s
Έναρξη δικαστικού αγώνα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 22 of 22

Re: Έναρξη δικαστικού αγώνα

Αγαπητή taurine,

Η Έκλειψη που λέει η Κάτια σχηματίζει μεγάλο σταυρό με

1) Αντίθεση με Πλούτωνα στις 6 Αιγ 07΄
    2) Τετράγωνο με Κρόνο στις 10 Ζυγ 43΄
    3) Τετράγωνο με Ουρανό στις 4 Κριού 32΄

Την κατάσταση βοηθά ο Δίας από τον Ταύρο (4ο 59΄) και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς (0ο 43΄) με εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα.

Αν προσωπικά αντιμετώπιζα τέτοιο θέμα θα κοιτούσα εκτός από το Ηλιακό Τόξο:

1ο: Τα προοδευτικά μου για 6 μήνες τουλάχιστον και αν "κλείνει" όπως λένε κάποια γενέθλια όψη(γίνεται ακριβής).

2ο : Τις διελεύσεις από 7ο, 9ο οίκους καθώς και τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες από τον Κρόνο και μετά με τους κυβερνήτες του 7ου, 9ου καθώς και τυχόν πλανήτες που θα είχα σ' αυτούς τους οίκους το ίδιο χρονικό διάστημα.

3ο: Τις όψεις που σχηματίζονται από τους πλανήτες της Έκλειψης που ανέφερα πιο πάνω με προσωπικούς πλανήτες. π.χ. Είσαι Ταύρος, η έκλειψη γίνεται στον Καρκίνο, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης μπορεί να σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ήλιο, Ερμή σου στον 4ο,...

Επίσης η Έκλειψη γίνεται στον 7ο οίκο σου , αφού έχεις Ωροσκόπο στις 29 μοίρες Τοξότη. Ο Ουρανός σε αντίθεση με τον Κρόνο από ποιούς οίκους γενέθλιους περνούν;
    Η βοήθειά σου θα είναι από άτομο της οικογένεάς σου (Δίας στον 4ο οίκο σου) και η δυσκολία σου από τον οίκο του Κρόνου και Ουρανού (ίσως τον 3ο, 9ο). Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με συγγενείς δικούς σου ή του συζύγου( αν είσαι παντρεμένη), ή με άτομο συγγενικό δικό σου που βρίσκεται μακρυά.

Ελπίζω να βοήθησα σε κάτι.

vikoza

Re: Έναρξη δικαστικού αγώνα

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Αγαπητή taurine,

Η Έκλειψη που λέει η Κάτια σχηματίζει μεγάλο σταυρό με

1) Αντίθεση με Πλούτωνα στις 6 Αιγ 07΄
    2) Τετράγωνο με Κρόνο στις 10 Ζυγ 43΄
    3) Τετράγωνο με Ουρανό στις 4 Κριού 32΄

Την κατάσταση βοηθά ο Δίας από τον Ταύρο (4ο 59΄) και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς (0ο 43΄) με εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα.

Αν προσωπικά αντιμετώπιζα τέτοιο θέμα θα κοιτούσα εκτός από το Ηλιακό Τόξο:

1ο: Τα προοδευτικά μου για 6 μήνες τουλάχιστον και αν "κλείνει" όπως λένε κάποια γενέθλια όψη(γίνεται ακριβής).

2ο : Τις διελεύσεις από 7ο, 9ο οίκους καθώς και τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες από τον Κρόνο και μετά με τους κυβερνήτες του 7ου, 9ου καθώς και τυχόν πλανήτες που θα είχα σ' αυτούς τους οίκους το ίδιο χρονικό διάστημα.

3ο: Τις όψεις που σχηματίζονται από τους πλανήτες της Έκλειψης που ανέφερα πιο πάνω με προσωπικούς πλανήτες. π.χ. Είσαι Ταύρος, η έκλειψη γίνεται στον Καρκίνο, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης μπορεί να σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ήλιο, Ερμή σου στον 4ο,...

Επίσης η Έκλειψη γίνεται στον 7ο οίκο σου , αφού έχεις Ωροσκόπο στις 29 μοίρες Τοξότη. Ο Ουρανός σε αντίθεση με τον Κρόνο από ποιούς οίκους γενέθλιους περνούν;
    Η βοήθειά σου θα είναι από άτομο της οικογένεάς σου (Δίας στον 4ο οίκο σου) και η δυσκολία σου από τον οίκο του Κρόνου και Ουρανού (ίσως τον 3ο, 9ο). Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με συγγενείς δικούς σου ή του συζύγου( αν είσαι παντρεμένη), ή με άτομο συγγενικό δικό σου που βρίσκεται μακρυά.

Ελπίζω να βοήθησα σε κάτι.

vikoza
    Ο Δίας στον 4ο οίκο,είναι η μοναδική μου ελπίδα. Αν όμως τον εκλάβουμε ως δίπολο του 10ου οίκου, θα μπορούσε να σημαίνει και "πολλαπλασιασμό" προβλημάτων από προιστάμενη αρχή?

Ο Ουρανός από τον Κριό πράγματι θα βρίσκεται στον 3ο μου γενέθλιο, και ο Κρόνος από το Ζυγό στον 9ο.
    Στο γενέθλιο ο Κρόνος μου (στο Λιοντάρι και 8ο) σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μου (στο Σκορπιό και 10ο)

Μέσα στο "θέμα" μου, εμπλέκονται εναντίον μου και ένας γείτονας στο ρόλο ψευδομάρτυρα. (Ο 3ος γενέθλιος μου περιέχει 'Αρη/Αφροδίτη)
    Επίσης συγκατηγορούμενοι είναι ο σύζυγός μου και ο πατέρας μου (χωρίς να γνωρίζω το λόγο) και ο 9ος μου γενέθλιος περιέχει Πλούτωνα σε αντίθεση με τους δύο παραπάνω προσωπικούς πλανήτες.

¶τομο του εξωτερικού δεν υπάρχει, ούτε και κάποιος μακρινός συγγενής μου.

Και όπως είπα παραπάνω, σαπουνάκι, σχοινάκι κλπ!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.
    Ακόμη όμως δεν έχω καταλάβει πως "ανεβάζουμε" χάρτη.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)