- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
-
31-08-2011, 09:58 PM #21
Re: Αφροδίτης ερωτικά σκέρτσα και καμώματα!
Σωκράτη δεν μας μεταφέρεις γιατί ήδη είμαστε όφ τόπικ;;
Παιδιά συγνώμη αλλά από τότε που ξεκίνησα μαθήματα έμαθα πως οι επιρροές της ηλιακής αρχίζουν τρεις μήνες πριν μπλα μπλα... Δεν είναι κάτι καινούριο και δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση. Να προσθέσω επίσης κάτι που λέω πολύ συχνά, ότι δηλαδή κάθε ωροσκόπιο λειτουργεί μοναδικά. Γι αυτό και καταλαβαίνω την Κάτια που λέει πως τον δικό της χάρτη λειτουργούν καλύτερα οι διελεύσεις, το τόξο κτλ.
Επίσης, διαφωνώ με τη hattie23, η ηλιακή είναι πολλά περισσότερα από "ένα εσωτερικό χάρτη", δείχνει γεγονότα και μάλιστα πολύ σημαντικά, εκεί που είναι ζόρικη κατά τη γνώμη μου είναι στον χρονικό προσδιορισμό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι πως η συνδυαστική χρήση των προγνωστικών συστημάτων είναι περισσότερο ασφαλής μελέτη, αν και επιμένω πως όλα εξαρτώνται και από τους χάρτες που εξετάζουμε. Στον δικό μου το χάρτη για παράδειγμα λειτουργούν τόσο καλά οι διελεύσεις και η ηλιακή επιστροφή που από περιέργεια θα κοιτάξω τα υπόλοιπα συστήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν λειτουργούν, απλώς πως για κάποιους λόγους ο χάρτης μου έχει καλύτερη σχέση με τις διελεύσεις και την ηλιακή΄:toung:.
Ως προς τον τόπο Σωκράτη μου, φαντάζομαι θυμάσαι πως το είχαμε συζητήσει αυτό το θέμα πριν από μερικούς μήνες. Το έκανα το πείραμα που είχαμε πει με τους δυο χάρτες και ως τώρα λειτούργησε ο τόπος που ήταν το συγκεκριμένο άτομο στα γενεθλια του και όχι ο τόπος διαμονής. Από εκεί και πέρα αν στα τόσα χρόνια που κοιτάς χάρτες τους μελετάς με τόπο διαμονής ή τόπο γενεθλίων και δουλεύει το σύστημα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αλλάξεις στα γεράματα :toung:
Όσο για την αλαζονεία......συνέχισε, σου πάει, τα φιλιά μου
-
31-08-2011, 10:08 PM #22
Δημήτρη, αυτό που είπες για τους 2 χάρτες για όσους γεννήθηκαν σε άλλη χώρα τι το ήθελες; Καλά στρουθοκαμήλιζα τόσο καιρό! Αν υποπτευθώ ότι πρέπει να λάβω υπόψη μου χάρτη Ιχθύ με ωροσκόπο στους Ιχθείς , θα πεθάνω!
Τίνα, σε μένα ο γενέθλιος δουλεύει με τρέλα!
ΥΓ: Να υποθέσω ότι για όσους δεν τα πάνε καλά με την αλαζονεία, η επόμενη επιλογή είναι η πανηγυρική αποχώρηση; Είμαι προτεινόμενη;« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
31-08-2011, 10:10 PM #23
To like στο post του Σωκράτη ήταν για την αγάπη του.
Σχετικά με τον αν ισχύει η ηλιακή ή όχι σε έναν άνθρωπο, θα πω τα εξής όπως τα έχω καταλάβει:
1. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός άρα και ο χάρτης του λειτουργεί μοναδικά.
2. Η ακριβής ώρα γέννησης είναι πολύ σημαντική για όλα τα προγνωστικά συστήματα.
3. Ένα μεμονωμένο προγνωστικό σύστημα δεν μπορεί από μόνο του να είναι ασφαλές ότι τα γεγονότα που δείχνει θα συμβούν.
4. Η ηλιακή επιστροφή είναι ένα από τα προγνωστικά συστήματα.
