- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 35
-
02-12-2011, 02:10 AM #21
Re: Άρης στην Παρθένο...Ώρα για "εκκαθάριση"
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
02-12-2011, 11:51 AM #22
Ο ήλιος είναι στον 8ο (14η των Διδύμων),ο Δίας στον 5ο (20η των Ιχθυών) και ο Ουρανός στον 2ο (20η του Τοξότη). Ο Άρης διελαύνει τον 11ο και μέρος του 12ου οίκου, αλλά το τετράγωνο σχηματίζεται στον 11ο. Σας ρώτησα γιατί αν και ο Άρης θεωρείται γρήγορος πλανήτης θα μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στην Παρθένο. (Αν δε σας πειράζει να μου μιλάτε στον ενικό -δεν είμαι και πολύ μεγάλη... Κ επειδή το όνομα μου δεν φαίνεται από το ψευδώνυμο με λένε Σόνια.Σας ευχαριστώ πολύ κ πάλι!)
-
02-12-2011, 12:20 PM #23
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
02-12-2011, 12:34 PM #24
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, Σόνια.
Το ταυ-τετράγωνο που έχεις πραγματοποιείται στα μεταβλητά ζώδια. Μεγάλη ανάγκη τους είναι να μεταβαίνουν σε νέες καταστάσεις και να αναζητούν διαρκώς νέους στόχους, ιδέες, ορίζοντες. Ο τρίτος πλανήτης είναι ο Δίας, που σημαίνει ότι αγαπάς σε μεγάλο βαθμό την περιπέτεια , τη γνώση, την αναζήτηση και αυτό το ψάχνεις στα θέματα του 5ου οίκου (δημιουργικότητα, παιδιά, αισθηματικές σχέσεις,...)λειτουργώντας με ποσειδώνιο τρόπο.
Όταν πέρασε ο Κρόνος από τον 11ο οίκο σου, ήρθε σαν αυστηρός δάσκαλος να σου υποδείξει ότι κάποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τις διελεύσεις, γιατί με κάποιο τρόπο μας "οδηγούν" να βελτιωνόμαστε.
Εσύ νομίζεις ότι, μετά από τις τρεις φορές που σου υπενθύμισε την παρουσία του ο Κρόνος, έχεις πάρει το μάθημά σου?Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
02-12-2011, 01:48 PM #25
Errikaki έχεις δίκιο για την ημερομήνια, και φυσικά και για τα νεύρα... Κ εγώ θα ήθελα να φύγει, να πάει αλλού..Φτάνουν τα μαθήματα!!!
Αλκμήνη συμφωνώ απόλυτα ότι οι διελεύσεις, ειδικά του Κρόνου, μας ωριμάζουν και μας "οδηγούν" και ελπίζω ότι μετά τις τρεις φορές όπως λες που εμφανίστηκε ο Κρόνος τόσο έντονα στο ωροσκόπιό μου τα τελευταία χρόνια, έχω βρει κάποια άκρη σε ότι αφορά τα θιγόμενα θέματα. Βέβαια, βλέπω ότι επικεντρώνεσαι κυρίως στα θέματα του 5ου οίκου, αλλά όπως τις βίωσα εγώ νομίζω ότι κυρίως επηρρεάστηκαν θέματα του άξονα 2ου - 8ου (οικογενειακά - επαγγελματικά). Αυτό που με προβληματίζει λοιπόν στη διέλευση του Άρη είναι το προς ποια πλευρά κινείται: έρχεται για να δείξει ότι μπορεί να κατάλαβα λάθος τα μαθήματα του Κρόνου ή για να δώσει την ευκαιρία να εξωτερικευθούν οι εσωτερικές ,κατά βάση, διεργασίες που έγιναν στο διάστημα εκείνης της διέλευσης;;; Εσύ πως θα το προσέγγιζες αυτό το θέμα;;
-
02-12-2011, 02:44 PM #26
Όταν ενεργοποιείται το Τ-τετράγωνο, ενεργοποιούνται όλα τα μέρη του και οι οίκοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση 2ος, 8ος, 5ος και φυσικά και ο 11ος ο οίκος απ΄όπου πέρασε ο Κρόνος.
