- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 26 of 26
Thread: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE
-
13-12-2006, 02:00 AM #21
Re: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE
Mήπως τελικά δώσαμε υπερβολική σημασία στο συγκεκριμένο ζήτημα?:embarrest
Δεν αξίζει
-
13-12-2006, 03:05 AM #22
Αυτές οι δύο παραθέσεις εκτιμώ ότι καλύπτουν πλήρως την ουσία του θέματος.
omo
Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω διαβάσει το post της διαμάχης. Αυτό που έχω να σχολιάσω είναι
1.η εμπορικότητα. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να ανοίγουμε διαφημιστικά παράθυρα και ο τρόπος που προβάλλονται οι διαφημιστικές καταχωρήσεις δεν θίγει ούτε ενοχλεί
2.administrators. Ο ρόλος τους είναι πολύ συγκεκριμένος και αφορά τόσο την "τάξη" στο site και την τήρηση των όρων χρήσης, που όλοι έχουμε αποδεχτεί με την εγγραφή μας, όσο και την ασφάλεια του ίδιου του site. Αν κάποιοι ενοχλούνται απο την ειρωνεία ή τη σκληρότητα του Dell Pierro ας του το πουν χωρίς όμως να δίνουν τόση έκταση στο θέμα όταν μάλιστα έχουν δεχτεί επανειλλημένα συστάσεις. Μήπως να ανοίξετε κύριοι διαχειριστές νέο θέμα με τα παράπονα προς το πρόσωπό σας για τους θιγμένους;kiaRRa
Mήπως τελικά δώσαμε υπερβολική σημασία στο συγκεκριμένο ζήτημα?
Δεν αξίζειΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
13-12-2006, 12:16 PM #23
Καλημέρα σας
Νομίζω ότι θα πρέπει να σας εξηγήσω λίγο το θέμα «τσέπη» γιατί δικαίως έχετε απορία αφού δεν εξήγησα στο πως κατέληξα εκεί.
ΘΕΜΑ ΤΣΕΠΗ
Παρατήρησα λοιπόν πως το θέμα της αυστηρότητας off topic/on topic φαίνεται να είναι πολύ πιο ισχυρό σε θεματικές ενότητες οι οποίες έχουν να κάνουν με προβλέψεις και με παρουσίαση ωροσκοπίων διασήμων και μη. Εκεί μάλλον τα πνεύματα είναι λίγο τεταμένα και φαίνεται να επιτρέπονται μόνο εκφράσεις ,πολύ ωραίο το άρθρο σας και που θα βρω παραπάνω πληροφορίες. Αυτό οδηγεί εμένα στο συμπέρασμα και λέω εμένα γιατί κάποιον άλλον δεν θα τον οδηγεί προφανώς εκεί, ότι το forum είναι η «βιτρίνα» του homepage και ότι εκεί δεν επιτρέπονται τα χαχανίσματα γιατί από εκεί θα παρακινηθεί κάποιος να «αγοράσει» και πολύ καλά θα κάνει βέβαια. Όμως πρέπει να δείτε και μια άλλη παράμετρο. Στο άρθρο του Χίτλερ αναφέρθηκαν και μίλησαν πολλοί .Κάποια στιγμή ο ίδιος που έγραψε το άρθρο ανέφερε ότι ο Μάρξ απέτυχε(το θέμα ήταν ήδη εκτός topic γιατί εκεί είχαν ήδη αναφερθεί πάρα πολλά άτομα).Εγώ λιοπόν μπήκα και είπα ότι δεν απέτυχε ,και δεν το είπα αυτό ως αριστερόφρων αλλά ως οικονομολόγο ς.Δεν ξέρω ποιος είναι off topic ή on topic αλλά σίγουρα κάποιοι είναι off ιδιότητα γιατί ο συγκεκριμένος συνεργάτης σας δεν νομίζω να είναι και οικονομολόγος.Αφού λοιπόν ο κύριος πολιτικολόγησε τότε νομίζω ότι καλά έκανα και είπα την άποψη μου που δεν ήταν πολιτική αλλά άποψη ιδιότητας .Το αν αυτό πείραξε την ΕΙΚΟΝΑ του αστρολόγου/συνεργάτη σας εμένα δεν με αφορά ιδιαίτερα.
