s
[Συζήτηση] Σεξουαλικές Φαντασιώσεις - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 82
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια μου,

δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αυτό για να έχω πολύ σαφή άποψη. Απ' όσα όμως έχω διαβάσει και καμιά εικοσαριά χάρτες που έχω δει, μπορώ να πω πως δεν έχω δει σεξουαλική διαστροφή στην οποία να μην συμμετέχει κι ο Άρης με κάποιο τρόπο. Το θέμα αυτό όμως δεν είναι και τόσο απλό. Π.χ. υπάρχει και ο ψυχισμός μαζοχισμός που δεν βγαίνει απαραίτητα και ερωτικά.

Στον μαζοχισμό δεν είναι η ενοχή του ατόμου για την σεξουαλικότητά του η κύρια αιτία. Για παράδειγμα, αν μια μητέρα μαλώνει και κτυπά το παιδί της και αμέσως το αγκαλιάζει και το φιλά (δικές της ενοχές που το κτύπησε) μπορεί να κάνει ένα παιδί να συνδυάσει μέσα του την αγάπη με τον πόνο.
    Κοραλλία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παρορμητικό έχεις κι εσύ. Πολλές φορές απαντάς εντελώς διαφορετικά από αυτό που σου γράφω και δίνεις την εντύπωση ότι άλλο διαβάζεις και άλλο καταλαβαίεις (κάτι που νόμιζα ότι το παθαίνω μόνο εγώ).
    Στο πιο πάνω ποστ μου, δεν λέω ότι στο μαζοχισμό είναι η ενοχή για την σεξουαλικότητα η κύρια αιτία. Λέω ότι , για παράδειγμα, πολλές φορές βασίζονται σε κάποια ενοχή για την σεξουαλικότητα Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μου απαντάς προσπαθώντας να εξηγήσεις τις αιτίες του μαζοχισμού, που πρέπει να πούμε πως μία είναι αυτή που αναφέρεις εσύ, άλλη αυτή που αναφέρω εγώ , αλλά και πολλές άλλες ψυχογενείς αιτίες που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε σε αυτή τη συζήτηση.
    Ο προβληματισμός μου ήταν σαφής. Συμφωνώ με τις όψεις Άρη για περιπτώσεις διαστροφών , αλλά τις έχω συναντήσει σε πολύ καλοβαλμένο Άρη , χωρίς καμία αρνητική επιρροή . Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις αυτές, ο κυβερνήτης του 8ου ήταν σε αρνητική όψη με τα φώτα.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα αυτό (λογικό μου φαίνεται γιατί δεν είναι και ένα θέμα που έχει σοβαρούς λόγους να ασχοληθεί κανείς) , είναι κατανοητό να μην έχεις καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη άποψη.

Μπήκα στον κόπο να γράψω αυτό το ποστ, μόνο για να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς λέω, σε περίπτωση που προηγουμένως δεν μπόρεσα να γίνω κατανοητή.
    Last edited by katiakiss; 30-01-2012 at 07:09 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια μου,

μόνο ωροσκόπο έχω στα παρορμητικά. Τι είδους διαστροφές έχεις δει με καλοβαλμένο Άρη; Από αστρολογικό ενδιαφέρον ρωτάω. Αυτό που λέγαμε σε άλλο θέμα, η χαρά της γνώσης.

Όνομα:
    Κάτια

Όσο κι αν σου φανεί παράξενο αυτό (εμένα μου φάνηκε) και στις πέντε περιπτώσεις είχε να κάνει με σαδιστικές τάσεις και παρακινήθηκα να το δω από τις διηγήσεις φιλενάδων.
    Και στις 4 περιπτώσεις ο Άρης ήταν από όλες τις απόψεις καλοβαλμένος (ζώδιο, οίκος , όψεις). Όμως ο κυβερνήτης του 8ου ήταν στις τρεις περιπτώσεις ο Ερμής και έκανε σκληρή όψη με τα φώτα, ενώ βρισκόταν μέσα στον 8ο συμμετέχοντας είτε σε ταυ-τετραγώνων είτε σε σταυρό. Σε μια περίπτωση ο Άρης είναι στον Ζυγό (το μόνο που θα μπορούσε κανείς να θεωρεί αρνητικό) , αλλά με καλές όψεις. Σε αυτή την περίπτωση ο κυβερνήτης του 8ου είναι ο Δίας, σε τετράγωνο με την σύνοδο Σελήνης\Κρόνου. (και τα 5 ωροσκόπια είναι αντρικά)

ΥΓ: Να σου πω την αλήθεια, σε περιπτώσεις σαδισμού θα περίμενα εμπλοκή Κρόνου \Άρη. Ήταν απογοήτευση για μένα που δεν βρήκα τίποτα τέτοιο, ούτε έμμεσα.
    Last edited by katiakiss; 30-01-2012 at 07:44 PM.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια μου,

