- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 26 of 26
-
27-04-2007, 08:14 PM #21
Re: Σε τι πιστευετε οτι χρησημευει σ' εσας το site?
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα για το σάιτ / φόρουμ είναι όπως το περιγράφεις. Καθαρά ενημερωτικό, σοβαρό, απαλλαγμένο από γελοιότητες και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ αυστηρό. Είναι επίσης το μεγαλύτερο σε μέλη - επισκέπτες - και θέματα (άουτς πόνεσε αυτό), συνεπώς γιατί να χρειάζεται η χαλαρή κουβεντούλα για να γίνει πιο ελκυστικό όταν την βρίσκει όποιος θέλει στην απάνω γειτονίτσα ή στου Θωμά το μαγαζί;
Έχω 2 ερωτήσεις
1. Γιατί κρύβεσαι και ειδικά όταν λες τη γνώμη σου;
2. Αφού θα αποχωρήσεις γιατί ζήτησες αλλαγή ψευδώνυμου πριν λίγες μέρες.
και γιατί ζητάς επίσης τον τρόπο να αλλάξεις την ημερομηνία γέννησής σου;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
27-04-2007, 08:45 PM #22
Συγνωμη κυριε Dell Piero συμφωνω οτι θα πρεπει να ειναι ενα forum σαν το δικο σας σοβαρο,αλλα πιστευω οτι η υπερβολικη δοση σοβαροφανειας/σοβαροτητας καποιες φορες δεν λειτουργει παντα θετικα.Το οτι ειναι το μεγαλυτερο σε μελη-επισκεψεις, αυτο ειναι μια δικια σας επιτυχια και ολων οσων ειναι υπευθυνοι για τη λειτουργεια του και πραγματικα συγχαρητηρια γι αυτο.Οσον αφορα τις γελιοτητες δεν μπορω να σας κατανοησω 100%(εκτος αν υπονοητε οτι υπαρχουν πολλα forums τα οποια ειναι πολυ πιο ....χαλαρα απο οσο θα επρεπε.)Οταν λετε τη λεξη "ελκυστικο" τι εννοειτε, ειναι το myhoroscope επιχειρηση η κατι αναλογο.?:unsure:
Απαντω στις ερωτησεις σας :
1.Απο τη στιγμη που το forum δινει αυτη τη δυνατοτητα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μην την χρησιμοποιησω, "γιατι κρυβεσαι", τι ειμαι κυριε Dell Piero ποντικι για να κρυφτω,ειναι τοσο κακο πραγμα δλδ?:sick:
2.Ζητησα αλλαγη ψευδωνυμου γιατι πολυ απλα ηθελα καποια αλλαγη(η αποφαση μου να αποχωρησω ειναι αποφαση τελευταιας στιγμης), το ιδιο ισχυει και για την αλλαγη ημερομηνιας γεννησης που ζητησα,αλλα τωρα δεν εχει νοημα να γινει.
Εγω απλα εξεφρασα καποιες αποψεις σε γενικο πλαισιο,απο εκει και περα ο καθενας κρινει με το δικο του σκεπτικο.
-
27-04-2007, 08:49 PM #23
Οκ χαίρομαι για την απάντηση.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
27-04-2007, 09:43 PM #24
Φιλε μου που αποφασισες να φυγεις και δειχνεις πραγματικα στεναχωρημενος θελω να σου πω οτι συμφωνω στο οτι ισως το site να ειναι λιγο αυστηρο πιστευω ομως οτι ειναι απαραιτητο εξαιτιας της φυσης του θεματος που πραγματευεται.Δεν ειναι ολοι τοσο ωριμοι ωστε να αντιληφθουν οτι εδω ειναι χωρος ενημερωσης και οχι χωρος προσωπικων προβλεψεων.Απο οσο εχω παρατηρησει (και πιστεψε με και εμενα με εχει επαναφερει στην ταξη και μου την εχει πει αρκετες φορες ο Dell Piero) οι παρεμβασεις αφορουν προσωπικες ερωτησεις που αφορουν την φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας και οχι την Αστρολογια γενικοτερα.
Αν λοιπον δεν υπηρχε η αυστηροτητα τοτε θα ειχαμε ενα site σαν αυτα που πολλα βρισκεις στο εξωτερικο,το οποιο θα εριχνε δολωμα δυο κουβεντες στον καθενα με προβλημα και μετα θα σου ελεγε ο πασιγνωστος αστρολογος ταδε θελει τοσα για να σου πει την προσωπικη σου προβλεψη...
Σορρυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και εχω μπει σε πολλα site.
Βεβαια ουδεις ασφαλτος οποτε μερικες φορες ο υπερβαλλων ζηλος εχει και περιεργα αποτελεσματα οχι ομως απο σνομπισμο οπως λες.Ουτε κλαμπ εχω διακρινει ουτε τιποτα και πιστεψε με ουτε ξερω ποιοι ειναι τα παιδια.Αν σε ενδιαφερει να μοιραστεις οσα ξερεις για την Αστρολογια και να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου πρεπει να παραδεχτεις οτι θα βρεις τα παντα η σχεδον.Τωρα ολοι εχουμε ελαττωματα αλλα δεν νομιζω οτι ο στοχος εδω ειναι να αναπτυξουμε την κοινωνικοτητα μας τυχαια αλλα με ατομα με κοινα ενδιαφεροντα του τυπου που αναφερονται στο site.
Sorry αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
πολυ φιλικα Μαρια....There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
27-04-2007, 09:56 PM #25
Συμφωνώ και εγώ. Είμαστε πολλοί για να αφεθεί η κατάσταση στην ευσυνειδησία του καθενός και μόνον.
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
27-04-2007, 11:38 PM #26
Απλα ειναι οτι εψαχνα ,τιποτα λιγοτερο και.... πολλα περισσοτερα οπως διαπιστωνω καθε φορα!Η σελιδα σας με αιφνιδιαζει ευχαριστα!:idea:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.