Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
Πράγματι έχω αυτά τα χαρακτηριστικά.Οταν ήμουν πιτσιρικάς μπορώ να σου πω ότι ήμουν προς το κοκκινωπό.Μετα έγινα ξανθός.Αλλά όχι καστανός - ξανθός.....εντελώς ξανθός.Εχω σκουρύνει αρκετα τα τελευταία δέκα χρόνια αλλά παραμένω ξανθος.Πολύ πιστεύουν ειδικά το καλοκαίρι οτι είμαι Γερμανός η Σουηδός.Επίσης όσο αφορα το σώμα υποτίθεται οτι έχω ένα στιβαρό σώμα αλλά θα σου πω αυτό,Οτι μέχρι τα οκτώ μου χρόνια υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στην κατασκευή του σκελετού Υπήρξε κάτι σαν μυική αστάθεια,η οποία και καλυτέρευσε μετά τα είκοσι και εξαφανίστηκε τελείως πριν τέσσερα χρόνια(με μεγάλες δικές μου προσπάθειες)
Τα στοιχεια του χαρτη σου θελουν μελετη, αλλα στην αντιμετωπιση με προσωπικες προσπαθειες του προβληματος υγειας, νομιζω πως αυτος ο Κρονος στον πρωτο οικο, πρεπει να εχει πολλαπλασιασει το πεισμα και την επιμονη του Ταυρου.
Επισης, επειδη εχω διαβασει ή ακουσει, οτι οι πλανητες που κανουν συνοδο με τον ωροσκοπο του δινουν χαρακτηριστικα των ζωδιων των οποιων ειναι κυβερνητες, ο Ηλιος και η Σεληνη, υποθετω οτι συνεισφερουν στην εμφανιση σου χαρακτηριστικα απο Λεοντα και Καρκινο.
Το κοκκινωπο στα μαλλια, αν δεν κανω λαθος ειναι Κριαριστικο [Αφρο κυβερνητης ζωδιου-ωροσκοπου στον Κριο]
Αυτα τα ολιγα προς το παρον, για να μην με παρουν με τις πετρες στη δουλεια.