s
Πανσέληνος στην Παρθένο «Εσωτερική Κάθαρση» - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
    Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Πανσέληνος στην Παρθένο «Εσωτερική Κάθαρση»

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Κοραλλία. Νομίζω η μεγαλύτερη επιτυχία σ’ ένα άρθρο είναι να συντονιστεί αυτός που το γράφει με το θέμα του. Να νοιώσει ότι δεν αποτελεί παρά το νοητικό και συναισθηματικό φίλτρο μέσα από το οποίο περνάει για να εκφραστεί η ενέργεια του θέματος. Χαίρομαι ιδιαίτερα αν κάτι τέτοιο φαίνεται στο αποτέλεσμα

Ευχαριστώ κι εσένα electrosurfer που κι εσύ διάκρινες ότι έχω δεχτεί την ενέργεια της Σελήνης. Για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να υποστηρίζει ότι ο παράδεισος ή η κόλαση εξαρτιόνται από τη διατροφή του καθενός. Πέρα από θρησκευτικά ή ηθικά δόγματα πάντως, η συγκεκριμένη περίοδος του χρόνου είναι η πλέον κατάλληλη για νηστεία, που και για ιατρικούς λόγους είναι πολύ ωφέλιμη για τον οργανισμό μας. Κι αν δεν καθαρίσουμε το σώμα μας δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να καθαρίσουμε την ψυχή μας. Αν δεν βρούμε τη βούληση για το πρώτο δεν ξέρω που θα την ψάξουμε για το δεύτερο.

Και μιας που σήμερα, 8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια μέρα της γυναίκας, ας μην παραλείψουμε κι έναν συσχετισμό με τη σημερινή Πανσέληνο, που αποτυπώνει τουλάχιστον ενα μέρος της ψυχολογία μας.
    Λίγη ευαισθησία, λίγη λογική, μια ανησυχία, μια αβεβαιότητα για το μέλλον,μια αίσθηση του τύπου "τα ψέμματα τελείωσαν", όλες κατι απ'όλα αυτά νιωθουμε.

Όχι μια μέρα με λουλούδια, γλυκά κλπ, εμπορευματοποιημένη και εμπορεύσιμη.
    Μια μέρα για μια δεύτερη σκέψη σε όλες μας. 'Ενα χαμόγελο και ένα ευχαριστω για όλα όσα θεωρούνται δεδομένα. Όχι δεν είναι δεδομένα, είναι στο χέρι μας. Αν θέλουμε και όποτε θέλουμε. Ακριβως όπως είναι και η Σελήνη με την κυκλοθυμία της, έτσι είμαστε κι εμείς, με τα "φεγγάρια" μας.
    Και η ζωή μας κάπως έτσι είναι,μια πάνω μια κάτω.
    Όπως λέει και το τραγούδι, η ζωή είναι Γυναίκα.

Χρόνια μας πολλά.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Γυναίκες, χρόνια σας πολλά!

Εμένα αφήστε με απέξω. Είμαι κατά κάθε είδους αμερικανόφερτης και δη παγκόσμιας εορτής του είδους.

Αλλά ως οπαδός των "γυναικών της αρχαιότητας ", ή Τα Μυστήρια των Γυναικών αρχαία και σύγχρονα ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ -ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ( για όποια ενδιαφέρεται Εσθερ Χαρντιγκ -Εκδόσεις Σπαγγείρα σας εύχομαι υπό το πρίσμα όλων των ερεθισμάτων του περιεχομένου αυτου του βιβλίου ) !

Δηλαδή των δικών μας γυναικών στην αρχαιότητα!

Το βιβλίο είναι σούπερ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μετά από αυτό κάθε γυναίκα ποιό γυναίκα όσο ποτέ πιο πριν.

Για βάλτε το ίσως στα υπόψη σας!

Υ.Γ. Γυναίκα της άλλης πλευράς..................και ότι θέλετε σκεφτείτε

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread