s
Πώς ερμηνεύουμε ένα γενέθλιο χάρτη; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Αγαπητε το3ο μετα το ποστ της κατιας, ειμαι σιγουρη οτι επιασες το γιατι προσπαθουμε ολοι ευγενικα να σε συγκρατησουμε κι εχεις ηδη λαβει απαντησεις στις ερωτησεις που εθεσες σε μενα, οποτε δεν θα επαναλαβω τα ιδια.

Χρειαζεται να ξερεις ομως, οτι καθως δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας, σκοπος δεν ειναι ν αμφισβητησουμε οσα πιστευεις για σενα η γενικοτερα τις πεποιθησεις σου.
    μ αυτον τον τροπο ομως θα ερμηνευαμε αυτον τον χαρτη, ακομη κι αν δεν ειχε προηγηθει η συζητηση που γινεται.

Ο ωροσκοπος, το Μεσουρανημα, οι γωνιακοι οικοι( 1ος, 4ος, 7ος, 10ος), ειναι απο τους πιο σοβαρους παραγοντες ενος ωροσκοπιου. εξ ισου ο ηλιος και η σεληνη. οταν λεμε λοιπον
    <το αιτημα> ενος οποιουδηποτε παραγοντα, εννοουμε την απαιτηση να εκφραστουν οι ιδιοτητες και η ενεργεια του (αν προκειται για πλανητη). δεν εχει σχεση με μεταφυσικα, ειναι απλα μια εκφραση.

Άλλο το αιτημα ενος ωροσκοπου Καρκινου κι αλλο ενος Υδροχοου.

Δεν ειμαστε θεολογικο φορουμ εδω και προσωπικα το βρισκω πολυ βαρετο να κανουμε συζητησεις αυτου του τυπου.

Ειπαμε να ερμηνευσουμε εναν χαρτη και τελικα ικανοποιουμε την εγωιστικη Σεληνη σου.

Όνομα:
    Δημήτρης
    Αγαπητέ to3o,
    Να πω καταρχήν ότι ποτέ δεν έγραψα ότι είσαι λάθος που δηλώνεις άθεος. Δεν μου πέφτει λόγος για το θέμα και είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει. Χρησιμοποίησα το παράδειγμα της θρησκείας για να δείξω πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα. Έγραψα ότι πιθανώς δεν σου άρεσε το μάθημα των θρησκευτικών γιατί το θεώρησα σαν πιθανό λόγο που ένα παιδί 12 χρονών θα απορρίψει τη θρησκεία. Αλλά και πάλι οι λόγοι που είχες είναι δική σου δουλειά και ελάχιστα μας ενδιαφέρουν.

Από κει και ύστερα να είσαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις τις «πολιτικές, ηθικές και θρησκευτικές μου απόψεις», όπως επίσης ότι σε καμιά περίπτωση δεν προέρχομαι από «θεϊστικό περιβάλλον». Επίσης να είσαι σίγουρος ότι δεν με έχεις δει εκτός εαυτού. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά όταν μου γράφεις ότι για μένα
    «είναι ΟΚ τα παιδάκια να υφίστανται πλύση εγκεφάλου έτσι ώστε να γίνονται [οσο είναι εύπλαστα] με το ζόρι θεϊστές και να παραμένουν έτσι»,
    τότε είσαι πολύ κοντά στο να με βγάλεις πράγματι εκτός εαυτού.

Σε ενοχλεί ότι τάχα σε επικρίνω αλλά εσύ γράφεις για μένα ότι μπούρδα σου κατέβει στο κεφάλι, δικαιώνοντας πανηγυρικά την επιπολαιότητα του χάρτη σου.

Αν και ξενέρωσα θα κρατήσω τα προσχήματα απαντώντας στις αστρολογικές απορίες σου.

Η σχετική ανωριμότητα της Παρθένου οφείλεται κυρίως στον κυβερνήτη της, τον Ερμή που είναι το αρχέτυπο του «αιώνιου παιδιού» αλλά και στη μεταβλητή της φύση. Δεν είναι βέβαια σαν τους αέρινους Δίδυμους αλλά είναι το λιγότερο γήινο από τα ζώδια της Γης.

