- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
Thread: Ωριαια στρολογια! Ερωτηση!
-
31-10-2011, 04:44 PM #21
οκ hattie θα δειξει τι θα γινει σε ευχαριστω πολυ!
-
01-11-2011, 10:35 PM #22
Θελω να κανω δυο ερωτησεις και συγγνωμη που τις κανω στο συγκεγκριμενο θεμα αλλα ειναι δυο ερωτησεις λιγο χαζες οποτε ειπα να μην πιασω χωρο
.Η πρωτη εχει να κανει σχετικα με οψεις που γινονται μπρος το τελος των ζωδιων . Παραδειγμα αυτη την στιγμη ,γινεται εξαγωνο σεληνης-αφροδιτης ενω και οι δυο ετοιμαζονται να αλλαξουν ζωδιο και να μπουν σε πιο ευνοικα ζωδια απο εκεινα του Σκορπιου και του Αιγοκερου. Η δικη μου ερμηνεια ηταν οτι η Σεληνη στον αιγοκερω ειναι σε αδυναμια και η Αφροδιτη στον Σκορπιο βρισκεται σε πτωση αρα και αυτος που ρωτα και το θεμα του βρισκονται σε ασχημη θεση με την οποια λογω της θετικης οψης και της αλλαγης ζωδιου αλλαζει και την διαθεση των δυο.Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα μια θετικη οψη οταν γινεται πριν αλλαξει ζωδιο ειναι κατι το θετικο .Και η αλλη ερωτηση ειναι η εξης ,αν καποιος ρωτα μια ερωτηση και υπαρχει διαφορα ωρας ο χαρτης καταστρωνεται με την τοπικη ωρα η με την ωρα που του ανθρωπου που ερμηνευει τον χαρτη .Δηλαδη εγω ειμαι στο εξωτερικο και εχω καποιες ωρες διαφορα με την Ελλαδα,αν θελω να δω χαρτη φιλης που κανει ερωτηση γραφω τοπικη ωρα η ωρα που εχει εκεινη στον τοπο που μενει ? Αν χρησιμοποιησω την δικη μου ωρα το εξαγωνο προκειται να γινει ,με δικη της ωρα το εξαγωνο εχει ηδη γινει.
-
02-11-2011, 05:48 PM #23
Πιστεύω ότι μια θετική όψη είναι κάτι το θετικό έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή είτε πρόκειται να αλλάξουν ζώδιο οι πλανήτες είτε όχι. Τώρα, όταν είναι να αλλάξουν ζώδιο, η ερμηνεία που δόθηκε από την Τίνα είναι ότι ολοκληρώνεται μια κατάσταση και θα υπάρξουν αλλαγές που ουσιαστικά δεν ελέγχει αυτός που ρωτάει. Η θετική όψη ισχύει αλλά ίσως δεν είναι αρκετή.
Όσο αναφορά στην ώρα είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα. Παραδοσιακά ο αστρολόγος καταστρώνει τον χάρτη της Ωριαίας για τη στιγμή που ο ίδιος μαθαίνει την ερώτηση. Δηλαδή στον τόπο και χρόνο που βρίσκεται, ανεξάρτητα με το πότε και το που γεννήθηκε η ερώτηση στο μυαλό αυτού που ρωτάει. Αλλά βέβαια τότε οι ερωτήσεις δεν έμπαιναν από το τηλέφωνο, το διαδύκτιο κλπ. Αυτόν τον παραδοσιακό κανόνα τον έχουμε καταστρατηγήσει και σήμερα κάποιος βάζει μια ερώτηση δίνοντας μόνος του μια χρονική στιγμή που μάλλον του γεννήθηκε η ερώτηση. Βέβαια φαίνεται ότι κι έτσι δουλεύει. Τουλάχιστον αν κρίνω από τα πολλά παραδείγματα εδώ στο φόρουμ.
Τώρα γι’ αυτό που ρωτάς, το σίγουρο για μένα είναι ότι η ώρα θα πρέπει να συμβαδίζει με τον τόπο. Αν φτιάξεις τον χάρτη για το μέρος που βρίσκεσαι εσύ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη δική σου ώρα. Αν τον φτιάξεις για τον τόπο της φίλης σου χρησιμοποίησε τη δική της.
Είσαι σίγουρη ότι αλλάζοντας τόπο / ώρα αλλάζει και η όψη από αποκλίνουσα σε συγκλίνουσα; Δεν το νομίζω.
