s
Ελξη με σκορπιό....γιατι????? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 67
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????

μα γιατι??????????????????????????/ μου αρέσουν.....:bigsmile:

Quote Originally Posted by stabie View Post
    μα γιατι??????????????????????????/ μου αρέσουν.....:bigsmile:
    Αφού σε χαλάει βρε κοπελιά τι το πίνεις?? Το δηλητήριο εννοώ...

...υπάρχουν κι άλλα ζώδια...:bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

βρε λέτε να εξηγείται αστρολογικα ο φόβος???????:toung: :bigsmile:
    H σκιά σταματάει να σε κυνηγάει μονο όταν κάτσεις ακριβώς κάτω απ'το φώς.....να την πατάς.Όσο τρέχεις να της ξεφύγεις τόσο σε κυνηγάει και τόσο μεγαλώνει.Όχι αστρολογικά είναι ανεξήγητο.Σόρρι.....

Όνομα:
    Γεωργία

Χμμ....Στο ζώδιο μόνο ε;;; Μήπως τελικά από την προκατάληψη αυτή έχεις και αυτά τα αποτελέσματα;;:blink: Όμως έχεις σκεφτεί αν πχ γνωρίσεις έναν ζυγό που υπερισχύει το στοιχείο του σκορπιού;;;Τότε θα πρέπει να μην ανοίγεσαι σε κανέναν..:weird:
    Κοίταξε να δείς σύμπτωση όμως που και εγώ αν και off topic είχα ένα φεγγάρι μία έλξη από άντρες δίδυμους που πάντα στο τέλος καταλήγαν άπιστοι!!! Μάλλον ο δίδυμος με τον σκορπιό έχουν προηγούμενα!
    Αλλά πλέον όπως είπε και η roadrunner όταν τύχει και γνωρίσω κάποιον δίδυμο έχω στην άκρη του μυαλού μου ενεργοποιημένους κάποιους μηχανισμούς ασφαλείας (αν και αυτό το κάνουμε με κάθε άνθρωπο,έτσι δεν είναι;;:unsure: )
    και προσπαθώ να τους ψυχολογήσω! Δεν παγιδεύομαι σε καμία σκέψη!
    Για αυτό γλυκιά μου διδυμίνα ίσως πρέπει και εσύ να μην σκέφτεσαι τίποτα γιατί όλοι μας έχουμε και την καλή την κακή πλευρά.Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν μπορεί να ταιριάξει απόλυτα μαζί μας!
    Για δοκίμασε να το κάνεις...Πιστεύω πως στο τέλος θα το συνειδητοποιήσεις και εσύ!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    olymbia

:αχ...που ειναι αυτοι οι σκορπιοί...δεν εχω γνωρίσει ουτε εναν...ολο σε΄ζυγους πεφτω...::

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ΟΛΥΜΠΙΑ View Post
    :αχ...που ειναι αυτοι οι σκορπιοί...δεν εχω γνωρίσει ουτε εναν...ολο σε΄ζυγους πεφτω...::
    Σε χαλάνε;Σε χαλάνε;

βρε λέτε να εξηγείται αστρολογικα ο φόβος???????:toung: :bigsmile:
    O μονος τροπος για να ξεπεράσεις τους φοβους σου, ειναι να τολμησεις να τους αντιμετωπισεις ανοιχτα,με θαρρος παντα και με παρρησια.
    Προκάλεσε τον εαυτό σου να "μπλεξεις" με εναν σκορπιο.
    Να εισαι σιγουρη οτι θα αποκτησεις ενα μεγααααααααααλο πανεπιστημιακο τίτλο αυτογνωσιας και δυναμης,για να μην σου πω ενα μεγαλο ....MD!
    Και όσο πιο νεα εισαι σε ηλικια,όταν τολμησεις συτο το ...βημα, τοσο καλυτερο για εσενα μακροπροθεσμα.

Όνομα:
    Μελέτης

Επειδή από περιέργεια έρριξα μια ματιά στο ωροσκόπιό σου, είναι πολύ εύκολο να στο εξηγήσω αστρολογικά. Εχεις Σύνοδο Αφροδίτης-Σελήνης στον Ταύρο απέναντι από τον Πλούτωνα στον Σκορπιό. Και 2ον, έχεις Ερμή και Αρη στον καρκίνο σε τρίγωνο με τον Πλουτωνα.
    Η 1η περίπτωση εξηγεί γιατί βασικά έλκεσαι (μοιραία) από Σκορπιούς, ή μάλλον Πλουτώνιους τύπους για να ακριβολογούμε. Αυτό είναι το κάρμα σου. Αν έχεις την τύχη να πέσεις σε καλό Σκορπιό (Θετικό Πλουτώνιο) μάλλον θα πάς στον Παράδεισο ! Αλλά ίσως αργήσει ηλικιακά να γίνει αυτό. Η Ταυρίσια Σελήνη σου πάντως σε κάνει πιο φοβισμένη να αναλαμβάνεις ερωτικά ρίσκα, και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Καθώς αυτές οι φοβίες μπορεί να ξενίζουν τους Σκορπιούς και τελικά να "σηκώνουν κεντρί". Επίσης, έχεις και τον Κρόνο στον Σκορπιό, που για την ηλικία σου λειτουργεί καρμικά, καθώς το μάθημα που πρέπει να μάθεις σ'αυτήν την ζωή είναι να χώνεις την μύτη σου λιγο πιο βαθιά στα άδυτα του ψυχισμού ή και του ερωτισμού σου.

Όνομα:
    cancerian

Επομενως οτι και να κανεις με σκορπιο θα καταληξεις...
    Μην το παιδευεις το θεμα !
    χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα:bigsm ile::bigsmile::bigsmile:,

:embarrest

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι σ επηρεάζει το ζώδιο του σκορπιού που λες και μόνο???Δηλαδή αν ο ίδιος άντρας σκορπιός που γνώρισες αν σου έλεγε ότι δεν είναι σκορπιός αλλά κάτι άλλο π.χ δίδυμος!Θα ένιωθες τότε την ίδια έλξη???:blink::blink::blink:

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)