¶ρα για να γίνει η όποια πρόβλεψη αφού γνωρίζουμε τον γενέθλιο χάρτη του προσώπου καλά, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, την ζωή του και τα ερωτήματά του, καταστρώνουμε ηλιακό τόξο, δευτερεύουσες και ηλιακή επιστροφή. Αν όλα τα συστήματα συνηγορούν για ένα γεγονός τότε ναι, προφανώς θα συμβεί κάτι..... Τι όμως ακριβώς???? Το μέλλον είναι ακόμα εύπλαστο και άγνωστο και εξαρτάται από το παρελθόν μας και το παρόν......
Γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που έχω σταχυολογήσει μελετώντας τι λένε τα άρθρα αστρολογίας και οι συντάκτες τους που θεωρητικά έχουν μελετήσει και διασταυρώσει χιλιάδες χάρτες κι έχουν καταλήξει σε στατιστικά συμπεράσματα τα οποία δουλεύουν.....
Μέχρι να ποστάρω είχαν προλάβει κι έγραψαν και η Τίνα..... και η Κάτια πάλι..... Καλησπέρα......Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
31-08-2011, 10:12 PM #24
Και ο δικός μου με τρέλα δουλεύει Κάτια μου, όσο για την αλαζονεία μην σκας, ούτε εγώ τα πάω καλά μαζί της, άλλοι τα πάνε καλά μαζί της (ονόματα δε λέμε).
-
31-08-2011, 10:13 PM #25
Παιδιά έχω άποψη για το θέμα που τείνει να γίνει θέση, αλλά κουβέντα να γίνεται. Τίνα προσωπικά δεν με έχει πείσει ότι δουλεύει, παρόλο που θα έπρεπε γιατί δεν είναι ένα συμβολικό σύστημα όπως οι πρόοδοι. Προς τις διελεύσεις τείνει.
Θα το δούμε όμως όταν θα σε παρακαλέσω να μελετήσεις την δικιά μου.
Καλοί αστρολόγοι που την έχουν μελετήσει κάποιες χρονιές, μου έδωσαν το χρώμα, το ύφος (όπως γράφει η φίλη μας ότι δουλεύει εσωτερικά), αλλά τα γεγονότα ήταν ανύπαρκτα.
Και όταν γράφω "δεν δουλεύει" εννοώ να δίνει "άμεσα" γεγονότα. Και ειδικά με χρονοδέίκτες. Θα μου πεις, δικαίως, αυτοί οι χρονοδείκτες και οι ενεργοποιήσεις είναι ένα φαινόμενο που το μελετά η αστρολογική κοινότητα αιώνες.
Κάτια μου και Δημήτρη μου (τον Ανδρεά με τον Μητσοτάκη στην οικουμενική μου θύμησα) ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Περίμενα τις απαντήσεις σας γιατί μελετάτε συστηματικά. Αλλά χωρίς Μόζορα δεν μπορώ λέμε :bigsmile:
Τα παραπάνω δεν είναι θέσφατα. Χρόνια μιλάω με φίλους ότι στην αστρολογία δεν φταίει μόνο η ανεπάρκειά μας, αλλά εάν την δούμε ως μαντική τέχνη όπως σχεδόν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι την βλέπουμε εκτος κάποιων που την αποκαλούν επιστημονική (:nuts::nuts::nuts: ), έχουμε έλλειμα της γνώσης. Μας λείπουν τα παλιά βιβλία και τα "χαμένα κλειδιά" της.
Θα επανέλθω γιατί τώρα έχω σοβαρή δουλειά :toung: Να γράψω μηνιαίεςDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
31-08-2011, 10:30 PM #26
Ναι αυτό ακριβώς εννούσα
Και όμως αυτό γράφουν τα βιβλία, αυτό διδάσκεται και είναι πολλοί οι αστρολόγοι που κάνουν το περίφημο relocation για τον εαυτό τους.
Πάει για να δουλέψει για 6 μήνες πριν και 6 μετά. :toung:
Και ένα μικρό τιπάκι. Έχει πολύ σημασία ο ανάδρομος κλήρος της τύχης στην Ηλιακή αλλά ποου να τα ξέρετε αυτά. Είναι βαθιά γνώση...................
Είναι σαν τον χάρτη dial των επανασυνδέσεων!!!!!!!De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
-
31-08-2011, 10:32 PM #27
Σωκράτη αφήνω την περιπαιχτική μου διάθεση γιατί με μπέρδεψες. Δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα δεν έχεις πειστεί ακόμη, για το αν δουλευει η ηλιακή επιστροφή γενικώς;; η για τον τόπο που πρέπει να βάζουμε
Τώρα, το πόσο δουλεύει εσωτερικά ή όχι, πιστεύω να θυμάσαι την περσινή ηλιακή που είχαμε κοιτάξει. Είχαμε βρει γεγονότα τα οποία πήραν σάρκα και οστά αλλά αυτά θα τα αφήσω να τα πούμε τηλεφωνικώς .
