- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 32
Thread: Aστεροειδής ΤΟRO
-
09-07-2008, 11:04 AM #21
-
09-07-2008, 08:03 PM #22
Re: Aστεροειδής ΤΟRO
Aγαπημενοι φιλοι καλησπερα ,
σας ευχαριστω σχετικα με τα καλα σας λογια οσον αφορα το αρθρακι αυτο , προσπαθησα να καταθεσω οσες περισσοτερες πληροφοριες βρηκα για αυτον τον αστεροειδη .
Μην ξεχνατε οτι οι αστεροειδεις ειναι μια μικρη πινελια στον γενεθλιο χαρτη (αν και χρησιμοποιουνται και στις διελευσεις!!!!!
Τελος επειδη δεν γινεται να απαντησω στον καθενα ξεχωριστα , βαλτε την φαντασια σας εν δραση . Το ζωδιο που βρισκεται ο ΤΟΡΟ ειναι η εκφραση της ενεργειας και της ισχυος. Ο οικος δειχνει τον τομεα τον οποιο περιτριγυριζεται αυτη η δυναμη. Τελος οι οψεις που κανει με τους πλανητες δειχνει την θετικη η αρνητικη εκφραση αυτης της ισχυος και μεσα απο πιο μερος της προσωπικης εκφρασης θα φανει.
-
09-07-2008, 10:18 PM #23
-
09-07-2008, 10:27 PM #24
και σε εμένα στον 8ο οίκο είναι. Σύμπτωση είναι που στους περισσοτέρους απο ότι μέχρι τώρα είδα είναι στον 8ο τους. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. ο Τορο μου είναι στις 23 του Λιονταριού και η Αφροδίτη μου στις 19. Υπολογίζεται σαν σύνοδος?:embarrest
-
09-07-2008, 10:31 PM #25
τελικα εμενα που ειναι σε συνοδο με τη σεληνη στον σκορπιο στον 8ο ?
εκφραζεται σκορπισια, και βγαζει την ενεργεια του στα συναισθηματα μου ?
και ο 8ος ?
-
09-07-2008, 10:39 PM #26
-
10-07-2008, 07:53 AM #27
-
10-07-2008, 09:00 AM #28
Συμπτωση ειναι Zorzeta κι ομως, εμενα πεφτει αρχες 3ου και εχουμε κοινη χρονολογια με την Μαιρη.............η κινηση του δεν ειναι σχετικα αργη. Αναφερεται και στο κειμενο!
-
10-07-2008, 10:17 AM #29
Μιας και Αρια και Πλουτώνια είμαι, θεωρώ ότι ο αστεροειδής Toro υποστηρίζει τον υπολοιπο χάρτη μου.
Με τον αστεροειδή Toro στον 8ο δηλαδή, να θεωρήσω ότι, θα έχω πλήρη δικαίωμα πάνω σε θέματα οικονομικής φύσης του συντρόφου και θα προσπαθω να τα προασπίσω με νύχια και δόντια, σαν να ήταν δικά μου?.
Καλό μου ακούγεται!!!!!:bigsmile: (αρκεί βέβαια τα οικονομικά του συντρόφου να είναι πιστωτικά και όχι χρεωστικά)
Σαν όψη το εξάγωνο ισχύει ή είναι πολύ αδύναμη και δεν δίνουμε σημασία? Γιατί μου δίνει εξάγωνο ακριβείας με την Σελήνη μου και το Mc.
-
10-07-2008, 06:51 PM #30
Ακριβείας σύνοδο με πλούτωνα???
Αλί και τρισαλί....για τους άλλους, χεχε...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.