- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 23 of 23
-
17-07-2006, 11:36 AM #21
Re: Μελλοντολογία ή "κομπογιανιτισμός"
Originally Posted by filleniaΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-07-2006, 06:18 PM #22
Διάβασα με προσοχή τις αιτιάσεις σας και θα συμφωνήσω στο πλήθος τους. Να είστε σίγουροι ότι όραμα υπάρχει και είναι αυτό που –εμάς τουλάχιστον– μας κρατά ζωντανούς 11 μήνες τώρα. (αναφέρομαι στο "Ζωή & Ζώδια").
Απλώς θα πρέπει να προσθέσω κάποια πράγματα που ο φίλτατος Σωκράτης δεν αναφέρει, λόγω χαρακτήρα.
Δεν είναι μόνο τα χρήματα (πολλά ή λίγα) που απαιτούνται για την συντήρηση και λειτουργία ενός μέσου επικοινωνίας. Απαιτείται κατάθεση ψυχής και σώματος. Απαιτείται συνεχής και επισταμένη εγρήγορση, απαιτείται συγκροτημένη και ανυποχώρητη θέση σε αρχές και ιδέες.
Δεν είναι αλαζονικός ο λόγος μου και όσοι έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά είτε με εκδόσεις είτε γενικότερα με την διαχείριση ενός μέσου επικοινωνίας χωρίς να έχουν από πίσω τους μία κατασκευαστική ή ένα κανάλι θα καταλάβουν τι εννοώ.
Ο φίλος Σωκράτης έχει εισπράξει πολύ περισσότερες από εμένα αρνήσεις συμμετοχής σε εθελοντικές προσπάθειες ανάδειξης της αστρολογίας. Καταλαβαίνει τι σημαίνει να μιλάς με "καταξιωμένο" αστρολόγο, να του παρέχεις χώρο έκθεσης των επιστημονικών του γνώσεων με τις καλύτερες συνθήκες προβολής και αυτός να σε ρωτά "ναι καλά, αλλά ποιος επιχειρηματίας είναι από πίσω, γιατί εμένα με ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά"!
Και σε μας είναι απαραίτητα τα χρήματα, χωρίς αυτά δεν αγοράζεις χαρτί, δεν πληρώνεται το τυπογραφείο, δεν "έχει γάλα το παιδί μου". Αυτό όμως δεν μας νομιμοποιεί να προβούμε σε εκμετάλλευση της άγνοιας, του φόβου ή της δυστυχίας των συνανθρώπων μας
Η δική μας εκδοτική προσπάθεια εξαρχής αντιμετώπισε το δίλημμα: εμπορικότητα ή ποιότητα; Στο ερώτημα αυτό προσπαθούμε να απαντήσουμε με μεσοβέζικη λύση, δημοσιεύοντας άρθρα που σίγουρα δεν επρόκειτο να δημοσιευθούν σε κανένα από τα περιοδικά αστρολογίας που κυκλοφορούν (γιατί δεν είναι "πιασάρικα") αλλά και φιλοξενόντας απόψεις ή άρθρα που στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν γέλιο. Ούτως ή άλλως ο καθένας κρίνεται από αυτά που πρεσβεύει και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Εμείς απλώς προσφέρουμε τον χώρο και το κοινό κρίνει. Δεν θα κρίνω ούτε θα γίνω εγώ ο τιμητής των άλλων. Αυτό που πρέπει να γίνει όμως κατανοητό είναι ότι χωρίς τις "ενέσεις" και των 090 πολλοί δεν θα είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν τις αντίθετες απόψεις τους. Να θυμήσω εδώ στους λίγο μεγαλύτερους (αναγνωρίζοντας το άλμα της λογικής) ένα απόφθευγμα του Λένιν:"ο καπιταλιστής θα σου πουλήσει και το σχοινί που θα τον κρεμάσεις!"
Για τέλος να σας πω ότι εμείς θεωρούμε μεγάλη τύχη και τιμή την συνεργασία μας με το παρόν site και γενικά με τους ανθρώπους του. Θεωρούμε ότι "μαγιά" για κάτι καλύτερο υπάρχει. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε να "φουσκώσει"
(Για να επιβεβαιώσουμε το ρητό "οι τρελοί μυρίζονται μεταξύ τους")
Για το "Ζωή & Ζώδια"
Δημήτρης Μέλλος
Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
18-07-2006, 06:38 PM #23
Για τέλος να σας πω ότι εμείς θεωρούμε μεγάλη τύχη και τιμή την συνεργασία μας με το παρόν site και γενικά με τους ανθρώπους του. Θεωρούμε ότι "μαγιά" για κάτι καλύτερο υπάρχει. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε να "φουσκώσει"
(Για να επιβεβαιώσουμε το ρητό "οι τρελοί μυρίζονται μεταξύ τους")
.........
Η τιμή είναι πάντα αμοιβαία.
Αχ, αυτό το ρητό στην καρδιά μου μπήκε.....και είναι οι μόνοι μάλλον(οι τρελλοί) που ... μυρίζουν ωραία !!!Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.