- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 82
Thread: Διελεύσεις Άρη
-
24-02-2012, 03:51 PM #21
Re: Διελεύσεις Άρη
Κάτια,
το ατύχημα αυτό μπορεί να μην ήταν τόσο σοβαρό από μόνο του αλλά όταν ενεργοποιούνται τέτοιες δυναμικές προδιαθέσεις του χάρτη δεν αναφέρονται μόνο σε γεγονότα αλλά σε ψυχολογικές καταστάσεις βασικά και δεν φέρνουν μόνο ένα γεγονός αλλά πολλά γεγονότα, μερικά πιο σοβαρά και μερικά λιγότερο σοβαρά. Είμαι σίγουρη ότι αυτές οι ενεργοποιήσεις δεν εξαντλήθηκαν μόνο στην έκρηξη του τζακιού.
Θα ήθελα κι εγώ να ακούσω την εμπειρία του Νίκου.
-
24-02-2012, 04:37 PM #22
Χμμ...περιμενω με αγωνια να παει ο διελαυνων Αρης πανω στον γενεθλιο Πλουτωνα μου (27η της Παρθενου) καπου τελη Ιουνιου....και αφου 10 μερες πριν, κοντα στα γενεθλια μου, προηγηθει ξανα το τετραγωνο του Αρη με τον γενεθλιο αλλα και Ηλιακο μου Ηλιο (για το 2012)...
Σαν επισημανση να πω επισης οτι με το συστημα οικων Porphyry o 8ος οικος μου ξεκινα στη 26η της Παρθενου...
Οχι, δεν ανυσηχω, μπορω να πω οτι απο μωρο ημουν εξοικειωμενος με ''αρεια'', ''ουρανια'' και ''ερμησια'' ατυχηματα. Κοψιματα, καψιματα, τροχαια, ψιλοασθενειες/δηλητηριασεις του αιματος (συνοδος Σεληνης - Αρη - Ωροσκοπου), ηταν ολα στο προγραμμα...παμε για ανωτερα τωρα...πιο Ουρανια συμβαντα. Η ολη ομορφια της αστρολογιας ειναι που θελω και αρχιζω να κατανοω τον Χαρτη μου. Ολα ειναι γραμμενα.
Κατια μου ας παραθεσω τωρα το μεταφυσικο μερος της ολης υποθεσης, με καθε επιφυλαξη:
Αλλα για να το στοιχειοθετησω, θα πρεπει πρωτα να αναφερθω στην χωροταξια του σαλονιου και της θεσης μου. Την στιγμη του ατυχηματος βρισκομουν μισο μετρο μπροστα απο το τζακι, καθισμενος σε ενα μαξηλαρι, ενω πισω απο την πλατη μου υπηρχε ενας τεραστιος καναπες. Ενα δευτερολεπτο μετα βρισκομουν στην απεναντι μερια του τζακιου καπου 4-5 μετρα μετα. Μεταξυ της εστιας και της απεναντι πλευρας του σαλονιου υπηρχαν καναπεδες (με πλατη), τραπεζαριες, διαφορα αλλα επιπλα και περασα πανω απο ολα αυτα...αγνωστο πως...αλλα ''πεταξα''. Η εστια καταστραφηκε ολοσχερως, ενας τονος υλικων ειχε υποχωρισει και εξφεντονιστει. Δεν ειχα ξαναδει ποτε μαντεμι τζακιου να πεταει και αυτο, το οποιο βρεθηκε στον καναπε που ηταν πισω απο την πλατη μου. Εκει αλλωστε που επρεπε να βρισκομαι κι εγω μετα την εκρηξη γιατι η πλατη του καναπε ηταν αρκετα ψηλη για να εγκλωβισει και να κρατησει τα παντα, εμου συμπεριλαμβανομενου. Αλλα εγω δεν κατεληξα εκει...βρεθηκα ακομη πιο πισω. Πεταξα ακομη πιο ψηλα πανω απο την τραπεζαρια κι ολας.
