s
Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

ευχαριστω για την ψήφο εμπιστοσύνης στα κριάρια...

Quote Originally Posted by Lady of Avalon View Post
    Eγώ πάλι ως κριός γιατι έχω την αντίθετη γνωμη? Οι κριοί είμαστε εύστροφοι και πνευματώδεις... Οταν προκύψει ένα πρόβλημα βρίσκουμε την ίδια στιγμή λύση... ΑΜΕΣΑ ο καρκίνος θα σου σπάσει τα νεύρα... θα το σκεφτεί από δω θα το σκεφτεί από κει αλλά όταν θα δώσει την "δική" του λυση θα έχει σκεφτεί τόσες άλλες παραμέτρους και πιθανούς κινδύνους που ο παρορμητικός κριός δε θα τους δει... Μπορεί η λύση να μην είναι ΑΜΕΣΗ αλλά είναι καλά θωρακισμένη από τυχόν αστάθμητους παραγοντες που ο καρκίνος θα σκεφτεί...
    Με εκπλήσσει ο τρόπος που σκέφτεται ο καρκίνος... αλλά μου σπάει τα νεύρα και με ξενερώνει αφάνταστα το "αργό" του όλου θέματος...
    Ξέχασες να βάλεις και την γκρίνια του καρκίνου στο τέλος "εγώ σου τά λεγα αλλά εσύ δε μ ακούς ποτέ...μπλα μπλα μπλα"

Εγώ τουλάχιστον έτσι τελειώνω τις διαφωνίες μας με το κριαράκι μου. Στο τέλος το όμορφο κεφαλάκι του το τριγυρίζουν κάτι αστεράκια από τη ζάλη. Αλλά εσάς τους κριούς σας παραδέχομαι. Ποτέ δεν το βάζετε κάτω, μια φορά να πείτε "κάνε ό,τι θες". πρέπει πάντοτε να έχετε τον τελευταίο λόγο βρε παιδί μου!:toung:

Όνομα:
    Γιώργος

Τα ετερώνυμα έλκονται !

Ελκονται? Για πόσο?
    Πλάκα πλάκα ξέρω τόσα ζευγαρια Καρκίνους - Κριούς όσο και Κριούς - Τοξότες...
    Και το περίεργο είναι ότι πάντα η γυναίκα είναι κριός και ο άντρας καρκίνος...
    Ας μην ήταν ο κριός μαζόχας και θα σου έλεγα εγώ...
    Γιατί πόσο θα κρατήσει ο ερωτισμός?.... 1 - 2 χρόνια??... Οταν επιτέλους σηκωθείς από το κρεββάτι θα πρέπει να έχεις και κανα δυο κοινά σημεία με τον άλλον για να συνεχίσεις...

Ελκονται? Για πόσο?
    Πλάκα πλάκα ξέρω τόσα ζευγαρια Καρκίνους - Κριούς όσο και Κριούς - Τοξότες...
    Και το περίεργο είναι ότι πάντα η γυναίκα είναι κριός και ο άντρας καρκίνος...
    Ας μην ήταν ο κριός μαζόχας και θα σου έλεγα εγώ...
    Γιατί πόσο θα κρατήσει ο ερωτισμός?.... 1 - 2 χρόνια??... Οταν επιτέλους σηκωθείς από το κρεββάτι θα πρέπει να έχεις και κανα δυο κοινά σημεία με τον άλλον για να συνεχίσεις...
    Αφού ήδη ξέρουμε ότι σε μία συναστρία σχέσης δεν μετράει μόνο η θέση των ηλιακών ζωδίων, αλλά οι όψεις των πλανητών των δύο συντρόφων. Μπορεί αυτά να τα λες από προσωπική εμπειρία, αλλά όταν οι γενέθλιοι πλανήτες "δένουν" μεταξύ τους οι θέσεις των ηλιακών ζωδίων παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Εκεί είναι που ναι μεν οι υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Και αυτά τα λέω από προσωική εμπείρία.

Εχεις δίκιο... απλά δεν ξέρω πολλά όσο εσύ.. συν το γεγονός ότι επειδή δεν ξέραμε την ώρα γέννησης για τον καρκίνο μου βγάλαμε ληξιαρχική πράξη και ανακαλύψαμε ότι αντί για 26/6 είχε γεννηθεί 21/6... πράγμα που φώναζε τόσα χρόνια η γιαγια η συχωρεμένη και κανείς δεν της έδινε σημασία επειδή ήταν 98 χρονών... Οπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να το ψάξω περαιτερω εκτός και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και κάνει μια προσπάθεια...

Εχεις δίκιο... απλά δεν ξέρω πολλά όσο εσύ.. συν το γεγονός ότι επειδή δεν ξέραμε την ώρα γέννησης για τον καρκίνο μου βγάλαμε ληξιαρχική πράξη και ανακαλύψαμε ότι αντί για 26/6 είχε γεννηθεί 21/6... πράγμα που φώναζε τόσα χρόνια η γιαγια η συχωρεμένη και κανείς δεν της έδινε σημασία επειδή ήταν 98 χρονών... Οπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να το ψάξω περαιτερω εκτός και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και κάνει μια προσπάθεια...
    Πλάκα μου κάνεις...τότε δεν πρόκειται για τον καρκίνο σου, αλλά για τον δίδυμό σου, γιατί στις 21/6 ο ήλιος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των διδύμων. Δεν είμαι όμως αστρολόγος, ούτε μπορώ να σε συμβουλέψω σωστά. Μιας και είσαι μέλος καλύτερα να μπεις εκεί που λέει "Αστρολογία", να κάνεις του χάρτες σας, να μελετήσεις τα άρθρα των μελών του site περί όψεων των πλανητών και σχέσεων και αν αποκτήσεις λίγες γνώσεις να δημιουργήσεις και τον σύνθετο χάρτη σας και να τον μελετήσεις. Ειδάλλως καλύτερα να απευθυνθείς σε αστρολόγο.

