- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 155
Thread: Εορταστική εμφάνιση
-
16-11-2005, 04:12 PM #21
Re: Εορταστική εμφάνιση
Και εγω θα επιθυμουσα εορταστικη εμφανιση. Να μας δωσει μια νοτα χαρας και αισιοδοξιας.
Η αποδειξη στον ανθρωπο οτι η ζωη του εχει νοημα, ειναι το πιο σημαντικο που μπορει να κανει η Αστρολογια.
D.Rudhyar
-
16-11-2005, 05:20 PM #22
Originally Posted by starfish
Κι εγω αρχισα απο τωρα να προβαρω τα καλαντα! :toung:
Ανυπομονω πραγματικα να το δω!Ανανεωση εδω και τωρα!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
23-11-2005, 08:49 PM #23
Ωραίο το κόκκινο χρώμα, ωραία τα χιόνια που πέφτουν, ωραίος και ο Αη-Βασίλης. Αλλά... είναι πολύ αργό βρε παιδιά! Η σελίδα"σέρνεται"(και έχω αρκετά γρηγορησύνδεση). Τι πάει στραβά?? Μπορεί να υπάρχει μια επιλογή φόντου στην 1η σελίδα, για τους ανυπόμονους (Κριούς, τοξότες, κλπ).
Φιλικά Coconut
-
23-11-2005, 09:05 PM #24
Κάτω και αριστερά έχει επιλογή αλλαγής θέματος εμφάνισης. Αν σέρνεται και με εκείνη φαίνεται παραγέρασε και θέλει μπαστουνάκι :toung:
Πάντως αυτό το χάλι με τον ΟΤΕ στις γρήγορες υποτίθεται adsl που χρυσοπληρώνουμε είναι απαράδεκτο. Προφανώς έχεις πέσει στα γνωστά overload.
Η σελίδα είναι μια χαρά από άποψη ταχύτητας για τα δεδομένα που εμφανίζει. Να είσαι σίγουρη ότι πρώτος εγώ θα έκανα διορθωτική κίνηση αν παρουσιαζόταν πρόβλημα.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
25-11-2005, 12:35 PM #25
Εορταστική εμφάνιση
Και εγώ ψηφίζω ναι στην εορταστική εμφάνιση, το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης και ταιριάζει απόλυτα με τα Χριστούγεννα αφού είναι η γιορτή της Αγάπης :embarrest
-
12-11-2006, 04:18 PM #26
Πολλοί διαχειριστές και γραφίστες πιστεύουν ότι τα φόρουμ και γενικότερα οι ιστοσελίδες δεν πρέπει ν' αλλάζουν "εμφάνιση" γιατί έτσι χάνουν το προφίλ τους. Πολλοί από αυτούς όσο περνά ο καιρός αλλάζουν γνώμη.
Από την αρχή στο horoscope και μετά στο myhoroscope άλλαξα τις χρωματικές του αποχρώσεις και τα γραφικά του περίπου 10 φορές σε διάρκεια λειτουργίας 2 ετών. Πιστεύω ότι ο κόπος και οι ώρες που αφιερώνω συνήθως βρίσκουν αποδοχή από το σύνολό μας.
Σας είχα κάνει πριν περίπου 1 χρόνο την παρακάτω ερώτηση και την επαναλαμβάνω και σήμερα.
Όσοι θυμούνται την περσινή μας "εμφάνιση" σκέφτομαι να κινηθώ περίπου στους ίδιους τόνους. Όσοι είναι νέοι απλά ρισκάρουν :toung:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
12-11-2006, 04:24 PM #27
Αγαπητέ μας ScP, θα ήταν ό,τι καλύτερο να ταιριάξει η εορταστική ψυχολογία που θα έχουμε σε λίγο καιρό με μία ανάλογη εορταστική εμφάνιση του σάιτ!
Επικροτώ!! :bigsmile:Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
12-11-2006, 04:31 PM #28
Nαι ναι ναι,
Θα βάλω και χριστουγεννιάτικο αβαταρ,
τέλειοοοοοο:nuts: :nuts: :nuts:
-
12-11-2006, 04:32 PM #29
Δεν είμαι ανάμεσα σ' αυτούς (δυστυχώς) που είδαν την περσινή γιορτινή εμφάνιση του site (καλά να πάθω), αλλά μου αρέσουν και οι αλλαγές γενικότερα. Θα είναι ότι καλύτερο να μπει λίγο κόκκινο στην on line ζωή μας. Γιορτές έρχονται ας μπούμε στο κλίμα.:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
12-11-2006, 04:35 PM #30
Η περσινή μας εμφάνιση ήταν πολύ ευχάριστη! Δεν βλέπω την ώρα να ντυθούμε λίγο στα κόκκινα, για να ανέβει η διάθεση. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και ελπίδας για όλους! :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.