s
Η Έκλειψη Ιουνίου στον Τοξότη … «Δια Πυρός και Αέρος» - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Η Έκλειψη Ιουνίου στον Τοξότη … «Δια Πυρός και Αέρος»

Δεν διαφωνούμε καθόλου ως προς το θέμα 1ου\7ου , όπως προκύπτει άλλωστε από την εν λόγω αναφορά μας στο άρθρο. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρη, είναι για το πόσο δυνατό χαρτί είναι αυτό, ώστε να υποστηρίξει τον χάρτη στον οποίο αναφέρεσαι, χωρίς βέβαια να το αποκλείω. Και μόνο η ύπαρξη πολλών χαρτών, δυσχεραίνει την αποσαφήνιση του «σωστού» , όταν μιλάμε για μια χώρα με πλήθος γεγονότων και ιστορικών στιγμών που μπορούν να αναδείξουν το οτιδήποτε.
    Όπως και να έχει, στον χάρτη που χρησιμοποιούμαι στο άρθρο , ο Άρης είναι στον 7ο και τα θέματα εθνικών συμφερόντων , όπως και στον χάρτη που χρησιμοποιείς εσύ.

Το θέμα του ονόματος που έθεσες, συνδέοντας το με τον ωροσκόπο, είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά αφού δεν είναι το όνομα το πραγματικό πρόβλημα , αλλά η εδαφική ασφάλεια, δεν ξέρω πόσο γερό χαρτί μπορεί να είναι αυτό. Έτσι κι αλλιώς η θέση του Άρη στον 7ο συμμετέχει στην δύσκολη σχέση των πλανητών της χώρας στα μεταβλητά και έχουμε και μια Σελήνη στον 1ο , σε αντίθεση με τον Άρη.

Γνώμη μου είναι ότι τίθεται υπό έλεγχο η λογική με την οποία επιλέγεται ένας χάρτης ως ο σωστός και σε δεύτερη φάση ο έλεγχος των γεγονότων.

Ειδικά σε αυτό το θέμα, το ξέρουμε και οι δύο καλά πως ο δρόμος του κάθε μελετητή είναι μοναχικός και μόνο ανταλλαγή απόψεων μπορούμε να κάνουμε με ασφάλεια. Ο αστρολογικός κόσμος και δεν έχει καταλήξει ακόμα (δυστυχώς), πόσο μάλλον ο κάθε καλοπροαίρετος μελετητής που διαβάζει διαφορετικές εκδοχές, όλες υποστηριγμένες κατά την άποψη των υποστηριχτών τους.

Μακλάρι να μπορούσαμε να καταλήξουμε τόσο εύκολα.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια,

συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο να καταλήξει κανείς σε ένα ακριβή χάρτη για την Ελλάδα. Όμως μπορεί το όνομα να μην είναι το πραγματικό πρόβλημα αλλά η κατοχύρωση του ονόματος μας βοηθά να κατοχυρώσουμε καλύτερα την εδαφική μας ασφάλεια. Αν δεν ήταν τόσο σημαντικό το όνομα δεν θα γινόταν τόση διαμάχη γύρω από αυτό εδώ και τόσα χρόνια. Κι αυτό εμπλέκει άμεσα τον ωροσκόπο. Αυτό δεν το λέω ως απόδειξη ότι ο ωροσκόπος της Ελλάδας είναι στις 14ο Διδύμων αλλά είναι κι αυτό μια ακόμα ένδειξη. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που με μια έκλειψη εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη για ένα σημαντικό ιστορικό όνομα της Ελλάδας που κρατά τόσα χρόνια. Γιατί πίσω από αυτό το όνομα κρύβονται επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδας. Κι είναι σημαντικό για την Ελλάδα να μπορέσει να κατοχυρώσει αυτό το όνομα ως ιστορικά δικό της.

Όνομα:
    Κάτια

Καλησπέρα Κοραλλία,

Πράγματι σαν ένδειξη θα μπορούσε να σταθεί πολύ καλά, όπως και στέκεται. Η δική μου ανησυχία είναι να μην μπερδευτούν οι αναγνώστες και μείνουν με την εντύπωση ότι μπορεί να είναι σωστός ο ένας ή ο άλλος χάρτης, επειδή έτσι «αρέσει» σε εμάς και επειδή μπορεί σε διάφορες περιπτώσεις να έχουμε δει ότι λειτουργεί καλά.

