s
[Συζήτηση] Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 70

Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο

Καλημέρα, κρασάκι!

Το προσόν του μεγάλου τριγώνου στον αέρα είναι ότι βοηθά το άτομο να στηρίζεται στην λογική του όταν αντιμετωπίζει προκλήσεις ή δυσκολίες στην ζωή του. Βοηθά το άτομο να αποστασιοποιείται και να μπορεί να δει έτσι τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Αν θυμάμαι καλά είσαι Ιχθύς στο ζώδιο κι έτσι το μεγάλο τρίγωνο στον αέρα σου δίνει και μια άλλη διάσταση και προοπτική των πραγμάτων. Σε βοηθά να μην χάνεσαι στην αμφιβολία ή την ασάφεια του συναισθήματος.

Ο Ερμής στον Υδροχόο δεν είναι και τόσο αναλυτικός. Ο ωροσκόπος στην Παρθένο και η Σελήνη στους Διδύμους κάνουν το "μηχανάκι" να δουλεύει πολύ και να... υπερθερμαίνεται! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενισχύει πολύ την μνήμη και την παρατηρητικότητα, αυτό που είπες ότι συγκρατείς και την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ ο Πλούτωνας προσθέτει το βάθος. Το μεγάλο τρίγωνο σου έχει και μια... έξτρα ενίσχυση επειδή ο Ερμής είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου σου.

Καλησπέρα κ. Μόζορα και καλησπέρα σε όλους τους υπόλοιπους!Ευχαριστήθηκα πολύ το κείμενο σας! Και θα ήθελα να ξέρω και γω ,αν γίνεται, τι σημαίνει το τρίγωνο ωροσκόπου-ποσειδώνα-σεληνης στα ζωδια: παρθένος,αιγόκερως και ταύρος στους 1ο,4ο και 8ο οίκο αντίστοιχα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Το μεγάλο τρίγωνο στην γη βοηθά το άτομο να είναι προσγειωμένο, ρεαλιστικό και να έχει επαφή με τις πρακτικές ανάγκες της ζωής. Εδώ ο Ποσειδώνας (κι επειδή είναι και η Σελήνη στον Ταύρο) δίνει μια ανάγκη για ομορφιά και αισθητική στα υλικά πράγματα. Αυτό βέβαια αν είναι σωστή η ώρα γέννησης σου αφού συμμετέχει ο ωροσκόπος σ' αυτό. Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου αλλά γενικά μιλώνας ένα μεγάλο τρίγωνο στους οίκους που αναφέρεις δίνει εύνοια σε θέματα οικονομικά και ακινήτων.

Όνομα:
    Σοφία

Κοραλλία σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Ναι τη λογική την έχω είναι η αλήθεια και όσο μεγαλώνω νομίζω ότι τα καταφέρνω να αποστασιοποιούμαι και να χειρίζομαι καλύτερα τα προβλήματα έτσι.. αν είναι να μου προσφέρει αυτό μάλλον καλό μου κάνει, γιατί και με κάμποσο ιχθύ στο χάρτη το συναίσθημα κυριαρχεί επίσης.. απλώς ο αέρας και η παρθένος μου καλύπτει τη διαίσθηση μου κάποιες φορές, έτσι αισθάνομαι.. θέλει δουλειά αυτό όμως..

όσο για το το ότι υπερθερμαίνεται το μηχανάκι..δεν μπορούσες να βρεις καλύτερη ατάκα! :bigsmile: άστα να πάνε, κάποιες φορές, ειδικά πιο παλιά, ένιωθα ότι απο την πολλή ανάλυση πρέπει να αρχίσω να γράφω σενάρια.. σαν το μυαλό να παραμένει ξύπνιο παραπάνω απο το κανονικό..
    Να σαι καλά!
    Bonne nuit!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Κα Μόζορα σας ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας! Η ώρα γέννησης μου είναι σίγουρο ότι είναι ακριβής. Οπότε καλή τύχη και εύνοια σε όλους μας!!

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Βλέπω τώρα ότι υπάρχουν δυο ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησα.

taurine, το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα που έχεις κατά την γνώμη μου ισχύει.

Ariete79, η όψη που ονόμασες "μεγάλο τετράγωνο" ονομάζεται σταυρός. Σταυρό έχουμε όταν 2 πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους, μετά άλλοι δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους και οι 4 αυτοί πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνα μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα τετράπλευρο σχήμα μέσα στον χάρτη.
    Ευχαριστω πολύ (και πάλι) Κα Μόζορρα!

Απλά,νομίζω πως το άρθρο σας ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο του.
    Τουλάχιστον για τη δική μου περίπτωση, μόνο μύθος μου φαίνεται....
    Την περίοδο που ο Δίας ήταν στους Διδύμους, (κάπου στο 2001) και ενεργοποίησε τον γενέθλιό μου Πλούτωνα στο Ζυγό, τότε ένιωσα ένα ελαφρύ άγγιγμα της τύχης. Το γενέθλιο τρίγωνο στις φωτιές (το ξαναλέω) είναι αρκετά μπελαλίδικο.

Όνομα:
    Γωγώ

γεια σας! πολύ ενδιαφέρον άρθρο.. ! μια χαρά το μεγάλο τρίγωνο..αλλά τι κάνουμε όταν έχουμε ταυ-τετράγωνο ? μήπως υπάρχει κάποιο άρθρο σχετικά ? βλέπω 2 ταυ τετράγωνα στο χάρτη μου και ανησυχώ.:blink:

Κάλησπέρα και πάλι κ. Μόζορα! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε για ένα μεγάλο τρίγωνο που έχει ο σύντροφος μου στον χάρτη του. Είναι Δίας, Αφροδίτη, Ουρανός στα ζώδια τοξότης- κριός- τοξότης στους 12ο, 3ο, 12ο οίκους αντιστοίχως.΄Επίσης, ο ¶ρης στον κριό και τον 3ο οίκο κάνει ένα ακόμα τρίγωνο με τον Ουρανό του. Συγγνώμη αν το τελευταίο στοιχείο είναι άσχετο απλά ακόμα είμαι στην αρχή και προσπαθώ να πώ ότι μαθαίνω!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Πόπη

Υπέροχο άρθρο με πολύ δυνατά παραδείγματα.

Έχω δει σε χάρτη ένα τέτοιο τρίγωνο με Δία στον Κριό στον 12ο, Σελήνη στο Λιοντάρι στον 5ο και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 8ο.
    Πραγματικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω ξεκάθαρα.
    Αν μπορέσετε κάποια στιμγή δώστε μου μερικά στοιχεία για την όψη.
    Θέλω να μάθω πως μπορεί να ερμηνευθεί.

Ευχαριστώ.
    Tabula rasa

Κοραλλία,

Σ' ευχαριστούμε για το άρθρο ! Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου. Πολλές φορές
    το μεγάλο τρίγωνο δημιουργείται από πλανήτες που δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο
    στοιχείο, επειδή κάποιος πλανήτης είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, ενώ οι
    υπόλοιποι στις πρώτες. Το δεχόμαστε σαν μεγάλο τρίγωνο σ΄αυτή την περίπτωση;

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)