s
Κανονες Ερμηνειας του γενεθλιου χαρτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 38
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Κανονες Ερμηνειας του γενεθλιου χαρτη

Αγγελικούλα,

συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και ευχαριστούμε για το άρθρο, το οποίο θα βοηθήσει πολύ τα νέα μέλη αλλά και εμάς!
    Έχω την αίσθηση ότι με την λέξη "διαίσθηση" που χρησιμοποίησες δεν την εννοείς με την κυριολεκτική σημασία της, αλλά με το ότι ένα άτομο που προσπαθεί να εξηγήσει έναν χάρτη, χρειάζεται να έχει πέρα από την πείρα και αυτό "αυτό το κάτι" να το πω χάρισμα!!!
    Περιμένουμε και άλλα ...

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

"5. Για να χαρουμε ηρεμα κατι, θα πρεπει ο πλανητης που συμβολιζει αυτο το κατι, να εχει τιτλους, δηλαδη να βρισκεται σ΄ενα ζωδιο που ταιριαζει με τη φυση του (π.χ. Για να χαρουμε τον ερωτα, θα πρεπει η Αφροδιτη να διαθετει τιτλους)."

Αγγελικη,κατ αρχην συγχαρητηρια για το αρθρο, :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: το βρηκα λιγο αργα ειναι αληθεια, αλλα καιρο τωρα ψαχνω να βρω καποιους κανονες για να καταλαβω τις βασικες αρχες στη δομη και τη συνθεση, και τα ειπες ολα πολυ απλα και κατανοητα -τουλαχιστον για καποιον αρχαριο οπως εγω!!!
    Θελω να σε ρωτησω κατι διευκρινιστικο...:
    Οταν καποιος εχει την αφροδιτη στον 7ο στον ζυγο, εχει δηλαδη τιτλους, αλλα κανει δυσκολες οψεις (πχ τετραγωνα) με σεληνη, ουρανο ή αλλους πλανητες, αυτο τι σημαινει; οτι αποδυναμωνονται οι ποιοτητες της; αλλοιωνονται;

πωπω αποκαρθιωθηκα με αφροδιτη στην παρθενοο
    να ελπιζω οτι δυναμωνει που ειναι στον 2 οικο;;
    και συνοδο με ερμη επισης στην παρθενο που ειναι κυβερνετης αν και αναδρομος;;

Μην αποκαρδιωνεσαι! Θα σου πω αυτο που εχω ακουσει πολλες φορες εδω μεσα οταν γκρινιαζω για το ενα ή για το αλλο.., οτι δηλαδη ο χαρτης ειναι θεμα συνθεσης επιμερους στοιχειων. Κανε μια βολτα στο site, εχει καποια πολυ κατατοπιστικα αρθρα, απλα θελει λιγο ψαξιμο (και πολυ χρονο!!)

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by cds View Post
    πωπω αποκαρθιωθηκα με αφροδιτη στην παρθενοο
    να ελπιζω οτι δυναμωνει που ειναι στον 2 οικο;;
    και συνοδο με ερμη επισης στην παρθενο που ειναι κυβερνετης αν και αναδρομος;;
    Και εγω εκει την εχω ,και μια χαρά τα πηγαινα οσον αφορά τα της Αφροδίτης:wink2:.Παιζουν ρολο και οι οψεις που μπορει να την δυνανώνουν.Αλλα και στην ερωτικη συναστρια μπορει να κανει καλες όψεις με τους πλανήτες του άλλου...

Αγγελική,
    Ευχαριστούμε. Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις και κάποιους βασικούς κανόνες συναστρίας?

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητό μέλος,

αν εξερευνήσετε λίγο το φόρουμ θα βρείτε μια ολοκληρη ενότητα αρθρων που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις και συγκεκριμένα και την συναστρία που σας ενδιαφέρει.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ πολύ,πολύ!

καλησπέρα σας

δεν έχω καταλάβει ακριβώς την σημασία της ακμής του οίκου. Για παράδειγμα, έχω ακμή 7ου οίκου στην παρθένο αλλά στον γενέθλιο χάρτη φαίνεται ο 7ος στον ζυγό!! Ή ακμή 5ου στον καρκίνο αλλά ο 5ος στον χάρτη είναι στον κρόνο στο λιονταρι! Τα έχω λίγο μπλέξει μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ο κάθε οίκος επηρρεάζεται απο 2 ζώδια? Ρωτώ γιατί τα δυο τελευταία χρόνια πιστεύω οτι επηρρεάστηκα πολύ απο τον κρόνο στην παρθένο πυ έχω ακμή στον 7ο. Θα πρέπει να περιμένω οτι θα επηρρεαστώ ακομα 2 χρόνια που περνάει στο ζυγο?

Αν θελουμε να δουμε εξεταζοντας το χαρτη μας αν θα υπαρξει επανασυνδεση μετα απο ενα χωρισμο τι πρεπει να κοιταξουμε;
    Συγνωμη ειμαι αρχαρια...ομως με καιει το θεμα και δεν υπαρχει βοηθεια απο καπου...

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)