- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 49
-
12-06-2009, 01:42 PM #21
Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)
στην οικοθεσία, ο 7ος οίκος μου πέφτει στον τοξότη ενώ του φίλου μου στον υδροχόο.
τί δείχνει αυτό για τη σχέση;
-
12-06-2009, 02:10 PM #22
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-11-2009, 05:28 AM #23
μπορει καποιος-καποια να μου πει τι συμβολιζει
ο δεκατος οικος σε ενα composite???
μη μου πειτε ..μονο την καρριερα..???!!!
σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..
-
28-11-2009, 07:35 AM #24
Την καριέρα; Ποια καριέρα; Του ...ζεύγους;
Αν και εν πολλοίς ο 10ος του σύνθετου έχει στοιχεία του γενέθλιου, διαφοροποιείται επειδή είναι ...δίκροκος, αφού αφορά την τοποθέτηση δύο ατόμων. Σε γενικές γραμμές όμως 'έχει να κάνει με την κοινωνική καταξίωση του ζευγαριού και την όποια υπόληψη θα έχει στην κοινωνία. Ακόμα, θεωρείται "καλός" Οίκος εδώ, καθώς αν είναι δυνατός μπορεί να " υποχρεώσει" τα άτομα να βρούνε τις κοινές συνισταμένες, να πατήσουν πάνω τους και να βαδίσουν παρέα σε αυτές, προκειμένου να "καταξιωθούν" ως ζεύγος. Ουσιαστικά δείχνει τα σχέδια που μπορεί το ζευγάρι να υλοποιήσει.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-12-2009, 05:35 PM #25
εχω σελληνη και βερτεξ στον 7ο οικο και ο σθντροφος μου στοσ ποσειδωνα ειναι καλος η κακος ξεχωριστα και μαζι με τον συντροφο μου??
-
08-12-2009, 11:16 PM #26
γεια σας! τι γινεται οταν ο αλλος εχει ηλιο, σεληνη και ερμη στον 12ο μου?
-
09-12-2009, 07:37 AM #27
Αν έχεις κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου (που σίγουρα θα έχεις) και για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις να τα βγάζεις στη φόρα (που σίγουρα δεν θα θες, για αυτό και τα καταχώνιασες εκεί), παρά το συναισθηματικό δέσιμο που θα υπάρχει και παρά την συναισθηματική οικειότητα που θα αναπτύσσεται, θα υπάρχουν στιγμές που η αναμόχλευση των πιο εσωτερικών και ασυνείδητων πεδίων σου θα σε τσιτώνει ή θα δημιουργείται ασυνεννοησία στην προσπάθεια να εκλογικευθούν κάποιες καταστάσεις που από τη φύση τους δεν εκλογικεύονται.
Δεσμός "παράνομος" ή κρυφός, ψεματ-άκια(-άρες)μεταξύ σας και υπερβολική φαντασία δεν πρέπει να αποκλείονται :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
09-12-2009, 01:32 PM #28
επισης αυτο το ατομο εχει τον αρη πανω στον πλουτωνα στον σκορπιο!!! θετικες οψη με τον ηλιο μου τετραγωνο με την σεληνη μου...να το καψω πριν με καψει...?:blink:
-
09-12-2009, 02:11 PM #29
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
09-12-2009, 02:58 PM #30
βασικα δεν μιλαω απαξιωτικα...απλα προσπαθω να καταλαβω που οφειλονται τα ναμεικτα συναισθηματα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.