μόνο ωροσκόπο έχω στα παρορμητικά. Τι είδους διαστροφές έχεις δει με καλοβαλμένο Άρη; Από αστρολογικό ενδιαφέρον ρωτάω. Αυτό που λέγαμε σε άλλο θέμα, η χαρά της γνώσης.
    Αν μου επιτραπεί η συμμετοχή, το εν λόγω άτομο, εξ ων γνωρίζω και άκουσα, με "καλοβαλμένο" Άρη, "πάσχει" απο φετιχισμό, σεξουαλικό αυτοπεριορισμό-αυτοτιμωρία, και συχνά-πυκνά συμμετέχει σε "παρέες".

Αθήνα, 12/11/1967, ωρα 17.25.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ταυρινα, ειδα τον χαρτη και προσεξα κατι που αναφερεται ως ενδειξη απο τον Κο Αρχο.
    Ο βεβαρυμενος 5ος οικος κι αν θυμαμαι καλα ο αρης στον αιγοκερω, συν καποιες αλλες προυποθεσεις. Νομιζω σημερα επαναδημοσιευτηκε το αρθρο του σχετικα με τον φετιχισμο.

Τα yod και η συνοδος σεληνης- κρονου δειχνουν τον δυσκολο ψυχισμο του ατομου.
    Παντως εχεις δικιο, δεν θα μου περναγε κατι τετοιο απ το μυαλο, παρ οτι ο 5ος οικος δειχνει εντονη ερωτικη ζωη.

Να σε ρωτησω κατι αλλο? Ειναι τοσο πολυ γοητευτικο αυτο το ατομο? Ουρανος-ποσειδωνας-πλουτωνας κανουν οψη με τον ωροσκοπο, κι επιπλεον η αφροδιτη κυβερνητης του ωροσκοπου, βρισκεται στον ζυγο στον 5ο. Μου εκανε εντυπωση.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Όσο κι αν σου φανεί παράξενο αυτό (εμένα μου φάνηκε) και στις πέντε περιπτώσεις είχε να κάνει με σαδιστικές τάσεις και παρακινήθηκα να το δω από τις διηγήσεις φιλενάδων.
    Και στις 4 περιπτώσεις ο Άρης ήταν από όλες τις απόψεις καλοβαλμένος (ζώδιο, οίκος , όψεις). Όμως ο κυβερνήτης του 8ου ήταν στις τρεις περιπτώσεις ο Ερμής και έκανε σκληρή όψη με τα φώτα, ενώ βρισκόταν μέσα στον 8ο συμμετέχοντας είτε σε ταυ-τετραγώνων είτε σε σταυρό. Σε μια περίπτωση ο Άρης είναι στον Ζυγό (το μόνο που θα μπορούσε κανείς να θεωρεί αρνητικό) , αλλά με καλές όψεις. Σε αυτή την περίπτωση ο κυβερνήτης του 8ου είναι ο Δίας, σε τετράγωνο με την σύνοδο Σελήνης\Κρόνου. (και τα 5 ωροσκόπια είναι αντρικά)

ΥΓ: Να σου πω την αλήθεια, σε περιπτώσεις σαδισμού θα περίμενα εμπλοκή Κρόνου \Άρη. Ήταν απογοήτευση για μένα που δεν βρήκα τίποτα τέτοιο, ούτε έμμεσα.
    Κάτια,

χρειάζεται πολλή διευρεύνηση το θέμα αυτό. Θα ήθελα πολύ, αν θέλεις κι εσύ, να τις δούμε αυτές τις περιπτώσεις.

Κατ' αρχήν, όταν μιλάμε για σαδισμό εννοούμε ψυχολογικό σαδισμό ή ερωτικό και πραγματική πρόκληση σωματικού πόνου; Αυτό το ρωτάω επειδή συχνά στους άντρες αρέσουν κάπως πιο σκληρά πράγματα ενώ στις γυναίκες πιο ευαίσθητα αγγίγματα και συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις πάνω σ' αυτό.

Λες ότι στις 3 περιπτώσεις ο Ερμής ήταν κυβερνήτης του 8ου σε σκληρές όψεις με τα φώτα. Ο Ερμής μόνο σύνοδο κάνει με τον Ήλιο που δεν θεωρείται σκληρή όψη. Επομένως εννοείς σκληρές όψεις με την Σελήνη;

Η σύνοδος Σελήνης/Κρόνου σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δώσει μισογυνισμό και μια τάση σκληρότητας ή συναισθηματικής αναλγυσίας προς τις γυναίκες. Μήπως μπορεί αυτό να θεωρήθηκε σαδισμός;