-
31-08-2011, 10:48 PM #28
Να βάλουμε κάτω όταν θα έχουμε διάθεση συγκεκριμένες μου χρονιές, σταθμό της ζωής μου. Δεν θα βρούμε τα γεγονότα που συνέβησαν. Δεν είμαι ειδικός στο σύστημα. αλλά τόσο στραβούλιακας;
Ναι σε σένα έχει δουλέψει. Σε κάποιους άλλους όχι. Το ίδιο με όλα τα συστήματα πρόγνωσης.
Και όταν λέμε δουλέψει εννοούμε με τους πλανήτες και τους οίκους. Γιατί εάν βάλουμε σημεία κυβερνήτες συγκυβερνήτες και πλοηγούς οkay....
Θα ανο0ίξω όμως ένα θέμα που έχουμε μερική διαφωνία. Γνωρίζω ότι μελετάς πολύ τους κυβερνήτες σε αντίθεση με μένα που δεν το κάνω. Τουλάχιστον συστηματικά.
Θέλω να δω το γεγονός άμεσα. Πιθανόν λανθασμένη αστρολογία, αλλά δεν θα πρέπει να κάνει μπαμ;
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
-
01-09-2011, 03:25 AM #29
Και σε εμενα βγαινουν τα γεγονοτα της Ηλιακης επιστροφης
πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι ειναι πολυ καλο προγνωστικο συστημα
που μας δειχνει τις τασεις της χρονιας.
:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-09-2011, 11:49 AM #30
Αν κάποιος αποφασίσει να ζήσει αλλού τότε έχει νόημα η αλλαγή τοποθεσίας (relocation) γιατί προφανώς είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Έτσι δεν είναι λάθος το relocation αλλά όταν έχει ουσιαστική σημασία. Με την ίδια λογική ακόμα κι αν υπολογίσω τον χάρτη της Ηλιακής για το Παρίσι, επειδή επέλεξα να κάνω εκεί ένα πάρτι γενεθλίων, αν την επομένη μέρα επιστρέψω στην Αθήνα, κανονικά θα πρέπει να κάνω relocation της Ηλιακής από Παρίσι για Αθήνα. Όπως δηλαδή γίνεται relocation στον γενέθλιο χάρτη σε περίπτωση αλλαγή διαμονής, έτσι φαντάζομαι θα πρέπει να γίνει relocation και στο χάρτη της Ηλιακής, όταν κάποιος ζει αλλού. Έτσι τελικά καταλήγουμε πάλι στο χάρτη για τον τόπο διαμονής.
Πέρα από αυτά όμως η βασική μου ένσταση για τον τόπο των γενεθλίων βρίσκεται στο ότι κρύβει μια προσπάθεια να ξεγελάσουμε το σύμπαν. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα θέλει να μείνει έγκυος θα διαλέξει να περάσει τα γενέθλιά της σ’ ένα τόπο όπου ο Ήλιος στην Ηλιακή επιστροφή θα βρίσκεται στον 5ο οίκο. Φαντάζεσαι τουριστικά γραφεία να οργανώνουν εκδρομές ανάλογα με το που θέλεις να έχεις Ηλιακή επιστροφή; Στα site τους θα έχουν και ειδικά προγράμματα για να σου δίνουν λίστες με τις τοποθεσίες όπου έχεις Ήλιο της Ηλιακής σε 5ο και 7ο οίκο. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, ούτε και ότι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Τώρα βέβαια αν κάποιοι το έχουν ψάξει, έχουν συγκρίνει χάρτες και είναι σίγουροι ότι δουλεύει για τον τόπο των γενεθλίων, ανεξάρτητα με το που ζει κάποιος, είναι φυσικά πολύ σεβαστή η θέση τους.
Μέχρι τώρα ήξερα για ανάδρομη κίνηση πλανητών. Η ανάδρομη κίνηση των Κλήρων είναι πράγματι πολύ βαθιά γνώση στην οποία δεν μπορώ να εντρυφήσω τώρα που μεσημεριάζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.