Εδω ξεκινουσαν λοιπον οι αποριες μου που ειχαν να κανουν κυριως με τους απλους κανονες φυσικης, οταν τυχαια ενας γνωστος μου, που ασχολειται με μεταφυσικα φαινομενα μου ειπε τα εξης:
<<Το ατυχημα αυτο ηταν πολυ σοβαρο και θανατηφορο. Οποιος εβρισκοταν εκει επρεπε να ειχε αποβιωσει. Ο γνωστος μου αυτος, με αστρικη προβολη οπως μου ειπε, ηταν παρων στο συμβαν και ειδε μια ''οντοτητα''. Μια Αρεια οντοτητα με πολεμικα ρουχα, που σταματησε τον χρονο, με επιασε και με πεταξε στην αλλη πλευρα του σαλονιου για να γλυτωσω απο τα υλικα που εξφεντονιζοταν.>>
Αυτα λοιπον, ετσι απλα δεν ηταν η ωρα μου. Ο καθενας εχει τον φυλακα του που τον προστατευει. Μακαρι να ειναι παντα διπλα μας, για ολους τους ανθρωπους.
Ελπιζω να μην προσβαλα την ορθολογιστικη αντιληψη κανενος. Να ειστε ολοι καλα μεχρι την επομενη φορα, Καλο μεσημερι.Last edited by CROUSSOS; 24-02-2012 at 05:38 PM.
-
24-02-2012, 06:27 PM #23
Νίκο, είχες δίκιο ότι η ιστορία αυτή ταιριάζει στα θέματα μεταφυσικής. Έτσι, άνοιξα ένα καινούργιο θέμα στην ενότητα της μεταφυσικής με τίτλο «Αστρική προβολή». Αν θέλεις, μπορούμε εκεί να πούμε περισσότερα.
Σε ευχαριστώ για το θάρρος της τοποθέτησής σου.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
25-02-2012, 11:50 AM #24
Αγαπητέ Νίκο καλημέρα και χρόνια πολλά,
Όχι, δεν ανησυχώ, μπορώ να πω ότι από μωρό ήμουν εξοικειωμένος με ''Άρεια'', ''Ουράνια'' και ''Ερμήσια'' ατυχήματα. Κοψίματα, καψίματα, τροχαία, ψιλοασθένειες/δηλητηριάσεις του αίματος (σύνοδος Σελήνης - Άρη - Ωροσκόπου), ήταν όλα στο πρόγραμμα...πάμε για ανώτερα τώρα...πιο Ουράνια συμβάντα.
Η όλη ομορφιά της αστρολογίας είναι που θέλω και αρχίζω να κατανοώ τον χάρτη μου. Όλα είναι γραμμένα.
Ο γνωστός μου αυτός, με αστρική προβολή όπως μου είπε, ήταν παρών στο συμβάν και είδε μια ''οντότητα''. Μια Αρειό οντότητα με πολεμικά ρούχα, που σταμάτησε τον χρόνο, με έπιασε και με πέταξε στην άλλη πλευρά του σαλονιού για να γλυτώσω από τα υλικά που εκσφενδονίζονταν.
Ελπίζω να μην πρόσβαλα την ορθολογιστική αντίληψη κανενός.
Ορμώμενη και έχοντας ως παρακαταθήκη τις παραπάνω φράσεις σου, πήρα το θάρρος να καταθέσω ευθαρσώς την άποψη και τα επιχειρήματα μου σχετικά με όσα ανέφερες στο δημοσίευμα σου για τα οποία έχω καλούς λόγους να διαφωνώ.
Προσοχή, διαφωνώ, δεν απορρίπτω! Επαναλαμβάνω, διαφωνώ, δεν απορρίπτω.
Πριν μπω όμως στο θέμα να πω, πως μην έχοντας καταλάβει την σύνθεση του χάρτη σου, φυσικό και εύλογο είναι, ότι ουδεμία γνώμη μπορώ αλλά ούτε κα θα ήθελα να εκφέρω σχετικά. Απλά στάθηκα στις παραπάνω φράσεις του δημοσιεύματός σου.
Αλλωστε, με έναν Άρη στον Κριό 1ου οίκου, εμπλεκόμενου σε ένα Τα –τετραγώνου με Ουρανό /4ου και Κρόνο/7ου, και ποικίλα ατυχήματα αρχής γενομένης της ηλικίας των 6 ετών όπου ένα άλογο με σκουριασμένο μεταλλικό πέταλο, ποδοπάτησε με δύναμη και φόρα τις φάλαγγες των δαχτύλων μου, στέλνοντάς με, με μικροβιακή λοίμωξη και εξαιτίας αυτής πρόκληση γάγγραινας η εξάπλωση της οποίας, ανεστάλη την τελευταία στιγμή, το πιθανότερο είναι ότι θα μπορούσα μάλλον και να στην παραβγώ.
