s
Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 49

Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)

στην οικοθεσία, ο 7ος οίκος μου πέφτει στον τοξότη ενώ του φίλου μου στον υδροχόο.
    τί δείχνει αυτό για τη σχέση;

Quote Originally Posted by gigia View Post
    στην οικοθεσία, ο 7ος οίκος μου πέφτει στον τοξότη ενώ του φίλου μου στον υδροχόο.
    τί δείχνει αυτό για τη σχέση;
    Δες ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Τοξότη και ποια του Υδροχόου, για να καταλάβεις (εν μέρει) πώς βιώνετε και πώς αντιλαμβάνεστε τη σχέση σας, Φυσικά, από μόνο του αυτό το στοιχείο δεν λέει τίποτα, αν δεν συνδυαστεί και με άλλα:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

μπορει καποιος-καποια να μου πει τι συμβολιζει
    ο δεκατος οικος σε ενα composite???

μη μου πειτε ..μονο την καρριερα..???!!!

σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..

Quote Originally Posted by pouck View Post
    μπορει καποιος-καποια να μου πει τι συμβολιζει
    ο δεκατος οικος σε ενα composite???

μη μου πειτε ..μονο την καρριερα..???!!!

σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..
    Την καριέρα; Ποια καριέρα; Του ...ζεύγους;
    Αν και εν πολλοίς ο 10ος του σύνθετου έχει στοιχεία του γενέθλιου, διαφοροποιείται επειδή είναι ...δίκροκος, αφού αφορά την τοποθέτηση δύο ατόμων. Σε γενικές γραμμές όμως 'έχει να κάνει με την κοινωνική καταξίωση του ζευγαριού και την όποια υπόληψη θα έχει στην κοινωνία. Ακόμα, θεωρείται "καλός" Οίκος εδώ, καθώς αν είναι δυνατός μπορεί να " υποχρεώσει" τα άτομα να βρούνε τις κοινές συνισταμένες, να πατήσουν πάνω τους και να βαδίσουν παρέα σε αυτές, προκειμένου να "καταξιωθούν" ως ζεύγος. Ουσιαστικά δείχνει τα σχέδια που μπορεί το ζευγάρι να υλοποιήσει.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    irene

εχω σελληνη και βερτεξ στον 7ο οικο και ο σθντροφος μου στοσ ποσειδωνα ειναι καλος η κακος ξεχωριστα και μαζι με τον συντροφο μου??

γεια σας! τι γινεται οταν ο αλλος εχει ηλιο, σεληνη και ερμη στον 12ο μου?

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    γεια σας! τι γινεται οταν ο αλλος εχει ηλιο, σεληνη και ερμη στον 12ο μου?
    Αν έχεις κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου (που σίγουρα θα έχεις) και για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις να τα βγάζεις στη φόρα (που σίγουρα δεν θα θες, για αυτό και τα καταχώνιασες εκεί), παρά το συναισθηματικό δέσιμο που θα υπάρχει και παρά την συναισθηματική οικειότητα που θα αναπτύσσεται, θα υπάρχουν στιγμές που η αναμόχλευση των πιο εσωτερικών και ασυνείδητων πεδίων σου θα σε τσιτώνει ή θα δημιουργείται ασυνεννοησία στην προσπάθεια να εκλογικευθούν κάποιες καταστάσεις που από τη φύση τους δεν εκλογικεύονται.
    Δεσμός "παράνομος" ή κρυφός, ψεματ-άκια(-άρες)μεταξύ σας και υπερβολική φαντασία δεν πρέπει να αποκλείονται :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

επισης αυτο το ατομο εχει τον αρη πανω στον πλουτωνα στον σκορπιο!!! θετικες οψη με τον ηλιο μου τετραγωνο με την σεληνη μου...να το καψω πριν με καψει...?:blink:

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    επισης αυτο το ατομο εχει τον αρη πανω στον πλουτωνα στον σκορπιο!!! θετικες οψη με τον ηλιο μου τετραγωνο με την σεληνη μου...να το καψω πριν με καψει...?:blink:
    Για να μιλάς τόσο απαξιωτικά για αυτόν, μάλλον δεν τον έχεις και σε μεγάλη υπόληψη. ¶ρα, προς τι το ενδιαφέρον;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

βασικα δεν μιλαω απαξιωτικα...απλα προσπαθω να καταλαβω που οφειλονται τα ναμεικτα συναισθηματα

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)