s
Και εγένετο... φάρμα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 48
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Και εγένετο... φάρμα

Αν υπήρχε μυαλό στο κεφάλι και ξέραμε πώς να διαχειριστούμε τη ζωή μας δεν θα επιτρέπαμε ούτε την αδικία ούτε το κακό. Με την ψήφο μας όμως και μόνο δείχνουμε εάν έχουμε μυαλό :toung:

Πριν χρόνια ίσως θυμάσαι Δέσποινα ένα τζίρο δισεκατομμυρiων που έγινε με τα 090 επειδή οι εμπνευστές κατάλαβαν πολύ καλά πώς όποιος φωνάξει φωτιά θα τρέξει η μάζα από πίσω του και ας μην υπάρχει καπνός σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Εκείνη την εποχή άρχισαν να βαφτίζονται αστρολόγοι διάφοροι πλανώδιοι μικροπωλητές και σήμερα έχουν γίνει και συγγραφείς παρακαλώ!

Το facebook κάνει κάτι παρόμοιο για να διακινήσει χρήμα. Όταν θα θελήσει να γίνει πιο εύκολη και αμεσότερη η είσπραξη, θα γίνει εφευρέτης μιας άλλης ιδέας. Παράλληλα θα βάλει μια συνδρομή στις υπηρεσίες του και ειδικά εμείς οι Έλληνες θα κάνουμε μια όψη αποχωρίζουμε ΝΑ (με το συμπάθειο) :bigsmile:

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ενταξει τωρα δεν φταιει το ιντερνετ η'' το φεις-μπουκ
    για αυτα που λες ..
    αλλο το ενα αλλο το αλλο
    μυααλο στο κεφαλι χρειαζετε στο να ξερεις πως να διαχειρηστεις την ζωη σου.

φιλικα:bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπέρα σε όλους Φάρμερς και μη.

Το να αφήσω τα παιδιά μου νηστικά , το να παραμελήσω τον σύζυγο μου, το σπίτι μου, τους φίλους μου, το να μην προλάβω να στείλω τα άρθρα μου στην ώρα τους, ναι είναι ένα μεγάλο θέμα. Όταν όμως μπορώ να τα συνδυάζω όλα δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Το αν εγώ επιλέξω οι ώρες της ψυχαγωγίας μου να καταναλωθούν στην φάρμα η όχι είναι κάτι για το οποίο δεν θα λογοδοτήσω και ειλικρινά αναρωτιέμαι Αγγελικούλα μου για ποιο λόγο μπήκε ο τίτλος ο συγκεριμένος. Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλουμε να "χτυπήσουμε την φάρμα"? Ωστόσο το πρόβλημα του ιντερνετ γενικότερα είναι αρκετά μεγάλο για τα νέα παιδιά που επιλέγουν να ¨βγάλουν τα μάτια τους" μπροστά σε ένα υπολογιστή και αυτό γιατί δεν ζουν την ζωή τους έτσι όπως θα έπρεπε.

Στα χρόνια τα δικά μου το καμάκι πήγαινε και ερχόταν, με τον άντρα να είναι ο κυνηγός. Τώρα, οι γνωριμίες γίνονται μέσω φέις μπουκ και ότι άλλο υπάρχει που μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τους άλλους. Αναρωτιέστε γιατί? Μα φυσικά γιατί ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, είναι προτιμότερο να ξεκινήσει μια σχέση αρχικά φιλική και στην πορεία να εξελιχθεί, όπως είναι προδιαγεγραμμένη να εξελιχθεί. Τάσσομαι υπέρ του φέις μπουκ και του ιντερνετ γενικότερα γιατί έχω την ικανότητα να μπορώ να βάζω όρια. Με πετύχατε σε φάση που βρήκα την αγαπημένη μου παιδική φίλη και συμμαθητρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι αυτό. Επιπλέον έγινε γειτόνισσα στην φάρμα μου και η χαρά μου είναι διπλή. Εννοείται πως δεν θα σχολιάσω τις γνώσεις που προσφέρει το διαδύκτιο. Τα νέα παιδιά όμως πρέπει να τα προτρέπουμε να βγουν έξω, να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν και ναι, να φάνε και τις αναμενώμενες χυλόπιτες.

Έτσι θα τριφτεί το μουτράκι τους στις σχέσεις και θα ωριμάσουν ώστε όταν έρθει η πραγματική αγάπη στην ζωή τους να είναι σε θέση να την εκτιμήσουν όπως της αρμόζει.

