s
Ωριαια θα τα φτιαξω ποτε μαζι του? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 22 of 22
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Ωριαια θα τα φτιαξω ποτε μαζι του?

Εντελώς φιλικά
    Μην προσπαθεί;ς να "εκβιάσεις" την απάντηση. Η αγωνία σου είναι δυσανάλογη. Εδώ στο σάιτ με τα ωριαία γίνεται μια προσπάθεια να τα βάλετε σωστά στο μυαλό σας. Όσοι όμως ρωτάτε έχετε αγοράσει κάποιο βιβλιο ωριαίας; 2 καλά ελληνικά βιβλία υπάρχουν στην αγορά με κόστος αρκετά χαμηλό.

Η ερώτησή σου από την αρχή ήταν ασαφής. Εάν ο χάρτης εξεταστεί χωρίς μεθοδολογία δεν είναι κακός για το ερώτημα.
    Αλλά μην κρατήσεις σε παρακαλώ από όσα έγραψα μόνο τις τελευταίες λέξεις τις πρότασης.

Προς όλους μας

Εάν συνεχίσει αυτό το εμφανές "θέλω να μου πεις την απάντηση" και τα μικρο κολπάκια των τάχαμ εκτιμήσεων δεν θα ξανα-επιτραπούν ερωτήματα.

Αγοράστε βιβλία, ζητήστε από την Τίνα ή όποιον άλλοο θέλετε να σας κάνει ένα σεμινάριο χαμηλού κόστους, αναζητήστε και μεταφράστε κείμενα από το ίντερνετ και μοιραστείτε τα για να τα βλέπετε όλοι.

Δημιούργησα το myHoroscope για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Τον έχω επιτύχει σε μεγάλο βαθμό. Ούτε χαβαλές θα γίνεται στα φόρουμ, ούτε θα υπάρχουν ανισότητες.

Καλοί λογαριασμοί για να είμαστε καλοί φίλοι.

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Δηλ αν δεν κανουν οψη ο Κρονος που ειναι του 5ου κυβερνητης και η Αφροδιτη δεν γινεται τιποτα ετσι?Η πολυαστρια που υπαρχει στον 5ο μπορει να διχνει οτι εκεινος ειναι απασχολημενος με δικες του υποθεσεις?
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Re: Ωριαια θα τα φτιαξω ποτε μαζι του?

Ε ενταξει μην με φατε κιολας!Αστειευομαι!:bigsmile: Ναι η ουσια ειναι να μαθουμε να εξεταζουμε μονοι μας χαρτες ωριαιας και να κανουμε εξασκηση και να τους χρησιμοποιουμε και για αλλους τομεις. Σας ευχαριστω εστω για αυτα τα λιγα πραγματα που μου ειπατε καταφερα να μαθω καποια αλλα δεν μπορω να εχω την αναλογη εμπειρια με εσας (ηδη διαβαζω καλα γεννεθλιους χαρτες)αλλα με την ωριαια δεν ειχα ιδεα!Καταλαβα ομως οτι πρεπει να κοιταμε και τις λεπτομεριες πχ πλανητες σε εξαρση ,αμοιβαιες υποδοχες και τους παραγωγους οικους!Πραγματι θα με ενδιεφερε να μου πειτε για καποια βιβλια η σαιτ που να περιεχουν κειμενα σχετικα με την ωριαια

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)