-
02-11-2011, 05:57 PM #24
.Ευχαριστω.Οχι τελικα εγω εκανα λαθος. Εχουμε μια ωρα διαφορα οποτε δεν ειχε συμβει το εξαγωνο ουτε στην Ελλαδα ουτε εδω ανεξαρτητα με το ποια ωρα θα εβαζα. Το προβλημα ηταν οτι εγινε μεσω ιντερνετ και δεν ηξερα τι ωρα να εβαζα ,την δικη μου η την δικη της
.
Προσωπικα ,δεν μ αρεσαν οι συγκεκριμενοι πλανητες στον Αιγοκερω και στο Σκορπιο.Αφου βρισκονταν σε αδυναμια και πτωση .Ωστοσο η αλλαγη ζωδιου στον τοξοτη και στον υδροχοο δεν νομιζω οτι ευνοει "σταθερες σχεσεις" δεδομενου οτι και ο τοξοτης και ο υδροχοος ειναι ανεξαρτητα ζωδια. Μπρος γκρεμος και πισω ρευμα δηλαδη.
-
02-11-2011, 06:44 PM #25
Πάνω στο ζήτημα της ώρας η Δ.Γιανακοπούλου στο βιβλίο αναφέρει ότι κρατά την ώρα που κατανοεί ο αστρολόγος την ερώτηση!
Οπότε βλέπουμε πόσο σημαντική είναι η ώρα για τον χάρτη.
Βέβαια αυτό στην πράξη δεν ξέρω πόσο επηρεάζει την απάντηση όπως λέει η hattie23 αν υπάρχει διαφορά ώρας μεγάλη!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
03-11-2011, 11:09 AM #26
Έτσι είναι το σωστό, τουλάχιστον παραδοσιακά, όπως ανάφερα και πριν. Ωστόσο αν προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε αυτό στην ηλεκτρονική επικοινωνία, θα πρέπει κάθε φορά που κάποιος βάζει μια Ωριαία στο φόρουμ και μάλιστα δηλώνει την ώρα της ερώτησης, όποιος προσπαθεί να την ερμηνεύσει να σχηματίζει το δικό του χάρτη ανάλογα με το πότε ο ίδιος κατανόησε την ερώτηση. Έτσι αν τρεις άνθρωποι προσπαθούν να ερμηνεύσουν την ίδια Ωριαία θα κοιτάνε τρεις διαφορετικούς χάρτες ανάλογα με το πότε μπήκαν στο φόρουμ και διάβασαν την ερώτηση. Νομίζω ότι δεν λειτουργεί έτσι, τουλάχιστον για την ηλεκτρονική επικοινωνία.
Εκτός κι αν πούμε ότι οι ερωτήσεις εδώ μπαίνουν για εξάσκηση και όχι για να δοθούν απαντήσεις. Οπότε αλλάζει το θέμα.
-
03-11-2011, 11:31 AM #27
Κορίτσια ο Δημήτρης έχει απόλυτο δίκιο, επίσης και η κ. Γιαννακοπούλου. Η σωστή ώρα είναι η ώρα που κατανοεί ο ερμηνευτής την ερώτηση και με τόπο, τον τόπο που βρίσκεται ο ίδιος και όχι ο ερωτών. Όσον αφορά το φόρουμ και τις ερωτήσεις που βάζετε ισχύουν μόνο στην περίπτωση που ποστάρετε τον χάρτη για περισσότερες απόψεις. Ουσιαστικά το ωριαίο το κάνετε στον εαυτό σας κι αυτή η ώρα ισχύει και όχι η ώρα που ποστάρετε.
Πρίν από δυο χρόνια είχε τεθεί το ίδιο θέμα γιατί ένα μέλος έκανε την ερώτηση μέσα στο φόρουμ και περίμενε να πάρει απάντηση. Ο καθένας το ερμήνευε ανάλογα με την ώρα που ήθελε. Το είχα πει τότε το λέω και τώρα. Δεν μπορείτε να βάζετε ερωτήματα στο φόρουμ. Τα βάζετε στους εαυτούς σας με τόπο γέννησης τον τόπο που βρίσκεστε και όταν δεν βγάζετε άκρη ποστάρετε τον χάρτη για περισσότερη βοήθεια.
Ερώτημα βάζετε μόνο όταν σας απασχολεί κάτι έντονα και όχι για πλάκα η για εξάσκηση. Η εξάσκηση προυποθέτει χάρτη που "ευσταθεί", αν δεν ευσταθεί βλέπουμε απλώς κάποια φαινόμενα που υπάρχουν πχ. μεταφορά φωτός, αμοιβαίες υποδοχές, κάνουμε την εξάσκηση μας αλλά δεν παίρνουμε απάντηση. Αυτό το λέω γιατί οι περισσότεροι βάζετε ερώτηματα και περιμένετε απάντηση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.