθαινει να τ ακουει,να τα νιωθει χωρις να το δειχνει ομως)Οποτε το λες εσυ...
..και ενω κοκκινιζουν τ αυτακια της...χτυπαει η καρδουλα της....σε κοιταει ευθεια στα ματια με ενα παγερα αδιαφορο βλεμμα...και σου κανει την χαρη να σε παρει αγκαλια..Ευτυχως που δε σου χτυπαει και τον ωμο
και σκεφτεται....ΚΑΙ ΓΩ Σ ΑΓΑΠΑΩ ...ΣΕ ΘΕΛΩ...Σ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.......αλλα μεχρι να τα πει....σ εχει παρει ο υπνος στην καλυτερη...τα χρονια στη χειροτερη:toung:....Φιλικα και παντοτε με την καλυτερη διαθεση....love:
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
10-08-2008, 11:14 PM #28
-
11-08-2008, 12:56 AM #29
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...'Ηλιος στο Ζυγό στον 7ο, Σελήνη στο Αιγόκερω στον 10ο, Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 7ο, Δίας στον Αιγόκερω στον 10ο, Κρόνος στο Σκορπιό στον 8ο(πώς μου ξέφυγε ο 7ος εδώ χα χα χα) και Πλούτωνας στο Σκορπιό στον 7ο. Τί να σου κάνει κι ο Asc στον Κριό στον 1ο, τί να σώσει. Ωραίο το ταυ που σχηματίζω, έτσι δεν είναι;Μακάρι να ήξερα τί ήθελα...οικογένεια ή καριέρα?ιδού η απορία...
-
11-08-2008, 12:58 AM #30
¶σε που λειτουργώ στα συναισθηματικά σαν έχω πιει το αμίλητο νερο... χα χα χα:toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.