- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
-
18-06-2012, 03:37 PM #21
Re: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ: Ο ΑΞΟΝΑΣ MC – IC ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Εγώ όλως τυχαίως έχω ακριβώς-όπως και στο παράδειγμα που ανέφερες-σελήνη στον Κριό στον 4ο οίκο μου(αν και είναι σχετικά στο τέλος του 4ου, δηλαδή προσεγγίζει την ακμή του 5ου οίκου μου που είναι στον Κριό)!
Θα ήταν προτιμότερο δηλαδή να να κοιτάξω τις όψεις της σελήνης μου με τον κυβερνήτη του 4ου (Δία);
Και θα ήθελα να ρωτήσω και αν αμοιβαία υποδοχή των πλανητών αυτών σχετίζεται;
Εγώ π.χ. έχω αμοιβαία υποδοχή σελήνης Άρη, αφού έχω σελήνη στον Κριό και Άρη στον καρκίνο (στον 8ο)...αυτό δείχνει κάτι;
Ακόμα, όταν κυβερνήτης του ωροσκοπίου μας είναι ο Άρης ή για παράδειγμα η σελήνη δείχνει ότι μας στιγμάτισε περισσότερο ο ένας γονέας μας, στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο πατέρας μας (σε περίπτωση που κυβερνήτης είναι ο Άρης) και η μητέρα μας αντίστοιχα;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μαζί!
-
18-06-2012, 04:01 PM #22
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1. Αν η ακμή του 4ου οικου είναι στον Κριό, τότε ο κυβερνήτης είναι ο Αρης, όχι ο Δίας.
Επομένως κοιτάς τη σχέση του Αρη με τη σελήνη, και με το Δία.
2. Ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του ωροσκόπου. Αν ο ωροσκόπος είναι αιγόκερως τότε ο κυβερνήτης ειναι ο Κρονος.Αν είναι Τοξότης τότε κυβερνήτης ειναι ο Διας.
3.Η αμοιβαία υποδοχή ισχύει σε την περίπτωσή σου και ενδυναμώνεται η ερμηνεία της όσο πιο μικρή ανοχή έχουν στην όψη τους οι πλανήτες που αναφέρεις.
4.Μην μπερδεύεσαι όμως με τον 8ο, αφού εξετάζεις τον άξονα 4/10.
Συμπληρωματικά εκεί,ίσως θα δεις κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές ,υλικές και "σωματικές".
Τωρα για το ποιος "στιγμάτισε" ένα παιδί μέσα στην οικογένεια, μόνο το ίδιο το παιδί ξέρει.
Σίγουρα όμως η σχέση σελήνης/Αρη δείχνει περισσότερο τη μητέρα.( Επίτρεψέ μου να σου πω ότι το τετράγωνο αυτό στα ζώδια και τους οίκους που περιγράφεις δείχνει μια πολύ έντονη μητρική παρουσία στο σπίτι, ικανή να επισκιάσει και τον πατρικό ρόλο.)
Ο Άρης σε γυναικείο ωροσκόπιο δεν δείχνει τον πατέρα, αλλά το "είδος" των ανδρων που έχουμε στη ζωή μας. Ο πατέρας είναι ο ήλιος.
Η ακμή του 10ου οίκου, ο κυβερνήτης του, οι όψεις με τον ήλιο, και τυχόν εμπεριεχόμενους πλανήτες, θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον πατέρα.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-06-2012, 04:10 PM #23
Εξαιρετικο αρθρο!!!!!!
-
18-06-2012, 04:20 PM #24
ΣΕ ευχαριστώ!
Αλλά έχω μπερδευτεί σε κάτι...εγώ έχω σελήνη στον 4ο οίκο μου(έτσι μου το βγάζουν τα περισσότερα αστρολογικά προγράμματα), αλλά επειδή η σελήνη μου είναι στις τελευταίες μοίρες του 4ου οίκου μου με απόκλιση γύρω στην μιάμιση μοίρα από την ακμή του 5ου (η ακμή του 4ου οίκου μου είναι στους ιχθύες και η ακμή του πέμπτου μου στον κριό) είχα ακούσει ότι κοιτάμε και ότι μας επηρεάζει περισσότερο ο πέμπτος οίκος...ισχύει κάτι τέτοιο;
-
18-06-2012, 04:37 PM #25
-
18-06-2012, 09:28 PM #26
4ος στον σκορπιό, 10ος στον ταύρο..
πλούτωνας στον 3ο αφροδίτη στον 12ο..
στον 4ο έχω τον δία στον τοξότη και τον λες δυνατό, αλλά οι γονείς μου χώρισαν..
όπως διάβασα πιο πάνω, συνήθως ο 4ος δείχνει την μητέρα (καρκίνος, σελήνη) ή τον γονέα ίδιου φύλου (είμαι γυναίκα άρα την μητέρα μου), στην περίπτωση μου όμως θα έλεγα πως δείχνει τον πατέρα μου, με κυβερνήτη στον 3ο, ανάδρομο και χιαστή με τον ερμή στον 10ο (δεν ξέρω εάν μπορώ να βασίσω εκεί το γεγονός πως η επικοινωνία με τον πατέρα μου, δεν υπάρχει) και σε τετράγωνο με την σελήνη (11ο στον καρκίνο) επίσης καθόλου καλή σχέση με την μητέρα μου..
θα ήταν πολύ παιδιάστικο εάν συσχέτιζα τα ζώδια των γονιών μου με αυτούς τους οίκους??
Δηλαδή, εάν πάρω για σωστό πως σε μένα ο 4ος κ ο κυβερνήτης του δείχνει τον πατέρα μου κ ο 10ος την μητέρα μου, είναι τυχαίο που ο πατέρας μου είναι καρκίνος (ο τέταρτος είναι ο οίκος του καρκίνου) και η μητέρα μου ταύρος (γενέθλιος 10ος ακμή στον ταύρο)??
**πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και η συζήτηση..
-
20-06-2012, 11:25 AM #27
Σας ευχαριστω πολυ όλους όσους συμμετείχατε στο θεμα που ανοιξα, σκεπτομενη κι εγω ποσο καθοριστικες ειναι τελικα οι γονεικες επιρροές για την αποκτηση της αυτογνωσίας αρχικά, την συνακόλουθη(αν γινει σωστη δουλεια)αυτοεξελιξη μας και τις μετεπειτα σχέσεις μας.
Εννοειται οτι προερχομαι κι εγω (οπως πολλοι αλλοι απο οτι διαπιστωνω -εντος και εκτος του σάιτ) απο μια μεσαια κοινωνικα οικογενεια, που με μεγαλωσε με πολλη αγαπη μεν , αλλα που με αναγκασε (ασυνειδητα θαρρω) να περασω δει πυρος και σιδήρου προκειμένου να μπορεσω να βρω την εσωτερική μου ισοορροπία δε... κατι που εκ των υστερων εκτιμησα ταμαλα γιατι...οι πιο εν δυναμοι εξελλισσόμενοι ανθρωποι γυρω μας και οι πιο σκληραγωγημένοι (αφου ανακαλυψαν ποσο ψυχικο σθενος διαθετουν, μιας και η ζωη, η μοιρα, ο Θεος "προικοδοτούν" με τετοιες εμπειριες μονο αυτους που μπορούν να τις αντέξουν) τελικα ειναι αυτοι που η ζωη τους ωθησε να φερουν εις περας εναν αριθμο απο αθλους!!
Last edited by kinky_skorpina; 20-06-2012 at 11:31 AM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.