Leoma μου, αφού σου δώσω τα συγχαρητήρια μου για τα τρία παιδιά να σου πω, ότι κάπως έτσι σαν τον Κύριο που έτρεχε να προλάβει την μαστίτιδα των αγελάδων του, την έχω πατήσει κι εγώ. Όχι όμως γιατί έπρεπε να πραλάβω τα ζα μου αλλά γιατί ήθελα να μπω στο φόρουμ. Είχα πάει σε γιορτή και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γυρίσω να μπω να γράψω στο φόρουμ. Βαριόμουν αφόρητα και ήθελα να βρεθώ με ανθρώπους που αγαπούν την Αστρολογία όσο και γω, που είναι το κακό? δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να καταπίεζομαι και να μην κάνω πράγματα που με ευχαριστούν.

Εν ολίγοις η άποψη μου είναι πως η υπερβολή και η κατάχρηση είναι επιζήμια και όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Τα παιδιά μας θα πρέπει να τα ελέγχουμε και να τα καθοδηγούμε και όχι να τα καταπιέζουμε. Έχετε σκεφτεί οι νέες μαμάδες ότι από πιτσιρίκια τα καταπιέζουμε τόσο πολύ με τα μαθήματα, με τους τρόπους καλής συμπεριφοράς και οτιδήποτε άλλο πρέπει να μάθουν, αγγλικά, κτλ. με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην έχουν χρόνο για παιχνίδι αλλά να τα κάνουμε και αντικοινωνικά? Δεν είναι λογικό να καταφεύγουν λοιπόν στο ίντερνετ? Όταν εμένα τρέμει η ψυχή μου για το που θα πάει να κάνει ποδήλατο, με ποια παιδιά θα συναναστραφεί, τι ώρα θα γυρίσει, δεν θα το σπρώξω στο ιντερνετ με τις φοβίες μου και τις ανασφάλειες μου και συχρόνως στην αντικοινωνικότητα? Ας αναλογίστούμε λοιπόν όλοι, σε τι κοινωνίες και τι κόσμο ζούμε και έπειτα κρίνουμε τι είναι πιο ασφαλές και τι όχι για εμάς και τα παιδιά μας. Και επειδή το ασφαλές δεν είναι απαραίτητα και το σωστό, εγώ προσωπικά δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν.

Αν μπορούσα, Τίνα μου, 10 Thanks θα πατούσα!!! Όμως η γενικότερη ανασφάλεια, μας κάνει και νιώθουμε άβολα και γκρινιάρικα. Η επίγνωση της κατάστασης και η αναγνώριση του πόσο δύσκολα είναι να θεραπευτούν όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας... Για μπρος, λοιπόν, ας βάλει ο καθένας μας κι ένα αθέατο λιθαράκι...... Οι αλλαγές επέρχονται τόσο απίστευτα αργά.... Ξέρουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε και προς τα πού τα πάμε;
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by ScP View Post

Το facebook κάνει κάτι παρόμοιο για να διακινήσει χρήμα. Όταν θα θελήσει να γίνει πιο εύκολη και αμεσότερη η είσπραξη, θα γίνει εφευρέτης μιας άλλης ιδέας. Παράλληλα θα βάλει μια συνδρομή στις υπηρεσίες του και ειδικά εμείς οι Έλληνες θα κάνουμε μια όψη αποχωρίζουμε ΝΑ (με το συμπάθειο) :bigsmile:
    scp το ακουσα και εγω αυτο με την συνδρομη
    απο μενα ΝΑ !!!θα παρει με το συμπαθειο ...:bigsmile:

με αγαπη:bigsmile:
    κουκακι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σωκράτης

Το επόμενο κουίζ δεν ήρθε ακόμα όμως και ας πέρασαν 9 ημέρες

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Καλησπέρα σε όλους Φάρμερς και μη.

Το να αφήσω τα παιδιά μου νηστικά , το να παραμελήσω τον σύζυγο μου, το σπίτι μου, τους φίλους μου, το να μην προλάβω να στείλω τα άρθρα μου στην ώρα τους, ναι είναι ένα μεγάλο θέμα. .
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Όνομα:
    Τίνα

Το επόμενο κουίζ δεν ήρθε ακόμα όμως και ας πέρασαν 9 ημέρες

Μου το ζήτησες και δεν σου το έδωσα καλέ μου? Η μήπως είχα χρονικό περιθώριο και το κατάλαβα?

Και είναι και ωραιότατο γιατί αφορά τον γάμο.

Όνομα:
    Σωκράτης

Και αυτό είναι μια γνωστή παραμύθα Δέσποινα των πιτσιρικάδων και όχι μόνο.