Στον σαδισμό είδα να είναι και δυνατός ο Πλούτωνας στον χάρτη ή να κάνει δυσαρμονική όψη με τον Άρη. Ο μαρκήσιος ντε Σαντ, για παράδειγμα, έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Μπορείς, σε παρακαλώ, να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Μήπως κάποιος απ' αυτούς τους άντρες είναι Σκορπιός ή έχει Άρη στον Σκορπιό;

Ταυρίνα,

είδα τον χάρτη που λες. Ο άντρας αυτός έχει σύνοδο Ήλιου/Ποσειδώνα στον Σκορπιό πάνω στον άξονα του ωροσκόπου. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να βγάλει πράγματα που για τους περισσότερους να είναι "αδιανόητα" αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποια πραγματική διαστροφή που να είναι πρόβλημα για τον ίδιο ή τους άλλους. Για παράδειγμα, το "ομαδικό" σεξ είναι το όνειρο κάθε άντρα, τι να λέμε τώρα; Και είναι πάρα πολύ της μόδας.

Όνομα:
    Κάτια

Αυτή τη φορά η βιασύνη χτύπησε εμένα. Εννοείται ότι δεν ήταν ο Ερμής, αλλά ο Ποσειδώνας, δεν ξέρω με τι συνειρμό έγραψα Ερμή αντί Ποσειδώνα. Και η μία περίπτωση είναι Ποσειδώνας αντίθεση με την σύνοδο Σελήνης Κρόνου και όχι τετράγωνο που έγραψα πριν.
    Μιλώ για πρόκληση σωματικού πόνου και όχι για την εντύπωση σωματικού πόνου. Άλλωστε ο ψυχολογικός σαδισμός δεν υπάγεται στις σεξουαλικές διαστροφές που είναι το θέμα μας.
    Συμφωνώ για την σχέση Πλούτωνα\Άρη σε σαδομαζοχιστικά θέματα, αλλά νομίζω ότι και ο Κρόνος κάνει το ίδιο, ενώ ο Ουρανός έχει κάτι το πιο πειραματικό, εκκεντρικό και τεχνικό να εμπλέκεται.

Σκορπιός δεν ήταν κανένας, αν και θα περίμενε κανείς κάτι τέτοιο (τουλάχιστον εγώ απόρησα) Ένας είχε Άρη στον Σκορπιό και κανένας Άρη ανάδρομο .

ΥΓ: Οι χάρτες αυτοί είναι στοιχεία που μου έχουν δώσει τρεις διαφορετικές κοπέλες που είναι μη ενεργά μέλη στο φόρουμ, αλλά είναι μέλη του site και δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία πριν τις ρωτήσω.
    Last edited by katiakiss; 30-01-2012 at 10:10 PM.

Κάτια,

δεν διαφωνώ με τον Άρη/Κρόνο, παράλληλα όμως στους χάρτες που έχω δει υπήρχε και ένα δυνατό πλουτώνιο στοιχείο.

Αν σου δώσουν την άδεια οι κοπέλες αυτές θα ήθελα πολύ να δω τους χάρτες και να τους συζητήσουμε, ακόμα και εκτός φόρουμ αν προτιμούν.

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Ταυρινα, ειδα τον χαρτη και προσεξα κατι που αναφερεται ως ενδειξη απο τον Κο Αρχο.
    Ο βεβαρυμενος 5ος οικος κι αν θυμαμαι καλα ο αρης στον αιγοκερω, συν καποιες αλλες προυποθεσεις. Νομιζω σημερα επαναδημοσιευτηκε το αρθρο του σχετικα με τον φετιχισμο.

Τα yod και η συνοδος σεληνης- κρονου δειχνουν τον δυσκολο ψυχισμο του ατομου.
    Παντως εχεις δικιο, δεν θα μου περναγε κατι τετοιο απ το μυαλο, παρ οτι ο 5ος οικος δειχνει εντονη ερωτικη ζωη.

Να σε ρωτησω κατι αλλο? Ειναι τοσο πολυ γοητευτικο αυτο το ατομο? Ουρανος-ποσειδωνας-πλουτωνας κανουν οψη με τον ωροσκοπο, κι επιπλεον η αφροδιτη κυβερνητης του ωροσκοπου, βρισκεται στον ζυγο στον 5ο. Μου εκανε εντυπωση.

Τι να πω?
    Προσωπικα, απορω τι του βρίσκουν!

Εξωτερικα τουλαχιστον, δεν δείχνει κατι που να παραπεμπει σε εντονο 5ο ή 8ο.
    Βεβαια, σαν σκορπιός ξερει να κρυβεται, αλλα ο Αρης του, όπως είπες δείχνει εναν πολύ συμμαζεμενο χαρακτήρα, καπως παλαιας "κοπής", αλλα σε καμία περίπτωση δεν δείχνει αυτό που ενας αστρολόγος διαβαζει στο χαρτη του.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)