- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 43
Thread: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
-
13-03-2012, 02:49 AM #21
Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
Ναι κάθε ανάδρομος μπορεί ενδεχομένως να λειτουργήσει και θετικά και αρνητικά!
Αυτό εξαρτάται πάντα από το ατομικό γενέθλιο-προοδευτικό, και διελεύσεις. Αρα κατά την διάρκεια της ανάδρομης φοράς τους κάποια πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ ή και κατά, ή ίσως να επιφέρουν και μία αναβολή - ένα κακό γάμο ας πούμε, ή έναν έρωτα που άλλα έδειχνε αρχικά, και άλλα στην πορεία, ή μία ερωτική επανασύνδεση να βγει εντελώς πατάτα και πάει λέγοντας - ή και μία εξαιρετικά καλή διεθεύτηση!
Σύντομα θα επανέλθω επί του θέματος Ερμή/Αρη ανάδρομων εκτενέστερα.
Φιλ - Χρ - Σπ
-
13-03-2012, 02:59 PM #22
latinmania ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 με 4 φορές τον χρόνο. Αν θυμάμαι καλά εφέτος θα γυρίσει 3 φορές.
-
13-03-2012, 04:35 PM #23
Καλησπέρα και από μένα!
Διαβάσω το άρθρο (όπως και πολλά άλλα κάθε φορά) και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον Ερμή και την ανάδρομη πορεία του γενικώς.
Έχει κάποια αξία να βλέπουμε την κίνηση του σε σχέση με τον αντίστοιχο οίκο που λαμβάνει ο Δίδυμος στο γενέθλιο χάρτη μας; Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, ο 5ος οίκος μου είναι στους Διδύμους και ως κυβερνήτης ο Ερμής, δείχνει κάτι σχετικό με τον οίκο αυτό η ανάδρομη πορεία του;
Ευχαριστώ και λυπάμαι αν αναφέρεται κάπου αλλού κάτι σχετικό, αλλά δεν το βρήκα!
-
13-03-2012, 05:18 PM #24
Ίσως και να έχει, αλλά αυτό θα το τσεκάρεις κ εσύ,... υπήρξαν τάσεις για πισωγυρίσματα στα ερωτικά ή επανασυνδέσεις??? εάν ναι , ίσως κ να έχει... (αν και αμφιβάλλω ότι 4 φορές το χρόνο κάθε φορά θα έχεις τα ίδια πισωγυρίσματα..το πιο ασφαλές είναι να εξετάσεις τι συμβαίνει όταν ο ανάδρομος είναι στο Δίδυμο, τότε μόνο θα μπορείς να τσεκάρεις τη συγκεκριμένη τάση που αφορά στα ερωτικά σου)
Εφόσον λοιπόν ο συγκεκριμένος Ερμής δεν είναι στο Δίδυμο, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις περισσότερο τον οίκο που αντιστοιχεί στον Κριό και να μας πεις τι είδους πισωγυρίσματα παρατηρείς εκεί.
Εμένα πχ δουλεύει πολύ το ηλιακό μου γιατί έχω πολλούς Τοξότες (5!) και επειδή ο Ερμής είναι ηλιακός κυβερνήτης των σχέσεών μου, συνήθως (σχεδόν πάντα να πω) βλέπω τους φίλους μου που είναι σκορπισμένοι ανά την Ελλάδα κ χαίρομαι ιδιαίτερα!! (κ μερικά ερωτικά πισωγυρίσματα κάποιες φορές)
Σε κάθε περίπτωση όμως γενικά ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλους και καλό είναι να αποφεύγουμε τα καινούρια ξεκινήματα (εάν έχουμε δυνατότητα επιλογής) και να ξέρουμε ότι είναι καλός για να επιδιορθώνουμε ότι είχαμε αμελήσει τον προηγούμενο καιρό... πχ πράγματα από το παρελθόν. (πχ το ΚΤΕΟ που έπρεπε να το είχαμε κάνει προ πολλού.. τη λάμπα που κρατούσαμε σε αχρηστία)
Λάβε υπόψιν σου όμως ότι αυτός ο Ερμής βάλλεται από παντού.... Πλούτωνα,... Ουρανό και Κρόνο..! !