Ο Ερμής κυβερνάει τον 7ο και 10ο οίκο σου γιατί τα δύο ζώδια του (Δίδυμοι και Παρθένος) βρίσκονται στις ακμές των οίκων.

Οι οίκοι 4ος μέχρι 7ος είναι κενοί επειδή δεν έχουν κάποιον πλανήτη. Θα πρέπει βέβαια να κοιτάξεις τους κυβερνήτες τους αλλά το ότι απουσιάζει η ενέργεια των πλανητών από αυτό το κομμάτι του χάρτη δείχνει κάποια έλλειψη στο συγκεκριμένο τομέα.

Το ανατολικό κομμάτι του χάρτη είναι η περιοχή όπου κοιτάμε τον εαυτό μας. Το δυτικό είναι που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Ο Ερμής στον 12ο δεν επιδιώκει το μπέρδεμα αλλά την ουσιαστική ενδοσκόπηση. Να επικοινωνήσεις κάτι που έχεις βρει πραγματικά μέσα σου κι όχι ότι ακούς να λέγεται.

Ο Ουρανός σου δεν βρίσκεται στον 11ο όπως έγραψες αλλά ο Πλούτωνας. Ίσως ακόμα να μπερδεύεις τα σύμβολα των πλανητών. Η ερμηνεία λοιπόν που έδωσε ίσως να ισχύει όχι επειδή ο Ουρανός είναι στον 11ο αλλά επειδή είναι σε σύνοδο με τον Ερμή. Η παρουσία του Πλούτωνα στον 11ο μάλλον σε κάνει να θέλεις να επιβάλλεσαι στις παρέες σου.

Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να δεις τον χάρτη μου αλλά θα μείνεις με την περιέργεια.

To3o δεν θα διαφωνησω μαζι σου στο οτι καθε αληθεια μπορει να εχει την φυσικη εξηγηση της, ομως απο την στιγμη που δεν μπορουμε ακομα να την εξηγησουμε χαρακτηριζεται ως μεταφυσικη. Το οτι βεβαια συνεχως τα τελευταια η φυσικη εισβαλλει ολο και περισσοτερο στο χωρο της μεταφυσικης δινοντας φως ειναι μια αλλη αληθεια. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την λεξη "μεταφυσικο". Πιστευω πως απλα εχει παρερμηνευθει σαν εννοια οπως εξαλλου και τοσες αλλες.
    Ας περασουμε παλι στο ωροσκοπιο σου!!!
    Ο κυβερνητης του 10 και 7 οικου ειναι ο ερμης οπως ανεφερε και προηγουμενως ο Δημητρης. το οτι βρισκεται στον 12 οικο θα μπορουσε να φανερωνει απομονωση για αιτηματα των οικων αυτων ή ακομα και ενα ατομο που θελει να αφηνει στην αφανεια τα θεματα τους???
    Δημητρη πολυ ωραια περιγραφη για τον ερμη στον 12!!!

Όνομα:
    Κάτια
    Ένας άνθρωπος που χάνει την αυτοκυριαρχία του , όπως εγώ, είναι σωστό να τηρεί την απόφαση αποχής του από ένα δημόσιο φόρουμ, αλλά το θέμα αυτό έχει πάρει μια ερεθιστική τροπή που οφείλω να παραδεχτώ ότι με έχει εξιτάρει μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Φίλε to3ο, αν και ο χάρτης σου δείχνει ότι θα μπορούσαμε να είμαστε αγαπημένα κολλητάρια ή τουλάχιστον να βρίσκουμε πολλά σημεία επαφής, φοβάμαι ότι –πράγματι- η σύνοδος Ερμή\Ουρανού «καίει» μεγάλο μέρος της λαμπρής της ενέργειας στην ανυπέρβλητη ανάγκη της για τον αυτοσκοπό της διαφορετικότητας.