Στην περίπτωση του Άρη ενεργοποιούνται πάλι οι ίδιοι τομείς με διαφορετική ενέργεια από αυτή του Κρόνου. Ο Άρης σε σπρώχνει να ενεργήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες με τον τρόπο της Παρθένου δηλαδή σχολαστικότητα, ανάλυση, λεπτομέρεια, εργατικότητα και όχι τα αρνητικά χαρακτηριστικά του που είναι η βιασύνη, υπερβολή, ανυπομονησία.
Ποιο οίκο κυβερνά και πού βρίσκεται ο γενέθλιος Άρης σου?Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
02-12-2011, 02:53 PM #27
Γεια σας κορίτσια! Είδα μια έντονη κινητικότητα στο θέμα του Άρη στην Παρθένο και ενώ το απέφευγα, είπα ας μπω να δω με τι λυσσάνε! Χαχαχαχα Εννοείται ότι κάνω πλάκα και καταλαβαίνω την ανησυχία που μπορεί να προκαλεί η ανάδρομη πορεία αυτού του πλανήτη-πυροδότη. Ωστόσο, αρχικά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αφού ο πλανήτης γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε 2 χρόνια, δεν είναι κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά.
Τώρα, για τη φίλη μας την Σόνια που αν κατάλαβα καλά είναι γεννημένη το 86, θα ήταν χρήσιμο να ανατρέξει στο παρελθόν της και να βρει ποια περίοδο της ζωής της περνούσε από εκεί ο Άρης ανάδρομος και ποιες συνθήκες επικρατούσαν. Για να μην χαθείς στην μετάφραση, σου λέω ότι ήταν τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο του 1997, όπου λογικά ήσουν 11 χρονών. Στα 11 , είναι για τους περισσότερους δύσκολο να αξιολογήσουν την επίδραση των διελεύσεων - τηρουμένων των αναλογιών. Το καταλαβαίνω, αν και η φύση μου έδωσε την αβάντα ενός εκπληκτικού μνημονικού στις συναισθηματικές καταστάσεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του μακρινού παρελθόντος. Ίσως να σε βοηθούσε αν χώριζες τις εποχές με τα σχολικά έτη , τις γιορτές κλπ. Δηλαδή, αν ξεκινήσεις με το να θυμηθείς σε ποια τάξη ήσουν και τι έκανες ή που πήγες διακοπές όταν τελείωσες εκείνη την τάξη, σιγά-σιγά θα σου έρθει και η περίοδος της άνοιξης που μας ενδιαφέρει. Το δεύτερο μυστικό είναι να μην ψάχνεις εμπειρίες που αντιστοιχούν σε ενήλικο άνθρωπο. Οι εμπειρίες σε εκείνη την ηλικία έχουν κραδασμούς δυσανάλογους των δυνάμεων που ασκούνται, αλλά έχουν την ένταση της πρώτης φοράς και χτίζουν προηγούμενο. Είναι λοιπόν χρήσιμο να κάνουμε μια τέτοια ανασκόπηση.
Όπως και να έχει, αν καταφέρεις να αλιεύσεις κάτι από το παρελθόν σου, έχει καλώς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτό που συμβαίνει, είναι ότι ο Άρης από αυτή τη θέση της διέλευσής του, δημιουργεί έναν «σταυρό» πυροδοτώντας το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου που έχει κορυφή τον Δία στον 5ο και συμμετέχει σε αυτό ο Ήλιος , κάτι που το κάνει ακόμα πιο σημαντικό σαν γενέθλιο σχηματισμό.
Ο άξονα 2ου \8ου δεν σχετίζεται με οικογένεια\ καριέρα. Αυτός είναι ο άξονας \4ου\10ου . Ο 2ος\8ος σχετίζεται με τις αξίες, τις δικές μας και των άλλων, τον υλικό κόσμο, την αυτoαξία μας , την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα που μπορείς να πληροφορηθείς για αυτά, ψάχνοντας ελάχιστα στην βιβλιοθήκη του site.
Αν συνυπολογίσεις ότι αυτό το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου, αυτό τον καιρό ενεργοποιείται από τις εκλείψεις στον άξονα Δίδυμοι\Τοξότες και το ταυτόχρονο πέρασμα των δεσμών Σελήνης, τότε είναι εύκολο να βγάλει κανείς το συμπέρασμα ότι το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου, έχει κάθε λόγο να εκδηλώσει τον ρόλο που παίζει στον γενέθλιο χάρτη σου. Αυτός ο ρόλος όμως, δεν μπορεί να είναι σαφής αν δεν γίνει μία ενδελεχής αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη σου.
Το σίγουρο είναι ότι το πέρασμα του ανάδρομου Άρη από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δεν πρόκειται να φέρει κάτι για το οποίο δεν είσαι ενήμερη και δεν αντιμετωπίζεις μια ολόκληρη ζωή, αφού με αυτή την γενέθλια προδιάθεση ήρθες στον υλικό κόσμο των εμπειριών. Το 1997, οι εκλείψεις ήταν στον άξονα Ιχθύ\Παρθένου και είμαι σίγουρη ότι η αναζήτηση των παρελθοντικών εμπειριών σου, θα μπορούσαν να φωτίσουν το βαθύτερο νόημα αυτής της ενεργοποίησης.
Μην αναζητάς το αποτέλεσμα, αλλά την ουσία. Βρίσκοντας την ουσία, μειώνεις τον φόβο και είσαι σε θέση να ορίσεις το μέλλον σου εσύ και όχι οι διελεύσεις.Last edited by katiakiss; 02-12-2011 at 03:01 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-12-2011, 09:48 PM #28
Αλκμήνη, ο γενέθλιος Άρης μου βρίσκεται στην 23η του Αιγόκερου, στον 3ο οίκο και είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου μου.
Κάτια σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Θυμήθηκα νομίζω για ποια περίοδο μιλάς και γενικά νομίζω τότε βίωσα για πρώτη φορα καταστάσεις που επαναλείφθηκαν στο μέλλον με άλλες διελεύσεις. Επειδή ακριβώς όπως λες τα διλήμματα και τα θέματα αυτού του τετραγώνου τα αντιμετωπίζω συνεχώς κατα τη διάρκεια της ζωής μου (μπορώ να τα αναφέρω αν θέλετε, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του thread και αν επιτρέπεται αυτό), μπορώ να καταλάβω που θα επηρρεάσει ο Άρης. Το θέμα είναι ότι πριν την είσοδο του στην Παρθένο πήρα μία απόφαση που μπορεί να φέρει κάποιου είδους "λύση" ή πρόοδο στα θέματα αυτά και προφανώς τώρα περιμένω τις "πολεμικές ιαχές" του Αρη... Απλά κατα τη διάρκεια του Κρόνου είχα την αίσθηση ότι όποια πρωτοβουλία έπαιρνα γυρνούσε πίσω και με πλάκωνε και είπα να ρωτήσω αν είναι να περιμένω κάτι παρόμοιο κ από τον Άρη να το ξέρω να προετοιμαστώ γτ ηταν το μόνο που μου έλειπε...!!!
-
03-12-2011, 12:21 AM #29
Οι πολεμικές ιαχές είναι η παγίδα του Άρη. Στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός των καταστάσεων με σκοπό τη μεθοδευμένη δράση.
Έχω επίσης την εντύπωση ότι στα θέματα που θα ενεργοποιηθούν θα συμπληρώσουν την εικόνα συγγενικά πρόσωπα, αδέλφια(αν υπάρχουν), έγγραφα, επικοινωνία, αυτοκίνητο(30ς) πράγματα που είναι γνωστά και δεν σε υποψιάζουν για τα γεγονότα που θα έρθουν.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
04-12-2011, 07:38 PM #30
Πότε γυρνάει ανάδρομος ο άρης και σε ποιες μοίρες?
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.