Και σας ρωτάω αν εγώ είμαι αστρολόγος και γράψω ένα άρθρο και μέσα στο άρθρο πετάξω και ένα «πω ρε παιδιά σήμερα δεν μπορούσα να κάνω Log in ,ο server σας είναι μάπα» δεν θα μπείτε να μου πείτε ότι όχι δεν είναι μάπα έχουμε φτύσει αίμα για να είμαστε οκ?
¶λλη περίπτωση ,το άρθρο έρωτας είναι να ρισκάρεις αμέσως μου έγινε σύσταση ότι το συγκεκριμένο άρθρο έχει γραφτεί από συνεργάτη .Ε και? Δεν μου άρεσε τι να κάνουμε….
Στο επίμαχο θέμα .Στις ετήσιες προβλέψεις ρώτησε κάποια κοπέλα κάτι για τον ωροσκόπο της .Μπήκα και όντως έκανα πλακίτσα λέγοντας της πως αν είναι Λέων με ωροσκόπο Ταύρο τότε πρέπει να διαβάσει όλες τις θέσεις όλων των πλανητών του ωροσκοπίου της.Αυτό ναι είναι κάπως ελαφρούτσικο αλλά είναι και αλήθεια .Εγώ πχ που έχω Δια στον Τοξότη διάβασα και τον Τοξότη ,έχω Αφροδίτη στον Κριό διάβασα και τον Κριό,δεν είπα κάτι τόσο off ίσως να ήταν off διάθεση,αυτό το παραδέχομαι .Είχα μια επίπληξη αρκετά έντονη από τον Dell Pierro με ύφος που εγώ το εξέλαβα ως «όχι πλάκα εδώ πουλάμε την εικόνα των αστρολόγων συνεργατών.Τον ειρωνεύτηκα και του ζητάω συγνώμη για αυτό ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω τα πιστεύω μου .και μετά έφαγα το βανάκι και επίπληξη ότι την επόμενη φορά θα διαγραφώ από το φορουμ.
Οσοι μιλήσατε για εντυπωσιασμό να σας πω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από να βανιάζεις κάποιον σε thread που θα το διαβάσει το πανελλήνιο και μάλιστα να απειλείσαι με μόνιμο αποκλεισμό εκεί.Η τόση πολύ αυστηρότητα μου δίνει την εντύπωση ότι μου την είχανε στημένη.
Έτσι κατέληξα στην έκφραση τσέπη.Ελεγχόμενη αυστηρότητα με τάση έντονη σε ποστς που ενισχύουν την εμπορική πλευρά του site.και σε αυτά που γράφοντα από συνεργάτες και αστρολόγους.
Τώρα επειδή προφανώς δεν είμαι Ο Πάπας για να έχω το αλάθητο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η οπτική μου αυτή να είναι λανθασμένη. Αν αυτό το διαπιστώσω θα μπω και θα πω παιδιά ήμουν λάθος sorry και θα το κάνω το ίδιο «εντυπωσιακά» όπως και εσείς λέτε.
Το site σας με ενδιαφέρει ,ακόμα και η εμπορική του πλευρά ,και πολύ πιθανό είναι να ξαναποστάρω όταν και εφόσον πειστώ για τις αγνές σας προθέσεις και γενικότερα ηρεμήσω και αν φυσικά με δεχθείτε και εσείς
-
13-12-2006, 12:59 PM #24
Αγαπητέ Γιώργο,