Πολύ δε περισσότερο, όταν θα σου είχα εκθέσει τα επόμενα 12 ατυχήματα που υπέστην στην ζωή μου, άλλα λιγότερο σοβαρά, άλλα σχεδόν θανατηφόρα, και ένα – το χειρότερο για εμένα - με τραγικές συναισθηματικές, οικονομικές και οικογενειακές προεκτάσεις τον αντίκτυπο του οποίου βιώνω ακόμα και 39 χρόνια που εν τω μεταξύ έχουν περάσει.
Όπως καταλαβαίνεις με όλη αυτή την πλουσιοπάροχη εμπειρία, εξαιτίας μάλιστα εκείνου του ατυχήματος που συνέβη 39 πριν, άρχισα να ασχολούμαι συστηματικά με την αστρολογία, και αφορμής αυτών των ατυχημάτων γενικά, δεν ήταν καν τυχαίο να καταλήξω επαγγελματίας αστρολόγος παρότι άλλα σπούδασα και για άλλα προοριζόμουν.
Δικαίως λοιπόν έχω κάθε λόγο και εκ του ασφαλώς να μιλώ, αλλά και να εμπιστεύομαι τις αντιρρήσεις μου.
Εν προκειμένω λοιπόν, και λόγω πολλών ερευνών που όπως καταλαβαίνεις και για καθαρά προσωπικούς μου λόγους έκανα αλλά και για λόγους διασφάλισης της υγείας μου, έχω και αρκετά επιχειρήματα στα φαρέτρα μου, ώστε εν αρχής να διαφωνώ κάθετα με τον φίλο σου και την σχετική αστρική προβολή στην οποία αναφέρεται. Δεν λέω ότι ο ίδιος δεν την βίωσε. Ούτε ότι ψεύδεται. Ούτε κατά αρνητικό περί εκείνου, ή εσένα.
Επαναλαμβάνω ριζικά, διαφωνώ αλλά δεν απορρίπτω.
Όμως σε τι να βοηθήσει μία οποιαδήποτε αστρική προβολή από όπου και εάν αυτή προέρχεται, ή και σε οποιοδήποτε ζήτημα και εάν αναφέρετε, όταν αυτή ξεφεύγει από το κατά τα άλλα θαυμάσια πλαίσια και ερμηνείας, και επεξήγησης που μόνο η αστρολογία μπορεί να στηρίζεται;
Επειτα τι να μου λέει εμένα η αστρική προβολή οιουδήποτε, όταν είτε σε ατυχήματα, είτε σε ζοφερές εγκληματικές ή τέλος πάντων άλλα δυσάρεστα φαινόμενα ο ένας οδεύει π.χ. στην τελευταία του κατοικία, ενώ ο καθήμενος μόλις ελάχιστα πόντους δίπλα του ζει και βασιλεύει μέχρι τα βαθιά του γηρατειά.
Θέμα άλλωστε που προέκυψε και σφράγισε ολόκληρη την ζωή μου, κατόπιν του ατυχήματος που η ίδια έζησα πριν 39 χρόνια.
Επιπρόσθετα, να πω πως, ενασχολούμενη και ως υπνωτίστρια για αρκετά χρόνια, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η αστρική προβολή που κατά την άποψη μου είναι μία έμφυτη ικανότητα σε κάθε άνθρωπο, και συντάσσεται περισσότερο με την λεγόμενη υπεραισθητηριακή αντίληψη δεν είναι ούτε κακή ούτε λάθος.
Κάθε φωτεινό ονείρεμα που συνοδεύεται και από διάφορες άλλες ψυχικές δυνάμεις, και που ο καθένας μας μπορεί να διαθέτει ως ικανότητα, μπορεί να είναι και πάρα πολύ χρήσιμη έως και υπέροχη. Ειδικά εάν κάποιος πάει εκ των προτέρων και εντοπίζει τον χρυσό αριθμό του Τζόκερ ή του Λόττο. Κάτι φυσικά που δεν συνέβη ποτέ μέχρι τώρα.
