- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
Thread: Άρης, ο πλανήτης της δράσης
-
12-12-2011, 02:04 AM #21
Re: Άρης, ο πλανήτης της δράσης
Συγχαρητηρια στον γραφων! το αρθρο ειναι πληρες και χορταστικο!
Έχω μια ερωτηση, σχετικα με τον Αρη, τις οψεις και τους οικους.
Σε ωροσκοπιο έχω δει, Άρη, στον 1 οικο, στον κριο (κυριαρχια), σε χιαστι όψη με τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 8 οικο (κυριαρχια), αλλά και οι 2 οικοι ειναι εμπεριεχομενοι!!! πως μπορει να ερμηνευθει αυτο, δεδομενου αφενος ότι ο πλουτωνας ειναι η ανωτερη οκταβα του άρη, στους 2 οικους που εμπεριεχονται ειναι οι μοναδικοι πλανητες και τελος, επειδη ο πλουτωνας μπορει να συμβολιζει την αλλαγη και την αναγεννηση, αλλα συνηθως εκφραζει το συλλογικο επιπεδο...?
Εχω διαβασει ότι ο άρης τοποθετημενος στον 1 οικο, δειχνει ατομα που φτιαχνουν μονα τους τη μοιρα τους, λογω της παρορμητικοτητας τους και της μεγαλης ενεργειας που διαθτουν, ισχυει κατι τετοιο, ισχυει και όταν βρισκονται σε εμπεριεχομενο οικο...? Οι δυσκολες οψεις πλουτωνα αρη φανερωνουν και τασεις καταθλιψης...?
Καταιγισμος ερωτησεων...ξερω! ενεκα η περιεργη φυσις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
12-12-2011, 07:48 AM #22
Καλημέρα, toniateddybear όταν θέλουμε να σχολιάσουμε ένα άρθρο, χρειάζεται πρώτα να κάνουμε μια αναζήτηση στις συζητήσεις επί των άρθρων εάν υπάρχει ήδη ανοιχτό thread. Στα περισσότερα θέματα που έχετε ανοίξει, υπήρχαν ήδη ανοιχτές συζητήσεις για τα αντίστοιχα άρθρα
-
12-12-2011, 08:02 PM #23
Καλησπερα ομαδα διαχειρισης,
Ψαχνω στη μηχανη αναζητησης να βρω τα θεματα πριν τα ανοιξω ως θεματα συζητησης, αλλα σπανια βρισκω το αρθρο. Μαλλον δεν ψαχνω σωστα, οποτε θα επιχειρησω να τα ψαχνω ενα ενα στο forum των συζητησεων.
Ευχαριστω! Καλη συνεχεια!
-
12-12-2011, 08:36 PM #24
το τριγωνο Αρη Πλουτωνα πως σας φαινεται σαν οψη?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
14-12-2011, 04:54 PM #25
Υπεροχο μου φαινεται, ειδικα για εναν αντρα. Ενταξει δινει πεισμα και αντοχη, αλλα οι ενεργειες δεν προερχονται απο καταπιεσμενο υποβαθρο κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
Μ αρεσουν ολες οι θετικες οψεις με τον πλουτωνα. Αν μιλαμε για συγκεκριμμενο προσωπο, πιστευω οτι εχει πολυ δυνατο σεξ απηλ.
-
15-12-2011, 09:23 PM #26
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
16-12-2011, 11:58 PM #27
Συγχαρητηρια στον γραφων! το αρθρο ειναι πληρες και χορταστικο! Σκεφτομαι να ξαναρωτησω τα ιδια....μηπως με επισκιασε η σωστη παρατηρηση της ομαδας διαχειρισης και η ερωτηση παραβλεφθηκε!
Έχω μια ερωτηση, σχετικα με τον Αρη, τις οψεις και τους οικους.
Σε ωροσκοπιο έχω δει, Άρη, στον 1 οικο, στον κριο (κυριαρχια), σε χιαστι όψη με τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 8 οικο (κυριαρχια), αλλά και οι 2 οικοι ειναι εμπεριεχομενοι!!! πως μπορει να ερμηνευθει αυτο, δεδομενου αφενος ότι ο πλουτωνας ειναι η ανωτερη οκταβα του άρη, στους 2 οικους που εμπεριεχονται ειναι οι μοναδικοι πλανητες και τελος, επειδη ο πλουτωνας μπορει να συμβολιζει την αλλαγη και την αναγεννηση, αλλα συνηθως εκφραζει το συλλογικο επιπεδο...?
Εχω διαβασει ότι ο άρης τοποθετημενος στον 1 οικο, δειχνει ατομα που φτιαχνουν μονα τους τη μοιρα τους, λογω της παρορμητικοτητας τους και της μεγαλης ενεργειας που διαθτουν, ισχυει κατι τετοιο, ισχυει και όταν βρισκονται σε εμπεριεχομενο οικο...? Οι δυσκολες οψεις πλουτωνα αρη φανερωνουν και τασεις καταθλιψης...?
Καταιγισμος ερωτησεων...ξερω! ενεκα η περιεργη φυσις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.