- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
-
06-06-2011, 09:35 AM #21
Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
ευχαριστω για την ψήφο εμπιστοσύνης στα κριάρια...
-
06-06-2011, 04:08 PM #22
Ξέχασες να βάλεις και την γκρίνια του καρκίνου στο τέλος "εγώ σου τά λεγα αλλά εσύ δε μ ακούς ποτέ...μπλα μπλα μπλα"
Εγώ τουλάχιστον έτσι τελειώνω τις διαφωνίες μας με το κριαράκι μου. Στο τέλος το όμορφο κεφαλάκι του το τριγυρίζουν κάτι αστεράκια από τη ζάλη. Αλλά εσάς τους κριούς σας παραδέχομαι. Ποτέ δεν το βάζετε κάτω, μια φορά να πείτε "κάνε ό,τι θες". πρέπει πάντοτε να έχετε τον τελευταίο λόγο βρε παιδί μου!:toung:
-
06-06-2011, 04:59 PM #23
Τα ετερώνυμα έλκονται !
-
07-06-2011, 09:45 AM #24
Ελκονται? Για πόσο?
Πλάκα πλάκα ξέρω τόσα ζευγαρια Καρκίνους - Κριούς όσο και Κριούς - Τοξότες...
Και το περίεργο είναι ότι πάντα η γυναίκα είναι κριός και ο άντρας καρκίνος...
Ας μην ήταν ο κριός μαζόχας και θα σου έλεγα εγώ...
Γιατί πόσο θα κρατήσει ο ερωτισμός?.... 1 - 2 χρόνια??... Οταν επιτέλους σηκωθείς από το κρεββάτι θα πρέπει να έχεις και κανα δυο κοινά σημεία με τον άλλον για να συνεχίσεις...
-
07-06-2011, 10:13 AM #25
Αφού ήδη ξέρουμε ότι σε μία συναστρία σχέσης δεν μετράει μόνο η θέση των ηλιακών ζωδίων, αλλά οι όψεις των πλανητών των δύο συντρόφων. Μπορεί αυτά να τα λες από προσωπική εμπειρία, αλλά όταν οι γενέθλιοι πλανήτες "δένουν" μεταξύ τους οι θέσεις των ηλιακών ζωδίων παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Εκεί είναι που ναι μεν οι υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Και αυτά τα λέω από προσωική εμπείρία.
-
08-06-2011, 11:21 AM #26
Εχεις δίκιο... απλά δεν ξέρω πολλά όσο εσύ.. συν το γεγονός ότι επειδή δεν ξέραμε την ώρα γέννησης για τον καρκίνο μου βγάλαμε ληξιαρχική πράξη και ανακαλύψαμε ότι αντί για 26/6 είχε γεννηθεί 21/6... πράγμα που φώναζε τόσα χρόνια η γιαγια η συχωρεμένη και κανείς δεν της έδινε σημασία επειδή ήταν 98 χρονών... Οπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να το ψάξω περαιτερω εκτός και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και κάνει μια προσπάθεια...
-
08-06-2011, 11:57 AM #27
Πλάκα μου κάνεις...τότε δεν πρόκειται για τον καρκίνο σου, αλλά για τον δίδυμό σου, γιατί στις 21/6 ο ήλιος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των διδύμων. Δεν είμαι όμως αστρολόγος, ούτε μπορώ να σε συμβουλέψω σωστά. Μιας και είσαι μέλος καλύτερα να μπεις εκεί που λέει "Αστρολογία", να κάνεις του χάρτες σας, να μελετήσεις τα άρθρα των μελών του site περί όψεων των πλανητών και σχέσεων και αν αποκτήσεις λίγες γνώσεις να δημιουργήσεις και τον σύνθετο χάρτη σας και να τον μελετήσεις. Ειδάλλως καλύτερα να απευθυνθείς σε αστρολόγο.
Αχ! έτσι άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καρκινάκια
Να γκρινιάξω και λίγο:bigsmile:
-
09-06-2011, 08:42 AM #28
Πίστεψέ με κοριτσάκι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα που να καταμαρτυρά ότι έχω απέναντί μου έναν Δίδυμο... μα το Θεό...αν μου λέγανε ότι είναι ένα άλλο ζώδιο θα ήμουν πολύ μπερδεμένη αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι χαρακτηριστικός καρκίνος με ότι αυτό συνεπάγεται... μάλλον έχει γίνει λάθος στη ληξιαρχική πράξη... Ξέρεις πως ήτανε τα παλιά χρόνια στα χωριά... Γεννήθηκε στο σπίτι λίγο μετά το θερισμό... και με τα τρεχάματα που είχανε (φωτιές στα μπατζάκια τους αν έχεις ιδέα από θερισμο και αγρ.δουλειές) όταν πήγανε να το δηλώσουν δε θα θυμόντουσαν ούτε την μέρα ή απλά την είχανε μπερδέψει... αλλά και να είχανε αμφιβολία για αυτούς ήταν ψιλά γράμματα...σημασία είχε ότι γεννήθηκε γερό...
-
09-06-2011, 09:42 AM #29
Αν δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία γέννησης τότε δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάποια στοιχεία. Πάντως δεν εκδηλώνουν όλοι τα χαρακτηριστικά του ηλιακού τους ζωδίου. Μπορεί κάποιοι να εκδηλώνουν χαρακτηριστικά άλλου ζωδίου λόγω της θέσης των πλανητών ή και του ωροσκόπου.
-
09-06-2011, 10:32 AM #30
Συμφωνώ φουλλλλ σε όλα!! Μ'αρέσουν οι μάχες, όχι οι καβγάδες (ο ωροσκόπος Ζυγός δεν τους αντέχει) !! Αχ μωρέ τα καλύτερα παιδιά είμαστε οι Κριοί , λίγο βέβαια πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, αλλά και παρεξηγημένα! Δώσε κάτι δύσκολο στον Κριό και θα κολλήσει για πάντα!! απλά τα πράγματα!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.