Από την άλλη, η αστρική προβολή, απέχει παρασάγγας μίας ισχυροποιημένης αποκωδικοποίησης συμβάντων ιδωμένων από αστρολογικής πλευράς. Και εκεί είναι που εγώ προτιμώ να σταθώ.
Όλοι γνωρίζουμε λίγο έως πολύ ότι η αστρική προβολή αποτέλεσε πεδίο ενδελεχούς επιστημονικής έρευνας και διεξαγωγής ποικίλων συμπερασμάτων, αλλά που λόγω έλλειψης συγκεκριμένης θεωρίας και αποτελεσμάτων δεν έχει οριοθετηθεί μέχρι σήμερα τόσο όσο να μπορεί κανείς να στηριχτεί σε αυτήν.
Αυτός είναι και ένας ιδιαίτερα σοβαρός λόγος ώστε να θέλω να την βάζω στην άκρη, αν και πίστεψέ με, έχω δει αλλά και έχω και ή ίδια βιώσει τέτοια φαινόμενα.
Το δικό μου δια ταύτα λοιπόν έγκειται στο εάν η μελέτη ενός οιουδήποτε χάρτη μπορώ να μας προσκομίσει προφανή αστρολογικά και όχι υπερβατικά ή υπερφυσικά στοιχεία.
Η δική μου προσέγγιση που χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία χρόνια τώρα, όσον αφορά τα ατυχήματα, εγκλήματα, ή άλλες βίαιες πράξεις, οφείλονται σε μία άγνωστη έως τώρα, αλλά εξαιρετικά χρήσιμη τεχνική μελέτη.
Πρόκειται για μία μελέτη βάση της οποίας μπορεί κανείς με αρκετά υψηλό και ασφαλές ποσοστό, να εξάγει «αστρολογικά» επιχειρήματα και πολύ εύλογα συμπεράσματα, αλλά και σαφέστατα αποτελέσματα για το πώς για παράδειγμα, κάποιος. επιρρεπής στα ατύχημα όπως εσύ και εγώ μπορεί να τα αποφύγει ή ακόμα και να τα εξαλείψει πλήρως από την ζωή του!
Αντί δηλαδή να περιμένει πότε θα του έρθει η επόμενη κοτρώνα στο κεφάλι, εξάγει συμπεράσματα ως προς το τι ή γιατί κάποιος είναι ο κεντρικός άξονας –δέκτης ενός ατυχήματος και όχι κάποιος άλλος, ίσως και μόλις ελάχιστα εκατοστά απόσταση συνευρισκόμενος.
Ως πρόσθετα στοιχεία πέραν εκείνων της γέννησης, λαμβάνοντας υπόψη την δική σου περίπτωση θα ήταν για παράδειγμα η «πλήρης κάτοψη του χώρου» που προέκυψε η έκρηξη, όπως και η τοποθέτηση/ένδειξη έμψυχων και άψυχων αντικειμένων την ώρα του συμβάντος!
Ίσως σε ενδιέφερε μία τέτοια προσέγγιση. Χρηστική και χρήσιμη άλλωστε και για όλους τους αναγνώστες μας.
Εάν αυτό δεν αντίκειται στην ηθική και τις προθέσεις σου, και ειλικρινά διάκεισαι από την επιθυμία να εισέλθεις στα ενδότερα της αστρολογίας, πολύ ευχαρίστως να σας την παρουσιάσω υπό μορφή άρθρου, θέμα που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να επεκταθώ παραπέρα στο παρόν δημοσίευμα.
Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είχες αντίρρηση να διαθέσεις τα πλήρη στοιχεία σου, -και κατά προτίμηση και εκείνων που συνευρίσκονταν στο χώρο του ατυχήματος - εγώ από πλευράς μου πολύ ευχαρίστως θα σας παρουσίαζα αυτού του είδους την μελέτη καθώς και τον τρόπο και όλα τα σκέλη της τεχνικής της.
Υπόψη, πως το δικό μου ακατάλυτο ρητό όπως πολλές φορές έχω τονίσει και θα τονίζω όσο ζω, -κουράστηκα άλλωστε, μετά από 13 ζοφερά ατυχήματα έστω και κατ’υπόνοια να ζω με το φόβο της επόμενης λάμας , τα ράμματα, τις ναρκώσεις, νυστέρια, τσιμπίδες κ.ο.κ. – είναι
*ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ* . (Ιπποκράτης ο Κώος , 460 - 370 π.χ.) .
