s
Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 52

Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

[QUOTE=skorpion]Απο το Νοεμβρη
    ελπιζω για σενα γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα αλλα μην την βλεπεις ετσι τη ζωη σκωου θετικα και παρε τα θετικα οδεν κακο αμιγες καλου[/QU
    Έχεις πληροφορίες που δεν έχω;
    Από Νοέμβρη αλλάζει η κατάσταση;
    Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Μητσάκος
    Θες να αλλάξουμε; :nuts:
    Θες να γίνεις γυναίκα Ιχθείς;;;;
    Για ξανασκέψου το :toung:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by friary
    Στην κατάστασή μου όλα τα κάνω:dizzy:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;[/quote]

Σορρυ για την παρεμβαση, αλλα για μια/ενα Σκορπιο το να ελπιζει σε κατι θετικο αποτελει υπερβαση. Συνηθως ειναι σιγουρη/ος [οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι..]
    Οι πληροφοριες δοθηκαν ηδη: Μπαινει ο Διας στον Τοξοτη απο Νοεμβρη!! Ο καλοτυχος κυβερνητης σας.... τυχερα!!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish
    Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;
    Σορρυ για την παρεμβαση, αλλα για μια/ενα Σκορπιο το να ελπιζει σε κατι θετικο αποτελει υπερβαση. Συνηθως ειναι σιγουρη/ος [οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι..]
    Οι πληροφοριες δοθηκαν ηδη: Μπαινει ο Διας στον Τοξοτη απο Νοεμβρη!! Ο καλοτυχος κυβερνητης σας.... τυχερα!!:bigsmile:[/QUOTE]

Καλά, αφού το λες...
    Θα περιμένω μέχρι τότε, ξανά...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by Μητσάκος
    "Κανένα έλεος για τους ηττημένους"
    Κορίτσια, και εγώ Τοξότης είμαι και έχω κουδουνίσει όχι στα 2 τελευταία χρόνια, αλλά στα τελευταία 10 Δεν ξέρω αν βρίσκομαι υπό την επίδραση κάποιου συγκεκριμένου αστρολογικού φαινομένου, αλλά με πάει πολύ άσχημα και ακόμα και τώρα που γράφω κάτι στραβώνει. ain:
    Απλώς να σας πω ότι καλές είναι οι κουβέντες συμπαράστασης αλλά αν δεν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι η ζωή είναι ένα διαρκές αγγούρι δεν θα μπορέσει ποτέ να διαχειριστεί τις στραβές. Οι καλές στιγμές είναι απλώς διαλείμματα μεγάλων περιόδων με άσχημες στιγμες.
    Λέτε από Σεπτέμβρη να αλλάξει κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια; :unsure:
    Αγαπητε φιλε μητσακο,:bigsmile: (δεν ξερω πως να στο πω ρε παιδι μου μου φαινεσαι και λιγο νευρικος:worried: ). τον Σεπτεμβρη απ'οτι ακουσα ερχεται ο δευτερος κυκλος των εκλειψεων που μας ταρακουνησαν τον μαρτιο και οχι μονο αυτο μας επηρεαζουν στα θεματα δουλειας και σπουδων,νομιζω οτι δεν θα ειναι και το καλυτερο μας γιατι στα περιοδικα μια λενε οτι ειναι εποχη να σπινταρουμε λιγο αλλα λενε να κρυφτουμε σπιτια μας και παει λεγοντας. τωρα αν καποιος απο τους αστρολογους του σαιτ εχει την ευγενη καλοσυνη να μας διαφωτισει καλως να ορισει ο ανθρωπος(εεεεεεεεεεεεε....... .............φανταστικε κ.αστρολογε?????????:bigsmile: ))

μετα τα μεσα νοεμβριου εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα φτιαχνουν!περιμενε,προσμεν ε ελπιζε και θα δεις!!!!