Κοινώς, συνοψίζοντας όλες τις παραπάνω τοποθετήσεις, αυτό που θα ήθελα να πω απευθυνόμενη στους αναγνώστες που το ψάχνουν λίγο παραπάνω με την αστρολογία, είναι ότι υπάρχουν αρκετοί χάρτες που από κάποιους θεωρούνται ότι είναι οι σωστή χάρτες της χώρας, αλλά εξ αυτών υπάρχουν δύο , τρεις που συναντώνται να χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Έτσι, προσωπικά θεωρώ αποπροσανατολιστικό να υποστηρίζουμε κάποιον από όλους αυτούς, βάζοντας τους αναγνώστες σε ένα παιχνίδι που τους είναι άγνωστο και που η πλειοψηφία δεν μπορεί να έχει γνώμη, άρα κατά μία έννοια τους καθοδηγούμε.

Έκανες πολύ καλά και κατέθεσες την παρατήρησή σου, γιατί εκτός από το γεγονός ότι μάθαμε κάτι παραπάνω, μας δόθηκε η ευκαιρία να αποσαφηνίσουμε κάπως το τοπίο με την υπόθεση των χαρτών της Ελλάδας ,που συχνά εμφανίζονται σε εργασίες με διαφορετικό ωροσκόπο, χωρίς καμία εξήγηση προς τα μέλη και τους αναγνώστες. Αυτό, το θεωρώ ατόπημα , τουλάχιστον για όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά, γιατί μπαίνω στη θέση τους και συναισθάνομαι το μπέρδεμα και το πλήθος των αποριών.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ούτε κι εγω ξέρω πόσες φορές διάβασα το άρθρο.

Το like μάλλον είναι λίγο.

Κάτι που πρόσεξα, είναι πως ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της έκλειψης (Ερμής) είναι στη σωστή θέση του, από ζωδιακής πλευράς, λίγο άβολα βέβαια στον οίκο που βρίσκεται.

Το δεύτερο που πρόσεξα είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, το οποίο ίσως και να φέρει σε κάποιους κάποια "νέα", καλά ή κακά, θα δείξει.

Τώρα το περιεχόμενο των ειδήσεων ίσως να έχει να κάνει με θέματα εκπαίδευσης/μετεκπαίδευσης,εξωτερικού, ΜΜΕ,εκδόσεων.

Μόλις εχθές άκουσα για μαζική αποχώρηση 21 δημοσιογράφων από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, λόγω μη ανανέωσης της εργασιακής σύμβασης. (νομική κατοχύρωση οικονομικών απολαβών, Κρόνος στο Ζυγό 2ου οίκου, εργασιακά ωρ.Παρθένος)

Παράλληλα, αν μου επιτρέπετε, έχω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.
    Λίγες μέρες πριν την έκλειψη, είχα την τιμή να δεχτώ μια πρόταση, από την εκδοτική (9ος) και συγγραφική (3ος) ομάδα του site.
    Υποσχέθηκα να βάλω τα δυνατά μου ωστε να μην εκθέσω κανέναν. Βέβαια δεν είναι κάτι απλό, ούτε κάτι που έκανα καθημερινά, ειδικά αν λάβω υπ'όψη μου πως αστρολογία, μαθαίνω τα τελευταία 2 χρόνια, από τη βιβλιοθήκη του myhoroscope.
    Εδω πρεπει να σας πω ότι η γενέθλια σελήνη μου είναι στις 4ο του Τοξότη και στον 11ο οίκο της "ομάδας"και Β.Δ της σελήνης αυτή τη στιγμή σχηματίζει σύνοδο μαζί της.

Η έκλειψη συμβαίνει στον άξονα 6/12, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μου, κάι το μόνο που εχω να πω είναι πως η "προσφορά" σε κάποιο σύνολο, δίνει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, απ'όσο φανταζόμουν!

Να' στε καλά, και πάλι ευχαριστούμε για το άρθρο σας!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑΡΑΓΧΩΔΗ ΕΚΛΕΙΨΗ.ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 13 ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΝ 1 ΟΙΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 21' ΣΤΝ 7, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΙ ΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ Η ΟΧΙ? ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!

