s
Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό;

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    nala,aries engineer :blink:
    άμα δεν τους αντέχουν ούτε οι κριοί που είναι το δίπολό τους...:toung: Μεγάλο πράγμα η αστρολογία τελικά!
    Υποτιθεται οτι τους αντεχουν και τους βρισκουν ενδιαφεροντες οι Τοξοτες....
    :nuts: :nuts: :nuts:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαρία

Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!!! :toung:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    nala,aries engineer :blink:
    άμα δεν τους αντέχουν ούτε οι κριοί που είναι το δίπολό τους...:toung: Μεγάλο πράγμα η αστρολογία τελικά!
    Οι κριοί απλά παραπονιούνται για τους ζυγούς!Εδω άλλα διπολα έχουν βαμπιριάσει :toung:

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Υποτιθεται οτι τους αντεχουν και τους βρισκουν ενδιαφεροντες οι Τοξοτες....
    :nuts: :nuts: :nuts:
    Ναι γιατί οι Τοξότες είναι free ανθρωποι και μέχρι να αποφασίσουν οι Ζυγοί αν ειναι καταστροφικοί ή όχι και για ποιον ήδη ασχολούνται με καποιον αλλο!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!!! :toung:
    Μαθαμε λοιπον, οτι η υπομονη των γυναικων του Τοξοτη εχει τα ορια της με τους ανδρες του Ζυγου! :toung: :toung:
    Οι ανδρες Τοξοτης πως βλεπουν αραγε, και ποσο αντεχουν τις γυναικες Ζυγο;
    Εχουμε κανενα να μας απαντησει;:nuts: :bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by roadrunner
    Ναι γιατί οι Τοξότες είναι free ανθρωποι και μέχρι να αποφασίσουν οι Ζυγοί αν ειναι καταστροφικοί ή όχι και για ποιον ήδη ασχολούνται με καποιον αλλο!

Αχα!! Μου αρεσει αυτη η εκδοχη.....:toung: :toung: [αν και δεν ξερω γιατι!]

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

¶σε που αυτή η αναποφασιστηκότητα και αναβλητικότητα των Ζυγών ίσως βολεύει τους free Τοξότες...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Καλησπέρα
    Δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσο χαλαροί όσο μας παρουσιάζετε. Απεναντίας όταν βάζουμε ένα στόχο ή γενικότερα πέρνουμε μια απόφαση για κάτι φτάνουμε μέχρι τέλους. Ίσως να μην ασχολούμαστε με την καθημερινότητα τόσο όσο άλλα ζώδια και αυτό να εμφανίζεται σαν νωχελικότητα και χαλαρότητα..
    Επίσης δεν είμαστε με τίποτα αυτοκαταστροφικοί.. Η μοναδική περίπτωση να γίνει αυτοκαταστροφικός ένας ζυγός είναι να απομονωθεί από όλους και όλα συνειδητά.. τότε "αυτοκτονεί"..
    Τέλος αγαπητή aries engineer και παντελόνια φοράμε (ακόμα και οι γυναίκες του ζωδίου) και μπορούμε να τα λέμε τα πράγματα τσεκουράτα και δεν έχουμε και καμιά αναστολή όταν φτάνει αυτή η ώρα.. Απλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή γιατί μας ενδιαφέρει πάντα να έχουμε συνολική εικόνα ενός θέματος.
    Μην θεωρείτε την αναποφασιστικότητα ενός ζυγού αδυναμία. Η επιμονή μας να λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις πλευρές ενός προβλήματος πριν αποφασίσουμε απορρέει από την χαρακτηριστική διπλωματία μας.
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Νομίζω πως έπρεπε να απαντήσει και μία ζυγίνα για να υπάρχει μια ισορροπία...:bigsmile:

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Καλησπέρα
    Δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσο χαλαροί όσο μας παρουσιάζετε. Απεναντίας όταν βάζουμε ένα στόχο ή γενικότερα πέρνουμε μια απόφαση για κάτι φτάνουμε μέχρι τέλους. Ίσως να μην ασχολούμαστε με την καθημερινότητα τόσο όσο άλλα ζώδια και αυτό να εμφανίζεται σαν νωχελικότητα και χαλαρότητα..
    Επίσης δεν είμαστε με τίποτα αυτοκαταστροφικοί.. Η μοναδική περίπτωση να γίνει αυτοκαταστροφικός ένας ζυγός είναι να απομονωθεί από όλους και όλα συνειδητά.. τότε "αυτοκτονεί"..
    Τέλος αγαπητή aries engineer και παντελόνια φοράμε (ακόμα και οι γυναίκες του ζωδίου) και μπορούμε να τα λέμε τα πράγματα τσεκουράτα και δεν έχουμε και καμιά αναστολή όταν φτάνει αυτή η ώρα.. Απλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή γιατί μας ενδιαφέρει πάντα να έχουμε συνολική εικόνα ενός θέματος.
    Μην θεωρείτε την αναποφασιστικότητα ενός ζυγού αδυναμία. Η επιμονή μας να λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις πλευρές ενός προβλήματος πριν αποφασίσουμε απορρέει από την χαρακτηριστική διπλωματία μας.
    Ευχαριστώ
    Δεν ξερω κρητικια μου τοις πταιει...Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειμαστε τελειως αντίθετοι..ο κριος μετραει το χρονο με τα δευτερολεπτα και εσεις με την ωρα..Ισως αν πατησετε λιγο το γκαζι και δεν ειστε διαρκως στο ρελαντι και πατησουμε λιγο φρενο εμεις ,ισως συναντηθουμε καπου..Προσωπικα εχω χαλασει πολλες φορες τα τακακια μου με το διαρκες-φρενο γκαζι,φρενο γκαζι,εξαιτιας σας...:toung:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Δεν ξερω κρητικια μου τοις πταιει...Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειμαστε τελειως αντίθετοι..ο κριος μετραει το χρονο με τα δευτερολεπτα και εσεις με την ωρα..Ισως αν πατησετε λιγο το γκαζι και δεν ειστε διαρκως στο ρελαντι και πατησουμε λιγο φρενο εμεις ,ισως συναντηθουμε καπου..Προσωπικα εχω χαλασει πολλες φορες τα τακακια μου με το διαρκες-φρενο γκαζι,φρενο γκαζι,εξαιτιας σας...:toung:
    Αυτό ξαναπέστο...Σκοτσέζικο ντουζ μας κάνουν συνέχεια...

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)