s
Ο 2ος οίκος - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 206
    Όνομα:
    cancerian

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    σε σενα μαλλον μονο ερχονται:wink2:
    Σταματα βρε παραπονιαρα !

Δεν ειναι και τοσο θετικα σε σχεση με το συνολικο δυναμικο του γενεθλιου

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    να υποθεσω πως αφου ο κυβερνητης του 2ου μου(ηλιος) ειναι στον 9ο θα βγαζω χρηματα (και αυτοπεποιθηση+θα χαιρω της εκτιμησεως των αλλων) απο τις γνωσεις μου;!
    ο ποσειδωνας στον τοξοτη που τον τετραγωνιζει απο την παραπροτελευταια μοιρα του 5ου μου(αρα απο τον 6ο μου) τι μπορει να σημαινει; οτι εγω εχω αυταπατες ή οι αλλοι για μενα;
    για τη δικη μου περιπτωση καταλαβα τιποτα ή καμια σχεση;:sorry:

cancerianaki, αμα δεν εισαι απο τζακι δεν πα' να λεει ο γενεθλιος... :-)

Εγω στον 2ο εχω 4 πλανητες Ηλιο Ερμη Αρη και Πλουτωνα και κανουν συνοδο Ηλιο -Πλουτωνα Ηλιο- Αρη Ηλιο-Ερμη Αρη -Πλουτωνα και Ερμη -Πλουτωνα.Για πειτε τι γινεται στην περιπτωση αυτη????Ο Ηλιος ειναι στον Ζυγο.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by original72 View Post
    Εγω στον 2ο εχω 4 πλανητες Ηλιο Ερμη Αρη και Πλουτωνα και κανουν συνοδο Ηλιο -Πλουτωνα Ηλιο- Αρη Ηλιο-Ερμη Αρη -Πλουτωνα και Ερμη -Πλουτωνα.Για πειτε τι γινεται στην περιπτωση αυτη????Ο Ηλιος ειναι στον Ζυγο.
    Εχουμε γεννηθει με 14 μερες διαφορά.Κατι παρόμοιο έχω και εγώ,οχι στον 2ο ομως.Η ακμή του 2ου σου που είναι Ζυγο ή Παρθένο;Στην 1η περίπτωση που είναι η Αφροδίτη στην 2η που ειναι ο Ερμής και τι όψεις κανουν;Σε τι μοιρες ειναι οι πλανήτες που κανουν την συνοδο;

Όνομα:
    μαγια

μην με παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις:notrust::σφύριγμα, αλλα εγω απλοικα θα καταλαβαινα τα εξης: σε ενδιαφερει πολυ το χρημα και προσπαθεις ιδιαιτερα για την αποκτηση του, εισαι εξαρτημενος απο την ωραια ύλη, ισως το επαγγελμα σου εχει να κανει με επικοινωνια, εμποριο, ομορφια. μαλλον ξερεις να εξισορροπεις καταστασεις.
    παιδια, βοηθηστε αν λεω μπαρουφες....:embarrest:embarrest

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Εχουμε γεννηθει με 14 μερες διαφορά.Κατι παρόμοιο έχω και εγώ,οχι στον 2ο ομως.Η ακμή του 2ου σου που είναι Ζυγο ή Παρθένο;Στην 1η περίπτωση που είναι η Αφροδίτη στην 2η που ειναι ο Ερμής και τι όψεις κανουν;Σε τι μοιρες ειναι οι πλανήτες που κανουν την συνοδο;
    Η ακμη ειναι στις 15.28 της Παρθενου.
    Η Αφροδιτη στον Λεοντα και κανει συνοδο με ωροσκοπο αλλα με τον Ερμη τιποτα.
    Ο Ηλιος 3.02
    Ο Πλουτωνας 1.56
    Ο Αρης 26.49 Παρθενου
    Ο Ερμης 8.02
    ολα στον 2ο οικο