Πάντως για να μη φοβάστε και τα ξεκινήματα ,.... θα σας πω ότι πήγα για δουλειά με ανάδρομο Ερμή... Ανακάλυψα ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είχα ξαναστείλει βιογραφικό και είχα ξαναμιλήσει! (παρελθόν ολε) και ηρέμησα, λέω ε, για αυτό άρχισα με ανάδρομο Ερμή,, αυτό θα ήταν. Αρχίζω τη δουλειά,... αλλά ανακαλύπτω ότι ο άμεσος επιβλέπων μου με το αφεντικό είχαν διαφορές. Να μην τα πολυλογώ διαφώνησαν και παραιτήθηκε ο άνθρωπος που ουσιαστικά επέμενε κ για τη δική μου πρόσληψη... Η εταιρεία άλλαξε προσανατολισμό τελείως , της ήμουν παντελώς άχρηστη οπότε έζησα την πιο ευχάριστη απόλυση που μπορείτε να φανταστείτε. Όλο μέλια,... με πλήρωσε κ όλα καλά.
Αυτή η τόσο σύντομη εμπειρία με έχωσε στα βαθιά,..μου άνοιξε τα μάτια , πήγα τις διακοπές μου χαλαρή και το φθινόπωρο βρήκα αλλού δουλειά,...και η προϋπηρεσία νομίζω ήταν για καλό..! Χαμένη δε βγήκα πάντως..
-
13-03-2012, 05:48 PM #25
Ναι ... ίσως και να έχει μιας και όντως υπάρχει ένα πισωγύρισμα με ανάδρομο Ερμή (όχι πάντα - αλλά συνέβαινε με ανάδρομο Ερμή στο Λέων το καλοκαίρι), γιαυτό και ήθελα να καταλάβω αν εξηγείται ή αν επιβεβαιώνεται έτσι!
Στο γενέθλιο χάρτη μου ο Κριός είναι στον 3ο οίκο... οπότε τα επικοινωνιακά περνούν τη δική τους δοκιμασία!
Είμαι Λέων και με γενέθλιο Ερμή στην 4η μοίρα του Λέων.
Θα ψάξω όμως και το θέμα του Ερμή στους Διδύμους όπως αναφέρεις.
Ευχαριστώ πολύ!
-
13-03-2012, 09:56 PM #26
ligero έχει αξία, ουσιαστικά ο κυβερνήτης του 5ου σου γυρίζει ανάδρομος επομένως τα θέματα του οίκου ανακινούνται. Για παράδειγμα από τη στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον 3ο σου δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο μήνυμα ή τυχαία συνάντηση με σύντροφο από το παρελθόν.
-
14-03-2012, 12:20 PM #27
-
14-03-2012, 12:55 PM #28
ligero περίμενε γιατί βλέπω να γινόμαστε μονόπλευρες, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Η αναδρομή του Ερμή στον χάρτη σου θα μπορούσε να δείξει κι άλλα πράγματα κι όχι απαραίτητα μια επανασύνδεση που απ' ότι καταλαβαίνω είναι το ζητούμενο σου. Μελέτησε τη φύση του πλανήτη, τι σημειοδοτεί, το ζώδιο που βρίσκεται και τον οίκο που διελαύνει κι ύστερα συνδύασε τα με τους γενέθλιους οίκους που κυβερνά ο Ερμής για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
-
14-03-2012, 02:16 PM #29
Σίγουρα! Κάτι τέτοιο από μόνο του - έχεις δίκιο - δεν θα λειτουργούσε έτσι!
Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής - τουλάχιστον σε εμένα - έχω παρατηρήσει ότι πάντα με βάζει στη διαδικασία να ξανασκεφτώ κάτι που με απασχολεί, να αναθεωρήσω και να επιδιώκω οποιαδήποτε επικοινωνία με σαφήνεια.
Η επιστροφή δεν σημαίνει επανασύνδεση...!!!
-
14-03-2012, 02:39 PM #30
ligero καλησπέρα,
Φυσικά ούτε εγώ γνωρίζω περί τίνος θέματος ήταν η ερώτηση σου.
Προς χάριν ευκολίας όμως να σου πω πως οι δικές μου πολύχρονες παρατηρήσεις μέχρι σήμερα έχουν δείξει αυτο που και εσύ πολύ σωστά διέγνωσες. Ειδικότερα δε όσον αφορά ζητήματα σχέσεων, άτομα που είχαν χωρίσει και επανήλθαν με ανάδρομο, ξαναχώρισαν κανονικά και με τους νόμους των άστρων όταν ο Ερμής ξαναμπήκε σε ορθή φορά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.