- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
Thread: Οταν τα ζώδια έχουν ΝΕΥΡΑ!!!
-
02-06-2007, 10:09 AM #21
Re: Οταν τα ζώδια έχουν ΝΕΥΡΑ!!!
δεν ξέρω τι να πω.... το αγορι μου είναι παρθένος & συγνωμη δεν εχω ακουσει ποτε απο.... παραδέχετε τα λάθη του μετα απο παρα πολυ μα παρα πολυ καιρό.....
-
08-06-2007, 08:24 PM #22
Εγινε κανονικο "ντου" απο Σκορπιους απ ο' τι βλεπω! Θα συμφωνησω κι εγω, δυστυχως. Για ηλιο (Σκορπιο), ωροσκοπο (Λεων), σεληνη (Υδροχοο). Απειρες φορες εχω χασει το δικιο μου απ τα νευρα μου.
Τωρα ομως που εκανε την περατζαδα του ο Κρονος, λουφαξα λιγο, ευτυχως για μενα και τους γυρω μου..
-
10-06-2007, 08:44 PM #23
Συμφωνώ απόλυτα για τους διδύμους, όταν θυμώσουν δεν ξέρουν τι λένε, εννοείται ότι σε τσακίζουν φραστικά αλλά φτάνουν να λένε πράγματα τελείως παράλογα που ούτε κι οι ίδιοι τα πιστεύουν κ ούτε καν τα θυμούνται μετά από μια ώρα.
Όσο για τους ζυγούς, παρότι γνωρίζω πολλούς, δεν τους έχω δει ποτέ να θυμώνουν ούτε φυσικά να καυγαδίζουν αλλά κι αυτό είναι από μόνο του κάτι φορές αρκετά εκνευριστικό γιατί βγάζουν μια πλήρη απάθεια αν και έχουν συχνά μια διακριτική ειρωνία. Γενικά όμως είναι καλοπροαίρετοι και συννενοήσιμοι και σπάνια λένε ή κάνουν κάτι που θα ενοχλήσει πολύ.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι χειρότεροι όταν θυμώνουν είναι οι Λέοντες κι αυτό γιατί προσπαθούν πάντα να υποβιβάσουν και να υποτιμήσουν τους άλλους, είναι πολύ προσβλητικοί και όποιος διαφωνεί μαζί τους πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός.
Κι αν έχουν κι έντονο δίδυμο τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα..
-
15-06-2007, 01:38 PM #24
καλα αυτο με τους Ταυρους ειναι μαγικο πραγματι.Ολες τις φορες στη ζωη μου που θυμωσα πραγματικα(και αυτες ειναι τρεις....) ειπα πραγματα που πραγματικα κατεστρεψαν προσπαθειες ετων...αν βαλεις και τον Αρη στον Υδροχο..αστα...Και ναι οι Ζυγοι δεν φευγουν ποτε πρωτοι!σε κανουν ομως να φυγεις εσυ παντα σκεπτομενος το οτι ο φονος ειναι απελευθερωτικη πραξη αλλα η φυλακη ειναι χαλια...:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
15-06-2007, 01:48 PM #25
Τα χαρακτηριστικά του σκορπιού με καλύπτουν πλήρως.
-
15-06-2007, 02:45 PM #26
Βασικά οι Ζυγοί έχουν διπλωματία. Μπορούν να σου πουν το πιο χοντρό πράγμα (που θα ισχύει) με το γάντι και εσύ φυσικά που δεν το περιμένεις μένεις σα χάνος και όσο και να προσπαθείς να πεις κάτι δεν βγαίνει το ρημάδι.
Δεν το έχω αντιμετωπίσει γιατί γενικά είμαι πολύ φιλειρηνική, αλλα το έχω δει και δεν κρύβω ότι μου αρέσει όταν το βλέπω, ειδικά όταν έχει να κάνει με ιεραρχίες πχ "κατώτερος" να την πει σε "ανώτερο".
-
15-06-2007, 03:06 PM #27
Σ' ευχαριστώ Yeshoda. Θα το έχω υπόψιν μου.
-
15-06-2007, 05:34 PM #28
Εγω πάντως έχω να το λέω σαν Κριός που είμαι και για τον εκνευρισμό μου (σχεδόν με τα πάντα) και για την ανυπομονυσία μου. Μου είναι αδύνατον να δώσω τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις και στα γεγονότα για να εξελιχθούν και τελικά εκνευρίζομαι και με τον εαυτό μου. Θέλω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα σωστά και φυσικά να έχει το αποτέλεσμα που θέλω εγώ. Πάντως ή μάλλον τουλάχιστον ήμαστε από τα δυναμικά ζώδια... κάτι είναι και αυτό. :blink::blink:
-
15-06-2007, 11:50 PM #29
Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο μου ή το MC μου στον Σκορπιό, αλλά έχω προσέξει ότι όταν νευριάζω το αντικείμενο του θυμού μου, εξαφανίζεται.... Ειλικρινά δεν προλαβαίνω να του πω τίποτα, απλά το κοιτάω και ....πουφ(!) χάθηκε:embarrest
-
16-06-2007, 07:40 AM #30
Δεν το είχα δει το θέμα, πλάκα έχει και αναφορικά με το ζώδιο είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις. Φαντάζομαι όμως ότι ρόλο παίζουν και άλλοι παράμετροι για το πως τα παίρνει κάποιος ε? Φαντάζομαι και το που έχει τη Σελήνη του θα παίζει ρόλο
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.