s
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012 - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 71

Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Ωπ!
    Κάτια,
    Ναι εχεις δίκιο σύνοδος είναι!
    Αλλά και πάλι, δεν ακούγεται άσχημο!
    Καλά θα πάνε όλα, θα το δεις.

Theresa alma, (τι ωραίο ψευδώνυμο!)

Ο χοντρούλης είναι ο Δίας!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Ταυρινα ευχαριστω για την απαντηση.

Το ονομα μου ειναι ψευδωνυμο κατα το δευτερο ημισυ.

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ωπ!
    Κάτια,
    Ναι εχεις δίκιο σύνοδος είναι!
    Αλλά και πάλι, δεν ακούγεται άσχημο!
    Καλά θα πάνε όλα, θα το δεις.
    Το καλό με τον Δία , είναι ότι το καλό, γίνεται πολύ καλό, αλλά το κακό με τον Δία , είναι ότι το κακό, γίνεται πολύ κακό λέμε! ….

Για να καταλάβεις τι εννοώ, όταν έχεις γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου \Ποσειδώνα και ο τράνζιτ Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο , ενώ ο τράνζιτ Δίας τα τετραγωνίζει και τα δύο, δεν το λες επιτυχία.
    Άμα λέω για τον χάρτη μου κάτι, πάει να πει ότι κάτι ξέρω το δόλιο ψάρι. Λες να μην ξέρω τι γίνεται στον χάρτη μου; Τι έχω στον τορβά μου;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Να ρωτησω κατι Taurine? ....και παρακαλω χωρις να παρεξηγηθω. Δεν ρωταω με κακη προθεση. Απλα δεν καταλαβα ποιον εννοεις.
    Ποιος ειναι ο χοντρουλης-ροδομαγουλος-φαλακρος-γελαστος κυριουλης?

Η Ταυρίνα μας, με το μοναδικό της ύφος γραφής, εννοεί τον Δία.

Διαβάζω τα σχόλια και είναι υπέροχα!Μπορώ να ρωτήσω κάτι, πώς καταλαβαίνεται ποιες όψεις ενεργοποιούνται κατά την διέλευση ενός πλανήτη, στην περίπτωσή αυτή του Δία?Και πως βρίσκουμε τι όψεις κάνει ο Δίας απο την θέση του στους Διδύμους σε έναν προσωπικό χάρτη? Δεν μπορώ να το καταλάβω.. Θα χαιρόμουνα πολύυυ αν κάποιος μου έλυνε αυτές τις απορίες!

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
    Η μόνη όψη που κάνει η Αφροδίτη μου στο γενέθλιο χάρτη μου είναι πολλή στενή σύνοδος(περίπου μισή μοίρα διαφορά) με τον Βόρειο Δεσμό μου που είναι και αυτός στον Τοξότη και στον πρώτο οίκο!
    Αυτό είναι καλό;

Όνομα:
    Τίνα

Eliona συνοπτικα να σου πω, πως όταν ένας πλανήτης από διέλευση σχηματίσει μια όψη, για παράδειγμα Δίας τετράγωνο με Αφροδίτη για να δούμε αν η συγκεκριμένη όψη θα έχει έντονη επιρροή θα πρέπει να υπάρχει και στον γενέθλιο η οποιαδήποτε όψη Αφροδίτης/Δία. Εάν υπάρχει στον χάρτη μας τότε αυτή ενεργοποιείται.

Τώρα για το πως σχηματίζονται οι όψεις, θα πρέπει να κάνουμε ολόκληρο μάθημα για τις όψεις και πως αυτές σχηματίζονται. Βάλε το θέμα στην αναζήτηση και διάβασε τα άρθρα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς κι είμαι σύγουρη πως θα πάρεις μια ιδέα.

Ελένη μια χαρά όψη είναι η σύνοδος με τον βόρειο δεσμό.

Καλησπέρα..και συγχαρητήρια για το πολύ κατατοπιστικό άρθρο..Είμαι νέο μέλος και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν οι προβλεψεις για τον δία στον 5 οίκο..Είμαι ζυγός με γενέθλιο Δία στον 5 οίκο..Η αλήθεια είναι ότι περίμενα-ήλπιζα να σοβαρευτώ-δεσμευτώ φέτος..αλλά με αυτόν τον δία μάλλον θα κουντουρντίσω.. Μετά από έναν κρόνο όμως να με ταλαιπωρεί τόσα χρόνια (ζυγός με κρόνο στον ζυγό και στον 5 οίκο) την θέλω ξανά λίγη ανεμελιά και φλερτ..Παίζει καθόλου ρόλο ότι έχω τον ωροσκόπο μου στους διδύμους?Θα με επηρρεάσει παραπανω ή να μην χαρώ τζάμπα?Ευχαριστώ.. (βασικά τι πρέπει να κοιτάξω,τον πρώτο οίκο μου ή τον 5 οίκο?Τον οίκο που θα διανύσει ο δίας μας ενδιαφέρει ή τον οίκο στον οποίο έχω τον γενέθλιο δία?μπερδεύτηκα τώρα....
    Last edited by LIBRA6920; 08-06-2012 at 12:41 AM.

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Υπέροχο όπως άλλωστε όλα τα κείμενα της Τίνας μας!
    Σε μένα βρίσκεται ήδη στον 11 οίκο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την 20η μοίρα των Διδύμων, μετά πάμε για 12ο όπου θα συναντησει και τη θέση του στο γεννέθλιο χάρτη μου!
    ...ξέρω, ξέρω, επιστροφή το λέμε αυτό!
    Έχω να υποστώ αρκετά τετράγωνα με γεννέθλιους πλανήτες λόγω της πολυαστρίας στους Ιχθείς, αλλά και των πλανητών που έχω στην Παρθένο.

Αν θα πρέπει να αρχίσω να κλαίω από τώρα, δεν το ξέρω... θα δείξει!
    Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
    ----------------
    Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
    Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    Τίνα

Libra6920, εφ' όσον ο Δίας θα βρεθεί σε γωνιακό οίκο (1ος οίκος), η επιρροή του θα είναι αρκετά έντονη. Αν συνυπολογίσεις το γεγονός πως ο Δίας είναι συγκυβερνήτης του 5ου οίκου τότε τα θέματα που σχετίζονται με τον Δία, τον 5ο οίκο αλλά και τους 1ο/7ο έρχονται στο προσκήνιο. Επομένως μιλάμε για συνδυασμό επιρροών και όχι μόνο για την επιρροή του στον 1ο σου οίκο.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και φυσικά τη Nora για τα καλά της λόγια.

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread