- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
28-12-2005, 07:54 PM #21
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Κατσε βρε Φυλλενια μου...
Δλδ ουτε ο Ταυρος μου βγαινει ουτε κι ο Καρκινος;;;;;;Τις πταιει για τις τρυπιες τσεπες μου;;;;;:nuts: ε;;;
Για τους συνδυασμους παντως πιστευω πως αιγοκερος με ωροσκοπο παρθενο ή Καρκίνο, ,ειναι απο τους πιο σφιχτοχερηδες!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-12-2005, 07:55 PM #22
Φυλλενια,
που να δεις και στελλιουμ (συνοδο πλανητων) στο Αιγοκερω και στο 2ο οικο!!
Και με Σεληνη στον Ταυρο!!
-
28-12-2005, 08:01 PM #23
Για να έχει υπόσταση το θέμα σας καλό είναι να προσδιορίσετε το τσιγγούνης. Να συμφωνήσετε ότι μιλάτε για την έννοια σε κοινή βάση και κατόπιν συνεχίζετε με τα ζώδια.
Διαφορετικά ο καθένας θα προσπαθεί να προφυλάξει το ζώδιό του και να κατηγορήσει το ζώδιο πρώην εραστή ή ερωμένης. :bigsmile:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
28-12-2005, 09:17 PM #24
Αχ κατακαημένε Dell Piero, ανήκεις κι εσύ στις Μάζες..... και ξέρεις πολύ καλά τι λένε γι'αυτές!!!
Δεν φτάνει που μου την είχατε στημένη στη γωνία για την τσιγγουνιά (εξαιτίας σου) ζητάς και τα ρέστα!!!
Το χειρότερο βέβαια είναι ότι ασχολείσε με ένα κουνέλι ενώ μπορείς να προσθέσεις ένα πεδίο "Διόρθωση" και να διορθώνουμε τα λάθη μας και να μην τραβάμε τα μαλλιά μας μετά, αλλά καθώς φαίνεται το δίνετε δώρο μόνο σε ποιό προχωρημένα μέλη!!!:toung:
Όσο για το μονόλογο εσύ αποφάσισες να γίνεις ο "γελωτοποιός " του Site όχι εγώ!!!:toung:
Όπως βλέπεις είμαι και κακιά και σε πληροφορώ και άσχημη οπότε δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε χειρότερο οι φίλοι σου οι συγγραφείς των Ακασικών Αρχείων!!!!
Ωχ πάλι κακία είπα!!!!
Δεν μπορεί κάποιος να διώξει αυτόν τον κρόνο από τους Διδύμους στον 11ο Οίκο, αυτός δεν φταίει που δεν έχω φίλους από το 1973;
-
28-12-2005, 09:36 PM #25
Αγαπητή μας φίλη και μέλος Kouneli
Είναι η δεύτερη φορά που επεμβαίνω και δεν θα υπάρξει τρίτη. Σε αντίθεση με τον διαχειριστή Dell Piero που κάνει ναι μεν μαύρο χιούμορ ίσως και ανόητο για κάποιους αλλά προσέχει πολύ τις εκφράσεις του να μην είναι προσβλητικές και επιθετικές εσύ συνεχίζεις να χάνεις την ψυχραιμία σου και να επιτίθεσαι σε πρώτο πρόσωπο.
Σε αυτό το φόρουμ επιθέσεις φραστικές και προσλητικές μέλους προς μέλος δεν επιτρέπονται. Άλλο το "δούλεμα" άλλο οι προσβολές.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
-
28-12-2005, 09:41 PM #26
Ποιος στην ειχε στημενη βρε Κουνελακι;
Μηπως παρεξηγεις το χιουμορ των αλλων;
-
29-12-2005, 10:30 AM #27
Ο ιδανικός τσιγγούνης και μάλιστα με όλα τα γράμματα κεφαλαία είναι ο Ταύρος.
Βέβαια για τον ευατούλη του σπαταλάει για τους άλλους καβούρια!!!!
Οπότε μακρυά απο Ταύρους γιατί θα σας βλέπουμε στην διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.:toung:Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)
-
29-12-2005, 10:39 AM #28
Λοιπόν
Μένουμε μακριά από Ταύρους γιατί είναι τσιγγούνηδες
Μένουμε μακριά από Ιχθύς γιατί είναι θολοί
Μένουμε μακριά από Σκορπιούς γιατί είναι εκδικητικοί
Μένουμε μακριά από Δίδυμους γιατί είναι ψεύτες
Μένουμε μακριά από Κριούς γιατί είναι βιαστικοί
Μένουμε μακριά από Παρθένους γιατί ή μεγάλη λεπτομέρεια μας κουράζει
Μένουμε μακριά από Τοξότες γιατί είναι ανώριμοι
Μένουμε μακριά από Αιγόκερους γιατί είναι ψυχροί
Μένουμε μακριά από Υδροχόους και Λέοντες γιατί είναι ασντισυμβατικοί και εγωιστές αντίστοιχα
Και μένουμε μακριά από Καρκίνους και Ζυγούς διότι είναι στην κοσμάρα τους.
Κάνα άλλο ζώδιο υπάρχει; :toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-12-2005, 10:55 AM #29
Ε οχι και τσιγγούνης η γυναίκα Ιχθείς! Διαμαρτύρομαι εντόνως! Τρύπιες ειναι οι τσέπες μου. Σίγουρα κάποιος συγκεκριμένος πλανήτης θα ευθύνεται για την τσιγγουνιά και όχι το ζώδιο, κάποιος να μας ενημερώσει παρακαλώ. Απο προσωπική πάντως πείρα εχω γνωρίσει 2 φριχτά τσιγγούνιδες άνδρες. Ο ένας ήταν Αιγόκερως και ο άλλος Παρθένος (χε,χε τυχαίο είναι που οι περισσότεροι εδώ συμφωνούν?)
Υ.Γ.: Παρακαλώ προσεχτικά τι λέτε για τον αγαπητό μου Del Pierro, του έχω αδυναμία και παίρνω τις προσβολές εναντίον του προσωπικά!!! (Μόλις απέκτησα μισή πράσινη ζώνη στο Tae Kwon Do, σας το είπα?)
-
29-12-2005, 11:05 AM #30
Friary συγχαρητήρια. Άντε και εις ανώτερα!
Θα σας πω εγώ ποιοί είναι τσιγκούνηδες απο προσωπική εμπειρία!
Τσιγκούνηδες είναι οι σύντροφοι (άνδρες ή γυναίκες) που δεν ενδιαφέρονται για τους συντρόφους τους!!!
Πάντως, οι Αιγώκεροι έχουν καβούρια και στα συναισθήματα τους αλλά και στη τσέπη τους εκτός εάν τους σώζει ο Ωροσκόπος τους.
Αγγελική!!! Πες ότι συμφωνείς!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.