Το facebook θα βάλει συνδρομή. ελάτε να φτιάξουμε ένα γκρουπ διαμαρτυρίας. Τρέχουν όλοι να γίνουν μέλη και φουσκώνουν σαν γαλοπούλες επειδή αντιστάθηκαν.
    Αυτοί που έφτιαξαν το γκρουπάκι με τους φοβισμένους, μαζεύουν τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις. Τις πουλάνε στις ανάλογες εταιρίες και μια χαρά όλα :toung:

Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα γκρουπ του στυλ ελάτε να δούμε τσάμπα νόβα ή να δούμε ποιοι βλέπουν το προφίλ μας. Με 100.000 μέλη στο γκρουπ θα βλέπετε και εσείς τσαμπέ.
    Τρέχουν οι μάζες στα γκρουπάκια και όσο είδαν αυτοί είδε και ο Τοτός.

Πέφτει και η παραπληροφόρηση της αρκούδας, ότι και καλά κυκλοφορεί ένας ιός που τα καίει όλα. Το ίδιο ποιίημα που γίνεται από το 1990 και πιο πριν με τις πρώτες bbs και τσιμπάνε τα ψαράκια.

Μια χαρά είναι internet αρκεί να ξέρεις που και πώς να κινηθείς. Μη ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από τις αμερικάνικες στρατιωτικές δυνάμεις για ευνόητους λόγους και διαφοροποιήθηκε ελαφρώς για κοινωνική χρήση.

(Σε άκουσα γιατί ο Μητσάκος μου έχει κάνει σεμινάρια διακοής και αυτογνωσίας. Είπες "δεν μας παρατάς ρε ΣΚΡ μου ξέφυγε μια κότα και την κυνηγάω")

κουκακι

Όνομα:
    Τίνα

κουκακι

Γιατί Δέσποινα μας χαλάει η συνδρομή? επειδή έχουμε μάθει να τα παίρνουμε όλα δωρεάν?
    Ξέρεις πόση είναι η συνδρομή, έχεις μάθει? Βέβαια δεν λέω ότι πρεπει να υποχρεωθει ο καθένας να την δίνει αλλά αναρωτιέμαι, γιατί όταν μας προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες, όποιες κι αν είναι αυτές νευριάζουμε όταν μας ζητούν τον οβολό μας.

Όνομα:
    Δεσποινα

(Σε άκουσα γιατί ο Μητσάκος μου έχει κάνει σεμινάρια διακοής και αυτογνωσίας. Είπες "δεν μας παρατάς σε ΣΚΡ μου ξέφυγε μια κότα και την κυνηγάω")
    χαχαχαχα!!!
    ΣΚΡ με κανες να γελασω!!
    Χριστε μου ποσο σας αγαπαω ολους μονο να ξερατε!!!

Α ... και κατι αλλο ΕΣΥ εισαι ο υπευθυνος που επεσα στην αμαρτια του φεςμπουκ
    ΝΑΙ..ΝΑΙ..ΕΣΥ!!!
    το κοτσαρες στην αρχικη σελιδα ε.. πηγα και εγω και γραφτηκα
    ασε που θυμαμαι να ρωταω και τον Μητσο τι να πατησω;
    να βαλω το ονομα μου;
    ΝΑΙ ΝΑΙ με παρασυρατε...:toung::bigsmile:

με πολυ αγαπη σε ολους σας
    Δεσποινακι το κουκακι
    Υ.Γ
    Αρε Τινα με το προηγουμενο κουιζ σου εσπασε το κεφαλι να ψαχνω
    τον γιατρο
    στο ξυλοκαστρο πηγα θυμαμαι και σκεφτομουν τον 5ο τον 10ο τΟΥ ΝΤΟΚΤΟΡ χαχαχα!!!
    αντε περιμενουμε κοπελαρα μου
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Γιατί Δέσποινα μας χαλάει η συνδρομή? επειδή έχουμε μάθει να τα παίρνουμε όλα δωρεάν?
    Ξέρεις πόση είναι η συνδρομή, έχεις μάθει? Βέβαια δεν λέω ότι πρεπει να υποχρεωθει ο καθένας να την δίνει αλλά αναρωτιέμαι, γιατί όταν μας προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες, όποιες κι αν είναι αυτές νευριάζουμε όταν μας ζητούν τον οβολό μας.
    Μωρε τινακι μου εγω δεν εργαζομαι και καπου θα ζοριστω
    το τζαμπα ειναι πιο καλο ε;
    αλλα ο τζαμπατζης του φεισμπουκ μας πεθανε γ.μτ

Υ.Γ πως θα παιζω ΠΟΚΕΡ ;;;
    Δ.Κ

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)