Και για να είμαστε εντελώς δίκαιοι και σοφοί, εάν και εφόσον τασσόμαστε υπέρ αυτού του μεγαλείου που λέγεται αστρολογία με ένα πόρισμα, του δικού σου τύπου, δηλαδή - κοψίματα, καψίματα, τροχαία, ψιλοασθενειες/δηλητηριάσεις του αίματος (σύνοδος Σελήνης - Άρη - Ωροσκόπου), ήταν όλα στο πρόγραμμα...πάμε για ανώτερα τώρα...πιο Ουράνια συμβάντα………..,
Τότε φίλε Νίκο, το μόνο που απομένει είναι τον Ιούνιο να σε ξανακούσουμε να μας λες για το πώς η τουρμπίνα του ταχύπλοου σκάφους που ενεφανίσθη από το πουθενά ενώ κολυμπούσες, άδραξε τον ώμο σου και τώρα τρέχεις για συγκόλληση!
Σε παρακαλώ μην μου χρεώσεις ούτε ειρωνεία, ούτε κακή προαίρεση, ούτε κάτι άλλο, πλην της πίστης και της αγάπης για την δυνατότητα του «προλαμβάνει» παρά του «θεραπεύειν» της αστρολογίας.
Επίσης μην λάβεις το αστείο παράδειγμα μου ως υπονοούμενο οιουδήποτε είδους, μιας και όπως ξέρεις δεν γνωρίζω –πλην του ατυχήματος στο οποίο αναφέρθηκες – απολύτως τίποτε από το χάρτη σου.
Να έχεις ένα όμορφο τριήμερο.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-02-2012, 06:25 PM #25
"Ίσως σε ενδιέφερε μία τέτοια προσέγγιση. Χρηστική και χρήσιμη άλλωστε και για όλους τους αναγνώστες μας.
Εάν αυτό δεν αντίκειται στην ηθική και τις προθέσεις σου, και ειλικρινά διάκεισαι από την επιθυμία να εισέλθεις στα ενδότερα της αστρολογίας, πολύ ευχαρίστως να σας την παρουσιάσω υπό μορφή άρθρου, θέμα που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να επεκταθώ παραπέρα στο παρόν δημοσίευμα.
Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είχες αντίρρηση να διαθέσεις τα πλήρη στοιχεία σου, -και κατά προτίμηση και εκείνων που συνευρίσκονταν στο χώρο του ατυχήματος - εγώ από πλευράς μου πολύ ευχαρίστως θα σας παρουσίαζα αυτού του είδους την μελέτη καθώς και τον τρόπο και όλα τα σκέλη της τεχνικής της."
Αγαπητή Χρυσάνθη, καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Σ’ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Έλαβα την έγκριση και των άλλων 2 παρευρισκόμενων στο ατύχημα και σου παραθέτω τα στοιχεία γέννησης όλων μας καθώς και την ημερομηνία του ατυχήματος και της αγοράς του σπιτιού.
Νίκος : 12/06/1971 23:20 Βόλος (τόπος διαμονής Χάγη Ολλανδίας, και για το ετήσιο του 2011, αν χρειάζεται, έκανα γενέθλια στο Βόλο)
Γιώργος : 01/06/1976 20:45 Αθήνα
Υβόννη : 19/09/1954 00:45 Θεσσαλονίκη
Ατύχημα: 03/01/2012 21:18 Βόλος
Ημερομηνία αγοράς σπιτιού: 15/02/2008 18:00 Βόλος
Θα περιμένω με αγωνία για την ανάλυσή σου και σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν χρειάζεσαι κάποιο άλλο στοιχείο είμαι στη διάθεσή σου. Καλό απόγευμα!
Νίκος
-
02-03-2012, 05:24 PM #26
Μπήκα για να γράψω μία απορία μου και έπεσα πάνω σε αυτό τον διάλογο-μαρτυρία και τώρα κωλύομαι..
