- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
-
30-12-2007, 07:06 PM #21
Re: Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!
Απογοήτευση από μια σκληρή ή ψυχρή μητέρα είναι πολύ πιθανό σενάριο, ανάλογα με τις υπόλοιπες ενδείξεις του χάρτη. Καταθλιπτικές ροπές του ίδιου του ατόμου ή ακόμα και της μητέρας του. Η μητέρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι άρρωστη. Συχνά υπερβολικά ευαίσθητος άντρας, ανάλογα όμως και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται κυρίως η Σελήνη. Σε ζώδια του αέρα ξεπερνά την μητέρα πολύ ευκολότερα απ'οτι στον Καρκίνο. Συγγενικό μου πρόσωπο με σύνοδο Σελήνης/Ποσειδώνα στο Ζυγό, είναι εξαιρετικά αυτόνομος και μακρυά από την μητέρα του, και ποτέ δεν είχε την παραμικρή απογοήτευση από αυτήν, οπότε μην ''αγοράζετε'' ό,τι ακούγεται για τέτοιες όψεις και το αποτέλεσμά τους είναι συχνά αδιόρατο. Πχ ο συγκεκριμένος άνδρας ζει μακρυά από την μητέρα του, και η μητέρα είναι υγιέστατη και πανίσχυρη ψυχικά, μα ζει σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και πολλά χρόνια. Η αδυναμία του Ποσειδώνα δύσκολα εντοπίζεται σε ποιο επίπεδο λειτουργεί. Να προσθέσω για να γίνω περισσότερο κατανοητός, ότι η μητέρα παρουσίασε σε μεγάλη ηλικία σχετικά κάτι με τα κόκκαλα, όχι κάτι θανατηφόρο, και έτσι επειδή ο γιος ήταν πια αρκετά μεγάλος, το συμβάν δεν επηρρέασε τόσο επιβαρυντικά την ψυχική του ανάπτυξη. Ενδιαφέρον έχει ότι πολλά σημεία του χάρτη ενεργοποιούνται και εκδηλώνονται πολύ καθυστερημένα, με αποτέλεσμα η ''ανάγνωση'' του γενεθλίου χάρτη να κάνει τα άτομα να σπεύσουν να χαρακτηρίσουν την Αστρολογία ανεπαρκή ή ψευτοεπιστήμη.
-
02-01-2008, 10:00 PM #22
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Το ατομο που κοιταζα εχει την Συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα στον Τοξοτη. Οποτε μετριαζεται καπως η επιδραση σωστα?
επισης μια αλλη απορια αν μπορειτε... την ιδια συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα εχω και εγω στον Τοξοτη. Στο γυναικειο ωροσκοπιο τι αλλαζει?
-
07-01-2008, 09:21 PM #23
Την σύνοδο Σελ/Ποσειδώνα στον 4ο και ειδικά τον Τοξότη στον 4ο, τον έχω κυρίως για πολύ ρομαντικό άτομο και πολύ ονειροπόλο, με βασικότερο το αίτημα για ελευθερία παρά για δέσμευση με οτιδήποτε οικογενειακό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει ένα γονιό που στα μάτια του φαντάζει ''μυθικός'' ή παραμυθένιος, να του ανέπτυξε την φαντασία και να τον έμαθε την αξία του να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις για έναν καλύτερο κόσμο. Πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα έχει αν είναι άντρας ή γυναίκα, μπορεί να υπάρχει και μια έντονη τάση φυγής από το σπίτι, ακόμα και με ταξίδια.
-
12-01-2008, 09:29 PM #24
Μια διευκρινιση για κατι που δεν καταλαβα, αν μπορειτε να το επαναλαβετε. Διελαυνων Κρονος σε Αντιθεση με γενεθλια Αφροδιτη (στον 10ο οικο) . Ειναι ενδειξη σχεσης με ατομο μεγαλυτερης ηλικιας?
-
12-01-2008, 10:01 PM #25
o διελαύνων Κρόνος απο ότι κατάλαβα είναι στον 4ο γεν. οίκο σου
αρα επηρρεάζει τον τομέα του σπιτιού σου και της καρριέρας σου που είναι ο 10ος οίκος ίσως σου φέρει μέσα απο περιορισμό εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς.
-
13-01-2008, 12:22 PM #26
A! ok :bigsmile: το καταλαβα! Σευχαριστω πολυ! Δηλαδη η Αφροδιτη στην περιπτωση αυτη δεν παιζει ρολο π.χ για μια σχεση επειδη ειναι στον 10ο?
-
14-01-2008, 10:34 AM #27
παίζει ρόλο και η Αφροδίτη, μια Αφροδίτη στο μεσουράνημα ανάλογα και με άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει και ενα σύντροφο με "λαμπερή καρριέρα";
σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη;
-
14-01-2008, 03:32 PM #28
Σευχαριστω πολυ για την διαθεση σου να μου απαντησεις!
H Αφροδιτη μου ειναι στους Ιχθεις.
( 2μικρες λεπτομερειες... Στον γενεθλιο κανει τριγωνο με τον Δια μου και τετραγωνο με τον ουρανο. Οσο για τα transit , εξαγωνο με διελαυνων Δια (στον 7ο) και συνοδο με διελαυνων Ουρανο .Παιζει καποιο ρολο? δεν νομιζω αλλα τα αναφερω, ολο και κατι θα σημαινει! :bigsmile: )
Σευχαριστω πολυ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.