Kαλησπερα!Εχω μια απορια σχετικα με τις εκλειψεις οσον αφορα το χρονο ενεργοποιησης τους.Η προηγουμενη σεληνιακη εκλειψη του 2011 που πραγματοποιηθηκε στις 15-6-11 στις 24ο του τοξοτη,εγινε στον 5ο οικο μου με την σεληνη της εκλειψης σε συνοδο με τον ποσειδωνα,συνοδο με βερτεξ συνοδο με νοτιο δεσμο κ αντιθεση με β.δεσμο.Τωρα που ο αρης απο την παρθενο στον 2ο γενεθλιο οικο μου θα αγγιξει την 24η μοιρα κ θα κανει τετραγωνα με τον 5ο οικο μου θα ενεργοποιηθει η προηγουμενη σεληνιακη εκλειψη του 2011?Το λεω αυτο γιατι εχει περασει ενας χρονος κ δεν ξερω αν οι σεληνιακες εχουν τοση διαρκεια..ισχυει οτι ενεργοποιειται η προηγουμενη εκλειψη η καπου εγω κανω λαθος?

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ALEXVOUT123 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑΡΑΓΧΩΔΗ ΕΚΛΕΙΨΗ.ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 13 ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΝ 1 ΟΙΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 21' ΣΤΝ 7, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΙ ΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ Η ΟΧΙ? ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!

Για να μιλήσουμε για οριστικές ρήξεις θα πρέπει να συμβαίνουν πολλά στον χάρτη σου, όπως και στη ζωή σου. Μια έκλειψη δεν προκαλεί οριστικές ρήξεις, αν στον υπόλοιπο χάρτη όλα είναι μέλι – γάλα.

Έχεις μια Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 7ο οίκο. Δεν νομίζω ότι είναι ο τύπος σου να κολλάς στις ρήξεις. Και σίγουρα το μεταβλητό στοιχείο δύσκολα δημιουργεί τετελεσμένα.

Το Ιούλιο η Αφροδίτη θα περάσει από τη γενέθλια θέση της, δηλαδή θα έχεις την επιστροφή της Αφροδίτης και μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Kαλησπερα!Εχω μια απορια σχετικα με τις εκλειψεις οσον αφορα το χρονο ενεργοποιησης τους.Η προηγουμενη σεληνιακη εκλειψη του 2011 που πραγματοποιηθηκε στις 15-6-11 στις 24ο του τοξοτη,εγινε στον 5ο οικο μου με την σεληνη της εκλειψης σε συνοδο με τον ποσειδωνα,συνοδο με βερτεξ συνοδο με νοτιο δεσμο κ αντιθεση με β.δεσμο.Τωρα που ο αρης απο την παρθενο στον 2ο γενεθλιο οικο μου θα αγγιξει την 24η μοιρα κ θα κανει τετραγωνα με τον 5ο οικο μου θα ενεργοποιηθει η προηγουμενη σεληνιακη εκλειψη του 2011?Το λεω αυτο γιατι εχει περασει ενας χρονος κ δεν ξερω αν οι σεληνιακες εχουν τοση διαρκεια..ισχυει οτι ενεργοποιειται η προηγουμενη εκλειψη η καπου εγω κανω λαθος?

Μπορείς να πεις ότι θα ενεργοποιηθεί η έκλειψη αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά της ενεργοποίησης της έκλειψης από την ενεργοποίηση του γενέθλιου Ποσειδώνα ή των Δεσμών. Θέλω να πω ότι είναι έτσι κι αλλιώς ένα ευαίσθητο σημείο στον χάρτη σου.

Ίσως λοιπόν να δεις θέματα που συνέβησαν πριν έναν χρόνο να επανέρχονται σε κάποιο βαθμό αλλά μη ξεχνάς ότι οι διελεύσεις του Άρη δεν κρατάνε πολύ. Κάπου 3-4 μέρες.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΉ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ Η ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 16-06-2012 at 06:31 PM.

Όνομα:
    Δημήτρης

Ελένη,
    Η μοίρα μιας έκλειψης ενεργοποιείται από μια σκληρή όψη (σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο) κυρίως των αργών πλανητών, αφού οι διελεύσεις των γρήγορων δεν διαρκούν πολύ.

Για το «μέχρι πότε» που ρωτάς, υπάρχουν διάφορες εκδοχές που συνήθως έχουν να κάνουν με το πόσο διάρκεσε η έκλειψη. Αν θες να ασχοληθείς με τις εκλείψεις θα σου έλεγα να ξεχωρίσεις αυτές τις εκλείψεις που σχηματίζονται σε όψεις με γενέθλιους πλανήτες και να παρακολουθήσεις τις διελεύσεις κυρίως των αργών πλανητών (δεν θα είναι και πολλές) για τα επόμενα 2 χρόνια περίπου.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)