Νίκο, φθηνά την γλύτωσες!! Δεν γνωρίζω από αστρολογία, αλλά προσπαθώ να την καταλάβω και μου κέντρισε πολύ την περιέργια η εμπειρία σου!! Αλλά θα ήθελα να δω (εγώ δεν μπορώ, κάποιος που γνωρίζει αν μας πει, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον!!) ποιες όψεις βοήθησαν ώστε αυτό το ατύχημα δεν είχε άτυχη καταλήξη (ευτυχώς!!).. Θα χρειαστεί να διαβάσω άλλες 10 φορές τουλάχιστον τις αναλύσεις του χάρτη σου, για να καταλάβω που φαίνετε το ατύχημα, ας μάθω και που φαίνετε το αίσιο τέλος του!! Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να μελετήσω αστρολογία, για να βλέπω τα εμπόδια ώστε μετά να δω και πως μπορώ να τα ξεπεράσω!!
Εάν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Κοιτάζω τις διελεύσεις για ένα ταξίδι που κανονίζω και βλέπω την ημέρα της επιστροφής ότι ο Διελαύνων Άρης (στον 1ο μου οίκο) κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό μου (στον 4ο μου, ανάδρομος).. Απο αυτά που έχω διαβάσει (τα λίγα) γνωρίζω πως είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή στα ατυχήματα!! Μήπως θα είναι καλύτερα να μείνω σπιτάκι μου?? Όπως λέει η Κα Σπίγγου "ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ" και επειδή το αμάξι γενικά μου έχει κάνει κάπως δύσκολη τη ζωή μου, αυτή ή όψη με τρόμαξε!!
η ημερομηνία γέννησής μου είναι: 13/6/83 10:45 στον Πειραιά, το ταξιδάκι μου λέω να το ξεκινήσω 16/03 κ να γυρίσω 18/03..
-
03-03-2012, 12:47 AM #27
Αγαπητέ summerfunk2,
Από τα λίγα που γνωρίζω, θα πρέπει να κοιτάξεις τα παρακάτω:
- Υπάρχει δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού στο γενέθλιο χάρτη σου έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί από την διέλευση που αναφέρεις? (Αναφέρεσαι μόνο σε μια διέλευση Άρη σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό σου).
- Εμπλέκεται ο άξονας των μετακινήσεων 3ος-9ος οίκος με οποιοδήποτε τρόπο? Κάνουν για παράδειγμα οι κυβερνήτες αυτών των οίκων δύσκολες όψεις με τους Άρη και Ουρανό? Το ίδιο εξετάζεις βέβαια και για τις Ακμές αυτων των οίκων με τους προαναφερθέντες πλανήτες καθώς και για όποιον άλλο πλανήτη συγκυβερνά τους οίκους αυτούς, ευρισκόμενος δηλαδή μέσα σ’ αυτούς.
- Οι διεαύνοντες Άρης, Ουρανός, (θα προσθέσω και Ερμής καθότι είναι κυβερνήτης σου) τι όψεις κάνουν την μέρα που θέλεις να ταξιδέψεις και πώς επηρεάζουν τον άξονα των μετακινήσεων?
- Ο γενέθλιος Ερμής και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου σου πώς στέκονται στην όλη δομή του χάρτη σου....?
- Όπως μας αναφέρουν και οι δάσκαλοί μας εδώ μέσα, δεν πρέπει να εξετάζουμε και να ανησυχούμε από μία και μόνο όψη, πόσο μάλλον να εξαρτώμαστε από μία και μόνο διέλευση...
Αυτά τα λίγα για αρχή, αλλά ας κάνω και μια επίσκεψη και στον Χάρτη σου....
Αυτό που παρατήρησα με μια γρήγορη ματιά είναι τα παρακάτω:
- Ο Άρης σου κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σου (στους Διδύμους στον 11ο οίκο) και μάλιστα και οι 2 κάνουν μία θετική όψη εξαγώνου με τον Ωροσκόπο σου (20η μοίρα του Λέοντα). Αυτό είναι σημαντικό βέβαια γιατί ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου σου (Λέων). Σου προσθέτει έξτρα ενέργεια, ζωντάνια, αθλητικό προφίλ, μαχητικότητα.....κτλ.
