- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 174
-
22-06-2006, 11:26 AM #21
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
Γιατί να μην κάνουμε ό,τι και οι άντρες?Τους αναγκάζουμε να μας χωρίσουν.Ξέρω και έναν ταύρο που οι παραπάνω 8 συμβουλές είναι άκρως αποδοτικές.Όποια έχει αδυναμία σε αυτό το ζώδιο,ας παρουσιαστεί!:idea:
Αλλαγές... δεν γίνονται δεκτές!
-
22-06-2006, 11:33 AM #22
Originally Posted by _memi_
Πως νομίζεις πως ξεφορτώνομαι τους ανεπιθήμητους;;;;;
Ο Παρθένος δεν άντεξε που γύρναγα όλο το βράδυ, μου πε μια το παληκάρι δεν μ΄αρέσει να γυρνάς στα clubs μέχρι τις 6 το πρωι κι εγώ να δουλεύω, δεν θέλω να κάνεις παρέα με άντρες,(και το μεσαίωνα αυτά λέγανε) μια, δυό, εεε στην επόμενη (στραβή) αντε γεια.....
Οι Κριοί είναι ζηλιάρηδες. Αλλα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον απατήσεις και να το μάθει φυσικά. Όσο και να σε αγαπάει και να στο συγχωρήσει ακόμα, δεν θα αντέξει το οτι το γνωρίζει ο περίγυρός σας. Αν το ξέρει μόνο ο ίδιος μπορεί και να κάνει την πάπια.
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο για τους Κριούς. Είχα σοβαρή σχέση με Κριό, αλλα ήταν πανέξυπνος. Με έπιασε στην αρχή με το καλό, μου φορτώθηκε σπίτι χωρίς να να προλάβω να πω κιχ και μετά μου άλλαξε τα πετρέλαια. Ούτε με τις φίλες στο τηλέφωνο δεν με άφηνε να μιλάω.Άπο το σπίτι έβγαινα μόνο με τη συνοδεία του. Στη δουλειά με πηγαινοέφερνε μπας και με κλέψουν στο δρόμο και μου έκανε εντατική πάχυνση για να μην με κοιτάει κανείς!!!
Ναι, ναι, πίστεψέ το. Το έλεγε κιόλας. Σε προτιμώ παχουλή για να μην σε κοιτάνε!!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ! (Οχι οτι δεν μου άρεσε που σαβούριαζα κι εγώ)
Οσο για το Ζυγό, αν είναι αυθεντικός Ζυγός, τα πράγματα είναι εύκολα. Τον χωρίζεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αν έχει Σκορπιό τώρα μέσα του, πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα σου κάνει τον καλό μέχρι να υποκύψεις και μετά θα σου αλλάξει τα πετρέλαια. Οπότε να είσαι προσεκτική και σίγουρη. Ούτε ένα καλημέρα απο εκεί και πέρα :nuts:
Αυτάαααααααααα :amuse:
-
22-06-2006, 11:44 AM #23
Με τον Κριό δεν είχα ποτέ σχέση ……φαντάσου και να είχα χι!χι!
Επέμενε επέμενε γιατί δεν ξέρω ………πάντως όλα αυτά που γράφεις σε φιλικό επίπεδο τα είχε κάνει …………..
Δίκιο βουνό έχεις!!!!!!!!!!
Όσο για τον ζυγό έχεις δίκαιο ξανά!!!!!
Εχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά από παρθένο και φυσικά με πηγαίνει με το καλό σιγά σιγά και σπρώχνοντας κάθε φορά από λίγο ……………χι!χι!
-
22-06-2006, 02:11 PM #24
λετε να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα επειδη εχει ωροσκοπο ζυγο, και αφροδιτη στους διδυμους;
παιδια ξέρω ατομα ποθ κανουν κρα να βρουν Ταύρο...είναι λένε οι καλύτεροι άντρες του ζωδιακου...
τι να πω...
-
22-06-2006, 02:15 PM #25
Originally Posted by stabie
-
22-06-2006, 05:58 PM #26
Μετά το χωρισμό τα ζώδια που επιμένουν είναι, η βουβάλα και το βόδι.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
22-06-2006, 06:07 PM #27
Originally Posted by Dell Piero
-
22-06-2006, 06:18 PM #28
Για τον ταυρο,το σκορπιο και τον κριο συμφωνω αλλα εμενα μ αρεσει αρκει να μη γινει αρρωστημενο:bigsmile: Γενικα μου αρεσουν οι αντρες που διεκδικουν και παλευουν για κατι που θεωρουν σημαντικο και αξιολογο και οχι που με την πρωτη δυσκολια σκυβουν το κεφαλι.Και παλι ομως δε μιλαω για αρρωστημενες καταστασεις.
Τωρα οι κριοι ζηλιαρηδες τοσο πολυ δεν ηξερα οτι ειναι και εχω προσωπικες εμπειριες μηπως εφταιγε κατι αλλο στο χαρτη του ειναι βεβαια αλλα οχι και ετσι. οι ταυροι ειναι κτητικοι.Τωρα λιγο ζηλια και κτητικοτητα μ αρεσει εμενα σαν σκορπιος αλλα εντος οριων γιατι μετα μου βγαινει και ο ωροσκοπος μου ο διδυμος και καταλαβαινεται.Για τον ζυγο δεν ξερω ενας γνωστος που εχω δεν μου φαινεται για ζηλιαρης με τη σχεση του πιο πολυ ανεκτικος μου φαινεται.
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
23-06-2006, 12:18 PM #29
Από προσωπική εμπειρία πιστεύω ο ταύρος και το "ψαράκι". :blink1:
-
23-06-2006, 09:40 PM #30
Originally Posted by sagimoon
Eίμαι Κριός (αν αυτό λέει κάτι!!!) αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι, εδώ κι ένα εικοσαήμερο θα έκανα του κόσμου τις σαχλαμάρες για έναν Σκορπιό που, μετά από 4 χρόνια σχέσης... χάθηκε (ναι, ναι!) και δεν απαντά σε τηλεφωνήματα, emails, κλπ!!! Η μόνη εξήγηση την οποία δίνει είναι πως, η σχέση είχε γίνει ψυχοφθόρα και πως, πρέπει ν'αφήσουμε το χρόνο να δείξει αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη!!!
Φαντάζεστε τις αντιδράσεις της ανυπόμονης... Κριάρας?
Έχω καταστρώσει δε, χίλια-δυο σενάρια... στρατηγικής (μέχρι να βαρεθώ στο τέλος... γιατί εμείς οι Κριοί βαριόμαστε κι εύκολα, όταν χάσουμε το ενδιαφέρον και βέβαια, δεν θέλουμε να γίνουμε και τελείως "χαλιά να μας πατήσουν" αν δεν μας σηκώνει το κλίμα!!! Έχουμε και κάποιον εγωϊσμό!)
Άρα, πιστεύω ότι οι Κριοί μπορεί να επιμείνουν πεισματικά και, να μην ξεκολλάνε με τίποτα αλλά, για σύντομο χρονικό διάστημα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.