- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 54
Thread: Ωροσκόπος και σχέσεις
-
13-03-2008, 04:50 PM #21
Re: Ωροσκόπος και σχέσεις
μηπως μπορειτε να απαντησετε και σε μενα...??? ... :embarrest :embarrest :embarrest
-
13-03-2008, 04:50 PM #22
Εφ οσον ξερεις σε ποιο ζωδιο εχεις την ακμη του οικου που σε ενδιαφερει [για επαγγελματικα, ερωτικα κλπ. θεματα ] μπορεις να διαβαζεις τις προβλεψεις των συγκεκριμενων τομεων. Αν π.χ. εχεις ακμη 5ου στον Υδροχοο, διαβασε τι προβλεπεται στα ερωτικα των Υδροχοων.
Εμενα μου βγαινουν [σε γενικες γραμμες] οι προβλεψεις του ζωδιου του μεσουρανηματος ακομη και στα ερωτικα [ισως επειδη ο κυβερνητης του μεσουρανηματος βρισκεται στον 5ο!
Μπορεις ισως να το δοκιμασεις για ενα διαστημα για να το τσεκαρεις, αν ισχυει αυτο που γραφω ή οχι!
Αλλα ετσι κι αλλιως προβλεψεις προσωπικες δεν μπορουν να γινουν παρα μονο βασισμενες στα δικα σου στοιχεια γεννησης. :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
13-03-2008, 05:08 PM #23
Καταρχήν καλωσήλθατε...
Σχετικά με την παρατήρηση σας πιστεύω ότι ισχύει γενικά αυτό που λέτε, έχω ακούσει και έχω δει όμως ότι υπάρχουν και ωροσκόποι που εκδηλώνονται από νωρίς, π.χ. Δίδυμοι ή Καρκίνος, ειδικά αν ο Ήλιος δεν είναι σε ζώδιο που τον ευνοεί.
Είναι μία συζήτηση που επαναλαμβάνεται κάθε τόσο. Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο site που κάνουν αναφορές στο θέμα του ωροσκόπου. Κι από σκοπιά κλασσικά αστρολογική και από σκοπιά ψυχολογική και από σκοπιά μεταφυσική ακόμα.
Η παρατήρηση σας για τη Σελήνη προσθέτει άλλη μία παράμετρο.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα αστρολογικά σύμβολα είναι και απόρροια της κουλτούρας που τα αναπτύσσει και με το δεδομένο αυτό κάθε κουλτούρα επιλέγει τα σύμβολα που ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο που σκέφτεται.
Στην Κινέζικη αστρολογία για παράδειγμα θα βρείτε σε ελάχιστα σημεία τον αριθμό 4. Κι αυτό γιατί στον πολιτισμό αυτό δεν αρέσουν οι γωνίες αλλά προτιμά τους κύκλους.
Εμείς στη Δύση προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να σμπρώξουμε την αστρολογία προς την κατεύθυνση της μαθηματικής επιστήμης, οπότε αντιμετωπίζουμε δυσκολία να κατανοήσουμε τη σχετικότητα των συμβόλων. Αν μπούμε στη λογική της κουλτούρας όμως πιστεύω θα καταλάβουμε εύκολα τις διαφορές.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
13-03-2008, 05:12 PM #24
Μπορεις να πας εδω Συστήματα πρόβλεψης - Αστρολογία για όλους και να διαβασεις τα αρθρα που σε ενδιαφερουν :bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
13-03-2008, 05:14 PM #25
περίμενε τώρα, γιατί αρχίζω να βγάζω κάποια άκρη starfish
ακμή 5ου οίκο έχω και εγώ στον Υδροχόο.
αλλά επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ακόμη, ειδικά για τα ερωτικά (προβλέψεις) είναι ο πέμπτος οίκος; ή μήπως ξέρεις να μου πείς (ή να τα δω αυτά κάπου) που αντιστοιχούν δηλαδή;
ευχαριστώ
-
13-03-2008, 05:24 PM #26
Τυχαια το ειπα για την ακμη 5ου στον Υδροχοο! :bigsmile:
Σε γενικες γραμμες ο 5ος αφορα το φλερτ, τον ερωτα, την δημιουργικοτητα, τα παιδια....
Οτι εγραψα παραπανω, εχει να κανει με ενα μικρο "ξεκαθαρισμα" στο ποια ζωδια να διαβαζεις στις γενικες προβλεψεις. Υπαρχουν πολλα αρθρα στο site για τους οικους. Κανε εναν κοπο να διαβασεις καποια απ αυτα, θα σε βοηθησουν!
Και επαναλαμβανω οτι για προσωπικες προβλεψεις, γινονται χαρτες βασισμενοι στα στοιχεια γεννησης σου. Δεν το post προς την nak λιγο παραπανω για αρθρα που μπορεις να διαβασεις για να παρεις μια ιδεα. Η ερμηνεια αυτων των χαρτων προϋποθετει ή πολλη καλη γνωση αστρολογιας, ή την βοηθεια ενος επαγγελματια.:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
19-03-2008, 11:34 PM #27
Λοιπον .... θελω κι εγω να ρωτησω κατι ....... κι οποιος μπορει μου απαντα βεβαια ! ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη (ειναι και τα 2 μεταβλητα ζωδια ) και αυτο ισως το κανει ακομη χειροτερο οσον αφορα την συμπεριφορα μου ... και τις σχεσεις.Μοιαζω περισσοτερο στον ωροσκοπο μου παρα στο ζωδιο που ειμαι ...... !!! Εχει να λεει κατι αυτο ?:blink: Αναφερομενη στο οτι ο ωροσκοπος δρα μετα τα 30 , οπως ειπωθηκε πιο πανω ...:embarrest Επισης στις σχεσεις μου συμπεριφερομαι σαν μια τοξοτινα με πολυ παθος .... και οχι σαν μια συντηριτικη παρθενος ! :toung: ........ η οποια θα χιλιοεξετασει τις περιστασεις και θα τα ξετιναξει ολα μεχρι να βρει τον τελειο αντρα .... και εδω θελω να ρωτησω με βαση του ζωδιου η του ωροσκοπου διαλεγουμε συντροφους ....... ( μου τυχαινουν διδυμοι και κριοι ) αν αυτο βοηθησει σε κατι - συνηθως ζωδια της φωτιας η του αερα .... και λιγο πιο σπανια ζωδια του νερου .........
-
20-03-2008, 07:42 PM #28
Γεια σου Athinoula85!
Δεν θα απαντησω στα ερωτηματα σου, θα σου πω μονο πως γυρω απ αυτο το θεμα, εχουν γινει απειρες συζητησεις και υποδειξεις. Μπορεις να πας στα forums και να ριξεις μια ματια στις ενοτητες και τα αρθρα. Η πλακα ειναι οτι μπορει να βρεις απαντησεις στο ερωτημα σου ακομη και μεσα σε συζητησεις που δεν το περιμενεις!!:bigsmile::bigsmile::bigsmil e:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
20-03-2008, 10:47 PM #29
Εγω δεν εχω πιστει παντως οτι ο ωροσκοπος βγαινει μετα τα τριαντα ισως βγαινει πιο εντονα αλλα ο ωροσκοπος παντα υπαρχει
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-03-2008, 12:15 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.