- Και ο γενέθλιος Ουρανός σου κάνει τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη σου που κυβερνά τον 3ο σου οίκο (έχεις ακμή 3ου οίκου στην 10η μοίρα του Ζυγού).
Αυτά τα λίγα προς το παρών, ελπίζω κάποιος ειδικός να σε κατατοπίσει περισσότερο και....με Αφροδίτη κυβερνήτη του 3ου σου οίκου .... σου εύχομαι να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τα ταξίδια σου και τις περιπετειώδεις αποδράσεις σου!!!
Καλό βράδυ, Νίκος
Last edited by CROUSSOS; 03-03-2012 at 12:54 AM.
-
03-03-2012, 02:06 AM #28
Νίκο, ευχαριστώ για τα παραπάνω!! Όσο αφορά την αστρολογία, είμαι στο στάδιο όπου οι πληροφορίες και όσα έχω διαβάσει (τα οποία ποτέ δεν είναι αρκετά) έχουν γίνει ένα κουβάρι που προσπαθώ να βρω την άκρη του και τα βήματα που μου δίνεις για ν' ακολουθήσω, είναι βοήθεια!!
Ευχαριστώ, καλό βράδυ και σε σένα!!
-
03-03-2012, 12:51 PM #29
Ε δεν άντεξα να μην γράψω!
Έχω γενέθλια σύνοδο Άρη-Ουρανού στον τοξότη στον 3ο σε τετράγωνο με τον Ήλιο από το 12ο.
Ο διελαύνων Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και τετραγωνίζει τη γενέθλια σύνοδο Άρη-Ουρανού.
Ο διελαύνων Ήλιος από την άλλη τετραγωνίζει τον Άρη (εντάξει..για λίγο)
Οι κυβερνήτες 3ου είναι Άρης-Πλούτωνας (στο σκορπιό) και του 9ου είναι η Αφροδίτη. Πλούτωνας από διέλευση τετραγωνίζει την Αφροδίτη που εκτός του 9ου είναι και του 2ου αλλά παίζει και του 1ου! (λέω "παίζει" γιατί ακμή πρώτου είναι στις 29 μοίρες της Παρθένου).
Ο Ουρανός ο διελαύνων από τον 7ο ήταν μέχρι πρότινως σε αντίθεση με τον ωροσκόπο και αν υπολογίσω λίγα λεπτά αργότερα την ώρα γέννησης συνεχίζεται η αντίθεση.
Στο προοδευτικό και στο ηλιακό τόξο τώρα υπάρχουν κάτι εξαγωνάκια Ήλιου-Άρη που ίσως να ενεργοποιούν το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ τους.
Α! και μόλις είδα ότι στο Ηλιακό τόξο ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με ακμή του 3ου ενώ ο Κρόνος ακριβείας σύνοδο με γενέθλιο Ουρανό.
Αυτά σε μια πρόχειρη ματιά..φαντάζομαι πολλά θα μου έχουν ξεφύγει!
Οσονούπω έχω αρκετά ταξιδάκια λόγω δουλειάς και εκτός Ελλάδος..αναρωτιέμαι..ποιός θέλει να έρθει μαζί μου;;;;
Καλό ΣαββατοκύριακοΊσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..
-
03-03-2012, 01:26 PM #30
Αχ κορίτσια έχω μια απορία που ίσως σας φανεί και αστεία αλλά δεν με πειράζει, άλλωστε το γέλιο σε αυτές τις εποχές είναι αγαθό πολυτελείας. Το γεγονός ότι ο άρης μου διελαύνει τον πρώτο μου οίκο που έχει να κάνει και με την εμφάνιση μπορεί ίσως να σημαίνει και ότι οι προσπάθειες για δίαιτα θα αποδώσουν????????????? Δεν ξέρω και πολλά είμαι αρχάρια ακόμα αλλά αν σας βοηθάει είμαι τοξότης με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στον αιγόκερω, που έχει να κάνει με το φαγητό αν τα ξέρω καλά, η οποία η καημενούλα μου έχει καβάλα τον πλούτωνα από διέλευση εδω και πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό και υποφέρει, και μαζί της κι εγώ!!! Να ελπίζω σε καρπούς ή μπα?? Δυστυχώς δεν έχω και κανένα πλανήτη στον 1ο για να με βοηθήσει
Τα πάντα ρει και ουδέν μένει
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.