- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
-
01-02-2008, 12:06 PM #21
Re: Διευκρινήσεις για επιρροή Ποσειδώνα και Ουρανού
Ίσως..εμπειρίες και συμβάντα επίπονα αλλά όμορφα που αν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις και να αξιολογήσεις..βγαίνεις από αυτά με μια πολύτιμη γνώση που έχεις ανάγκη...και τότε και καθώς ο καιρός περνάει μπορεί να νιώσεις μέχρι και ευγνωμοσύνη...εκτός και αν τελικά...."φτιάχνουμε μόνοι μας τα αγκάθια μας και ύστερα το μόνο που μας μένει να υπομέινουμε τον πόνο....είνα να λέμε στον εαυτό μας ότι άξιζε τον κόπο.."
Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..
-
01-02-2008, 07:10 PM #22
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
02-02-2008, 04:28 PM #23
Δεν λέω ότι δεν είναι καλά τα μαθήματα του Ποσειδώνα αλλά εγώ προτιμώ τον Κρόνο ως προς τα μαθήματα που δίνει.Γιατί μπορεί μετά όπως λέτε να αλλάξουν τα στάνταρ αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να αλλάξουν και προς το χειρότερο και μια ζωή να κινούμαστε λάθος.Αυτή είναι η γνώμή μου τουλάχιστον.:embarrest
Ενώ με τον Κρόνο δεν έχεις περιθώρια για λάθη.Το βλέπεις μπροστά σου.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
02-02-2008, 06:17 PM #24
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.