Το θέμα της αυστηρότητας των off topic ισχύουν για ΚΑΘΕ ενότητα του φόρουμ, από το "¶ρθρα αστρολογίας" έως και το "Αστρολογία με χιούμορ" ή και το "Chat and fun", οπότε θεωρώ πως το περί "βιτρίνας" δεν πολυστέκει. Λάβε επίσης υπόψη σου το γεγονός ότι το παρόν σάιτ έχει ιδιοκτήτη έναν άνθρωπο που δεν είναι αστρολόγος, οπότε δεν επιδιώκει την κονόμα, για να το πω χύμα.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα και για τις δύο περιπτώσεις, όπου ειδικά στη δεύτερη δε νομίζω ότι "παίζει" περίπτωση να αποτελεί "βιτρίνα" για να παρακινηθεί κάποιος να αγοράσει, αλλά απλά έχει να κάνει με συζήτηση των μελών, ελαφριά μεν, εντός των ορίων της κάθε φορά δε. Στο θέμα λοιπόν "Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε" προς το τέλος, όλοι μας -και λέω "μας" και βάζω πρώτιστα τον εαυτό μου μέσα- είμαστε όφτοπικ. Με τη σύσταση όμως της Panther -που είχε "ανοίξει" μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα- συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε βγει εκτός θέματος. Οκ είναι ανθρώπινο να ξεφεύγουμε, δεν θα μας πάρουν και το κεφάλι. Αλλά γιατί πρέπει να το πάρουμε προσωπικά και να θεωρήσουμε ότι μία απλή υπενθύμιση δηλώνει ένα σωρό άλλα πράγματα;;;;
Επίσης, να θέσω ένα άλλο ζήτημα... αναφέρεις ότι επιτρέπονται μόνο φράσεις "πολύ ωραίο το άρθρο σας μπλα μπλα"... Εχεις παρατηρήσει πουθενά, απορίες επί του θέματος, και μιλώ για αστρολογικές απορίες, να θεωρούνται οφ τόπικ; Οπως και να το κάνουμε, πρόκειται για ένα αστρολογικό σάιτ, οπότε κάποιος που δεν ξέρει και απλά διαβάζει το άρθρο και του αρέσει, θα πει "συγχαρητήρια", κάποιος άλλος που θέλει να το ψάξει περισσότερο θα ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες, κάποιος άλλος πάλι που είναι πιο σχετικός και πιο ψαγμένος, θα σχολιάσει ουσιαστικά, θα συμφωνήσει, θα διαφωνήσει κλπ. Αλλά πάντα όσον αφορά το θέμα.
Όμως πρέπει να δείτε και μια άλλη παράμετρο. Στο άρθρο του Χίτλερ αναφέρθηκαν και μίλησαν πολλοί .Κάποια στιγμή ο ίδιος που έγραψε το άρθρο ανέφερε ότι ο Μάρξ απέτυχε(το θέμα ήταν ήδη εκτός topic γιατί εκεί είχαν ήδη αναφερθεί πάρα πολλά άτομα). Εγώ λιοπόν μπήκα και είπα ότι δεν απέτυχε ,και δεν το είπα αυτό ως αριστερόφρων αλλά ως οικονομολόγο ς.Δεν ξέρω ποιος είναι off topic ή on topic αλλά σίγουρα κάποιοι είναι off ιδιότητα γιατί ο συγκεκριμένος συνεργάτης σας δεν νομίζω να είναι και οικονομολόγος.Αφού λοιπόν ο κύριος πολιτικολόγησε τότε νομίζω ότι καλά έκανα και είπα την άποψη μου που δεν ήταν πολιτική αλλά άποψη ιδιότητας .Το αν αυτό πείραξε την ΕΙΚΟΝΑ του αστρολόγου/συνεργάτη σας εμένα δεν με αφορά ιδιαίτερα.
Και σας ρωτάω αν εγώ είμαι αστρολόγος και γράψω ένα άρθρο και μέσα στο άρθρο πετάξω και ένα «πω ρε παιδιά σήμερα δεν μπορούσα να κάνω Log in ,ο server σας είναι μάπα» δεν θα μπείτε να μου πείτε ότι όχι δεν είναι μάπα έχουμε φτύσει αίμα για να είμαστε οκ?
¶λλη περίπτωση ,το άρθρο έρωτας είναι να ρισκάρεις αμέσως μου έγινε σύσταση ότι το συγκεκριμένο άρθρο έχει γραφτεί από συνεργάτη .Ε και? Δεν μου άρεσε τι να κάνουμε….