φιλικα

Όνομα:
    Βικτωρια

χωρις να κινδυνευω να φαω καμοια ιντερνετικη παντοφλα στο κεφαλι και επειδη δεν ξερω κι ολας(η μονη μου επαφη με ιχθυ ειναι με τα αδελφια μου που ειναι 4,5(αγορι και κοριτσι) αλλα αμα αρχισουν και αυτα να παραπονιουντε οτι κατι δεν παει καλα με το ζωδιο τους θ'αρχισω να το παιρνω πολυ σοβαρα το ζητημα)
    τι τραβατε????:bigsmile:

Quote Originally Posted by victoriageras
    Αγαπητε φιλε μητσακο,:bigsmile: (δεν ξερω πως να στο πω ρε παιδι μου μου φαινεσαι και λιγο νευρικος:worried: ). τον Σεπτεμβρη απ'οτι ακουσα ερχεται ο δευτερος κυκλος των εκλειψεων που μας ταρακουνησαν τον μαρτιο και οχι μονο αυτο μας επηρεαζουν στα θεματα δουλειας και σπουδων,νομιζω οτι δεν θα ειναι και το καλυτερο μας γιατι στα περιοδικα μια λενε οτι ειναι εποχη να σπινταρουμε λιγο αλλα λενε να κρυφτουμε σπιτια μας και παει λεγοντας. τωρα αν καποιος απο τους αστρολογους του σαιτ εχει την ευγενη καλοσυνη να μας διαφωτισει καλως να ορισει ο ανθρωπος(εεεεεεεεεεεεε....... .............φανταστικε κ.αστρολογε?????????:bigsmile: ))

μετα τα μεσα νοεμβριου εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα φτιαχνουν!περιμενε,προσμεν ε ελπιζε και θα δεις!!!!

φιλικα
    Δεν είμαι πάντα νευρικός, έχω και στιγμές που είμαι ήρεμος. Όταν όμως από παντού βάλλομαι με αρνητικές διαθέσεις (και δεν εννοώ την καλή σας παρέα) ίσως και να με χαρακτηρίσει κάποιος έτσι.
    Όσον αφορά τον Σεπτέμβρη, αν αυτό που θα έρθει θα είναι χειρότερο από αυτό που είδα μεχρι τώρα, σε διαβεβαιώνω ότι η τρύπα που θα κρυφτώ θα έχει πολλά μέτρα βάθος :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by victoriageras
    χωρις να κινδυνευω να φαω καμοια ιντερνετικη παντοφλα στο κεφαλι και επειδη δεν ξερω κι ολας(η μονη μου επαφη με ιχθυ ειναι με τα αδελφια μου που ειναι 4,5(αγορι και κοριτσι) αλλα αμα αρχισουν και αυτα να παραπονιουντε οτι κατι δεν παει καλα με το ζωδιο τους θ'αρχισω να το παιρνω πολυ σοβαρα το ζητημα)
    τι τραβατε????:bigsmile:
    Είναι βρέφη ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λίγο και θα καταλάβεις μόνη σου τι τραβάμε, οι γυναίκες. Τώρα για τους άνδρες Ιχθείς δεν παίρνω κι όρκο πως ζορίζονται. Οπως έλεγε και μια γειτόνισσα για τους άντρες, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (είναι...γεροντοκόρη αν σας λέει κάτι αυτό κι εγώ συμφωνώ με την άποψή της και μάλλον ακολουθώ τα...βήματά της :toung: )
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Είναι βρέφη ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λίγο και θα καταλάβεις μόνη σου τι τραβάμε, οι γυναίκες. Τώρα για τους άνδρες Ιχθείς δεν παίρνω κι όρκο πως ζορίζονται. Οπως έλεγε και μια γειτόνισσα για τους άντρες, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (είναι...γεροντοκόρη αν σας λέει κάτι αυτό κι εγώ συμφωνώ με την άποψή της και μάλλον ακολουθώ τα...βήματά της :toung: )
    Τα γουρούνια έχουν και αυτά γένη: αρσενικό και θηλυκό :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)