s
Aιγοκεροι γενικα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 119
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Aιγοκεροι γενικα

Εντάξει κατάλαβα. Απλά, δεν αντιλήφθηκα ότι μιλάγαμε για τους Καρκίνους, εφόσον το θέμα ήταν οι Αιγόκεροι. Τέλος πάντων, συμφωνώ με αυτά που γράφεις:bigsmile:

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Δεν είπα ότι ανέφερες αυτό, απλώς θέλησα να εστιαστώ πως το ίδιο, και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση, το κάνει ο Καρκίνος, ίσως κι για αυτό αισθάνεται πως εισπράττει κάτι από τον Αιγόκερω. Βάσει της λογικής δηλαδή "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια". Απλώς ο Αιγόκερως όσο σημαντικό και να θεωρεί ένα ζήτημα, δεν θα το συζητήσει πολλές φορές, θα το θέσει μια και τελείωσε.

Γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολοι άνθρωποι οι Αιγόκεροι, απλώς την ίδια υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στους άλλους περιμένουν και να την δουν να τους ανταποδίδεται. Κι αυτό πολλές φορές προκαλεί προβλήματα.

Όσο για το θέμα του σεβασμού, για τους Αιγόκερους ξέρω καλά πως η τακτική του "γραμματοσήμου" δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση, ενώ σε άλλα ζώδια αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω. Και δεν εννοώ την εφαρμογή της μόνο σε αισθηματικά ζητήματα.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Εντάξει κατάλαβα. Απλά, δεν αντιλήφθηκα ότι μιλάγαμε για τους Καρκίνους, εφόσον το θέμα ήταν οι Αιγόκεροι. Τέλος πάντων, συμφωνώ με αυτά που γράφεις:bigsmile:
    Ναι, συγγνώμη, όντως άφησα ένα νοηματικό κενό. Χαίρομαι που συμφωνούμε τελικά.

Quote Originally Posted by panther View Post
    Τι βερσιόν? Τι είναι αυτό?
    Oτι ο ωροσκοπος αιγοκερως μπορει να δωσει στο ατομο σκουρα,πολυ σγουρα μαλλια:unsure: :worried:

Εγώ πάντως ξέρω (απ'όσο θυμάμαι) δύο Αιγόκερους.... και δεν μοιάζουν καθόλου εξωτερικά!!!! Μόνο και βάση του ηλιακού τους ζωδίου, ο ένας είναι σχετικά μετρίου ύψους (1,65 και πολύ λέω), μελαχροινός και με σχετικά σκούρο δέρμα και ο άλλος ψηλός ίσα με κει πάνω (1,90) με ανοιχτό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά ... επομένως βγαίνουν μάλλον σε πολλές βερσιόν :toung:

Το κοινό τους χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικοί τύποι και σε βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν σε ότι και αν ζητήσεις !!! Αυτό βέβαια μόνο με βάση του ηλιακού ζωδίου και ειδικά αν έχεις και στο προσωπικό σου ωροσκόπιο πολύυυυυυ Αιγόκερω.... επομένως ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ :toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Oτι ο ωροσκοπος αιγοκερως μπορει να δωσει στο ατομο σκουρα,πολυ σγουρα μαλλια:unsure: :worried:
    Εγώ πάντως όσους Αιγόκερους γνώρισα ήταν σχετικά κοντοί 1,75 περίπου, μελαχρινοί με ίσια μαλλιά!!!
    Διασκεδαστικοί είναι???
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Ενας που γνωρίζω εγώ πάλι είναι ψηλός και πολύ αδύνατος με σπαστά μαλλιά.
    Απο το ζώδιο και μόνο δυσκολα να πεις για την εμφάνιση.:blink:

για το αν είναι διασκεδαστικοί, ειπαμε!Καθώς καθαρίζουν, διασκεδάζουν κιόλας!χεχεχε:toung: Οι άλλοι βεβαια τους κοιτάνε απορημένα καθώς πρίν φάνε τους αρπάζουν το πιάτο για να το πλύνουν!:blink: :toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Εγώ ως Αιγόκερως μπορώ να σας πω ότι δεν είμαι: οικονόμα, συντηρητική, υπομονετική κλπ. Ίσως γιατί έχω πολύ φωτιά στον χάρτη (ωροσκόπος Κριός, Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη).
    Μπορώ όμως να σας πω ότι οι αιγόκεροι όσο μεγαλώνουμε χαλαρώνουμε, είμαστε λιγότερο στην ... τσίτα και σοβαροφανείς.
    Οι Αιγόκεροι, κυρίως οι άντρες είναι πολύ ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές αλλά τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους κοροϊδέψουν και θα τους απορρίψουν. Και γι' αυτό το παίζουν βαριά πεπόνια.
    ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by moutro28 View Post

Εγώ ως Αιγόκερως μπορώ να σας πω ότι δεν είμαι: οικονόμα, συντηρητική, υπομονετική κλπ. Ίσως γιατί έχω πολύ φωτιά στον χάρτη (ωροσκόπος Κριός, Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη).
    Μπορώ όμως να σας πω ότι οι αιγόκεροι όσο μεγαλώνουμε χαλαρώνουμε, είμαστε λιγότερο στην ... τσίτα και σοβαροφανείς.
    Οι Αιγόκεροι, κυρίως οι άντρες είναι πολύ ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές αλλά τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους κοροϊδέψουν και θα τους απορρίψουν. Και γι' αυτό το παίζουν βαριά πεπόνια.
    ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
    Αυτό ξανα πές το! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
    Voltaire

Quote Originally Posted by moutro28 View Post

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
    Nαααιιι ναααιιιι!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:

Πολύ άνθρωποι με έντονη "κρόνια προσωπικότητα" κυρίως με ωροσκόπο Αιγόκερω έχουν τις άκρες των χειλιών τους προς τα κάτω,δίνοντας έτσι στο πρόσωπο τους μια έκφραση μόνιμης "ξινίλας" Εγώ πάντως σαν Ταύρος που είμαι (4 πλανήτες στον Ταύρο ) τα γουστάρω τρελά τα Αιγοκεράκια:bigsmile:

Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)