Στο επίμαχο θέμα .Στις ετήσιες προβλέψεις ρώτησε κάποια κοπέλα κάτι για τον ωροσκόπο της .Μπήκα και όντως έκανα πλακίτσα λέγοντας της πως αν είναι Λέων με ωροσκόπο Ταύρο τότε πρέπει να διαβάσει όλες τις θέσεις όλων των πλανητών του ωροσκοπίου της.Αυτό ναι είναι κάπως ελαφρούτσικο αλλά είναι και αλήθεια .Εγώ πχ που έχω Δια στον Τοξότη διάβασα και τον Τοξότη ,έχω Αφροδίτη στον Κριό διάβασα και τον Κριό,δεν είπα κάτι τόσο off ίσως να ήταν off διάθεση,αυτό το παραδέχομαι .Είχα μια επίπληξη αρκετά έντονη από τον Dell Pierro με ύφος που εγώ το εξέλαβα ως «όχι πλάκα εδώ πουλάμε την εικόνα των αστρολόγων συνεργατών.Τον ειρωνεύτηκα και του ζητάω συγνώμη για αυτό ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω τα πιστεύω μου .και μετά έφαγα το βανάκι και επίπληξη ότι την επόμενη φορά θα διαγραφώ από το φορουμ.
Οσοι μιλήσατε για εντυπωσιασμό να σας πω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από να βανιάζεις κάποιον σε thread που θα το διαβάσει το πανελλήνιο και μάλιστα να απειλείσαι με μόνιμο αποκλεισμό εκεί.Η τόση πολύ αυστηρότητα μου δίνει την εντύπωση ότι μου την είχανε στημένη.
Έτσι κατέληξα στην έκφραση τσέπη.Ελεγχόμενη αυστηρότητα με τάση έντονη σε ποστς που ενισχύουν την εμπορική πλευρά του site.και σε αυτά που γράφοντα από συνεργάτες και αστρολόγους.
Τώρα επειδή προφανώς δεν είμαι Ο Πάπας για να έχω το αλάθητο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η οπτική μου αυτή να είναι λανθασμένη. Αν αυτό το διαπιστώσω θα μπω και θα πω παιδιά ήμουν λάθος sorry και θα το κάνω το ίδιο «εντυπωσιακά» όπως και εσείς λέτε.
Το site σας με ενδιαφέρει ,ακόμα και η εμπορική του πλευρά ,και πολύ πιθανό είναι να ξαναποστάρω όταν και εφόσον πειστώ για τις αγνές σας προθέσεις και γενικότερα ηρεμήσω και αν φυσικά με δεχθείτε και εσείς
-
13-12-2006, 02:43 PM #25
Είναι λίγο περίεργο και αισθάνομαι "κάπως" για να μην πω άσχημα.
Το ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το site φαίνεται νομίζω από την παρουσία μου εδώ καθημερινά και την συμμετοχή μου, όποτε έχω κάτι να πω.
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο που παίρνει διαστάσεις ένα σχόλιο μου, αγνοώντας προς στιγμήν την όλη μου συμπεριφορά μέχρι τώρα και εστιάζοντας αποκλειστικά ότι συμφώνησα εν μέρει με κάποιον που έχει διαφωνία σ' ένα συγκεκριμένο θέμα με τους διαχειριστές.
Αν διαβάσει κανείς πιο προσεκτικά το αρχικό μου post, λέω ότι είναι δικαιολογημένη η αυστηρότητα και κάποιες φορές η έλλειψη χιούμορ αναγκαίο κακό, για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο του site. Δεν σχολιάζω, δεν αναφέρομαι καν στην εμπορικότητα ή μη του site και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο τρόπο. Ξέρω καλά ότι πρόκειται για εθελοντική εργασία μιας ομάδας και εμένα αυτό μου αρκεί.
Ps: Υπήρξαν γυναίκες σταυροφόροι στην "σταυροφορία των κουρελήδων", το 1906 υπό του Πέτρου του Ερημίτη. Σφαγιάστηκαν βέβαια απ' τους Σελτζούκους, αλλά δεν νομίζω ότι αιτία ήταν οι γυναίκες που συμμετείχαν. :toung:Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
13-12-2006, 03:51 PM #26
Δεν είχαν τον κατάλληλο εκπαιδευτή προφανώς.
Το θέμα κλειδώνει για να δικαιολογηθεί και η λέξη φασισμός. Πήρε διαστάσεις, αλλά ολοκληρώθηκε. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Εξάλλου κατά ένα περίεργο τρόπο -ίσως η διέλευση του Πλούτωνα από το Γαλαξιακό Κέντρο εξηγεί το γεγονός- ένας φεύγει (για την ακρίβεια μέσα σε 2 χρόνια δυο ή τρία άτομα) και εκατοντάδες (γιατί αν πω χιλιάδες βγάζει σπυράκια κάποιος) έρχονται.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.