s
οψεις ουρανου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 67

Re: οψεις ουρανου

οντωςςςςςςςςςςς...........δεν το πιστευω οτι επεσες τοσο μεσα...ειχα μια ελπιδα οτι περναει φαση.. αλλα απο οτι καταλαβα ειναι γραμμενο στ'αστρα..........εγω εχω συνοδο ουρανου-Asc...ειμαι κι εγω μια συσκευη???? ή τη γλίτωσα??

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    καλησπερα το τετραγωνο ουρανου με οροσκοπο δινει οχι συνηθησμενα εξωτερικα χαρακτηριστικα?
    ισχυει αυτο που λετε με της συσκευες ιδαιτερα με τα πιστολακια μαλλιων οποτε τα εχω κοψει

Όνομα:
    Σοφία

Μιας και μιλάμε για Ουρανοόψεις, μια άλλη όψη που πραγματικά τη θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη και δύσκολη..είναι τετραγωνάκι Ουρανού με δόλια Σελήνη...τι να πω...μου μελλε να τη βιώσω και σε συνδυασμό με σελήνη στον 12ο. πραγματικά σε στέλνει σούμπιτο τρελοκομείο! με γερά νεύρα και υπομονή ατσαλένια χμμ την παλεύεις!:nuts:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

οσο αναφορα τις οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες σε γενεθλιο κανει το ατομο "διαφορετικο" η κανει ολους τους γυρω περιεργους να προσελκυονται απο αυτο??

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    οσο αναφορα τις οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες σε γενεθλιο κανει το ατομο "διαφορετικο" η κανει ολους τους γυρω περιεργους να προσελκυονται απο αυτο??
    Kαι τα δύο.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

ευχαριστω..ελπιζω αν υπαρχει επομενη ζωη να επιλεξω καλυτερη!

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητή Μαργαρίτα
    Κάθε ωροσκόπιο είναι ένα "ζωντανό" σύστημα όπου η ενέργεια του κάθε πλανήτη μπορεί να εκδηλωθεί με περισσότερους του ενός τρόπους.
    Εμείς σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να επιλέξουμε τι θα συμβεί.
    Τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, όσο και οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι καθρέφτης του εαυτού μας και εκδηλώνουν την ενέργεια που εμεις δεν έχουμε ενσωματώσει στον τρόπο λειτουργίας μας.
    Κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει το πρώτο αλλά αν για παράδειγμα αυτό παρεμποδίζεται από έναν ισχυρό Κρόνο η οτιδήποτε άλλο, τότε θα γίνεται το δεύτερο, μέχρι το ίδιο το άτομο να αλλάξει.
    Και εννοείται πως κάθε επιλογή δημιουργεί ένα διαφορετικό μέλλον...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. απλα το θεμα με τον ουρανο με εχει κουρασει!συμβαινει δυστυχως το δευτερο και εχετε δικιο για τον κρονο μιας και η αφροδιτη μου ειναι στον αιγοκαιρω..απλα ειναι σαν μην μπορω να το ελενξω,γιατι πολυ απλα ελκω τα περιεργα ατομα σαν μαγνητης!ειμαι μικρη ακομη και δν με πειραζει αν οι σχεσεις που αρχιζω ειναι με τετοια ατομα μπορω να το αντεξω.Σκεφτομαι απλα τι θα γινει οταν θα μεγαλωσω και απελπιζομαι.μακαρι να εχω να μαθω κατι μεσα απο αυτο:unsure: και παλι σας ευχαριστω

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. απλα το θεμα με τον ουρανο με εχει κουρασει!συμβαινει δυστυχως το δευτερο και εχετε δικιο για τον κρονο μιας και η αφροδιτη μου ειναι στον αιγοκαιρω..απλα ειναι σαν μην μπορω να το ελενξω,γιατι πολυ απλα ελκω τα περιεργα ατομα σαν μαγνητης!ειμαι μικρη ακομη και δν με πειραζει αν οι σχεσεις που αρχιζω ειναι με τετοια ατομα μπορω να το αντεξω.Σκεφτομαι απλα τι θα γινει οταν θα μεγαλωσω και απελπιζομαι.μακαρι να εχω να μαθω κατι μεσα απο αυτο:unsure: και παλι σας ευχαριστω
    Σίγουρα μαθαίνεις κάτι απο όλο αυτό! Είσαι πολύ μικρή βρε για να απελπίζεσαι απο τώρα!Τη λέξη απελπίζομαι να τη βγάλεις απο το λεξιλόγιο σου!
    ¶λλωστε ποτέ τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν παραμένουν ίδια όταν έχουμε συνειδητοποιήσει τι μας κουράζει και δεν μας αρέσει! Σίγουρα θα είναι διαφορετικά και καλύτερα μετά απο αυτό, γιατί το προσπαθέις και εσύ περισσότερο για να είναι.
    Δες τες και απο την καλή τους πλευρά ντε τις Ουρανοόψεις! Έχουν τη γοητεία και τη σπιρτάδα τους!:toung:

Καλή σου μέρα!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Σας ευχαριστω πολυ.Μακαρι.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)