Όνομα:
    Ράνια

Η ακμη ειναι στις 15.28 της Παρθενου.
    Η Αφροδιτη στον Λεοντα και κανει συνοδο με ωροσκοπο αλλα με τον Ερμη τιποτα.
    Ο Ηλιος 3.02
    Ο Πλουτωνας 1.56
    Ο Αρης 26.49 Παρθενου
    Ο Ερμης 8.02
    ολα στον 2ο οικο
    Λοιπόν!Ο κυβερνήτης του 2ου,ο Ερμής βρίσκεται κιόλας στον 2ο.Το μυαλό σου είναι εστιασμένο κατα πολύ στην απόκτηση υλικών αγαθών.Η ασφάλεια μεσα απ' αυτήν ειναι απαραίτητη για σένα.Ο Πλούτωνας εκει το επιβεβαιώνει επίσης, και σε κάνει καλο διαχειρηστή περιουσιακών θεμάτων.Ένα ονειρό σου υποθέτω οτι είναι η απόκτηση γης.Ο Ηλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα σε κάνει ενα ατομο που θέλει να έχει γενικά τον έλεγχο του εαυτού του, αλλα και των σχεσεων του(Ζυγός) και το πετυχαίνεις έστω και με υπόγειους ψυχολογικούς χειρισμους.Ο Ηλιος με τον Ερμή ανθρωπο ευστοφο και λόγω του Ζυγού, δίκαιο.Με αυτόν τον τρόπο χειρίζεσαι και τα οικονομικά σου, με ευελιξία και ισορροπία.Η σύνοδος του Αρη αποδυναμώνεται καπως γιατί ειναι σε άλλο ζώδιο.Η πιο κοντινή του με τον Πλουτωνα πιθανόν να σε κάνει αρκετά μαχητικό (με κάθε μέσο,φανερό και μή) αλλα και αρκετά καθετο στον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου.Ίσως χωρις πραγματικά να είσαι, αν και μια σταθερότητα στις απόψεις σου πρέπει να την έχεις.Αυτή η όψη δείχνει και μια αγάπη για το "παιξιμο ρόλων" στον ερωτικό τομέα.
    Αυτά τα ολίγα!!!!!!

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Λοιπόν!Ο κυβερνήτης του 2ου,ο Ερμής βρίσκεται κιόλας στον 2ο.Το μυαλό σου είναι εστιασμένο κατα πολύ στην απόκτηση υλικών αγαθών.Η ασφάλεια μεσα απ' αυτήν ειναι απαραίτητη για σένα.Ο Πλούτωνας εκει το επιβεβαιώνει επίσης, και σε κάνει καλο διαχειρηστή περιουσιακών θεμάτων.Ένα ονειρό σου υποθέτω οτι είναι η απόκτηση γης.Ο Ηλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα σε κάνει ενα ατομο που θέλει να έχει γενικά τον έλεγχο του εαυτού του, αλλα και των σχεσεων του(Ζυγός) και το πετυχαίνεις έστω και με υπόγειους ψυχολογικούς χειρισμους.Ο Ηλιος με τον Ερμή ανθρωπο ευστοφο και λόγω του Ζυγού, δίκαιο.Με αυτόν τον τρόπο χειρίζεσαι και τα οικονομικά σου, με ευελιξία και ισορροπία.Η σύνοδος του Αρη αποδυναμώνεται καπως γιατί ειναι σε άλλο ζώδιο.Η πιο κοντινή του με τον Πλουτωνα πιθανόν να σε κάνει αρκετά μαχητικό (με κάθε μέσο,φανερό και μή) αλλα και αρκετά καθετο στον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου.Ίσως χωρις πραγματικά να είσαι, αν και μια σταθερότητα στις απόψεις σου πρέπει να την έχεις.Αυτή η όψη δείχνει και μια αγάπη για το "παιξιμο ρόλων" στον ερωτικό τομέα.
    Αυτά τα ολίγα!!!!!!
    Περισσοτερο θα ελεγα παντως με ενδιαφερει οτι εχει να κανει με το συναισθημα παρα με τα υλικα αγαθα.Ισως γιατι μεχρι στιγμης απο υλικα αγαθα να ειμαι καλυμενος.Ευχαριστω παντως για τον χρονο που ξοδεψες!!!!

Όνομα:
    Ράνια

Περισσοτερο θα ελεγα παντως με ενδιαφερει οτι εχει να κανει με το συναισθημα παρα με τα υλικα αγαθα.Ισως γιατι μεχρι στιγμης απο υλικα αγαθα να ειμαι καλυμενος.Ευχαριστω παντως για τον χρονο που ξοδεψες!!!!
    Για αυτά κοιτάς περισσότερο τον 5ο,ο 2ος σχετίζεται κατα κυριο λογο με τα οικονομικά!
    Παρακαλώ !:bigsmile:

stratos11 μπράβο για το ωραίο δημοσίευμα .

σε λίγες γραμμές μας έδωσες να καταλάβουμε τι σημαίνει ο 2ος στο ωροσκόπιο

γνώριζα ότι είναι ο οίκος των οικονομικών αλλά δεν ήξερα ότι εκεί φαίνονται τα ταλέντα και οι αξίες.

Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)