s
Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28

Re: Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!

Quote Originally Posted by krios82 View Post
    "'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
    Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. "

Αρχικα Χρονια Πολλα σε ολους!
    Για οποιον μπορει να με βοηθησει η απορια μου ειναι : Σε αντρα το τεραγωνο Σεληνη/Κρονου μαζι με συνοδο Σεληνη Ποσειδωνα τι δειχνει σε σχεση με τη μητερα του?
    ευχαριστω πολυ!!
    Απογοήτευση από μια σκληρή ή ψυχρή μητέρα είναι πολύ πιθανό σενάριο, ανάλογα με τις υπόλοιπες ενδείξεις του χάρτη. Καταθλιπτικές ροπές του ίδιου του ατόμου ή ακόμα και της μητέρας του. Η μητέρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι άρρωστη. Συχνά υπερβολικά ευαίσθητος άντρας, ανάλογα όμως και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται κυρίως η Σελήνη. Σε ζώδια του αέρα ξεπερνά την μητέρα πολύ ευκολότερα απ'οτι στον Καρκίνο. Συγγενικό μου πρόσωπο με σύνοδο Σελήνης/Ποσειδώνα στο Ζυγό, είναι εξαιρετικά αυτόνομος και μακρυά από την μητέρα του, και ποτέ δεν είχε την παραμικρή απογοήτευση από αυτήν, οπότε μην ''αγοράζετε'' ό,τι ακούγεται για τέτοιες όψεις και το αποτέλεσμά τους είναι συχνά αδιόρατο. Πχ ο συγκεκριμένος άνδρας ζει μακρυά από την μητέρα του, και η μητέρα είναι υγιέστατη και πανίσχυρη ψυχικά, μα ζει σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και πολλά χρόνια. Η αδυναμία του Ποσειδώνα δύσκολα εντοπίζεται σε ποιο επίπεδο λειτουργεί. Να προσθέσω για να γίνω περισσότερο κατανοητός, ότι η μητέρα παρουσίασε σε μεγάλη ηλικία σχετικά κάτι με τα κόκκαλα, όχι κάτι θανατηφόρο, και έτσι επειδή ο γιος ήταν πια αρκετά μεγάλος, το συμβάν δεν επηρρέασε τόσο επιβαρυντικά την ψυχική του ανάπτυξη. Ενδιαφέρον έχει ότι πολλά σημεία του χάρτη ενεργοποιούνται και εκδηλώνονται πολύ καθυστερημένα, με αποτέλεσμα η ''ανάγνωση'' του γενεθλίου χάρτη να κάνει τα άτομα να σπεύσουν να χαρακτηρίσουν την Αστρολογία ανεπαρκή ή ψευτοεπιστήμη.

Σε ευχαριστω παρα πολυ!
    Το ατομο που κοιταζα εχει την Συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα στον Τοξοτη. Οποτε μετριαζεται καπως η επιδραση σωστα?
    επισης μια αλλη απορια αν μπορειτε... την ιδια συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα εχω και εγω στον Τοξοτη. Στο γυναικειο ωροσκοπιο τι αλλαζει?

Quote Originally Posted by krios82 View Post
    Σε ευχαριστω παρα πολυ!
    Το ατομο που κοιταζα εχει την Συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα στον Τοξοτη. Οποτε μετριαζεται καπως η επιδραση σωστα?
    επισης μια αλλη απορια αν μπορειτε... την ιδια συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα εχω και εγω στον Τοξοτη. Στο γυναικειο ωροσκοπιο τι αλλαζει?
    Την σύνοδο Σελ/Ποσειδώνα στον 4ο και ειδικά τον Τοξότη στον 4ο, τον έχω κυρίως για πολύ ρομαντικό άτομο και πολύ ονειροπόλο, με βασικότερο το αίτημα για ελευθερία παρά για δέσμευση με οτιδήποτε οικογενειακό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει ένα γονιό που στα μάτια του φαντάζει ''μυθικός'' ή παραμυθένιος, να του ανέπτυξε την φαντασία και να τον έμαθε την αξία του να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις για έναν καλύτερο κόσμο. Πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα έχει αν είναι άντρας ή γυναίκα, μπορεί να υπάρχει και μια έντονη τάση φυγής από το σπίτι, ακόμα και με ταξίδια.

Μια διευκρινιση για κατι που δεν καταλαβα, αν μπορειτε να το επαναλαβετε. Διελαυνων Κρονος σε Αντιθεση με γενεθλια Αφροδιτη (στον 10ο οικο) . Ειναι ενδειξη σχεσης με ατομο μεγαλυτερης ηλικιας?

o διελαύνων Κρόνος απο ότι κατάλαβα είναι στον 4ο γεν. οίκο σου

αρα επηρρεάζει τον τομέα του σπιτιού σου και της καρριέρας σου που είναι ο 10ος οίκος ίσως σου φέρει μέσα απο περιορισμό εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς.

A! ok :bigsmile: το καταλαβα! Σευχαριστω πολυ! Δηλαδη η Αφροδιτη στην περιπτωση αυτη δεν παιζει ρολο π.χ για μια σχεση επειδη ειναι στον 10ο?

παίζει ρόλο και η Αφροδίτη, μια Αφροδίτη στο μεσουράνημα ανάλογα και με άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει και ενα σύντροφο με "λαμπερή καρριέρα";
    σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη;

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    παίζει ρόλο και η Αφροδίτη, μια Αφροδίτη στο μεσουράνημα ανάλογα και με άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει και ενα σύντροφο με "λαμπερή καρριέρα";
    σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη;
    Σευχαριστω πολυ για την διαθεση σου να μου απαντησεις!
    H Αφροδιτη μου ειναι στους Ιχθεις.
    ( 2μικρες λεπτομερειες... Στον γενεθλιο κανει τριγωνο με τον Δια μου και τετραγωνο με τον ουρανο. Οσο για τα transit , εξαγωνο με διελαυνων Δια (στον 7ο) και συνοδο με διελαυνων Ουρανο .Παιζει καποιο ρολο? δεν νομιζω αλλα τα αναφερω, ολο και κατι θα σημαινει! :bigsmile: )
    Σευχαριστω πολυ!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)