Αχ! έτσι άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καρκινάκια
    Να γκρινιάξω και λίγο:bigsmile:

Πίστεψέ με κοριτσάκι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα που να καταμαρτυρά ότι έχω απέναντί μου έναν Δίδυμο... μα το Θεό...αν μου λέγανε ότι είναι ένα άλλο ζώδιο θα ήμουν πολύ μπερδεμένη αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι χαρακτηριστικός καρκίνος με ότι αυτό συνεπάγεται... μάλλον έχει γίνει λάθος στη ληξιαρχική πράξη... Ξέρεις πως ήτανε τα παλιά χρόνια στα χωριά... Γεννήθηκε στο σπίτι λίγο μετά το θερισμό... και με τα τρεχάματα που είχανε (φωτιές στα μπατζάκια τους αν έχεις ιδέα από θερισμο και αγρ.δουλειές) όταν πήγανε να το δηλώσουν δε θα θυμόντουσαν ούτε την μέρα ή απλά την είχανε μπερδέψει... αλλά και να είχανε αμφιβολία για αυτούς ήταν ψιλά γράμματα...σημασία είχε ότι γεννήθηκε γερό...

Πίστεψέ με κοριτσάκι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα που να καταμαρτυρά ότι έχω απέναντί μου έναν Δίδυμο... μα το Θεό...αν μου λέγανε ότι είναι ένα άλλο ζώδιο θα ήμουν πολύ μπερδεμένη αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι χαρακτηριστικός καρκίνος με ότι αυτό συνεπάγεται... μάλλον έχει γίνει λάθος στη ληξιαρχική πράξη... Ξέρεις πως ήτανε τα παλιά χρόνια στα χωριά... Γεννήθηκε στο σπίτι λίγο μετά το θερισμό... και με τα τρεχάματα που είχανε (φωτιές στα μπατζάκια τους αν έχεις ιδέα από θερισμο και αγρ.δουλειές) όταν πήγανε να το δηλώσουν δε θα θυμόντουσαν ούτε την μέρα ή απλά την είχανε μπερδέψει... αλλά και να είχανε αμφιβολία για αυτούς ήταν ψιλά γράμματα...σημασία είχε ότι γεννήθηκε γερό...
    Αν δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία γέννησης τότε δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάποια στοιχεία. Πάντως δεν εκδηλώνουν όλοι τα χαρακτηριστικά του ηλιακού τους ζωδίου. Μπορεί κάποιοι να εκδηλώνουν χαρακτηριστικά άλλου ζωδίου λόγω της θέσης των πλανητών ή και του ωροσκόπου.

10. Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Επίσης, ο Κριός έχει κουμπιά που τον κάνουν ευκολάκι, γιατί στο βάθος του είναι πάντα ένα παιδί! (και όχι πολύ βάθος, απάνω-απάνω).
    Έχετε δει πως όταν μαλώνεις ένα παιδάκι κρατάει πόζα και μετά όταν του λες να το πάρεις αγκαλιά σου λέει όχι, ενώ θέλει; Ε, αυτό είναι ο Κριός. Σε 10 λεπτά προσπαθείς ξανά. Αν θριαμβολογήσει ότι συρθήκατε στα πόδια του, δεν πειράζει. Αφήστε τον. Ο γιατρός είπε να του λέμε ναι.
    Τα Κριάρια, για όσο ενδιαφέρονται, βάζουν τόσο πάθος και ένταση , που είναι κρίμα να μην τους συχωρούνται και μερικές … «ταρζανιές» .
    Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολύ θόρυβο γιατί τους αρέσουν οι μάχες. Είναι λίγο «εγώ σου λέω ψήσε αυγά και εσύ μου στήνεις τον καυγά», έτσι, για να γίνεται κάτι! (με έχω τσακώσει στο παρελθόν να κάνω θέμα από το τίποτα. Και ενώ το ήξερα, δεν μπορούσα να σταματήσω! Δεν άντεχα τον βάλτο ενός Παρθένου είναι η αλήθεια. )
    Κρατήστε τα Κριάρια σας σε πολεμική φόρμα! Χαρίστε τους μικρές μάχες, αλλά ποτέ τον πόλεμο! Θα αρχίσει να σκέφτεται Ιμπεριαλιστικά. Κρατήστε στην καβάτζα απόρθητες επαρχίες της επικράτειάς σας. Σίγουρα θα χρειαστούν! Αν δεν αντέχετε την εμπόλεμη ζώνη, αφήστε τις ανταποκρίσεις όσο είναι καιρός.

Sos: Όχι μίρλα και μιζέρια στους Κριούς!

Sos 2 : Όταν σταματήσει να ψάχνεται μαζί σας για μάχες κάθε είδους, σας έχει φύγει και δεν το ξέρετε.

Tip: Πρωτομάστορας των Κριών είναι ο Σκορπιός, μακράν! Απολαμβάνει τις μάχες όπως και ο Κριός, μόνο που ο Κριός ξεχνά την αιτία, ενώ ο Σκορπιός όχι! (¶ρης \Πλούτωνας - Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά!)

Συμφωνώ φουλλλλ σε όλα!! Μ'αρέσουν οι μάχες, όχι οι καβγάδες (ο ωροσκόπος Ζυγός δεν τους αντέχει) !! Αχ μωρέ τα καλύτερα παιδιά είμαστε οι Κριοί , λίγο βέβαια πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, αλλά και παρεξηγημένα! Δώσε κάτι δύσκολο στον Κριό και θα κολλήσει για πάντα!! απλά τα πράγματα!!

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)