s
Διευκρινήσεις για επιρροή Ποσειδώνα και Ουρανού - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24

Re: Διευκρινήσεις για επιρροή Ποσειδώνα και Ουρανού

Ίσως..εμπειρίες και συμβάντα επίπονα αλλά όμορφα που αν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις και να αξιολογήσεις..βγαίνεις από αυτά με μια πολύτιμη γνώση που έχεις ανάγκη...και τότε και καθώς ο καιρός περνάει μπορεί να νιώσεις μέχρι και ευγνωμοσύνη...εκτός και αν τελικά...."φτιάχνουμε μόνοι μας τα αγκάθια μας και ύστερα το μόνο που μας μένει να υπομέινουμε τον πόνο....είνα να λέμε στον εαυτό μας ότι άξιζε τον κόπο.."
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Quote Originally Posted by panther View Post
    Σκέψου κάτι όμως ... άσχετα με τα αρνητικά που ακολουθούν από την επιρροή του Ποσειδώνα, το ότι πληγώνεσαι, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Την επόμενη φορά είσαι πιο προσεκτικός!
    Και κάτι άλλο, όταν τη νιώσεις και τη ζήσεις αυτή την αγάπη, πέρα του ότι λες ότι τουλάχιστον το έζησα (με αγάπησαν και αγάπησα δυνατά), έχεις αποκομίσει το μεγαλύτερο δώρο που δίνει αυτός ο πλανήτης ... ... ότι δεν μπορείς να ζήσεις με τα "ψίχουλα" που σου δίνει ο οποιοσδήποτε ... έχεις πλέον κάποια στάνταρτ, δεν δέχεσαι να σε εκμεταλλεύεται ο άλλος, ούτε να σου φέρεται άσχημα, ούτε μένεις σε μια σχέση από ανασφάλεια απλά θες το καλύτερο για τον εαυτό σου ... θες να βρεις ξανά έναν άνθρωπο που να σε αγαπήσει όπως έγινε πχ και με εκείνον ... τουτέστιν.

Τουλάχιστον, έτσι βλέπω εγώ την επιρροή του Ποσειδώνα ...
    Έτσι ακριβώς είναι.Αυτά είναι τα μαθήματα του Ποσειδώνα, τουλάχιστον έτσι τα ένιωσα κι εγώ.
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Γεωργία

Δεν λέω ότι δεν είναι καλά τα μαθήματα του Ποσειδώνα αλλά εγώ προτιμώ τον Κρόνο ως προς τα μαθήματα που δίνει.Γιατί μπορεί μετά όπως λέτε να αλλάξουν τα στάνταρ αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να αλλάξουν και προς το χειρότερο και μια ζωή να κινούμαστε λάθος.Αυτή είναι η γνώμή μου τουλάχιστον.:embarrest
    Ενώ με τον Κρόνο δεν έχεις περιθώρια για λάθη.Το βλέπεις μπροστά σου.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Δεν λέω ότι δεν είναι καλά τα μαθήματα του Ποσειδώνα αλλά εγώ προτιμώ τον Κρόνο ως προς τα μαθήματα που δίνει.Γιατί μπορεί μετά όπως λέτε να αλλάξουν τα στάνταρ αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να αλλάξουν και προς το χειρότερο και μια ζωή να κινούμαστε λάθος.Αυτή είναι η γνώμή μου τουλάχιστον.:embarrest
    Ενώ με τον Κρόνο δεν έχεις περιθώρια για λάθη.Το βλέπεις μπροστά σου.
    Αν δε σε "βαράει" ο Ποσειδώνας, βεβαίως βεβαίως
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)