- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 48
Thread: Τα ζώδια και οι φόβοι τους
-
24-01-2007, 09:47 AM #21
Re: Τα ζώδια και οι φόβοι τους
Πολύ ωραίο άρθρο.... & εν μέρη αντιπροσωπευτικό ειδικά στο σημείο έτσι γίνονται καταπιεστικοί και στραγγαλίζουν τις σχέσεις τους(σκορπιος)
-
25-01-2007, 04:08 PM #22
Έτσι είναι.Ένα μήνα χωρίς internet έμεινα και παρανόησα η Δίδυμος!!!!
Είμαι ninja!!!
-
27-01-2007, 02:28 AM #23
και όμως αυτό το άρθρο λέει μία μεγάλη αλήθεια: οι ιχθύς είναι απατεώνες. Βέβαια τελικά εξαπατούν και τον εαυτό τους. Είναι όχι μόνο το αντίθετο της λογικής αλλά εντελώς χαζοί. Και πάλι επειικής είμαι. Είναι εφιαλτικό να ζεις μαζί τους διότι είναι UFO.
-
27-01-2007, 01:43 PM #24
:blink:
Ευχαριστούμε πολύ για τα κολακευτικά σχόλια, αλλά καλό θα ήταν οι προσωπικές μας εμπειρίες και απόψεις να ήταν επιεικέστερες γιατί αν αρχίζαμε εδω τα κοσμητικά, ανάλογα με το ποιος εκπρόσωπος του ζωδιακού μας έχει ταλαιπωρήσει, θα ξεφεύγαμε όλοι. Εξάλλου στη ζωή παίρνει ο καθείς αυτό που του αξίζει. Ετσι δεν είναι????
Ακου εκει UFO κι εντελώς χαζοί...................ΟΛΟΙ............. ...
-
27-01-2007, 02:02 PM #25
Μαίρη μου, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω, προσθέτοντας ότι οι σχολιασμοί αντανακλούν τους φόβους που υπαινίσσεται το άρθρο. Και καλό θα ήταν, να δηλώνεται και το ζώδιο του σχολιαστή, για να αναπτύξουμε και μεις οι μειονεκτούντες υπόλοιποι την άμυνά μας.
:clapping:Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
27-01-2007, 02:10 PM #26
-
27-01-2007, 02:39 PM #27
Κορίτσια έχετε δίκιο, ο φίλος μας όχι μόνο γενικεύει, αλλά και σχολιάζει κάτω από άσχετο με το πρόβλημά του άρθρο . Όμως φαίνεται πολύ πληγωμένος από Ιχθύ, εξ ου και το
, μην τον κρεμάσουμε:toung:
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
27-01-2007, 06:36 PM #28
σαν τοξοτης συνφωνω με το αθρο και εχωντας εναν σπορπιο εναν κριο εναν δυδιμο εναν ιχθεις και μια υδροχοος και εναν καρκινο τη να πω η γυναικα ευτυχως που τα βλεπω απο την θετικη και αισιοδοξη μερια
-
30-01-2007, 04:10 PM #29
φοβομαστε μην μείνουμε μόνοι μας αν και στην πραγματικότητα είμαστε πάντα μόνοι μας...(Δίδυμος)
-
31-01-2007, 04:21 AM #30
Φυσικά και είμαστε πάντα μόνοι μας. Ο φόβος της μοναξιάς μας μάρανε... Μεγαλώνοντας καταλαβαίνουμε τελικά τί γίνεται γύρω μας και μας πιάνουν οι φοβίες για κάτι που ήταν πάντα έτσι, ίδιο...(Δίδυμος επίσης):blink:
Είμαι ninja!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.