Αναρωτιέμαι αν εσύ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που υπερτιμάτε την ανωτερότητα της διαφορετικότητας, έχετε λάβει ποτέ γνώση τι ακριβώς σημαίνει να είσαι διαφορετικός σε μια δομημένη κοινωνία που ο ορίζοντας της μύτης της, είναι το όριο του τι αποδέχεται και τι όχι.
    Μου είσαι συμπαθής και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία ενός ζωηρού διαλόγου χωρίς ψεύτικες ευγένειες. Δεν είναι κακό να είσαι και αλαζονικός σε σωστές δώσεις. Το θέμα μας όμως εδώ, δεν είναι αν είσαι επαρμένος ή αν είσαι επιπόλαιος κλπ.
    Προσωπικά, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που εκφράζεσαι αντισυμβατικά. Όπως είπε και ο Δημήτρης, έχεις έναν Ερμή που κυβερνά 2 γωνιακούς και βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του Ν.Δ σου στον 3ο και στους Ιχθείς . Αυτό θα πει ότι ο Ουρανός σου που κυβερνά τον 3ο της επικοινωνίας αλλά και τον Ν.Δ σου, είναι στον 12ο και σε σύνοδο με τον φυσικό κυβερνήτη του 3ου που είναι ο Ερμής.
    Ότι έχεις Β.Δ\Ν.Δ στον άξονα 3ου \9ου , σημαίνει ότι η φιλοσοφική αναζήτηση και η επικοινωνία , όπως και η σχέση σου με το εξωτερικό, τον νόμο και όλα όσο αποδίδονται σε αυτόν τον άξονα, ασκούν μια έντονη γοητεία στον ψυχισμό σου και είναι μια βαθύτερη ανάγκη σου , μία κατεύθυνση που χρωματίζει την προσωπικότητά σου με έναν φυσικό τρόπο, όπως αναπνέουμε. Όμως, είναι μεγάλη ανάγκη να κατανοήσεις το στοιχείο της υπερβολής του Τοξότη , έτσι όπως αυτό «παίζει» στον χάρτη σου , καθώς επίσης να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις την επιρροή της συνόδου Ήλιο \Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σου.
    Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάποιος από τους γονείς σου (πιθανά ο πατέρας σου) έχει ισχυρές φιλοσοφικές πεποιθήσεις και μέσα στην οικογένειά σου , ο διάλογος και η επιχειρηματολογία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά. Μάλλον έμαθες από μικρός την αξία της πνευματικής υπεροχής και είναι και ο «ρόλος» που διάλεξες να προβάλεις τον εαυτό σου. Μην θεωρήσεις ότι η λέξη «ρόλος» είναι υποτιμητικά γραμμένη. Όλοι κάποιο «ρόλο» επιλέγουμε σε αυτή την κοινωνία. Απολαμβάνεις τις μάχες πνευματικής υπεροχής και αυτό φαίνεται στην σύνοδο Άρη\Δία στον 9ο.

Επιστρέφω στην αγαπημένη σου λέξη\έννοια , την διαφορετικότητα (Ουρανός) . Λοιπόν φίλε μου, ο δικός μου Ερμής κυβερνά 3ο και είναι στον 12ο , αλλά σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Όταν ήμουν στο δημοτικό, στην τρίτη τάξη, διδασκόμασταν ταυτόχρονα θρησκευτικά και μυθολογία. Στο ένα μάθημα μαθαίναμε για τον Ηρακλή και στο άλλο για τον Σαμψών. Η τερατώδης φαντασία μου (Ιχθύς) έκανε εικόνα τους δύο ήρωες κατά την ώρα της παράδοσης και έτσι μου ήταν εύκολο να εντοπίσω τις σκανδαλώδεις ομοιότητες των ηρώων. Όταν σήκωσα το χέρι μου και το είπα στην δασκάλα, προφανώς ήρθε σε δύσκολη θέση (το 1981 , δεν ήταν ακόμα διαδεδομένοι αυτού του είδους οι συσχετισμοί) και με αποπήρε λέγοντάς μου ότι η φαντασία μου οργιάζει (το μόνο σωστό που είπε). Από τότε, ποτέ δεν έλεγα αυτού του είδους τις σκέψεις μου στους εκπαιδευτικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψα να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο, αλλά ότι η ουσία μου δεν βρίσκεται στην προβολή της διαφορετικής μου σκέψης ή αν θες του βάθους της σκέψης μου. Η φλόγα της έκφρασης ενός τονισμένου από όψεις Ερμή, εκπλήρωσε τον ρόλο του στον 12ο με το να εκφράζεται στον επαγγελματικό τομέα(η εμπλοκή του Κρόνου, κυβερνήτη 10ου ).

Στην περίπτωσή σου, ο Κρόνος κυβερνά τον 2ο οίκο σου και βρίσκεται στον 10ο από όπου κάνει το εξάγωνο με την εν λόγω σύνοδο Ουρανού\Ερμή. Ο 2ος σχετίζεται με τις κεκτημένες μας αξίες αλλά και με την αυτοαξία μας την ίδια. Όντας όλα αυτά στο ανατολικό τμήμα του χάρτη σου, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Δημήτρης, κάνουν την ανάγκη σου να αυτοπροσδιοριστείς μέσα από αυτές τις πλανητικές όψεις, ακόμα πιο επιτακτική. Όμως, ο κυβερνήτης της δημιουργικής σου έκφρασης (Άρης κυβ. 5ου ) είναι σε σύνοδο με τον Β.Δ σου και τετράγωνο με τον φυσικό κυβερνήτη του 5ου (Ήλιο) και φυσικά με τον Δία, που έρχεται να υπογράψει την υπερβολή και ίσως μια ελαφριά αλαζονεία (κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εγώ χαχα) .
    Ωστόσο, με την όψη Ήλιου\Ποσειδώνα να εμπλέκεται σε αυτό τον κόμβο της επιτακτικής σου ανάγκης για πνευματική επιβολή και υπεροχή, τα καλά νέα είναι ότι ψάχνεσαι και αυτό είναι το σημαντικό, αλλά τα κακά νέα είναι ότι σε περιμένουν πολλές απογοητεύσεις και πνευματικά χαστούκια στη ζωή. Είναι η φύση της ζωής μας τέτοια. Και μην πάει το μυαλό σου σε απογοητεύσεις τύπου , πίστευα στον σοσιαλισμό αλλά τώρα έχει τα χάλια του. Μιλώ για αυτοαακύρωση και βαθιές κρίσεις επαναπροσδιορισμού της προσωπικότητας.
    Θα υπάρξουν περίοδοι που θα νιώθεις ότι αδικείσαι που δεν δίνεις διάλεξη μπροστά σε ένα ολόκληρο στάδιο, αλλά και περίοδοι που θα θες να κρυφτείς στο εσωστρεφές σου λαγούμι με την πνευματική σου υπεροχή σε καταστολή από τις επανωτές της ήττες. Ούτε η Σελήνη σου στον Λέοντα και στον 8ο , ούτε και η σύνοδος Ερμή\Ουρανού στον Σκορπιό σου αφήνουν πολλά περιθώρια να ανεχτείς με ομαλό τρόπο τις όποιες πνευματικές ήττες.
    Μην βιάζεσαι να ταυτιστείς με τις όψεις που εναρμονίζονται ευχάριστα με την ζωηρή και παιχνιδιάρικη πλευρά του Τοξότη μέσα σου, αν και κάποτε, όλοι το πάθαμε αυτό. Ο δρόμος της αστρολογικής εμβάθυνσης είναι μακρύς και οι κορυφές δεν κατακτούνται εύκολα, για να μην σου πω ποτέ.

Θα καταλήξω λέγοντάς σου ότι το να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά διαφορετικός από το κοινωνικό σύνολο στο οποίο κινείσαι, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση . Το πραγματικό πρόσωπο της μισαλλοδοξίας, σου εύχομαι να μην το συναντήσεις ποτέ. Και αυτό στο γράφει ένας άνθρωπος που έζησε και ζει την ζωή του ως το «εξωτικό φρούτο» σε μια κοινωνία λευκών. Το να είσαι στο ενδιάμεσο των φυλών και να μην ανήκεις σε καμία από τις δύο, είναι πράγματι διαφορετικό και δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Είναι άλλο να είσαι χαριτωμένα διαφορετικός και να προβάλεις τις εκκεντρικές σου πεποιθήσεις σε φιλοθεάμον κοινό μιας πνευματικά καλλιεργημένης παρεούλας και άλλο να παίρνεις θέση στη ζωή με τη στάση σου. Σήμερα, ένας πραγματικά διαφορετικός είναι αυτός που δεν χρειάζεται το κινητό, δεν έχει δάνειο σε τράπεζα, δεν πάει στην άλλη γωνία με το αυτοκίνητο, δεν περνάει την μισή του ζωή μπροστά στον υπολογιστή του, δεν καταπίνει αμάσητη την κάθε πνευματική σαβούρα που θεωρείται in.
    Ποιος ασχολείται ακόμα με το αν υπάρχει θεός ή όχι και γιατί; Αν δεν υπάρχει, την κάτσαμε την βάρκα. Αν υπάρχει και είμαστε σε αυτό το χάλι, πάλι την κάτσαμε την βάρκα.

Τα σέβη μου και καλή συνέχεια.

ΥΓ : Θα πρέπει να διορθώσω λέγοντας ότι κυβερνήτης του Ν.Δ σου είναι ο Ποσειδώνας και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο που κυβερνά τον 9ο οίκο σου και ότι κυβερνήτης του Β.Δ στον 9ο είναι ο Ερμής και βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του 3ου σου που είναι ο Ουρανός.
    Last edited by katiakiss; 13-10-2011 at 05:01 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κατια καλως ηρθες!!! Το κατα ποσο ηταν καλο να τηρησεις την αποφαση αποχης εξαρταται απο την πλευρα που το βλεπεις. Για εμας δεν ηταν.
    Η οψη που σε οδηγησε να βγαλεις τα συμπερασματα για τον πατερα και τις φιλοσοφικες πεποιθησεις ειναι ο ποσειδωνας σε συνοδο με τον ηλιο στον 1?

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τα post σας

katiakiss, τώρα που ήρθες μείνε, ναι φαίνεται να έχουμε μια κάποια συγγένεια στη σκέψη, μιας και το post σου μου φάνηκε καταπληκκτικό.

SAGIVI, νομίζω οτι η συζήτηση παραμένει σε πολύ ενδιαφέροντα και καλά επίπεδα, κι αν πιάσαμε λίγο και την εγωιστική σελήνη μου, ίσως είναι οτι βγήκαμε λίγο απο την 'ερμηνεία χαρτών' και μπήκαμε στην συμβουλευτική αστρολογία. Κι αν πιάσαμε λίγο το θέμα θρησκεία είναι γιατι συζητούσαμε για 12ο οίκο.

Εγώ μια φορά τα ελαττώματά μου τα παραδέχομαι, απλά δε δέχομαι την κριτική έτσι εύκολα, πόσο μάλλον οταν η κριτική βασίζεται σε αυτά που προβλέπει ο Χ απο τη συμπεριφορά μου κι όχι το χάρτη μου.

Θα επανάλθω αναλυτικότερα

Συνήθως ένα έτοιμο πιάτο ....είναι απλως ένα έτοιμο μέτριο πιάτο, με όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του delivery
    η άποψή μου στο θέμα δεν είναι και πολυ διαφορετική απο τη δική σου: για μένα πιο ευτυχής είναι αυτός που μπορεί να απολαύσει και να εκτιμήσει τόσο ένα γρήγορο βρώμικο που και που, όσο και μια κορυφαία γκουρμεδιά. Στο λέει αυτό ένας που κόπιασε και κοπιάζει πολύ για να μπορεί να συλλέγει 80+ άγρια είδη μανιταριών για το πιάτο του.

Ατροπε
    Χρησιμοποίησα το παράδειγμα της θρησκείας για να δείξω πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα.
    Και απέτυχες, ας μείνουμε σε αυτό. δε νομίζω οτι είμαι μόνο εγώ που φαίνεται να βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα πάντως

Η παρουσία του Πλούτωνα στον 11ο μάλλον σε κάνει να θέλεις να επιβάλλεσαι στις παρέες σου.
    αυτό με μπέρδεψε ΔΗμήτρη, γιατι εγώ βλέπω οτι ο Πλούτων στον 11ο δείχνει δοτικό άνθρωπο, και

αυτό:
    You are likely to attract, or be attracted to, artistic, sensitive, or unusual and even off-center friends into your life. You have much sympathy and compassion for the underdog or the downtrodden.
    που μου έκανε εντύπωση γιατι χτύπησε κέντρο. και σε αυτή τη θέση αναφέρεται το ζήτημα των Υψηλών ιδανικών ως παράγοντα που μπορεί να αποπροσανατολίσει το άτομο.

katiakiss>>>

Μάλλον έμαθες από μικρός την αξία της πνευματικής υπεροχής και είναι και ο «ρόλος» που διάλεξες να προβάλεις τον εαυτό σου. Μην θεωρήσεις ότι η λέξη «ρόλος» είναι υποτιμητικά γραμμένη. Όλοι κάποιο «ρόλο» επιλέγουμε σε αυτή την κοινωνία. Απολαμβάνεις τις μάχες πνευματικής υπεροχής και αυτό φαίνεται στην σύνοδο Άρη\Δία στον 9ο.
    αντίθετα με οτι ίσως φαίνεται εδώ, δεν ήμουν τόσο κοινωνικός μικρότερος. Ήμουν μάλλον ντροπαλός, ειδικά με το άλλο φύλο, και δεν είχα καμία αίσθηση πνευματικής υπεροχής. σωστά εντοπίζεις όμως οτι, απο μικρός κατάλαβα οτι ήμουν καλός σε αυτό και ενώσο μου έλλειπε η αυτοπεποίθηση και το θάρρος, ήμουν δυνατός ρήτορας και ομιλητής, είχα πειθώ και συγκροτημένο λόγο απο μικρός.

είναι πολύ πιθανόν να βρήκε αυτό τον τρόπο να βγεί η τάση μου αυτή για το διαφορετικό γύρω απο την οποία χτίστηκα ως άτομο. δεν ξέρω αν υπερτιμώ το διαφορετικό, απλά τίμια δηλώνω οτι το διαφορετικό με εξιτάρει.

Με εξιτάρει η διαφορετική μουσική, ένας άνθρωπος που έχει να σου πει δυο πράγματα απο μια διαφορετική οπτική, μια κοπέλα που να είναι διαφορετική απο το σωρό των χαζοbimbo που να έχει μια γνώμη δική της και να γουστάρει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα κτλ, γουστάρω τις διαφορετικές προσεγγίσεις, τις διαφορετικές οπτικές, γιατι όλες μαζί κάνουν την ολική αντικειμενική οπτική. Ακούγεται σαν φετίχ με το διαφορετικό, ή διαφορετικότητα ως αυτοσκοπός, όμως δεν είναι είναι. Στην έννοια του διαφορετικού στηρίζονται οι πιο θεμελιώδεις αλήθειες. Ακόμα και η αστρολογία.

σωστά μαντεύεις οτι το περιβάλλον μου - και οι δύο γονείς - έχουν επαγγέλματα που σχετίζομαι με το λόγο και το πνεύμα και τα επιχειρήματα, φιλόλογος η μανα δικηγόρος ο πατέρας.

[σημ:περι ποσειδώνα σύνοδο ήλιο]
    τα καλά νέα είναι ότι ψάχνεσαι και αυτό είναι το σημαντικό, αλλά τα κακά νέα είναι ότι σε περιμένουν πολλές απογοητεύσεις και πνευματικά χαστούκια στη ζωή. Είναι η φύση της ζωής μας τέτοια. Και μην πάει το μυαλό σου σε απογοητεύσεις τύπου , πίστευα στον σοσιαλισμό αλλά τώρα έχει τα χάλια του. Μιλώ για αυτοαακύρωση και βαθιές κρίσεις επαναπροσδιορισμού της προσωπικότητας.
    είναι πάνω απο 4-5 χρόνια που περνάω μια περίοδο γενικού επαναπροσδιορισμού. Κατα τη γνώμη μου, οταν παίζεις τίμια με το περιβάλλον σου αλλα κυρίως με τον εαυτό σου, δε μπορείς να αποφύγεις το "καρμα" σου, άρα, τα ίδια τα προβλήματα στις σχέσεις και γενικά είναι αυτά που φέρνουν το 'feedback', δηλαδή την ανάδραση, που μπορεί να παίρνει μορφή αυτοακύρωσης ή αυτο-αμφισβήτησης. Χωρίς αυτό τι είμαστε και τι είναι η φιλοσοφία και όλα αυτά που ακούγονται ωραία; Χωρίς να εναρμονίσεις τις ιδέες & τα συναισθήματα με τις πράξεις σου και την καθημερινότητα σου, για ποια αρμονία μπορούμε να μιλήσουμε; Πραγματικά όμως, αυτός είναι ο τρόπος που θεωρώ οτι συμβαίνει η αυτοβελτίωση. Με κρίσεις συνείδησης, που σε βάζουν να επανεξετάζεις κάποια που θεωρούσες μη-σημαντικά ή δε τα είχες βάλει καθόλου στο παιχνίδι. Κρίσεις συνείδησης που αμφισβητούν το ίδιο σου το είναι.

κανείς δε σχολίασε τις αρνητικές όψεις του άρη μου

το τετράγωνο με ωροσκόπο και θέση στον 9ο,

που θεωρώ οτι είναι απο τα σημαντικότερα ελαττώματά μου. βγάζω μια επιθετικότητα στο διάλογο. πάντα έλεγα , οτι έτσι μου αρέσει και οτι φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, διαλεκτικά, εν μέρει και για να δικαιολογηθώ, όμως το τίμιο νταλαβέρι με την πραγματικότητα δε μπορεί παρά να έχει αναγκάσει να δω αυτά τα ζητήματα και τα προβλήματα που δημιουργούν στις σχέσεις με τους άλλου και να τα έχω δουλέψει λιγάκι.

χρειάζεται ακόμα δουλειά πάντως.

όσο για τους οίκους που ειναι κενοί, το κοιτάω έτσι?

ας πούμε: έχω κενό τον 4ο: κοιτάω σελήνη , εχω κενό τον 5, κοιτάω ήλιο, τον 6 ερμή, τον 7 αφροδίτη ?

ένα τραγουδάκι παλιότερο που αφιερώνω στη σύνοδο ερμή και ουρανού

λινκ
    Last edited by to3o; 15-10-2011 at 05:51 PM.

Το3ο σχετικα με τους κενους οικους σου κοιτα τους κυβερνητες τους. Δηλαδη ο 5 εχει την ακμη του στον κριο αρα κοιτας τον αρη.
    Οσο για τις οψεις του αρη πιστευω πως δινει περισσοτερο επιθετικοτητα στον τροπο που προβαλλεσαι-τετραγωνο αρη ωροσκοπου, συνοδος αρη με κυβερνητη ωροσκοπου-ισως σου δινει και μια δοση μαχητικοτητας.
    Last edited by ktisila; 15-10-2011 at 10:39 PM.

Mε τις λίγες γνώσεις που έχω θα ήθελα να πω ότι κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με τις όποιες θετικές όψεις του χάρτη του, γιατί κάποια στιγμή προοδευτικά τα τρίγωνα και τα εξάγωνα μετατρέπονται σε ωραιότατα τετράγωνα.

οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα άτομο με "εύκολο " χάρτη, κατά τη γνώμη μου , είναι περισσότερες από αυτές των ατόμων με "δύσκολο " χάρτη.

Όνομα:
    Τίνα
    Άσχετα από τις διαφωνίες που προκλήθηκαν εκείνο που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πόσο γρήγορα ο to3o έμαθε ερμηνεύει και να συνθέτει. Τεράστια πρόοδος αν σκεφτούμε ότι μέχρι πριν από 2 μήνες ρωτούσε να μάθει για τα ηλιακά ζώδια.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread